تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تصاویری که باید دید ! (2) (لطفا" ارسال اول را بخوانید!)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
بزرگ ترین زمرد جهان
تابناک: بزرگترین زمرد جهان قرار است که به حراج گذشته شود و انتظار می رود که قیمت آن به 1.15 میلیون دلار برسد.

به گزارش روزگار نو (
rouzegareno.ir)، این زمرد 57.500 عیار که به اندازه ی یک هندوانه است، قرار است که فردا در شهر "بریتیش کلمبیا" به حراج گذاشته شود.

این زمرد "تئودورا" نام دارد و در برزیل کشف و در هند تکه تکه شد.
[تصویر: 134724_171.jpg]
جف نچکا که جواهرشناس است می گوید: من فکر می کنم که این سنگ حاوی زمرد است ولی مطمئن نیستم که چه میزان زمرد دارد.

وی همچنین افزود: من نمی تونم تایید کنم که این سنگ، بزرگترین زمرد جهان است. نچکا می گوید: مقداری از این سنگ زمرد به رنگ یاقوت است.
[تصویر: 134725_541.jpg]
وی افزود: اگاه شدن از مقدار زمرد موجود در این سنگ امکان پذیر نیست.

گزارش شده است که این سنگ زمرد 11.5 کیلوگرم است. اگر این سنگ با ارزش به فروش نرود، به انستیتو زمرد امریکا فرستاده می شود.
زمردها رنگ سبز خود را به دلیل وجود کروم در داخل سنگ و تاثیر بر روی مواد تشکیل دهنده بریل می گیرند.
[تصویر: 133335_603.jpg]
اگه تونستید عکس گربه رو تو این ضایعات پیدا کنید [تصویر: 0.431106001328346670_taknaz_ir.jpg] .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

[تصویر: 0.179920001328346677_taknaz_ir.jpg]
[/B]
[تصویر: H-1.jpg]

یک چیز هم خودم اضاف کنم که کمتر مورد توجه قرار گرفت و اون هم این که (نقل به مضمون) رهبر انقلام فرمودند: ما در بحرین دخالت نمیکنیم اگر دخالت میکردیم وضع با الان کاملا فرغ میرکرد. همین

دخترک ناز؛ اونی که باید خجالت بکشه تو نیستی !
Blush

[تصویر: 58.jpg]
در هرصورت حجاب باعث زینت میشه.حتی برای این ها...
[img]http://forum.bidari-andishe.ir/[تصویر: ndvcx04ibnu9lja4hmd.jpg][/img]

نامه ای به خدا در موزه گلستان

این ماجرای واقعی در مورد شخصی به نام نظرعلی طالقانی است که در زمان ناصرالدین شاه طلبه ای در مدرسه مروی تهران بود و از آن طلبه های فقیر بود. آن قدر فقیر بود که شب ها می رفت دور و بر حجره های طلبه ها می گشت و از توی باقیمانده غذاهای آن ها چیزی برای خوردن پیدا می کرد.یک روز نظرعلی به ذهنش می رسد که برای خدا نامه ای بنویسد.نامه ی او در موزه ی گلستان تهران تحت عنوان "نامه ای به خدا" نگهداری می شود.
مضمون این نامه :

[تصویر: Graphic1.jpg]
نظرعلی بعد از نوشتن نامه با خودش فکر کرد که نامه را کجا بگذارم؟ می گوید، مسجد خانه ی خداست.پس بهتره بگذارمش توی مسجد. می رود به مسجد امام در بازار تهران (مسجد شاه آن زمان) نامه را در مسجد در یک سوراخ قایم میکنه و با خودش میگه: حتما خدا پیداش میکنه!
او نامه را پنجشنبه در مسجد می ذاره. صبح جمعه ناصرالدین شاه با درباری ها می خواسته به شکار بره. کاروان او ازجلوی مسجد می گذشته، از آن جا که به قول پروین اعتصامی
"نقش هستی نقشی از ایوان ماست .آب و باد وخاک سرگردان ماست"
ناگهان به اذن خدا یک بادتندی شروع به وزیدن می کنه نامه ی نظرعلی را روی پای ناصرالدین شاه می اندازه. ناصرالدین شاه نامه را می خواند و دستور می دهد که کاروان به کاخ برگردد. او یک پیک به مدرسه ی مروی می فرستد، و نظرعلی را به کاخ فرا می خواند. وقتی نظرعلی را به کاخ آوردند ،دستور می دهد همه وزرایش جمع شوند و می گوید:نامه ای که برای خدا نوشته بودند، ایشان به ما حواله فرمودند.پس ما باید انجامش دهیم و دستور می دهد همه ی خواسته های نظرعلی یک به یک اجراء شود!

سرما، بـرف و یخبنـدان بی سابـقه در اروپـا

انگار زمستان امسال از آن زمستانهایی است که بسادگی با بهار آشتی نمی کند. همین هفته گذشته بود که برف و کولاک و یخبندان با سرمای استخوان سوزش تمام اروپا را فرا گرفت کمااینکه سرما و برف اروپا تا اندازه ای به ایران هم رسیده و برخی شهرهای میهن عزیزمان شاهد کاهش شدید دمای هوا و بارش متناوب باران و برف بودند.

سرمای فوق العاده باعث مرگ تقریباً ۴۰۰ نفر در اروپا شد. در اوکراین دمای هوا به ۳۰ درجه سانتیگراد زیر صفر رسید و موجب مرگ دست کم ۱۲۲ نفر شد. بسیاری از قربانیان از بی خانمانها بودند. در بلغارستان پس از آنکه برف مذاب سدی را در نزدیکی یک روستا شکست باعث کشته شدن هشت تن شد. در رومانی نیز سرمای هوا و بارش شدید برف تاکنون دست کم موجب مرگ چهار بی‌خانمان شده است.

گزارش های روز سه شنبه از مرگ شش نفر دیگر در لهستان حکایت می کنند، در حالی که مقامات در سراسر اروپای مرکزی و شرقی می گویند با ادامه ریزش برف راههای انتقال تدارکات به صدها روستا و هزاران نفر قطع شده، یخ نیز با پوشاندن رودخانه ها و بستن بنادر اصلی مشکل آفرین بوده است. در این میان، کمبود گاز طبیعی مشکلات را بیشتر کرده بود. شرکت گازپروم روسیه سرما را مسئول افزایش میزان تقاضا دانست و گفت قادر نبوده است کمبود گاز در دست کم هشت کشور اروپایی، از جمله ایتالیا و لهستان را جبران کند.

[تصویر: WinterInEurope_Persian-Star.org_010.jpg]

ادامه مطلب

دیـدنی ها و خواندنـی های جـالب

تنها خری که به آرزویش رسید ! [تصویر: 24.gif]

[تصویر: 44.jpg]

[تصویر: lineps.gif]
ادامه مطلب
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
آدرس های مرجع