کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 9 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
&غذای سنتی و ایرانی (بخونید، بپزید و بخورید)&
۹:۵۳, ۱۲/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۲ ۱۰:۱۹ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار


یَا رَبِّ قَوِّ عَلَی خِدمَتِکَ جَوَارِحِی

دوستان عزیز ومحترم سلام
هدف ازتغذیه ،تقویت اعضاوجوارح بدن انسان است که بتوانددرنهایت امردرخدمت به خداوخلق خداتواناباشدلازمه تقویت واقعی بدن وجوارح هماناتغذیه سالم میباشدوآشپزخانه مرکزفرماندهی تغذیه است که بایددارای مکانی مناسب برای تهیه غذاهایی مناسب باشد
ازآنجاکه درقسمت طب وتغذیه جای آشپزخانه خالی بودلذاتصمیم گرفتم روشهای پخت انواع غذاهای سالم رادراختیارشماعزیزان قراردهم
شمانیزمیتوانیدبایاری نمودن مادراین پست روش پخت انواع غذاهای سالم راارسال فرمائیدتادراجراین امرخیرشریک باشید

(۳۰/دی/۹۲ ۲۳:۱۷)Bahar نوشته است:  نقل قول
[تصویر: goleroz1..gif]بسم الله الرحمن الرحیم[تصویر: goleroz1..gif]




<<یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ کُلُواْ مِن طَیِّبَاتِ مَا رَزَقْنَاکُمْ وَاشْکُرُواْ لِلّهِ إِن کُنتُمْ إِیَّاهُ تَعْبُدُونَ>>بقره172
ای کسانی که ایمان آورده اید! از خوردنی های دلپذیر که به شما عطا کرده ایم بخورید و خدا را سپاسگزاری کنید اگر تنها او را می پرستید.


در این تاپیک،به یاری خدا،قصد داریم دستور پخت انواع غذاهای اصیل ایرانی + سالم و مقوی رو توسط شماها قرار بدیم.
بهتر اینکه:
هر کسی تو هر شهری (هم آقایون،هم خانوم ها،هم مجردها،هم متأهل ها،خلاصه خجالت نکشید) زندگی میکنه. طرز تهیه انواع غذاهای مخصوص شهرشون رو اینجا قرار بده.


[تصویر: 4707a22a3d1.jpg]


لطفاً برای مشارکت بهتر و حفظ نظم این موضوع،نکات زیر را رعایت بفرمایپد:


  • توجه داشته باشید که این تاپیک،موضوعی مباحثاتی و پرسش و پاسخی نیست،
    با در نظر گرفتن اینکه هر غذا ممکن است چند نوع دستور و روش پخت متفاوت داشته باشد، اگر دستور پختی برای غذایی قرار داده شد و شخص دیگری دستور پخت دیگری برای همان غذا داشت،بدون مباحثه،دستور پخت دوّم را در ارسال دیگری با ذکر نام غذا،بنویسد.

  • لطفاً سوالاتتان درمورد جزئیات پخت غذا را از طریق پیام خصوصی بپرسید.

  • لطفاً تنها به معرفی و ارائه‌ی دستور پخت غذاهای ایرانی بپردازید و از معرفی غذاهای غیرایرانی خودداری کنید.

  • لطفاً توضیحات را خودتان بنویسید و از کپی/پیست از سایت‌های مرتبط خودداری کنید.

  • در صورت امکان،عکسی از غذایی که دستور پختش را می‌گذارید ،(با رعایت حجم و ابعاد حداکثر ۸۰۰×۶۰۰)به همراه توضیحاتتان قرار دهید.(تصویر می‌تواند از سایت‌های دیگر باشد)

  • در صورت امکان،خواص غذای مورد نظر را ذکر کنید.

