تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: می خواهم برگردم خدایا! (دلو به دریا زدم هر هفتاد بند استغفار مولا علی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
به نام خدا

بسيار زيبا و تاثير گذار است تك تك بند ها و كلمات اين مناجات.

چقدر زيباست تلاوت اين بندهاي استغفار در سحر هاي ماه مبارك رمضان...ان شالله يه برنامه دسته جمعي براي ماه مبارك بذاريم تا دسته جمعي اين مناجات رو زمزمه كرده و به قلب ها و وجودمون صفا و نورانيت هديه كنيم.

احساس خوبي دارم وقتي اينطور در پيشگاه خداوند ابراز ندامت و طلب آمرزش ميكنم.

واقعا خدا رو شكر كه مولاي ما علي (علیه السلام) شد.

سپاس ويژه از علي110 عزيز Heart

يا علي (علیه السلام) مدد است.
علامه نوری در کتاب (دارالسلام) می نویسد: امام رضا علیه السلام از پدران بزرگوار خود نقل میکنند که امام حسین علیه السلام فرمودند: روزی نزد امیرالمؤمنین نشسته بودم که عربی وارد شد و عرض کرد یا امیرالمؤمنین! من مرد عیالمند و فقیر هستم و مالی که زندگی مرا کفایت کند ندارم.
.
حضرت فرمودند: ای برادر عرب! چرا استغفار نمیکنی تا حالت نیکو شود؟ عرض کرد: زیاد استغفار میکنم، اما تغییری در زندگی ام پیدا نشده است.
.
حضرت فرمودند: ای برادر عرب خدای متعال می فرماید: فَقُلْتُ اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ إِنَّهُ كانَ غَفَّاراً (10- نوح) به آنها گفتم: «از پروردگار خويش آمرزش بطلبيد كه او بسيار آمرزنده است (10)
.
(بعد فرمودند) چون به گناه بودن بعضی از اعمالت آگاه نیستی استغفار تو ناقص است؛ زیرا از آنها استغفار نمیکنی و نتیجه نمیگیری. سپس فرمود: اینک به تو استغفاری می آموزم که اگر آن را هنگام خواب بخوانی خدا به تو وسعت رزق عطا فرماید.

.
دعا را نوشته، به اعرابی داده و فرمودند: شب، قبل از خوابیدن، این استغفار را بخوان وگریه کن و اگر اشکت جاری نشد تباکی کن.

.
امام حسین علیه السلام فرمود: سال بعد اعرابی به خدمت حضرت آمد و عرض کرد: یا امیرالمؤمنین! خداوند به من نعمت های زیادی عطا فرمود. شتران و گوسفندانم آن قدر زیاد شده اند که محلی برای نگه داری آن ها ندارم.
.

آن حضرت فرمودند: ای برادر عرب! قسم به آن خدایی که محمد صلوات الله علیه را به نبوت برگزید، بنده ای نیست که با این دعا به درگاه خدا استغفار کند، مگر اینکه خدای متعال به برکت آن، گناهانش را آمرزیده، حوائجش را برآورده و به مال و اولادش فراوانی و برکت عطا فرماید.
دار السلام نوری: 3/133

این استغفار هفتاد بندی همان است که مولا به این عرب آموخت
بسم الله الرحمن الرحیم

گاهی اوقات باید برگشت و از اول شروع کرد

یا علی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام

بند 42: بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که با پای خود به سوی آن گام برداشتم، یا دستم را به سوی آن دراز کردم، یا چشمم با دقت آن را نظاره کرد، یا گوشم را به سوی آن باز نمودم، یا زبانم به آن گویا شد، یا آنچه را به من عطا کردی در آن خرج کردم، سپس با وجود عصیان از تو روزی خواستم و تو به من دادی. آنگاه از رزق تو در راه معصیت کمک گرفتم و تو آن را پوشاندی، سپس از تو بیشتر خواستم باز ناامیدم نکردی و آشکارا آن را مرتکب شدم، رسوایم ننمودی و پیوسته بر معصیتت اصرار می ورزم، ولی همواره توبه ام را میپذیری و با حلم مغفرتت گذشت میکنی ای کریمترین کریمان! ؛ پس بر محمد و آل محمد درود فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
بسم الله

