تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تصاویری که باید دید ! (2) (لطفا" ارسال اول را بخوانید!)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
تبلیغات واقعا تاثیرگذار / بیلبوردهای امام حسین(علیه السلام) در لندن آتی نیوز:در این ایام سال همه ما از طبقات مختلف اجتماع به خاطر زنده نگه داشتن حقیقت و ارزشهای معنوی بشری در مراسم عزاداری امام حسین (علیه السلام) شرکت می کنیم. این عزاداری ها نشان از یک واقعیت و حقیقت محض است که ما در طول مدت ایام عزاداری شاهد یک همبستگی و اتحاد بزرگی بین تمام مردم هستیم.

همچنین ما در طول تاریخ شاهد نظر مثبت اشخاص معروف غیر مسلمان در رابطه با امام حسین(علیه السلام) بوده و هستیم. مانند بیلبوردهای که از جملات این افراد در مورد شخصیت امام حسین(علیه السلام) بیان شده است.

[/b]
[تصویر: 35806_702.jpg]
اگر امام حسین (علیه السلام) به ما تعلق داشت در هر قسمت زمین برایش یک پرچم و مناره برافراشته می کردیم و مردم را به مسیحیت دعوت می کردیم"
کشیش مسیحی- آنتونیو بارا

[تصویر: 35807_591.jpg]
اگر حسین (علیه السلام) برای خواسته های دنیوی خویش جنگیده بود، من نمی فهمم چرا خواهر، همسر و فرزندانش را همراه خود برد. این نشان دهنده آن است که او فقط برای اسلام فداکاری کرده است"
چالز دیکنز - رمان نویس انگلیسی

[تصویر: 35808_303.jpg]
"پیروزی حسین (علیه السلام)، با آنکه در اقلیت بود، مرا شگفت زده کرده است"
توماس کارلایل- تاریخدان مشهور اسکاتلندی

[تصویر: 35809_382.jpg]

پیشرفت اسلام، متکی به شمشیر نبوده است، بلکه به فداکاری والای حسین(علیه السلام) بدست آمده است. من از او یاد گرفتم چطور پیروز شوم درحالی که مظلوم ستمدیده هستم"
میدان آزادی یا صلیب کاملا انگلیسی
[تصویر: 0.723365001313607027_naznetir.jpg]
البته گفته میشود:هم اکنون شهرداری تهران در حال بازسازی این میدان است تا از این حالت در بیاورد.
بدون شرح.....
[تصویر: jrk37hhmduaplifcvda9.jpg]

شرح در ذیل عکس

[تصویر: 18.jpg][size=xxx-large]

[/size]

حبيب الله شهبازي در زمان تيرباران
حبیب الله شهبازی (۱۲۹۵-۱۳۴۳) از سران عشایر جنوب بود که شورش گسترده عشایری سال*های ۱۳۴۱-۱۳۴۲ را علیه حکومت پهلوی پدید آوردند.
[تصویر: 37.jpg]
حضرت رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بوسه بر همچین دستانی می زدند.
شما چی؟!؟!؟
[تصویر: ea8tjzj7fp05lmio8f5.jpg]
[تصویر: 4qpb8ikagea1vkm601lh.jpg]
[تصویر: yyw6h5uzaxltdc7ckj1t.jpg]

اینم هدیه پیشاپیش شب یلدای من به همه اونایی که عاشق ادب قمر منیر بنی هاشمند خصوصا داداش گلم علمدارHeart
باید دید ! البته نه فقط با چشم سر که با چشم دل . وقتی با چشم سر دیدی کمی متاثر می شوی شاید هم زیاد و آهی می کشی و می گویی خدا!!! اگر با چشم دل دیدی آه نمی کشی به خودت تلنگری می زنی که چه باید کرد !!! کوچکترین قدم و نزدیکترینش صندوق های صدقات بسیاری که همه جا در دسترس هستن . یا علی بگو و با چشم دل ببین

[تصویر: faghr.jpg]

[تصویر: faghr51-y.jpg]

[تصویر: 07.jpg]

[تصویر: 06.jpg]

توي سرماي اين شب طولاني یلدا به فکر بي خانه مان هايي که چشم ميزنند
زودتر صبح بشه هم هستي ؟

نقشه پراکندگی زبانها در ایران
عکس زیر جهت نمایش کوچک شده است ، برای دیدن آن در سایز اصلی با کلیک راست آنرا ذخیره کنید
[تصویر: i159224_iran-language.jpg]
خلاق ترین هنرمند:خداوند.
Bird of Lights

[تصویر: 11.jpg]

این هم تقدیم به دوست عزیزمsoldier
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
آدرس های مرجع