باتشکر


«كُلُوا و اشرَبُوا و لا تُسرِفُوا»مومنون 51
بخوريد و بياشاميد ولي اسراف نكنيد





امضای سلامت
برای یاری آخرین منجی باید انسانهایی سالم وصالح باشیم

مدیروبلاگ طب اسلامی و سنتی حکیم عقیلی خراسانی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۲۳, ۵/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۲ ۲۳:۳۹ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #21
آواتار
یانگوم وارد میشود....D:
فاطمه جان!
آش ترخینه رو هستم اساسی...
کاشکی به جای اینکه توی پست اول روی "اصیل ایرانی" تاکید بشه، روی سالم و خوشمزه تاکید میشد.
یعنی الآن کیه که ندونه قورمه سبزی خیلی چیز خوبی برای سلامتی نیست...
علی ایها الحال... (فارسیش میشه به هر حال...)
من میخوام یاد بدم چه جوری بوقلمون درست کنین.
قبلش برین توی اینترنت سرچ کنین تا ببینین خوردن این پرنده چقدر برای سلامتی خوبه...
و توصیه من هم اینه که کلاً جایگزین مرغ و گوشتش کنین...
البته تا حد امکان...
یه ساق بوقلمون بگیرین و با ساتور یا چاقو برقی از وسط نصفش کنین.
مهمه...
چون ساق بوقلمون درازه، اگه توی قابلمه ای بندازین که توش جا بشه، کل قابلمه پر از آب میشه و آب بدون این که به ساق بخوره، تبخیر میشه.
یعنی هی باید بهش آب اضافه کنین.
اما اگر نصفش کنین میتونین توی قابلمه ای بندازین که آب توش، تا روی بوقلمون و بلکه بالاتر بیاد تا وقتی که پخت، ساق بوقلمون کمی آب داشته باشه.
برای این که بوی ضخم بوقلمون بره، مطلقاً از پیاز و آبلیمو استفاده نکنین...
فقط کره...
یه قالب 25 گرمی کره بندازین توی قابلمه و کمی هم زعفرون روش بریزین و صد البته نمک هم که یادتون نمیره...
نوک قاشق چایخوری هم دارچین بهش اضافه کنین.
اگه توی زودپز بذارین که فبه المراد...
یک ساعته له له میشه...
اما اگر بخواین توی قابلمه معمولی بندازینش 4-5 ساعت باید روی شعله کم بمونه تا بپزه...
اگر خواستین میتونین مثل ماهیچه گوسفند با رشته پلو میل کنین...
اگرم تمایل داشتین میتونین با گوجه و بادمجان سرخ شده سرو کنین که بسیار خوشمزه میشه...
نخواستین، میتونین با قارچ سرخ شده و زرشک پلو میل کنین...
تازه...
میتونین یه نون باگت بگیرین و یه ساندویچ بوقلمون خوشمزه بخورین...
اگرم از هیچ کدوم این روش ها خوشتون نیومد، میتونین گوشتش رو از استخوان جدا کنین و باهاش یه پیتزای توپ درست کنین...
یعنی کاربردیه ها!!!...

بازم میام...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۳:۴۹, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #22
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلامSmile
آش کوفته سبزی شیرازی

مواد لازم:


گوشت‌ چرخ‌ كرده‌: ٢۵٠ گرم‌
نخود: ۵٠٠ گرم‌
برنج‌: ۵٠٠ گرم‌
سبزی‌ (تره‌، شاهی‌، ترخون‌ و جعفری‌): ١ كیلو
مواد داخل‌ كوفته‌: پیاز، كشمش‌ و گردو
نمك‌، فلفل‌، زردچوبه‌: به‌ میزان‌ لازم‌
روغن‌: به‌ میزان‌ لازم
*********************************
طرز تهيه:

