تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بیداری اندیشه و facebook
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
فکر نمی کنم اداره اش آسون باشه چون نوع برخورد با این مشکلات رو من تویه روز های اعتراض در انگلستان دیدم خیلی با حال متوجه می شن!و راحت Been BaneBig Grin.
ولی اگه سازمان یافته و اداره اش هم همیشگی باشه شاید جواب بده ولی بلند مدت باید باشه!
استفاده از همه ی ابزارها و حتی ابزارهای دشمن در جهت کارهای خوب و مقابله با دشمنان درسته و کسی مخالفش نیست......

اما بازی در زمین دشمن و با قواعد دشمن یک بازی از پیش شکست خورده است...... شک نکنید بفهمن کاری اثر گزاره، از بیخ و بن نابودش میکنن
که چند باری هم این اتفاق افتاده

مثل اینکه وارد مذاکره ای بشید که همه شرایطش رو طرف مقابل تعیین کنه
قوانینش رو طرف مقابل تعریف کنه
طرفهای دیگر و قاضی رو هم باز طرف مقابل تعریف کنه.....

این جور مذاکرات به درد ....... میخوره Smile
می خوره یا نمی خوره داداش؟Huh
من به کل حرفات شک کردم!
ولی کلا نمی شه استفاده کرد چون تمام نامه های شخصی هم از یه فی*ل*ترینگ خاص رد می شن تا به هدف برسن!
چیزی رو که خودشون ابداع کردن رو که نمی شه بازی داد!
بهتره به فکر چت بین اعضای گروه هم بود.
مثلا تسخیر یکی از روم های یاهو به نام تالار
می شه هدف کلیتون رو بیان کنید !
من متوجه نمی شم که چی بشه!
بگید شاید منم تونستم یه نظری بدم!
گفتگوی مستقیم بین اعضای تالار در باره موضوع ها در یک روم
باید بدونید که تویه تمام روم ها نظارت سرور یاهو حکم فرماست نباید حرف هایی رو بزنید که سیاسی و بر ضد منافع اونا باشه زد.
در ضمن کسایی هم وارد می شن که فکر نکنم خوب باشه باهاشون دهن به دهن شید!
ولی من موافقم!Smile
من درباره اخر کاری که شروع نشده نظر نمیدم.
درسته اغلب ادمای اونجا ادمای درستی نیستن ولی شاید بتونیم بعضی ها رو از خواب بیدار کنیم.
اگه موافقید میتونیم از یه روم شروع کنیم.Smile
يه سوال دارم.چرا توي بخش ارسال مطلب، فيس بوك هم هستن.البته فند فيد هم فی*ل*تره!!!
(۱/بهمن/۹۰ ۰:۱۲)t.kam67 نوشته است: [ -> ]يه سوال دارم.چرا توي بخش ارسال مطلب، فيس بوك هم هستن.البته فند فيد هم فی*ل*تره!!!
بر می گرده به اسکریپت های آماده که استفاده شده!
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع