سلام
اين روايات یا احادیثی که می گيد را بنده دیدم
دلايلم رو هم در پست های قبلی توضیح دادم و حرف دیگری هم ندارم
امام زمان حافظ اسرار الهی هستند پس برای حفظ آن باید آنها را بدانند
هرطور مايليد بنده به عقایدم یقین دارم
(۳/مهر/۹۴ ۱۷:۵۶)قلب نوشته است: [ -> ]سلام
اين روايات یا احادیثی که می گيد را بنده دیدم
دلايلم رو هم در پست های قبلی توضیح دادم و حرف دیگری هم ندارم
امام زمان حافظ اسرار الهی هستند پس برای حفظ آن باید آنها را بدانند
هرطور مايليد بنده به عقایدم یقین دارم
ببین برادر مسعود
ندانستن اصلاً در این حوزه بد نیست
امام معصوم که دیتا بیس اطلاعات نیست
هر چیزی که بخوان خدا بهشون میگه
حالا شاید این زمان ظهور رو که میگن امام زمان هم نمیدونن ساعت و ثانیه شه
مثلا شاید بدونن فلان هفته س
متاسفانه آدما عمدتا دهن لق هستن بخاطر همین معصومین همه چیز رو نگفتن
و نگفتن میدونیم یا نمیدونیم
ولی وظایف رو اعلام کردن
هی دنبال چیزی نباشیم که دونستنش مارو ناراحت میکنه یا فکرمون رو مشغول میکنه
سلام بردار
بحث سر علم غیب معصومين عليهم السلام است که بعضی حتی در حد آیت الله اون رو قبول ندارن
به هرصورت بنده معتقدم که اگر این احادیثی که دوستمون بیان کردن درست باشه ماله قبل از ظهور صغرا است
(
ظهور صغرا رو هم علامه حسن زاده و آیت الله مکارم گفتن و حرف من نیست)
سلام دوستان
از وقتي تاپيكو باز كردم دارم ميخونم يه حال عجيبي دارم... ان شا الله كه ما اون قومي هستيم كه ظهور مولامون رو ميبينيم

اما چند تا مسئله
اول اينكه بحث علم غيب امام معصوم قطعي است اما اين دريافت اخبار اينده منوط به خواست خود امام است
يعني ايشان اگر خودشون بخوان از خداوند متعال علم اينده و غيب رو دريافت ميكنن... اما بخاط تسليم خدا بودنشون اينكار رو انجام نميدهند و ميفرمايند كه خدايا هر وقت خودت بخواي امر رو محقق ميكني من تسليم هر امري هستم كه تو پيش روم قرار بدي... توصيه ميكنم سخنراني استاد رائفي پورو در اين مورد گوش كنين خيلي روشنگر هست.
دوم اينكه ما در شرع مقدس و عزيز اسلام بحثي داريم با عنوان بداع
به معني تغيير ايجاد كردن يا چيز جديدي اوردن كه براي چند موضوع متفاوت بكار ميره از جمله اونها زمانيه كه براي امام معصوم استفاده ميشه.
بداع در حقيقيت امتحاني هست كه خداوند پيش روي امام معصوم قرار ميدهد تا امام با توجه به شرايط خودش تصميم گيري كند.كه به چند علت رخ ميدهد. من خيلي خيلي كلي دارم ميگم خودتون تحقيق كنيد در منابع معتبر. سخنراني استاد رائفي پور رو هم گوش كننين

ما در مورد ظهور داريم كه به دنبال اين نباشيد كه نشانه ها رو تطبيق بديد تا زمان ظهور رو بدست بيارين( بلكه اون ها رو دنبال كنين تا بفهمين از چه فتنه هايي بايد دوري كنين و در واقع خودتونو اماده كنين) چون تعيين زمان ظهور فقط مختص خداوند تبارك و تعالي است و اگه ما هي بيايم دنبال تعيين زمان باشيم خداوند هم بداعي در نشانه ها و زمان ظهور قرار خواهد داد. مثلا ممكنه خدايي نكرده ما واقعا نزديك به ظهور باشيم اما بخاطر اينكه در اموري وارد شديم كه به ما مربوط نيست خداوند ظهور رو به تاخير بيندازن.
سوم.كه خيلي مهمه.evenjelists
اونجليست ها:
پیروان کلیسای انجیلی آمریکا که پیروان آن حدود یک چهارم جمعیت آمریکا(۷۰ ملیون نفر) را شامل می شوند و تعدادشان رو به رشد است.
هسته مرکزی پیروان این فرقه، مطلق گرا و معتقد به نبرد دائم بین خیر و شرّ هستند. «بازگشت دوم حضرت مسیح» در «آخر الزمان» بعد از طی مراحلی که نهایت آن به «جنگ و ویرانی بزرگ» ختم می شود، از جمله مبانی اعتقادی این جریان است.
اونا ميخوان اخرالزمان خودشون رو بسازند تا يه امام زمان قلابي به ما بدهند و نظم نوين جهاني خودشونو برقرار كنن و كل جهان رو به فساد بكشن بعد دودستي تقديم كنن به شيطان و جن هايي كه ميپرستند...