ابتدا برنج‌ و نخود را كه‌ از ١٢ ساعت‌ قبل‌ خیس ‌كرده‌ایم‌ را با سبزی‌ چرخ‌ می‌كنیم‌. مقداری‌ از آن‌را برای‌ آش‌ برمی‌دار یم‌ و بقیه‌ مواد را با گوشت ‌چرخ‌ كرده‌ ورز می‌دهیم‌. آنگاه‌ نمك‌ و فلفل‌ و زردچوبه‌ را به‌ مواد چرخ‌ شده‌ اضافه‌ كنیم‌ و مجددا چرخ‌ می‌كنیم‌ تا مواد نرم‌ شود. در این‌ مرحله‌ مقداری‌ از مواد را برداشته‌ و وسط آن‌ راگود كرده‌، مقداری‌ از مواد داخل‌ كوفته‌ كه‌ پیاز و كشمش‌ و گردو می‌باشد، داخل‌ آن‌ می‌گذاریم‌ و به‌ صورت‌ گرد در می‌آوریم‌ و در ظرف‌ به‌ صورت‌ دایره‌ای‌ می‌چینیم‌... تمامی ‌مواد را به‌ همین‌ صورت‌ درست‌ می‌كنیم‌.
در یك‌ ظرف‌ بزرگ‌ مقداری‌ آب‌ ریخته‌ و روی‌حرارت‌ می‌گذاریم‌. هنگامی‌ كه‌ آب‌ جوش‌ آمد، كوفته‌ها را درون‌ ظرف‌ می‌ریزیم‌ و می‌گذاریم‌ به‌مدت‌ ١۵ دقیقه‌ بجوشد.
در مرحله‌ بعد مقدار موادی‌ را كه‌ برای‌ آش ‌برداشته‌ بودیم‌ به‌ همراه‌ یك‌ قاشق‌ غذاخوری ‌روغن‌ و نمك‌ و زردچوبه‌، در یك‌ ظرف‌ می‌ریزیم‌ و با حرارت‌ ملایم‌ می‌گذاریم‌ تا جا بیفتد. البته‌ باید مراقب‌ باشیم‌ كه‌ ته‌ نگیرد. دراین‌ هنگام‌ آش‌ ما آماده‌ است‌.
یاعلی....HeartHeartHeart

امضای Fatemeee
اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۹:۲۰, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #23
آواتار



کی گفته این تاپیک برای خانوم ها هست اصلا...؟!!!
آقایونی که آشپزیشون خوبه پس کجان؟...!!!Dodgy
چه معنی داره اصلا...

به عنوان مدیریت بخش سبک زندگی باید وارد عمل بشم. اینطوری نمیشهCool





خب
یکی از پرمصرف ترین چیزهایی که در هر خونه استفاده میشه و به عنوان نوشیدنی ایرانیه چایه.

اصلا برام مسئله شده که چرا وقتی چای به این خوبی یعنی چای گیلان هست مردم ترجیح میدن چای خارجی استفاده کنن. اون هم با این همه رنگ و طعم دهنده های مصنوعی که فوق العاده مضرم هست.
البته دلایل زیادی وجود داره. یکیش حرکت مردم به سوی مدرن شدن هست. یکی از شاخصه های مدرن شدن نداشتن زمانه. نداشتن وقت کافی برای هرچیزی از جمله برای خوراک. لذا سبک غذایی در زندگی مدرن غذاهای فست فودی هستن؛ که نیازی به گفتن نداره که چقدر هم مضرن.
حتی وقتی چای گیلان میخوری احساس می کنی دهان طعم خوبی به خودش گرفته. برعکس این چای های خارجی که طعم دها رو خراب می کنه.
تا تفاوت رو امتحان نکنید درک نمی کنید
ذائقه ی مردم در طول زمان تغییراتی کرده. طعم های مصنوعی جای طعم ها مزه های طبیعی و عالی رو گرفته. محیط مدرن، خانواده رو تحت فشار میزاره تا بالاجبار از محصولات مصنوعی استفاده کنن. اهمیت غذایی که می خوریم و نوشیدنیی که مینوشیم قابل وصف نیست.

