به مناسبت دهمین سالگرد تولد تالار بیداری اندیشه
|
۱۰:۴۴, ۴/آبان/۹۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
بسم الله
ده سال پیش در چنین روزهایی یعنی در روزهای نخستین ماه آبان 1389 تالار گفتگوی بیداری اندیشه متولد شد. تالاری با هزاران امید و سرشار از شوق و انرژی. تالاری که نظیر آن نه قبل و نه بعدش هرگز نبود. تالاری با اعضایی پرشور و مصمم برای آموختن در تالار بیداری اندیشه آنچه که در این مدیوم گنجایش داشت و قابل انجام بود، انجام شد. قاطعانه می توانم بگوییم هیچ تالاری در ایران مانند بیداری اندیشه نتوانسته بود از ظرفیت حداکثری خود استفاده کند و در نهایت در خارج از فضای مجازی به کار خود ادامه دهد. ما دوستانی تالار بیداری اندیشه اکنون بعد از ده سال از شروع فعالیت آن، هنوز بر آن عهد که بستیم هستم و به قول جمله قدیمی و پایانی مستند ظهور، "ادامه دارد اگر خدا بخواهد ... " با سپاس یا علی مدد |
|||
۱۹:۰۷, ۱۵/آبان/۹۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
حیف شد !!
که اینطور شد ! |
|||
۱۰:۵۸, ۱۶/آبان/۹۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
به نام خداوند عزیز حکیم
سلام ان شا الله همه هر جا که هستند موفق و سربلند و تلاشگر باشند. من چند سالی فعالیت نداشتم گاهی سر میزدم به عنوان مهمان و مطلب میخوندم . یا مثل الان که به خاطر یه جستجو از پیشنهادات گوگل به تالار رسیدم. خبر ندارم چی شده که فعالیتی نیست در گروه؟! اگر کسی صدامو میشنوه جواب بده ممنون میشم یا حداقل لینک بده به پستی که دلایل خلوت شدن رو توضیح داده باشه. ممنون. |
|||
۱۴:۱۶, ۲۹/آبان/۹۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
سلام تولد تالار مبارک
ان شاء الله دوستان هر جا که هستند موفق باشند به امید ظهور... اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
۲۲:۵۴, ۵/آذر/۹۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
سلام و خدا قوت به تیم تالار
به جرات میگم اشنایی با این تالار نقطه عطفی در زندگی من بود و عمیقا از اینکه مثل قبل فعال نیست ناراحتم امیدوارم به روزهای پر شور گذشته برگردیم |
|||
۱۰:۵۵, ۱۴/آذر/۹۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۹ ۱۱:۰۰ توسط Ehssan_it. علت ویرایش: سلام تولد تالار مبارک گرم نگه داشتن تنور تالار کار دشواری نیست میتونید رادیو بیداری رو دوباره شروع کنید اگر صلاح می دونید خوشحال میشیم از فعالیتتون تو فضای حقیقی مطلع بشیم با سپاس www.atamalek.ir)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
سلام
تولد تالار مبارک گرم نگه داشتن تنور تالار کار دشواری نیست میتونید رادیو بیداری رو دوباره شروع کنید اگر صلاح می دونید خوشحال میشیم از فعالیتتون تو فضای حقیقی مطلع بشیم با سپاس |
|||
۱:۰۹, ۳۰/آذر/۹۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۹ ۱۵:۵۳ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ، بیداری اندیشه محل خوبی برای تضارب ارای مختلف و همینطور مکانی برای یاد گرفتن مسایلی همچون اخلاقیات ، تاریخ و ... بود برای خود من ، نمیدونم کدوم یکی از دوستان قدیمی تشریف بیارن همچنان به ایتجا ، برخی که زحمت میکشند و سر میزنند و هر از چندی مطلب ارسال میکنند ، خدایا همه این گرامیان را از شر بلا محفوظ بدار . یادش بخیر چه زود گذشت این سالها . ![]() افتخار داشتم در کنار بزرگوارانی باشم که با صبوری ، اهل فضل و کمالات زیادی بودن / برادر کوچکتر شما سینا. |
|||
۹:۵۹, ۱۵/دی/۹۹
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
بعد از مدتها دوری از اینجا،
سلام. یک زمانی همهی فکر و ذکرمون اینجا بود. چه روزهایی بود. چه ساعتهایی و چه دغدغهها و انگیزههایی.. تولدت مبارک تالار جان..البته با تاخیر.. |
|||
۱۹:۱۱, ۲۱/دی/۹۹
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
با سلام
افتخار بسیار بسیار زیادی بوده و هست همکاری با این تالار خدا حفظ کنه باعث و بانی این تالار رو |
|||
۲:۴۷, ۴/بهمن/۹۹
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
از اینکه ناگهان تالار بسته شد ، گمتون کردم و امکان هیچ صحبتی در این تالار دیگه متاسفانه میسر نیست و حتی به پیام خصوصی دسترسی ندارم ناراحتم. الان نزدیک به دوساله دنبال مجید املشی و مهدی سینا می گردم.
حیف شد این تالار رو بستین اینجا خواهرها و برادرهامون روحیه می گرفتن، اینجا حرفهایی رو میزدیم و میشنیدیم که هیچ جا نمیشه گفت و شنید. امیدوارم دوباره اینجا رو باز شده ببینم. عاقبتت بخیر |
|||
|
![]() |
1 میهمان |
![]() |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
![]() |
#پنجمین تولد تالار - خاطرات من ... | سخنگو | 39 | 12,216 |
۲۰/آبان/۹۴ ۰:۲۸ آخرین ارسال: Farzaneh |
![]() |
#پنجمین تولد تالار - متشکرم از ... | سخنگو | 20 | 5,406 |