وظيفه ما چيه اين وسط؟ دونستن اطلاعات دشمن شناسي و تذهيب نفس و امادگي جسمي و روحي
از مهمترين عللي كه اقا ظهور نميكنند يخاف القتل هست.
يعني ما نميتونيم امنيت ايشون رو تامين كنيم.بعضيا خيلي ساده لوحانه دم از تسليحات جنگي و ارتش بيست ميليوني ميزنند.بله اين موضوعات هم هست.اما مهمتر از اون وفاداري سربازان امام زمان ع به ايشونه. يعني انقدر اعتقاد داشته باشيم بهشون كه اگه گفتند برو وسط اتيش بشين بدون يه صدم ثانيه تامل و بدون چون وچرا بري واسه اطاعت امر. بچه ها ما بايد به اين مرحله برسونيم خودمونو. قبل اينكه اقا صاحب الزمان ظهور كنن. خودتون تو حديثا ديدين كه طرف قبل ظهور خودشو از ياراي اقا ميدونه بعد تشريف فرمايي حضرت ميره جبهه مقابلشون.
خلاصه اينكه پوتين هامونو پامون كنيم و سربند يا زهرامونو ببنديم...
سلام
خیلی از علایمی که گفتید مربوط به قوم لوط و سایر اقوام گذشته هم میشه.
الان یکی به ما بگه ظهور در 10 سال آینده اتفاق خواهد افتاد باید باور کنیم؟
یکی بگه عصری که ما توش زندگی میکنیم عصر ظهوره باید باور کنیم؟
نه اینجوریا نیست. کسی که داره این حرفها رو میزنه میخواد ذهن بقیه ی مردم رو تسخیر کنه و هدفهای پلیدی هم توی ذهنش داره. ظهور مشخص نیست. ممکنه فردا باشه ممکنه چند هزار سال آینده. اینکه یکسری میگن عصر ما عصر ظهوره قضیش چیز دیگه ای هست. میخواد مردم رو در یک حالت خمودگی و انتظار بی هدف قرار بده. داره ذهن رو در تسخیر خودش در میاره.
منتظر ظهور به زمان ظهور فکر نمیکنه. براش فرقی نمیکنه که چه وقت ظهور اتفاق بیوفته.. توی دعاهاش میگه خدایا زمان ظهور رو فقط تو میدونی. من رو از یاران حضرتش قرار ده. اگه مردم و از دنیا رفتم من رو از قبرم خارج کن تا بتونم در رکاب حضرتش شمشیر بزنم.
(۹/مهر/۹۴ ۱۱:۳۹)قلب نوشته است: [ -> ]سلام
سر بسته بگویم از عارفی شنیدم که 313 نفر آماده اند و فقط کارگزاران حضرت باقی ماندند تا انتخاب شوند
لشگر حضرت که همان بسیج و سپاه و شیعیان یمن هستند هم همه آماده اند برای جان نثاری
حضرت علی (علیه السلام) عارف نبودن که ما بخواییم به حرف عرفا گوش بدیم که ببینیم چی میگن. عرفان خودش از شاخه های انحرافی دین است
(۲۳/اسفند/۹۴ ۱۸:۱۰)قلب نوشته است: [ -> ]سلام
2 راه برای فهمیدن اینکه ظهور حضرت مهدی عج نزدیک شده است یا نه وجود دارد
1_ از طریق احادیث آخرالزمان و نشانه های ظهور که خود امامان معصوم علیه السلام گفته اند
در این بخش گفته میشه سال ظهور مخفی مانده و یا گفته نشده یا به ما نرسیده و فقط به نشانه های ظهور اکتفا شده و با این نشانه ها حدود آن مشخص شده است
مفهوم انتظار و وظایف منتظران هم چيزه ديگريست
اینکه یک منتظر به زمان ظهور فکر نمی کند حرف غلطی است چراکه اولین افرادی که به زمان ظهور اشاره کرده اند و نشانه های آن را ذکر کردند خود معصومین علیهم السلام بودند و آنها هزاران نشانه ظهور را بیان کردند
اینکه دعای یک منتظر چیست باید گفت یکی از این دعاها دعای عهد است
2_ علم غیب
بقیه حرفاتون هم تفکرات شماست اگر از احادیث یا روایات یا قرآن کریم است منبع آن را ذکر کنید وگرنه نظر شخصی شماست و محترم
باشه حرفهای ما همشون غلطه. و حرفهای شما همشون بر طبق قرآن و احادیث است. فقط حواستون باشه که آینده رو براتون برنامه ریزی نکنن.. قرآن و احادیث هم نگفتن که به حرف عرفا گوش بدیم. همیشه گفتن تفکر کنید. عرفان به شکلی که امروزه کاربرد داره و در ذهن ماست از شاخه های انحرافی دین است.
در نهایت اینکه در قیامت هرکسی مسئول اعمال خودش خواهد بود.