املش یک سوم چای کشور رو تولید می کنه. باور کنید الان ده ساله اقتصاد شهرمون فلج شده.به تصاویر زیر نگاه کنید. اینها هم مثل پدرمادرهای خودمون هستن که دارن تلاش می کنن.
خدا از اون هایی که با واردات بی رویه این زحمات رو هدر میدن نگذره




[تصویر: Chai5.jpg]

[تصویر: Cahi4.jpg][تصویر: Chai1.jpg][تصویر: Chai3.jpg][تصویر: Chai2.jpg]


نکته ی جالبش اینجاست که ما میگیم که خب اگه کیفیت اون چایی ها بهتره اصلا بحثی نبود. امااااااااا اینطور نیست. کیفیت چای گیلان از هر نظر بهتر هست. وقتی جنسی در داخل داریم که بهترین کیفیت رو داره دیگه واقعا استفاده از جنسی خارجی نامردیه


خب برسیم به شیوه ی دم کردن چای گیلان:

ببینید چیز خوب وقتی می خواید باید یکم دقت هم بکنید. فکر می کنم تفاوت پخت برنج داخلی رو و خارجی رو خوب میدونید. اینکه برنج خراجی رو به یه کودک 5 ساله هم بدید برنج رو براتون آبکش و خوشگل در میاره. اما برنج گیلان رو حتی یک آشپز هم باید چندین بار تست کنه تا پخت اصولی اون برنج داخلی دستش بیاد.
چای هم هیمطنوره یه جورایی. چای خارجی رو هر طوری دست کنی تقریبا فرقی نمی کنه.اما چای گیلان اینطور نیست. اگه بهترین رنگ و بو و طعم رو می خواید باید دقت بکنید.
اولین نکته اینکه سعی کنید از قوری چینی ترجیحا استفاده کنید.



[تصویر: Ghuri.jpg]

نکته ی دیگه اینکه قبل از دم کردن چایی توی قوری کمی آب گرم بریزید تا جداره ی داخی قوری گرم بشه
هیچ وقت توی کتری آب گرم نریزید. حتما آب سرد بریزید و آب سرد رو جوش بیارید.
بعد اینکه هیچ وقت از آب اضافه ی کتری دوباره برای درست کردن چای استفاده نکنید. یعنی آب کتری رو هربار عوض کنید.
حالا وقتی چای رو خشک رو به میزان لازم اضفه کردید کمی آب سرد بهش اضافه کنید تا چای خشک داخل یکمی مرطوب و خیس بشه.بعدش همون قوری رو بدون اینکه آب گرم بهش اضافه کنید بزارید روی کتری. اینکار به خاطر اینه که بوی چای توی تمااااااام قوی پخش میشه و به اصطلاح بوی چایی در میاد. اگه دوست داشتید چای طعم دار بخورید الان وقتشه. یعنی چای رو که گذاشتید رو کتری حالا مثلا یکم بهار نارنج خشک شده که عطر فوق العاده ای داره اضفاه کنید یا هرچیزی که خودتون می خواید. مثلا یکم دونه ی هل یا یکم دارچین. وقتی قوری رو کتریه این عطرها کامل بیرون میاد از داخل موادش و داخل قوری پخش میشه. بعد سه چهار دقیقه حالا آب داغ رو به چای خشک داخل قوی اضافه کنید.
نکته ی دیگه اینکه چای ممکنه زود دم باشه یا دیر دم. زود دم بعد 5 الی 10 دقیقه دم میاد. دیر دم هم بین 15 الی 20 دقیقه. از این زمان هم بیشتر نزاید چای دم بکشه. بهترین کیفیتش در همین زمان بدست میاد


این مواردی که گفتم تاثیر داره ها. وقتی خوابگاه بودم بچه ها برای خوردن چای املش در اتاقم صف می کشیدن.همه عاشق خوردن چای هایی که من درست می کردم بودن. دوستانم می خواستن که براشون چای بیارم از املش که ببرن خونه برای خوانوادشون. اما وقتی خونه میبردن نمی تونستن چای رو خوب دم بیارن. و میگفتن چای خوشمزه نمیشه اوطنور که تو درست می کنی. واسه عدم رعایت همین نکات ریزه ها. پس دقت کنید


یه چیزیم بگم بزا رغبت شما رو بیشتر کنم برای نوشیدن چای گیلان
غیر از چایی رو که در کارخونه تولید می کنن بعضی فصل بهار میرن رخ روی چایی یعنی اون برگ های ریز که بهترین کیفیت چایی هستن رو با دست میچینن و فرایندی رو که در کارخونه انجام میشه رو خودشون به صورت دستی انجام میدن. البته کار سختیه اما تفاوت در خوشمزگی و عطر و طعم از زمینه تا آسمووووووون.


