شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۲۶/دی/۹۰ ۱۲:۴۸)amubehnam نوشته است: [ -> ]اما من میگم از امکاناتی خود دشمنان ایجاد کردن بر ضد خودشون عمل کنیم.
چه ایرادی داره ما توی فیس بوک راه خودمونو بریم اونا هم راه خودشونو.
ما تبلیغ دین کنیم اونا ضد دین بگن.
نظرتو قبول داره ولی تو این مورد نه چون:
درسته من از یه چیز بد بگم بد از همون استفاده کنم؟
هرچه قدر کاربر فیس بوک بشه بازدید میره بالا تر در نتیجه رنکش تو جمع سایت های برتر میره بالاتر تو این ضمونه هم که هرچی امار بازدید و رنک بالا تر باشه سایت پول بیشتری جمع میکنه از تبلیغ و این حرف ها
این جوری که میگی خودمونو محتاج ادمین فیس بوک میکنیم

نقل قول:اما من میگم از امکاناتی خود دشمنان ایجاد کردن بر ضد خودشون عمل کنیم.
چه ایرادی داره ما توی فیس بوک راه خودمونو بریم اونا هم راه خودشونو.
ما تبلیغ دین کنیم اونا ضد دین بگن.
صرف فعالیت کردن توی فیسبوک برای کاربران تالار (البته با اسم و مشخصات غیر واقعی) اشکالی نداره ولی اینکه همه مون یه جایی جمع بشیم به توصیه ی استراتژیست بزرگ ، آقای دکتر عباسی ، کاری احمقانه هست.... برای اطلاعات بیشتر ، ابتدای جلسه ی دوم "شورش علیه طمع" از جلسات کلبه ی کرامت ایشون رو گوش کنید.
درسته که فیس بوک بر علیه ما قیام کرده اما الان به عنوان یه سایت اجتماعی که با تمام دنیا در ارتباط هست (به گفته بعضی ها تو ایران 17 میلیون کاربر داره) میتونه راهی باشه تا ما بتونیم عقایدمونو بیان کنیم.
چرا باید فکر کنیم همیشه باید بستر آماده باشه تا بتونیم صحبت حق کنیم , زمانی صحبت حق اثر پذیر هست که در شرایط نامناسب هم بتونیم همون حرفو بزنیم
(۲۶/دی/۹۰ ۱۹:۰۳)amubehnam نوشته است: [ -> ]درسته که فیس بوک بر علیه ما قیام کرده اما الان به عنوان یه سایت اجتماعی که با تمام دنیا در ارتباط هست (به گفته بعضی ها تو ایران 17 میلیون کاربر داره) میتونه راهی باشه تا ما بتونیم عقایدمونو بیان کنیم.
چرا باید فکر کنیم همیشه باید بستر آماده باشه تا بتونیم صحبت حق کنیم , زمانی صحبت حق اثر پذیر هست که در شرایط نامناسب هم بتونیم همون حرفو بزنیم
شما اگه تونستی برو عقایدت رو اونجا تبلیغ کن!
فیسبوک صهیونیستی بودنش رو چند بار تاحالا اثبات کرده ، کسانی که از اینجور حرفا اونجا بزنن اول توسط خود کاربرای فیسبوک بهش حمله میشه و در انزوا قرار میگیره (به خاطر جو فیسبوک) بعدش اگه خیلی اصرار کردید از طرف فیسبوک بن میشید.
ولی به هر حال ما نباید همه یکجا تو فیسبوک جمع بشیم.... (تو پست قبلی گفتم)
با گفته شما هم عقیده ام چون خودم امتحان کردم ,خواستم یه پیچ با اسم anti mason درست کنم اجازه نداد
اما در شرایط سخت باید امتحان پس داد وحرف خودمونو به کرسی بشونیم
بهنام جان . به نظرت این عقلانیه که داخل زمین دشمن که بر همه چیز احاطه و تسلط کامل داره بریم برعلیهش عملیات انجام بدیم ؟
من کاملا با نظر amubehnam موافقم
چه اشکالی داره که حمله به دشمن از داخل زمین خودشون انجام بشه؟
مگه همین کامپیوترامون بیشتر سخت افزارا و نرم افزاراش ساخته دست دشمن نیست؟ ولی داریم ازش استفاده می کنیم که به خودشون ضربه بزنیم
بهرحال مهم نظر سازنده های فرومه که علاقه ای دارن به اینکه عضو فیس بوک بشن یا نه که ظاهرا دوست ندارن...
پس بحث ما بی فایدست!
مشکل اینجاست که اگر ببینن کاری سازمان یافته است سری سانسور بن می کنن کار ساده ای نیست!
چون اگر ببینن که تعداد زیاده و اثر گذار حساس می شن!
(۳۰/دی/۹۰ ۱۸:۳۴)اکبر.ع نوشته است: [ -> ]مشکل اینجاست که اگر ببینن کاری سازمان یافته است سری سانسور بن می کنن کار ساده ای نیست!
چون اگر ببینن که تعداد زیاده و اثر گذار حساس می شن!
بن کردنشون خودش یه جور تبلیغ میشه واسه سایت...
بعدشم راه حل خیلی ساده ای داره : اگه بن کنن یه پیج جدید می سازیم

یادمه تابستون داخل برنامه راز کاملا به این مسئله پرداخته شد . پیشنهاد میکنم حتما فیلمش رو از داخل سایت برنامه راز دانلود کنید .