شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
واقعا مرسی ، من این دعا رو تا به حال ندیده بودم ...
هر بندشو می خونم از خودم نا امید تر می شم و به خدای خودم امیدوارتر
منتظر بقیه ی بندهاش هستم
خدا تو دنیا و آخرت خیرتون بده
بند 21: بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که خود از آن خبر دارم، یا فراموش کرده ام ، یا به یاد می آورم، یا به عمد آن را انجام دادم، یا از روی خطا آورده ام، مواردی که بی شک از من سوال خواهی کرد و نفسم پیش تو در گرو آن است، هر چند آن را فراموش و از آن غافل شده باشم؛ پس بر محمد و آل محمد درود فرست و اینگونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
بند 22: بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که با آن با تو روبه رو شدم و یقین داشتم که تو مرا در آن حال میبینی و غافل شدم که از آن توبه کنم، و فراموش کردم که از آن استغفار نمایم؛ پس بر محمد و آل محمد درود فرست و اینگونه گناهانم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
بند23: بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که وارد آن شدم به واسطه ی حسن ظن به تو که مرا بر آن عذاب نمی کنی و امیدوار بودم که آن را می آمرزی، پس به آن اقدام کردم، در حالی که اتکای من بر کَرَمی بود که از تو میشناختم، که دیگر پس از آن که آن را بر من پوشاندی رسوایم نمی کنی؛ پس بر محمد و آل محمد درود فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
بند 24: بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که به واسطه ی آن مستحق رد شدن دعا و محرومیت از اجابت و نا امیدی از طمع و گسستن آرزو شده ام؛ پس بر محمد و آل محمد درود فرست و این گونه گناهم را بیمرز ای بهترین آمرزندگان!
بند 25: بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که موجب حسرت و سبب پشیمانی میگرددد و باعث بند آمدن روزی و رد شدن دعا میگردد؛ پس بر محمد و آل محمد درود فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
انشالله ادامه دارد...
آدم از فردای خودش که هیچ
از یه لحظه بعد خودش خبر نداره
گفتم یه پست توی تالار بگذارم که باقیات الصالحاتم بشه
برای همین هم از اونجا که عزارئیل قبل از اومدن خبر نمیکنه
دل رو به دریا زدم و کل استغفار مولا رو تقدیم میکنم
فقط امیدوارم خداوند وقتی که این استغفار هارو داشتید میخوندید حقیر و پدر و مادرم رو به یاد شما بیاندازه تا برایمان طلب عفو و مغفرت کنید
یا علی مدد حیدر
باقیش رو دوستان اینجا هست به زودی اگه عمری بود اضافه میکنم
جهت تعجیل در ظهور اقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلوات
دمت گرم سالار با این پست توپت.
خیلی حال کردم ایشالا خدا از همه توبه کنندگان به برکت وجود حضرت حجت (علیه السلام) بپذیره.
جهت تعجیل در ظهور اقا صاحب الزمان و شادی موءمنین و موءمنات و علل خصوص این برادر خوبمون و پدر و مادر گرامیشان صلوات بفرستید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
وای ، چقدر عجیبه ... انگار زندگینامه آدم رو نوشته :s
خدایا ! ببخش مرا كه همهاش دعا كردم خدایا! مرا از شر خلق دور بدار و یك بار نگفتم: خلقت را از شر من دور دار.
خدایا ! ببخش مرا كه آن قدر كه حسرت نداشتههایم را خوردم، شاكر داشته هایم نبودم.
خدایا ! ببخش مرا كه بارها و بارها به دنبال جنازه این و آن رفتم و فقط با یك «اِ اِ» گفتن، از كنارش گذشتم و هنوز باورم نیست كه من هم رفتنى هستم.
خدایا ! ببخش مرا كه آن قدر كه به فكر زیبایى ظاهر و مد لباس و ... بودم، به فكر زیبایى و طهارت باطنم نبودم.
خدایاااااا ! ببخش مرا كه آن قدر كه اهل حرف بودم، اهل عمل نبودم.
خدایااا !!! میبخشی منو ؟؟؟؟ 
آدم ياد بند هاي استغفار در دعاي خداحافظي از امام رضا ميافته
اللهم استغفرك استغفار توبة و استغفرك استغفار رهبة و استغفرك استغفار رجاء و استغفرك استغفار حياء و ....
الان به اين فكر افتادم كه وقتي حضرت علي (عليه السلام) با اون مرتبه و شان عظيم اين طور با خدا مناجات ميكنه و به درگاه الهي استغفار ميكنه داره به من شيعه ياد ميده كه چطور از خدا طلب بخشش كنم .
چطور خدا رو صدا بزنم تا از سر لطف از گناهانم بگذره.
موافقم با اينكه اينقدر كه اهل حرف هستم اهل عمل نيستم.
اميدوارم كه خداوند رحمت و مغفرتش رو شامل حال علي آقا و پدر و مادر محترمشون كه چنين فرزندي تربيت كردن بكنه به بركت صلوات بر محمد و آل محمد (اللهم صل علي محمد و آل محمد)
مرسی داداش علی
اولین کسی بودم که این دوتا فایل پی دی اف رو دانلود کردم.
خیلی حرکتت زیبا بود.
قصد کردم پرینت از متن ترجمه فارسیش بگیرم و توی دانشگاه بین دوستان پخش کنم.
حتما روی جلد ذکر میکنم که شما رو سفارشی و ویژه دعا کنند واسه این حرکت زیباتون.
باز هم ممنون
التماس دعا
بند 25: بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که موجب حسرت و سبب پشیمانی میگرددد و باعث بند آمدن روزی و رد شدن دعا میگردد؛ پس بر محمد و آل محمد درود فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
بند 26: موجب بیماری و نابودی و باعث گرفتاری ها و بلاها میشود، و در قیامت حسرت و ندامت در پیش خواهد داشت؛ پس بر محمد و آل محمد درود فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
[/b]
بند 27: بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که
[b]آن را با زبان تعریف کردم،
یا در دل به فکر آن بودم،
یا نفسم به آن مشتاق گشت،
یا با کردارم آن را انجام دادم،
یا با دستم آن را نوشتم؛
پس بر محمد و آل محمد درود فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
بند28: بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم
برای هر گناهی که در شب یا روز در تنهایی به سراغ آن رفتم و تو پرده های ستّاریت را بر من فرو انداختی، به طوری که هیچ کس جز تو، ای خدای جبّار، نمیدید، پس به تردید افتادم بین این که از ترس تو آن را ترک کنم یا به واسطه ی حسن ظن به تو آن را مرتکب شوم.
پس نفس آن را برایم زینت داد و انجام دادم در حالی که میدانستم معصیت تو را مرتکب میشوم؛
بند 29: بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم
برای هر گناهی که آن را کم شمردم یا زیاد،
بزرگ شمردم یا کوچک،
یا این که نادانیم مرا در ورطه ی آن فروبرد؛
بند 30: بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که در آن معاونت کردم علیه یکی از بندگانت،
یا دیگری را به سوی آن راهنمایی کردم،
و یا غیر خود را به سوی آن دلالت نمودم،
یا با تعمّد در آن اصرار ورزیدم[/b]،
یا از روی نادانی در آن مقیم شدم؛