[تصویر: Chai6.jpg]
در این حد بهتون بگم که اگه مقداری کمی از این چای رو در یه قوطی کبریت بریزید اگه در اتفاقی این قوطی رو باز کنید بوی خوشش در تمام اتاق پخش میشه. و وقتی این نوع چای رو طبخ می کنید واقعا به اصطلاح یه تکونی میده آدمو. کاملا محسوسه این حس.
اینکه میگن چای باعث باز شدن سر میشه و سردرد رو آروم می کنه برای این چایی های خارجی نیست برای چایی واقعیههههه.



این ها همش تجربیات خودم بودها.
به وقتش به پخت غذای مخصوص خودم هم میرسمCool


امیدوارم حتما چای گیلان بخورید و لذت ببریدHeart


[تصویر: chai7.jpg]





امضای مجید املشی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۲۰:۳۹, ۲۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #24
آواتار
خوب الوعده وفا !
امشب می خوام برای دوستان تالاری "میرزا قاسمی" بپزیم .

لازم به عرض نیست که این غذا یک غذای اصیل گیلانی هست با طعم ناب .
این هم لازم به عرض نیست که همه مواد رو هم در تابه بریزیم به هر حال یک غذایی می شود ولی اینکه بتوانیم غذای خوشمزه ای داشته باشیم فرق می کند ...
هر نکته ای رو هم که عرض می کنم خیلی مهم هست در طعم سازی . که قرمزش می کنم .
خوب شروع می کنیم ...
مواد لازم به رنگ بنفش
  • بادمجان رو که کباب کردیم روی اجاق (بیرون از منزل) و پوستش رو جدا می کنیم:
[تصویر: SAM_4441.jpg]


حتما می گذاریم به حال خودش تا آب زردش خارج بشود اگر نه غذا تلخ میشود .
سپس دونه های میانیش رو می گیریم(اگر موقع خرید کمی نرم باشه یعنی کم دونه است یک کم هم چاق بهتره ) و حسابی تمیزش می کنیم . بادمجان رو به قطعات 10 سانتی میبریم و سپس با گوشت کوب لهش می کنیم .
(اگر اول نبریمش . بادمجان رشته های دراز در غذا ایجاد می کند که خوب نیست.)
5سیر حبه ای کوبیده - سرخ شده
2تا تخم مرغ
2گوجه فرنگی. اگر دوست داشته باشید .
این غذا به دو مدل سبز و قرمز (با گوجه ) سرو می شود . که مطلقا مزه شون متفاوت هست . به نظر من هم قرمز خوشمزه است و هم سبزSmile


مقداری روغن و سیر سرخ شده رو در تابه ریختیم . گرم که شد زرچوبه و فلفل روش میریزییم (این زرچوبه رو یادتان برود کلا میزاقاسمی به فناست چون رنگ بدی می گیرد ) تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم . کمی هم میزنیم تا دوتایی ممزوج شوند . بعد می گذاریم تا تخم مرغ و سیر شعله کم سرخ بشوند .
وقتی سرخ شد تکه تکه م کنیم و از تابه برمی داریم .
حالا اگر مدل گوجه ای رو خواستیم ؛ گوجه رو خورد می کنیم می ریزیم در تابه . نمک هم می زنیم به میزان مکفی .
درش رو می گذاریم تا گوجه بپزد و همزمان سرخ شود .(اگر بدون گوجه خواستید مرحله گوجه رو حذف کنید ) بعد از 7 دقیقه بادمجان رو هم درکنارش قرار می دهیم تا گرم بشود و در فاصله های 4-3 دقیقه ای هم میزنیم . بعد از 7-10 دقیقه مخلوط سیر و تخم مرغ رو هم بهشون اضافه می کنیم و هم میزنیم .اگر روغن کم بود کمی اضافه می کنیم .هر از چندگاه هم می زنیم ته نگیرد .به غیر از ابتدای کار بقیه زمانها شعله گاز روی کم باشد .
15 دقیقه بعد میرزا قاسمی ِ ما حاضر است . با پلو نوش جان بفرمایید ...
خیییلییی خوشمزه است Smile
تقریبا میشه این شکلی :

