![]() |
|
آمادگی دنیا برای ظهور منجی - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: مستند ظهور (The Arrivals) (/forum-31.html) +--- موضوع: آمادگی دنیا برای ظهور منجی (/thread-9726.html) صفحه: 1 2 |
آمادگی دنیا برای ظهور منجی - Parham Kianian - ۲۱/آبان/۹۰ ۲۰:۰۵ خیلی ها مستند ظهور رو دیدن و از دیدنش لذت بردن. البته اگر از انصاف نگذریم کار فوق العاده ای بود. اما نکته ای در این فیلم باید به اون توجه کرد اینه که چطور چندتا آمریکایی عرب تبار تونستن در قلب فراماسونری چنین کاری رو انجام. تشکیلاتی که حتی کندی رو ترور می کنه و حاضر نیست اونو تحمل کنه چطور به چنین کاری اجازه می ده؟ حتی در یکی از قسمت های ظهور ما دیدیم که سازندگان تونستن به یکی ا ز مراسم های مخفی نفوذ کنن و حتی ازش فیلم هم بگیرن. بعددر نهایت اعتماد به نفس میرن و با یکی از مهمان های ویژه اون مراسم یا به قول فیلم مناسک مصاحبه هم می کنن. به نظرتون یه کم عجیب نیست؟ اصلا یه هو چطور شد که انقدر این بحث ها راه افتاد؟ دوستان دقت کنید و از مکر و حیله شیطان غافل نباشید. اگر می بینید طی چند سال گذشته مباحث مربوط به فراماسونری انقدر بین مردم باب شده به ویژه بعد از یازده سپتامبر حتما دلیلی داره؟ یه کم به این موضوع فکر کنید ونظراتتون رو بیان کنید بعد منم تحلیل خودمو از این موضوع می گم والذین آمنو یقاتلون فی سبیل لله و الذین کفرو یقاتلون فی سبیل الطاغوت فقاتلو اولیاء الشیطان ان کید شیطان کان ضعیفا RE: آمادگی دنیا برای ظهور منجی - mhvvhm - ۲۱/آبان/۹۰ ۲۳:۱۵ این که شرایط حال دنیا و آمادگی مردم آماده پذیرش منجی و نجات دهنده ای بیش از پیش هست شکی نیست اما این که فراماسونری و دشمنی باهاش و این مستد ظهور با طرح وبرنامه قبلی برای اجرای پرژه بزرگتری طراحی نشده باشه بعید نیست و این که انحراف و دلسرد کردن عاشقان رو در پی داشته باشه!! آمادگی دنیا برای ظهور - Parham Kianian - ۲۲/آبان/۹۰ ۱۹:۵۳ سلام در ادامه بحث قبلی که درباره مستند ظهور داشتم می خوام به نکته مهمی اشاره کنم. اون نکته اینه که آخرین فریب ابلیس و البته از همه گمراه کننده ترینشون به را افتاده و شدیدا داره فعالیت می کنه. اونم اینه که ابلیس می خواد خودش رو به جای امام زمان جا بزنه و امام زمان رو به عنوان (نعوذ بالله) ابلیس معرفی کنه. حالا تصور کنید که چه آشوبی به راه می افته. خیلی باید حواسمون جمع باشه. حقیر فعالیت اخیر به ویژه مستند ظهور رو در این راستا می دونم. ابتدا باید ذهن مردم رو برای ظهور آماده کنن و درست در زمانی که تمامی مومنین منتظر امام زمان هستند یه امام زمان غلابی ظهور می کنه و عده زیادی رو گمراه می کنه. شک نکنید که اون خود ابلیسه و می خواد آخرین تلاش هارو برای حداکثر گمراهی به کار بگیره و دیگه خودش رسما وارد میدون می شه. البته تلاش های ابلیس برای آماده کردن مردم دنیا تنها مربوط به مستند ظهور نمیشه. کارایی مثل یازده سپتامبر ، فیلمایی مثل 2012 و البته خیلی کارای دیگه که به درازای تاریخه ان شا الله اگر عمری باقی بود درباره نحوه برخورد با این فریب توضیح میدم خوشحال میشم که نظرات شما رو بدونم RE: آمادگی دنیا برای ظهور منجی - xmontazer - ۲۵/آبان/۹۰ ۱۴:۱۱ من نظری کاملا متفاوت در مورد این موضوع دارم... احساس می کنم که شناختن دشمنان مولا مهدی انسان رو برای ظهورش حریص تر می کنه... انسان وقتی می بینه محبوبش این همه دشمن های آشکار و مخفی داره روش بیشتر احساس غیرت و عشق می کنه...این یک احساس فطری بین انسان هاست و توضیحی براش نیست... قبول دارم که نباید بیش از حد برای فراماسونری و... وقت گذاشت اما بالاخره باید انسان بفهمه که چه کسی هزاران ساله داره فریبش می ده یا حق RE: آمادگی دنیا برای ظهور منجی - zealous - ۲۵/آبان/۹۰ ۱۹:۱۰ پسر خوب به فیلم بیشتر توجه میکردی، تقریبا تمام فیلمهای نمایش داده شده در این فیلم از فیلمهای دیگران استفاده شده مخوصا از افرادی مثل الکس جونز RE: آمادگی دنیا برای ظهور منجی - shafagh_mah - ۲۵/آبان/۹۰ ۱۹:۱۴ نقل قول:اصلا یه هو چطور شد که انقدر این بحث ها راه افتاد؟نکته مهم اینه که کمتر بررسی شده. RE: آمادگی دنیا برای ظهور - عبداللهی - ۲۷/آبان/۹۰ ۱۹:۲۳ شک نکنید که اون خود ابلیسه و می خواد آخرین تلاش هارو برای حداکثر گمراهی به کار بگیره و دیگه خودش رسما وارد میدون می شه. سلام من منتظرم که شما این یقین خودتان را درباره مطلبی که عنوان کرده اید بیان نمایید. موفق باشید. RE: آمادگی دنیا برای ظهور منجی - ilana - ۳۰/بهمن/۹۰ ۲:۴۸ سلام دوستان مستند ظهور یک مستند فوق العاده بود ، حداقل من را که از خواب بیدار کرد ، اگر احساس می کنید شیطان در این امر دخیل بوده بدانید مکر شیطان ضعیف است ، انشاالله سعی کنیم بیدار بمانیم و غافل نشویم حتی اگر در مورد این موضوع نیت شومی باشد ما از آن بهره نیکو ببریم که البته من احساس می کنم این مستند یاری الهی را در پیش دارد ، حوادث امروز در جهان می تواند نوعی بیداری از خواب غفلت انسانها در سراسر کره خاکی باشد که خداوند می خواهد . شاید خداوند می خواهد دست تمنای ما را بگیرد و به ما علامت بدهد که گرفتاری و اسارت ما از کجاست . امیدوارم خداوند ما را فراموش نکند و ظهور منجیمان را هر چه سریعتر برساند . آمین اللهم عجل لولیک الفرج
RE: آمادگی دنیا برای ظهور منجی - عبدالرحیم - ۳۰/بهمن/۹۰ ۱۲:۳۶ بسم الله الرحمن الرحیم سلام باید توجه کنیم قیام حضرت زهرا برای حداکثر دین(ولایت)در نهان بود وبه نتیجه نرسیدوقیام امام حسین برای حداقل دین واشکارا بود وموجب زنده ماندن دین شد قیام امام زمان برای حداکثر دین دراشکارا میباشد که این مستندات وسخنرانی های مختلف باعث اگاه شدن اانسان ها وموجبات رودرویی تمام اسلام با تمام کفر بصورت کاملا شفاف میشود گر چه با بعضی این مستندها شیطان بخواهد باعث تشویش اذهان بشود ومکروا مکرواالله والله خیرالماکرین -- فان الله هم الغالبون RE: آمادگی دنیا برای ظهور منجی - mahdy_mir - ۳۰/بهمن/۹۰ ۱۲:۵۰ به نام خدا سلام دوستان نکته مهم اینه که حتی اگر موضوعات فراماسونری یا دجال و غیره ...... که در فیلم ظهور هم هست , خودش یه حربه شیطان باشه ولی توجه داشته باشیم که خیلیها از جمله خود من مسائل براشون روشن شد . این سریال ظهور , مطالبی که قبللا خونده بودم رو به نوعی تکمیل کرد و من متوجه شدم کجای قضیه قرار دارم . واقعا لطف خدا بود که این سریال وسیله ای شد تا شناخت بیشتری پیدا کنم . موفق باشید |