![]() |
|
مشاعره - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html) +---- بخش: اوقات فراغت (/forum-63.html) +---- موضوع: مشاعره (/thread-9787.html) |
مشاعره - دیدگاه نوین - ۲۴/آذر/۹۰ ۲۲:۱۷ تو خیلی از تالار های گفتگوی دیگه ، از این دست تایپیک ها زیاده . اما اینجا جاش خالی است ... به نظرم مشاعره هم یک نوع تقویت ذهن و حافظه است و هم میتونه فرد رو به مطالعه بیشتر دیوان های شعری ترغیب کنه . همین باعث میشه از محتوای اشعاری که دارند کنج کتابخونه هامون خاک میخورند بیشتر استفاده ببریم . [/font] اینجا هر کسی که شعر میگه باید یه کلمه رو برای نفر بعدی انتخاب کنه . هر کلمه ای که دوست داشت و نفر بعدی هم باید بیتی بگه که اون کلمه داخلش وجود داره . نکات مهم : 1) کلمه ای نگین که کسی نتونه شعر بگه ها ... مثلا نگید [font=Andalus]قسطنطنیه 2) اسم شاعر رو حتما حتما حتما باید بگید .. 3) کلمه ای که میگید رو باید اندازه فونتش خیلی خیلی بزرگ باشه و رنگش هم قرمز باشه RE: مشاعره ... - jkb - ۲۴/آذر/۹۰ ۲۲:۲۴ هر شب برای چشم تو بیمار می شوم در کوچه های ذهن تو تکرار می شوم آوار درد ، رنج زمان ، رنگ ارغوان در گیر و دار زندگی ام زار می شوم... رند تبریزی RE: مشاعره ... - shafagh_mah - ۲۴/آذر/۹۰ ۲۳:۰۶ ما را رها کنید در این رنج بی حساب با قلب پاره پاره و با سینه ای کباب امام خمینی(رحمة الله علیه) یه تاپیک مشاعره داشتیم که کلی زد و خورد داشت.دوستان زیاد موافق نیستند. RE: مشاعره ... - jkb - ۲۴/آذر/۹۰ ۲۳:۰۹ من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید قفسم به باغی برده و دلم شاد کنید... RE: مشاعره ... - دیدگاه نوین - ۲۴/آذر/۹۰ ۲۳:۱۲ در این شب سیاهم گم گشت راه مقصود از گوشه ای برون آی ای کوکب هدایــت حافظ RE: مشاعره ... - jkb - ۲۴/آذر/۹۰ ۲۳:۱۸ تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی... RE: مشاعره ... - دیدگاه نوین - ۲۴/آذر/۹۰ ۲۳:۲۴ شاعرش رو نگفتی ها ... ------------------------------------------------------ یار بــی پــرده از در و دیـــــوار در تجلی است یا اولی الابصــــار هاتف اصفهانی RE: مشاعره ... - jkb - ۲۴/آذر/۹۰ ۲۳:۳۶ روزها فکر من اینست و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم مولانا RE: مشاعره ... - shafagh_mah - ۲۴/آذر/۹۰ ۲۳:۵۵ من خاکی که از این در نتوانم برخاست از کجا بوسه زنم بر لب آن قصر بلند؟ حافظ RE: مشاعره ... - دیدگاه نوین - ۲۵/آذر/۹۰ ۰:۴۱ در کوی نیک نامی ما را گذر ندادند گر تو نمی پسندی تغییر کن قضا را حافظ |