[تصویر: orig.jpg]
دل شما "باقالی خورش" نمی خواد ؟! اون رو هم بلدم ها .Blush

امضای فاطمه خانم
[تصویر: NastaliqOnline_1_.png]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۲۲:۲۹, ۲۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #25
آواتار
ممنون از فاطمه خانوومRose بخاطر این غذای فوق العاده فوق العاده خوش مزه ...
حیف ک سقف اعتبارات امروزم تموم شده، وگرنه +10

همین جا هم اعلام می کنم، همه اون کسانی ک بادمجون دوست ندارن، فوق العاده آدم های بی سلیقه ای هستن .... Cool

**************************************************

من هم ی پیشنهاد دارم برای سرو این مدلی بادمجون،
اگه کنارش گوشت بره یا گوشت گوسفند + ی کوچولو چربی ک به این گوشت ها هست رو با ادویه جات آبپز کنیم و بعدش بکوبیم و با میرزا قاسمی مخلوط کنیم، ب طرز مرگباری خوش مزه میشه ... ی بار امتحان کنید!
البته اون موقع دیگه اسمش میزرا قاسمی نیست، احتمالا اسمش میشه میرزا آبانی Cool

امضای السا
[تصویر: 52996460118540468469.png]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۱:۵۳, ۲۸/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۲ ۱:۱۳ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #26
آواتار
[تصویر: uTD]
سلام دوستان آشپز و هنرمند خوبم [تصویر: flowers-464.gif]
میخوام دستور پخت کوفته برنجی یا به قول ما،آمربی رو واستون بگم.
امیدوارم استفاده ببرید و خوشتون بیاد [تصویر: flowers-221.gif]
مواد لازم:
1) 3پیمانه برنج خیس کرده بدون نمک
2) نیم کیلو گوشت ران
3) ربع کیلو دمبه
4)یک کیلو سبزی. شامل: (شوید/کمی گشنیز/کمی جعفری/کمی تره/کمی تلخون/مرزه/نعناء)
5)پیاز
6)کشمش
دستور پخت:
ابتدا بوسیله آسیاب برقی،یمقدار گوشت،یمقداردمبه،یه مقدار سبزی،یه مقدار برنج خیس شده،آسیاب میکنیم و این کار رو تکرار میکنیم تا همه مواد آسیاب شود و درهم کاملأ مخلوط. بعد نمک(یک پیمانه) ادویه پلوئی و زردچوبه به مواد اضافه میکنیم.
پیاز داغ و کشمش با زردچوبه و ادویه و فلفل و نعناء خشک(میتونه باشه،میتونه نباشه) آماده میکنیم.
سپس به اندازه 3لیوان آب جوش میریزیم در قابلمه و مواد را گرد گرد (متوسط نه کوچک) کرده یا در میانش کشمش و پیاز داغ آماده شده از قبل را می گذاریم یا بیرون آن قرار میدهیم (بسته به مزاج و سلیقه خودتون داره) و بعد این مواد گردشده را یکی یکی داخل آب جوش دورن قابلمه می گذاریم و در قابلمه را هم می گذاریم و 1/5 الی 2 ساعت،باید دم بکشد و بعد آماده خوردن میشود. [تصویر: handeating.gif]
پایان
و در نهایت عکسی از این غذا،تزیین شده با همکاری مادر عزیزمHeart (ببخشید مجبور شدم کیفیت عکس رو بیارم پایین تا بتونم آپلودش کنم)
[تصویر: 1503959884.jpg]
[تصویر: 8581959884.jpg]