بند 31

خدایا! از تو آمرزش می طلبم از هر گناهی که به امانت خویش در آن خیانت کردم
یا با انجام دادن آن از ارزش نفس خود کاستم
یا با آن بر بدنم خطا وارد کردم
یا شهواتم را در آن برگزیدم
یا خوشی هایم را در آن مقدم داشتم.
یا برای دیگری در آن تلاش نمودم
یا آن کس را که از من پیروی می نمود فریب داده به سوی آن کشاندم
یا با کثرت یاران بر آن کس که مرا از آن منع می نمود چیره شدم
یا بر کسی که به جنگم آمده بود به وسیله آن گناه چیره شدم.
یا با نقشه به آن موفق شدم یا میلم به سوی آن لغزانید.

پس بر محمد و آل محمد صلوات بفرست و آن را بیامرز ،ای بهترین آمرزندگان!
الهی أنا أنا و أنت أنت ...

[/b]

[b]أنا الظـالـم
أنا المـجـرم
أنا المسـرف
أنـا الجـــاهـل
أنــا الفــــقـیــر
أنـــا المـــذنـــب
أنـــا المــعیــــوب
أنــــا المــــکــروب[/b]

[b]و

أنـت ربی!

أنـت رئـوف!
أنت المعطی!
أنـت العـــلیـــم!
أنـــت الغـــنــــیّ!
أنت غفّـار الذّنـــوب!
أنـت ســتّـار العیــوب!
أنـت کشّــاف الکـــروب!

[b]این ها به کنار!این اسم حسنایت دیوانه ام کرده است:

[/b]
یا مبدّل السیّئات بالحسنات!!!!!

هزار هزار هم که با این نام بخوانمت سیر نمی شوم!
بسم الله

بند 32

خدایا! از تو آمرزش می طلبم از هرگناهی که به کمک نقشه ای که مرا به غضب تو نزدیک می کرد به آن دست یافتم.
یا با آن بر اهل طاعتت غلبه کردم.
یا کسی را با آن به معصیتت مایل نمودم.
یا با آن خود را نزد بندگانت خوب نشان دادم.
یا با کردارم خود را نزد آنها وارونه جلوه دادم.

پس بر محمد و آل محمد صلوات بفرست و آن را بیامرز،ای بهترین آمرزندگان!

بند33

خدایا!از تو آمرزش می طلبم از هر گناهی که بر من نوشته ای به جهت عجبی که در من بوده یا ریا یا سمعه یا شادی یا کینه یا خوشی فراوان یا لذت مستانه یا شادی بی حد یا حمیت یا تعصب یا خشنودی یا خشم یا بخشندگی بیجا یا کنسکی یا ظلم یا خیانت یا دزدی یا دروغ یا سخن چینی یا لهو و لعب یا هر نوع کاری که با مانند آن مرتکب گناه می شوند و هر که آنرا انجام دهد خود را ب هلاکت اندازد .

پس بر محمد و آل محمد صلوات بفرست و آن را بیامرز ،ای بهترین آمرزندگان!
بسم الله

بند34

خدایا! از تو آمرزش می طلبم از هر گناهی که در علم تو گذشته که من با کمک و استعانت از قدرتی که تو با آن بر هر چیزی قادر هستی آن را انجام می دهم.

پس بر محمد و آل محمد صلوات بفرست و آن گناه را بیامرز، ای بهترین آمرزندگان!

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
بسم الله

بند 35

خدایا! از تو آمرزش می طلبم از هرگناهی که در آن از غیر تو ترسیدم.
یا به وسیله ی آن با اولیائت دشمنی یا با آن با دشمنانت دوستی کردم.
یا در آن دوستانت را واگذاشتم یا با آن در معرض غضبت در آمدم.

پس بر محمد و آل محمد صلوات بفرست و آن را بیامرز ، ای بهترین آمرزندگان!

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم

بند هفتم
پروردگارا، تا کی معصیت کنم تو را و تو مهلتم دهی؟! چقدر معصیت کردنم طولانی شده و تو مؤاخذه ام نکرده ای و با وجود بدیِ کردارم از تو درخواست کردم و تو عطا نمودی؟!

اللهم عجل لولیک الفرج و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه ...
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع