گله از مدیران و سایر دوستان بیداری اندیشه
|
۰:۳۶, ۲۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
سلام
نمی دونم شاید خیلی بی انصافی باشه اما واقعا از مدیران انتظار دیگه ای میره از مدیران مهدویت علی الخصوص 2 هفته ست که ختم قرآن هفتگی به سختی به سرانجام میرسه شاید واقعا وقت نداشته باشید یک جز از قرآن رو تو هفته بخونید اما اون وقتی رو که هر کدومتون در سایت میگذرونید چیز دیگه ای میگه یعنی وقت دارید اما بنا به غفلت صرف چیز دیگه ای میشه من این گله رو اول از مدیران دارم چون بالاخره به خاطر رنگ خاص کاربری و پستها ی متعدد شناخته شده تر هستن و همچنین الگو!!!!!! حیفه ! نذارید چراغ تالار خاموش بشه! چند دقیقه دیگه جمعه هم تموم میشه اما هنوز دو جزء مونده و من هی میگم قرآن شرمنده ی توام !!! ببخشید اگر تند حرف زدم پاینده و برقرار باشید التماس دعا |
|||
آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
۱۶:۳۴, ۱۸/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
(۱۸/بهمن/۹۶ ۱۶:۰۸)دختر انقلاب نوشته است: "درست است که حجاب جزو واجبات دینی است، اما واجبات دینی ضریبشان یکی نیست. در دانشگاه، به تناسب رشتهها، ضریب دروس با هم متفاوت است. یک درس ضریب چهار دارد، و یکی ضریب یک...در خطبههای جمعهی پیامبر صلواتالله علیه و امام علی علیهالسلام، هیچ جا ندیدم که این موضوع مسأله باشد و مرتب پیرامون آن تأکید شود... خدمت کاربر 100% اصل و اورجینال، که به دنیال یافتن حکم حجاب اجباری در زمان ائمه و پیامبر هستند باید عرض کنم، اصولاً پیشتر (به طور اخص تا قبل از انقلاب صنعتی) حجاب و پوشش چیزی بود که توسط عرف جامعه رعایت می شد (در تمام ادیان)، با کم و زیاد، 1 خورده جلو و عقب، عرفاً جامعه حجاب داشت، کسی هم دنبال بی حجابی نبود. بی حجابی چه برای غرب، چه جامعهء ما، محصول صنعتی شدن، تبلیغات و رسانه هاست. حتی عکس های صد سال پیش مغرب زمین هم گویای حجاب مختص خودشون هست. این وضعیت بی حجابی و میل به بی حجابی، محصول جدید و تازهء تاریخ بشریت است. قانون حجاب، همان است که بارها و بارها و بارها و بارها برای شما از قرآن نقل شد، باقی آن هم اصولاً کسی علاقه مند به بی حجابی و خودنمایی و با دامن کوتاه بیرون اومدن نبود، که بخواهند حکمی برایش بدهند. برای بار چندم، حضور کاربر غیرفیک عرض می کنم، حجاب جزو قوانین دین اسلام است و آیهء صریح دارد. پیامبر و ائمه هم مآمور به اجرای احکام الهی بودند. این که این آقای ظاهراً روحانی (که من نمی شناسمشون) فرموده اند واجبات دینی ضریبشان یکی نیست، نظر خودشه، واجب، واجبه و باید انجام شود، نمیشه 1 واجب رو تعطیل کرد که حالا فعلاً... دین یعنی رعایت تمام واجبات. |
|||
۱۶:۵۱, ۱۸/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
(۱۸/بهمن/۹۶ ۱۵:۲۷)سید ابراهیم نوشته است: استدلال ایشان به وضوح غلطه...اتفاقا توی این مدت فهمیدم اینجا "یه نفر" بیشتر نیست که رگباری یه پست بیربط رو شونصد دفعه کپی پیست میکنه! و عین زامبیا میریزه سر مدیر و دیگران که توی تاپیک شرکت نکنن و ابتدای پستش با تیکه شروع میشه! این حساب کاربری تمام موارد بالا رو داره : ) ضمنا از زیر پاسخ به این فـــــــــرار کردین!!!! (۱۸/بهمن/۹۶ ۱۰:۰۸)سید ابراهیم نوشته است: وضعیت تالار به حدی افتضاح شده که اگر سوالی کنیم و طرف مقابلمان ارام پاسخ دهد و به کفر و نفاق و استحاله و تعصب و .... متهممان نکند، باید خدا را شکر گوییم.باتوجه به بیانات رهبرتون که خیلی دوسش دارین "کسانی که امروز امکانات مدیریتی تالار [مثل پنل ناظم] را در اختیار دارند، حق ندارند نقش اپوزیسیون بازی کنند و علیه تالار [اونچه شما وضعیت افتضاح تالارعنوان کردین] سخن بگویند بلکه باید پاسخگو باشند" شاید دارم تفسیر به رای میکنم و این سخن رهبری فقط برای مسئولان کشوره نه هر مسئولی ![]() بله یا خیر؟؟ پی نوشت : بیاید از پاسخ به این سوال فرار نکنیم |