امضای Bahar
در دنیای مجازی،مراقب خودتون باشید!
سعی کنید از این فضاها استفاده درست کنید،در غیر اینصورت،
میتونه لغزش در فضاهای مذهبی شدیدتر از فضاهای دیگر باشه...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۵:۰۳, ۹/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۲ ۱۵:۱۴ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #27
آواتار
به نام خدا
با سلـــــــــــــــــــــــــام
[تصویر: b1-1348271750.png]
دستور پخت قلیه ماهی(یک غذای خوزستانی و خوشمزه)

مواد لازم:
1.ماهی یک کیلو یا نیم کیلو (سنگ سر یا شیر)
2.سبزی دو کیلو یا یک کیلو و نیم (گشنیز و کمی شنبلیله)
3.سیر 4تا قُل و یک پیاز درشت
4.نصف تمبر هندی
5.کمی نمک-به مقدار زیاد فلفل-ادویه کاری-زردچوبه

دستور پخت:
سیر و پیاز رو رنده میکنیم و سرخ میکنیم.بعد سبزی ها رو خورد میکنیم و با سیر و پیاز داخل مایتابه کامل تفت میدهیم.سپس نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه اضافه میکنیم.
و بعد مواد رو داخل قابلمه میریزیم.

تمبر هندی رو در داخل ظرفی با 4لیوان آب،خیس میکنیم و در الک صاف میکنیم و بعد آب مخلوط شده با تمبر را داخل مواد میریزیم و میگذاریم جوش دربیاید و بعد زیر گاز رو کم میکنیم و به مدت نیم ساعت میگذاریم که مواد بپزد.

ماهی ها رو در آرد ماهی،قرار میدهیم و سرخ میکنیم و سپس استخوانها و تیغ هایش رو در میاریم و گوشتش رو داخل مواد میریزیم.و دوباره میگذاریم نیم ساعت روی گاز.

توجه داشته باشید که باید خورشت،کاملأ غلیظ و جا افتاده باشد.

و سپس با پلو سبزی و باقالی ،میل میکنید. Smile

پایان

[تصویر: 5277559884.jpg]


یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۷:۲۷, ۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #28
آواتار
سلام
ممنوووون دوستان
خیلی متشکر
و متشکر از فوت های کوزه گری که گفتیدSmile نکته های آشپزی خیلی مهم هستن و ممنون بابت طرز تهیه چای
راستش من فقط بین چای ها ، چای دو غزال رو قبول داشتم...به خاطر عطر و رنگش...
ولی الان یه مدتیه که چای های دیگه هم دارم امتحان میکنم واقعا طعم های جالبی دارن(به عنوان یک معتاد چای دارم باهاتون صحبت میکنم!Big Grin)
مثلا دم نوش های مختلف (طعم های عالی داره)...یا چای سبز (داخلش یه خرده گلاب بریزید مزش عالی میشه)
[تصویر: -1-500x281.jpg]
به ایـــــنجا یه سر بزنید

خب بریم سراغ غذاCool

»»»»»اشکنه تخم مرغ


مواد لازم : پیاز / ارد / سیب زمینی / تخم مرغ /رب گوجه / روغن ادویه ونمک به مقدار لازم طرزتهیه : پیاز ها را خرد و در روغن سرخ می کنیم ارد را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و بعد رب رااضافه می کنیم و مقداری اب و ادویه میریزیم سیب زمینی را هم به مواد در حال جوش اضافه می کنیم و می گذاریم تا غذا خوب جا بیافتد و در اخر تخم مرغ را اضافه می کنیم و قتی تخم مرغها بسته شد غذا اماده است

فیلم آموزشی طرز تهیه
من که به شخصه خییییلی این غذا رو دوست دارم:
PTongueTongueTongue
خیلی خوشمزست و خیلی هم سریع آماده میشه
Smile
حتما یکبار امتحان کنید...

