غرب زدگی و غرب گرایی در ایران اسلامی (پروژه ی جامع)
|
۲۲:۲۹, ۱۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۳ ۲۱:۵۹ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
اعوذ باالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم و به نستعین ولَهُ الحَمد اللهمّ انّی اعوذ بک من نفسٍ لاتشبعُ و من قلبٍ لایخشَعُ و من علمٍ لاینفع . خدایا من به تو پناه میبرم از نفسی که سیرابی ندارد، قلبی که خشوع و خضوع نمییابد و علمی که سودی نمیبخشد و باعث گمراهی میشود با عرض سلام به همه ی خوانندگان تاپیک ![]() مبحثی که مشخص شده ترکیبی از چند موضوع هست از جمله westernization (غربی سازی) و globalization (جهانی سازی) و... که وجه اشتراک همه ی اینها اینه که همه از طرف غرب داره دنبال میشه برای ضربه زدن به جامعه ای نظیر ایران شیعه به نفع خودشون. محور موضوع ما غربی شدن و تهاجم فرهنگی هست که غرب به ما کرده و در واقع این پروژه رو از اون طرف داره دنبال میکنه با این هدف که ما غربی بشیم ، در واقع هدف و غایت مورد نظر ما بشه غرب شدن. و ما «غرب» یا حتی چیزی پست تر از آن بشیم! این چیزی هست که غرب داره دنبال میکنه و در واقع میخواد این هدف رو جایگزین آرمانها و ارزشهای ما بکنه که قطعا به دور از اخلاق و به دور از اسلام هست چنین اهدافی. امام خامنه ای در ديدار دانشجويان دانشگاه فردوسى مشهد ۱۳۸۶/۰۲/۲۵ : نقل قول:امروز در چشم بسيارى از نخبگان ما، بسيارى از كارگزاران ما، مدل پيشرفت صرفاً مدلهاى غربى است؛ توسعه و پيشرفت را بايد از روى مدل هايى كه غربىها براى ما درست كردهاند، دنبال و تعقيب كنيم. امروز در چشم كارگزارانِ ما اين است و اين چيز خطرناكى است؛ چيز غلطى است؛ هم غلط است، خطاست، هم خطرناك است. =-=-=-= ![]() خانمها : السا ، پرنیان ، رضوانه ، nina آقایان : عبدالرحیم و بنده هم به عنوان مدیر پروژه در خدمت دوستان بودم. ![]() کسی تمایل به همکاری در پروژه های بعدی داشت از طریق پیغام خصوصی بگه. . ![]() =-=-= (۳/فروردین/۹۳ ۲۳:۲۱)السا نوشته است: |
|||
آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
۲۳:۲۱, ۳/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۳ ۲۲:۱۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
بسم الله الرحمن الرحیم
غرب زدگی می گویم، همچون وبازدگی، و اگر به مذاق خوش آیند نیست، بگوییم هم چون گرمازدگی یا سرمازدگی. اما نه! دست کم چیزی است در حدود سن زدگی. دیده اید که گندم را چطور می پوساند؟ از درون پوسته سالم بر جاست اما فقط پوست است، عین همان پوستی که از پروانه ای بر درختی مانده. به هر صورت سخن از یک بیماری است ... عارضه ای از بیرون آمده و در محیطی آماده برای بیماری رشد کرده ... این غرب زدگی دو سر دارد؛ یکی غرب و دیگر ما؛ که غرب زده ایم! ما، یعنی گوشه ای از شرق ... *** تمام این 9 صفحه ای رو خوندید (یا شایدم نخوندید، الان دارید این پست رو می خونید ![]() >>> حالا این متون و نوشته ها رو توی ی pdfجمع آوری کردیم تا برای انتشار و استفاده راحت تر باشه ![]() امکانات رفاهی ( ![]() ![]() صندوق انتقادات و پیشنهادات و پاسخ ب سوالات درباره محتویات و .... --> Havbb 110 صندوق انتقادات و پیشنهادات و نظرات درباره صفحه آرایی و کادر بندی و ..... --> السا (Aban سابق ![]() اللَّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِيِّكَ الْفَرَجَ وَ الْعَافِيَةَ وَ النَّصْر اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي مِنْ أَنْصَارِهِ وَ أَعْوَانِهِ وَ الْمُسْتَشْهَدِينَ بَيْنَ يَدَيْه یاعلی |
|||
|
![]() |
1 میهمان |