|||
۱۶:۵۵, ۱۸/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
(۱۸/بهمن/۹۶ ۱۶:۵۱)دختر انقلاب نوشته است: اتفاقا توی این مدت فهمیدم اینجا "یه نفر" بیشتر نیست که رگباری یه پست بیربط رو شونصد دفعه کپی پیست میکنه! ![]() ![]() |
|||
۱۶:۵۹, ۱۸/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
(۱۸/بهمن/۹۶ ۱۵:۲۲)زینب خانوم نوشته است: اگه حجاب نباشه ( دقت بفرمایید که نگفتم اجباری)...در حکومت ناب اسلامی موجودی داشتیم و در آینده اگر دوباره حکومت ناب اسلامی تشکیل شود خواهیم داشت به نام کنیز کنیز نباید حجاب اسلامی را رعایت کند پس اگر حجاب دفاعی برای چشمان هوسران مردان باشد پس دیدن کنیزکان بدون حجاب چگونه توجیه می شود؟ حجاب فقط نمادی برای شناساندن زنان آزاد از زنان برده بوده |
|||
۱۷:۰۱, ۱۸/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۶ ۱۷:۰۳ توسط دختر انقلاب.)
شماره ارسال: #115
|
|||
|
|||
(۱۸/بهمن/۹۶ ۱۶:۵۵)سید ابراهیم نوشته است:آخه بخشی از این وضع افتضاح برمیگرده به نحوه مدیریت. اگه منم برم با کاربران فحاش صرف اینکه از قبیله خودمه التماس کنم تو رو خدا مودب باشین و توهین جنسی و غیره جنسی نکنین! اما با یکی دیگه که از قبیلهی خودم نیس (صرف اینکه مطلبش باب میلم نیس) سریع اخطار بدم و تهدید به مسدود شدن حساب کاربری کنم و محدودیت اعمال کنم! قطعا باعث همین وضعیت میشه!! پی نوشت : کاربر «صلاح» در پیام خصوصی اسم مدیری که اون اخطار دادن به من گفتن! اسمش Hadith بود. همونی که توی تاپیکهای من چشمشو به روی اون حجم از توهینها به روی من بست و صرفا به روش اخلاقی پاسخ دادن من پرداخت. وقتی هم معترض این رفتار توهینآمیزش شدم جوابی نداد و برای مدتی آفتابی نشد! بیعدالتی از این واضحتر؟؟ |
|||
۱۷:۰۴, ۱۸/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #116
|
|||
|
|||
(۱۸/بهمن/۹۶ ۱۶:۵۹)صلاح نوشته است: کنیز نباید حجاب اسلامی را رعایت کند نباید (دقت کنید، منظور نهی از حجاب است) نظر عمر بود، بنده و سایر شیعیان، پیرو عمر نیستیم.کنیز (که باید به تفسیر این لغت هم پرداخت و شرایط آن...) با توجه به شرایط کاری، می توانست حجاب نداشته باشد (به اختیار)، نه اینکه نباید حجاب داشته باشد.اطلاعات بیشتر اینجا: http://www.islamquest.net/fa/archive/question/fa45048 |
|||
۱۷:۱۹, ۱۸/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #117
|
|||
|
|||
(۱۸/بهمن/۹۶ ۱۶:۱۰)دختر انقلاب نوشته است: 1- هروقت گفتن «خاک انداز»، شما خودتو ور بیانداز! (الهه سفسطه تالار) وقتی دلی پر داشته باشی بخاطر رسوایی های زیاذ کاری نداری جز اینکه بخوای با توهین ادامه کار بدی ، وقتی هم محروم بشی جار میزنی که واییییییییییییییییییی منو محروم کردن بخاطر عقایدم . مونث بپا فقط بیشتر از این رسوا تر نشی . |
|||
۱۷:۴۶, ۱۸/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۶ ۱۷:۴۸ توسط دختر انقلاب1.)