امضای رضوانه
ظهور حضرت خيلي نزديكتر از اين حرفهاست. سر و گوش بجنبانيد هوشيار باشيد و اخبار منطقه اي و بين المللي را درست پيگيري كنيد
ظهور حضرت خيلي نزديكتر از آني است كه تصور شود
من از الآن دارم پيش بيني ميكنم كه چه جوري آن روايت محقق ميشود .روايتي كه ميفرمايد:
وقتي ظهور محقق ميشود مومنين ميگويند ما #انتظار نداشتيم انقدر ظهور زود باشد
انتظار نداشتيم انقدر زود باشد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۹:۴۶, ۱۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #29
آواتار
نمیدونم چرا این قدر دلم قارچ میخوادCryingCryingCryingCrying
من قارچ میخواممممممممممممممممممممممممممممممممم
[تصویر: 7-1-1391%5CIMAGE634683552389269303.jpg]

امضای مرهم
أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۲۰:۳۴, ۱۶/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۳۶ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #30
آواتار
سلام
دماغتون چاقه؟
امروز دو تا چیز خوشمزه براتون مینویسم که اگه درست نکنید از دستتون رفته.

اول :

اسموتی سیب

خیلی از افراد برای صبحانه خوردن وقت کافی ندارند در نتیجه این اسموتی حاوی پروتئین، فیبر و قند طبیعی می تواند جایگزین مناسبی برای صبحانه این افراد باشد. شما می توانید این اسموتی را نیز شب قبل آماده کرده و صبح نوش جان کنید.

طرز تهیه: هشت قاشق غذاخوری آب، چهار عدد بادام، یک قاشق چای خوری پودر دارچین، یک پیمانه سیب خرد شده و یک قاشق غذاخوری بذر کتان را در مخلوط کن ریخته و آنها را کاملا با هم مخلوط می کنیم.




اینم بگم که در طب سنتی بذر کتان خیلی خاصیت داره،همین الان سرچ کنید و شاخ دربیارید.


روغن بذر کتان حاوی امگا3 هست که قرص های خارجی ایش خداتومنه.





[تصویر: G1389592615.jpg]
دوم:
فالوده سیب
همسر من اینو خیلی دوست داره،منم که همه چی رو دوست دارم،اینو همین امشب درست کنید فردا بخورید
دو تا سیب سرخ رو رنده کنید(بعدا که سیب گلاب بیاد این فالوده اتون خوشمزه ترم میشه)
بعد یه قاشق غذا خوری گلاب و 3 قاشق عرق بید مشک اضافه کنید(که من بیشتر میریزم) و بسته به سلیقه کمی عسل
همه رو قاطی کنیذ بذارید یخچال و صبح نوش جان کنید و اما خواصش
این فالوده خون ساز هست و خون صالح تولید میکنه(یعنی غلیظ نیست،یه چیزم بگم که صبحانه قبل از ساعت 9 خون خوب و بعد از اون و حتی وعده ناهار خون غلیظ تولید میکنه)
سیستم ایمنی بدن رو تقویت میکنه.
خستگی ذهنی و جسمی رو کاهش میده،میتونید صبح درست کنید و عصر که برگشتید این معجون رو بخورید و از فردا بخاطر این فالوده خوشمزه زودتر به خونتون برمیگردید.

امضای یاســین

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  برای طب سنتی و تغذیه سنتی به انحائ مختلف تبلیغ کنیم yektasepas 3 2,572 ۱۱/خرداد/۹۵ ۲:۲۴
آخرین ارسال: amir4515
  مضرات فوت کردن غذای داغ ! Ramin_Ghn 2 1,698 ۱۳/مرداد/۹۴ ۹:۴۲
آخرین ارسال: zaviyehdid
  اثر غذای حلال یا حرام ali0077 1 820 ۱۳/مرداد/۹۴ ۹:۴۰
آخرین ارسال: zaviyehdid
  این‌ها را بخورید تا سرحال و سرزنده باشید Resistance 3 1,486 ۱۳/مرداد/۹۴ ۹:۳۶
آخرین ارسال: zaviyehdid
  غذای سالم در عمل یار کوچک 15 5,624 ۲۸/آذر/۹۳ ۲۰:۳۷
آخرین ارسال: Bamdaad
  طب سنتی ایرانی chekel 1 877 ۲۵/آذر/۹۲ ۲۱:۱۶
آخرین ارسال: یاســین

پرش در بین بخشها:


بالا