کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مقایسه ساختار پروتئینی گوشت حلال و غیرحلال
۲۰:۴۹, ۲۱/آبان/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۶ ۲۱:۱۷ توسط -Ali-.)
شماره ارسال: #1
آواتار
پژوهش محققان دانشگاه تهران نشان می‌دهد که ساختار پروتئین در گوشت حلال و گوشت غیرحلال متفاوت است و گوشت حلال با دستگاه گوارش انسان سازگارتر است.

به گزارش ایسنا، از آن‌جایی که از مهم‌ترین عوامل تعیین کننده حلال بودن گوشت، نوع ذبح حیوان است، مطالعاتی در این زمینه انجام شده است که نشان می‌دهد روش‌های مختلف کشتار روی کیفیت و ترکیبات بیوشیمیایی گوشت و خواص فیزیکی مثل رنگ گوشت و هم‌چنین خواص میکروبی آن، پس از مرگ حیوان تأثیرگذار است.

محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران طی مطالعات طیف‌سنجی اعلام کردند پروتئین میوگلوبین که یک پروتئین بافت ماهیچه‌ای است، تحت کشتار حلال ساختار فشرده‌تری نسبت به میوگلوبین غیرحلال دارد و رادیکال‌های فعال اکسیژن تولید شده هنگام اندرکنش میوگلوبین غیرحلال با ماده تخریب کننده پروتئین، بیشتر است.

بنا بر این گزارش، اعمال شرایط گوارشی بر دو پروتئین نشان داد نمونه حلال هضم راحت‌تری نسبت به نوع غیرحلال داشته است. تأثیر حرارت بر میوگلوبین غیرحلال منجر به تجمعات بیشتری در آن می‌شود که هم راستا با اکسایش بیشتر این نمونه، باعث اختلال در عملکرد آنزیم‌های گوارشی بر هیدرولیز پروتئین می‌شود.

بر اساس این مطالعات دستگاه سنجش بافت نیز نشان می‌دهد بافت غیرحلال هنگام جویدن، سختی و مقاومت بیشتری نسبت به بافت ماهیچه‌ای حلال دارد. خاصیت افزایش رادیکال‌های فعال اکسیژن در میوگلوبین غیرحلال می‌تواند در عوارض و پیچیدگی‌های بیماری دیابت نقش ایفا کند.

این پژوهش توسط الناز حسینی، دانشجوی کارشناسی ارشد در رشته بیوفیزیک با راهنمایی دکتر علی اکبر موسوی موحدی در مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران انجام شد.

بر اساس اعلام روابط عمومی دانشگاه تهران، مصرف محصولات حلال طی سال‌های اخیر در سراسر جهان رشد صعودی داشته و صنعت غذای حلال که عمدتاً بر فرآورده‌های گوشتی تمرکز دارد، به یک صنعت پردرآمد تبدیل شده است.

در همین رابطه «رابطه بين ذبح اسلامي و رشد باکتری ها در گوشت»

امضای -Ali-
[تصویر: 1_Untitle2.png]

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۲۱:۰۳, ۲۱/آبان/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۶ ۲۱:۰۴ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #2

جالبه
سایت دانشگاه هم خبر رو زده:
http://ut.ac.ir/fa/news/4802/مقایسه-ساخت...شگاه-تهران
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  تمایز مواد غذایی نشاسته ای از پروتئینی -Ali- 0 536 ۵/مهر/۹۴ ۱۷:۱۴
آخرین ارسال: -Ali-
  انواع گوشت از دیدگاه احادیث و روایات و طب سنتی قلب 5 2,856 ۱۷/اسفند/۹۲ ۹:۵۶
آخرین ارسال: یاســین
  طرز تهیه کوفته گوشت reyhaneh.sh 0 546 ۲۶/شهریور/۹۲ ۱۲:۰۲
آخرین ارسال: reyhaneh.sh
  ذبح غیرشرعی گوشت های وارداتی! مهدی2012 14 5,325 ۲۶/تیر/۹۲ ۱۵:۳۸
آخرین ارسال: درست پسند
  گوشت خوک faateme-313 14 6,024 ۲۵/بهمن/۹۱ ۲۰:۴۵
آخرین ارسال: احیاء

پرش در بین بخشها:


بالا