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
(۱۸/بهمن/۹۶ ۱۷:۱۹)mahdy30na نوشته است: [cجز اینکه بخوای با توهین ادامه کار بدیبیسواد والدینت هستن! که بهت شعور یاد ندادن اینقد خودتو وسط بحثی نندازی که نفهمیدی در مورد چیـه! چرت گفتی و جوابی درخور تحویل گرفتی ![]() خصوصا که طرز حرف زدن با خانم رو هم بلد نیستی! مشخصه کی دردش اومده : )) تازه نسبت هرزگی بهت ندادم یا نرفتم از صراحت طرف بهخاطر دادن نسبت هرزگی بهت تشکر کنم. پینوشت : کسی قرار نیست با تو بحثی داشته باشه چون در حد شخصیت من نیستی! نه تو نه عبدالرحمن و نه محمدصدرا. پس خودتونو هی نندازین توی بحثهای من پینوشت 2: یه پنل مدیریت اومده دستت، جوگیر شدی : ) |
|||
۱۸:۰۶, ۱۸/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۶ ۱۸:۰۶ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #119
|
|||
|
|||
(۱۸/بهمن/۹۶ ۱۷:۴۶)دختر انقلاب1 نوشته است: بیسواد والدینت هستن! سطح درک وقتی همینقدر هست انتظار هم ندارم که بیشتر تامل بشه . |
|||
۱۸:۱۹, ۱۸/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #120
|
|||
|
|||
باسمه تعالی
متاسفانه مدیران تالار یا اصلا در تالار حضور ندارند و یا بعضیهاشون منفعل هستند ضمن اینکه قبلا موقع انقلاب تغییراتی در تالار ایجاد می شد آهنگ انقلابی پخش می شدو... اما الان انقدر این دختر انقلاب همه رو سرگرم کردن که همه در موضع انفعالی اون قرار گرفتند |
|||
|
![]() |
1 میهمان |
![]() |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
اطلاعیه وعده صادق در خصوص تالار بیداری اندیشه | alizard | 2 | 2,452 |
۲۷/مهر/۹۵ ۰:۵۹ آخرین ارسال: میثم2 |
|
هدف سایت بیداری اندیشه ؟؟؟؟؟؟؟ | papillon | 18 | 10,874 |
۱۸/اسفند/۹۳ ۱۹:۱۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
انجمن بیداری اندیشه می تونه فرهنگ ساز باشه | soheyl68 | 9 | 4,979 |
۹/تیر/۹۳ ۹:۵۷ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
معرفی بنرهای سایت های مرتبط با هدف بیداری اندیشه | soheyl68 | 5 | 2,872 |
۱۱/اسفند/۹۲ ۲۲:۴۲ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
آیا شما انتقادی به تالار بیداری اندیشه دارید؟ | Mahdy2021 | 154 | 50,826 |
۱۵/دی/۹۱ ۱۱:۱۴ آخرین ارسال: بیداری اندیشه |
|
انتقاد یا پیشنهاد اقای خامنه ای به بچه های بیداری اندیشه | رنجستان | 3 | 2,415 |
۲۹/مهر/۹۱ ۲:۲۳ آخرین ارسال: عباس محمدی |
|
نکاتی در مورد ایجاد تاپیک در تالار گفتگوی بیداری اندیشه | علی 110 | 0 | 1,341 |
۱۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۴۲ آخرین ارسال: علی 110 |