صرفا جهت اطلاع
میزان علاقه مردم رو به کاهشه وهمه هم واسه اخبار دروغ ماهواره نمی گیرن نمونه دو تا از نزدیکان ما که برای فیلم وآهنگ ماهواره گرفتن پس منشا جای دیگه اس شما انقدر نچسبون به بی اعتمادی مردم...
همین ماهواره راست گو راهپیمایی 30میلیونی اربعین رو به اندازه یه خبر کوتاه منعکس نکرد احتمالا خبره تجمع 30میلیونی شیعیان خیلی مهم نیست...
یه چیز دیگه اینجا همه باهم بحث می کنن یعنی وقتی یه پست میذارید همه نظر می دن واینکه ما چند نمونه خلاف صحت ویکی پدیا رو عرض کردیم شما دروغگویی های صداوسیما رو رونکردی حواله دادین به ماهواره
مثه اینکه بگیم بی حجابی حتما چیزه خوبیه. دیگه چون همه خانوما دارن یه جورایی میرن سمتش وهرکی هم چادری مشکل داره
قیاستون به همین اندازه مع الفارق بود
(۱/دی/۹۳ ۱۵:۳۴)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]صرفا جهت اطلاع
میزان علاقه مردم رو به کاهشه وهمه هم واسه اخبار دروغ ماهواره نمی گیرن نمونه دو تا از نزدیکان ما که برای فیلم وآهنگ ماهواره گرفتن پس منشا جای دیگه اس شما انقدر نچسبون به بی اعتمادی مردم...
طبق کدوم منبعی فهمیدید میزان علاقه مردم رو به کاهشه؟؟؟
مطمئن باشید میزان علاقه مردم به ماهواره روز به روز افزایش هم پیدا میکنه چرا؟؟چون چیزی که باعث علت این گرایش شده هیچ وقت نمیخواد تغییر کنه اونم صدا و سیمای خودمونه.
خب الان شما گفتی اخبار دروغ ماهواره پس باید ثابت کنی این حرفتو.
شما یه بار گوش کن بعد ادعا کن دروغه.
صدا و سیمای خودمون که اکثرا و به عمد مشکلات و مسائل مردم رو نشون نمیده یا جور دیگه ای نشون میده .
ولی همون اخبار دروغ ماهواره حتی اگه واسه دشمنی شون با ما هم باشه همون مسائل و مشکلات رو میان نشون میدن با سند و مدرک.
حالا کدوم دروغگو هستن؟؟؟
البته ما خودمون ماهواره نداریم.
(۱/دی/۹۳ ۱۴:۳۰)کوروش کبیر نوشته است: [ -> ]توی همون ویکی پدیا خیلی از مطالب هست که در طرفداری از دولت یا حکومته که با رفرنس هم ثابت کرده این موضوع رو خب پس با این حساب شما اینام دروغه چون خودتون گفتید رفرنس کیلویی چند.!
صحبت بنده در مورد دروغ بودن مطالبش نبود خواهر گرامی! بنده در مورد اعتبارش صحبت کردم!
بله حتی اگر طرفداری از حکومت کرده باشه باز هم از نظر من غیر معتبره!!

خانم کورش کبیر ...
ویکی چیزی رو که در مورد خودش ادعا نکرده ، شما در موردش قبول دارید
انصافا خیلی بامزه هست
من دیگه حرفی ندارم . قضاوت در مورد فرافکنی های شما با خوانندگان :|
(۱/دی/۹۳ ۲۰:۵۶)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]خانم کورش کبیر ...
ویکی چیزی رو که در مورد خودش ادعا نکرده ، شما در موردش قبول دارید
انصافا خیلی بامزه هست 
من دیگه حرفی ندارم . قضاوت در مورد فرافکنی های شما با خوانندگان :|
من چیو قبول دارم در مورد ویکی؟؟؟
ویکی چیو در مورد خودش ادعا نکرده؟؟
اتفاقا این شمایید که دارید فرافکنی میکنید چون قرار شد ثابت کنین که نمیشه نوشته های ویکی پدیا رو تغییر داد اما حالا اومدید به من اتهام فرافکنی میزنید.
قضاوت با تهمت های شما هم با خوانندگان.
اگر نمیتونید وارد یه بحثی بشید و از حرفاتون دفاع کنین این کارو نکنین.
واقعا که.....
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان.یه سوال؟؟
برای پایان نامه های سطح دکترا، ویکی پدیا به عنوان منبع قابل قبوله؟
ممنون میشم اگه جوابمو بدین.
تشکر.
بله چرا که نه.
اتفاقا ما داشتیم کسی رو که برای پایان نامه ارشد یا دکتراش ویکی رو به عنوان یکی از منابعش معرفی کرده بود.
ویکی پدیا پیش اکثر اساتید دانشگاه منبع معتبری هست و چون یه منبع معروف جهانی هم هست یه اعتبار دو چندان به یه پایان نامه میده.
(۲/دی/۹۳ ۹:۵۲)کوروش کبیر نوشته است: [ -> ]بله چرا که نه.
اتفاقا ما داشتیم کسی رو که برای پایان نامه ارشد یا دکتراش ویکی رو به عنوان یکی از منابعش معرفی کرده بود.
ویکی پدیا پیش اکثر اساتید دانشگاه منبع معتبری هست و چون یه منبع معروف جهانی هم هست یه اعتبار دو چندان به یه پایان نامه میده.
سلام
چی چیو آره؟ شما پایان نامه نوشتید؟ یعنی ببینن مطلب از ویکی پدیا کپی زدید بدون نگاه کردند رد میشید. ! اعتبار دو چندان؟ برای اینکه پایان نامه بنویسید میشه از 2 تا منبع زیر استفاده کرد :
sid.ir
sciencedirect.com
وقتی نوبت پایان نامه نوشتن شما هم شد ، بهتون میگن که از ویکی پدیا چیزی ننویسید.
(۲/دی/۹۳ ۱۳:۰۶)Kol نوشته است: [ -> ]سلام
چی چیو آره؟ شما پایان نامه نوشتید؟ یعنی ببینن مطلب از ویکی پدیا کپی زدید بدون نگاه کردند رد میشید. ! اعتبار دو چندان؟ برای اینکه پایان نامه بنویسید میشه از 2 تا منبع زیر استفاده کرد :
sid.ir
sciencedirect.com
وقتی نوبت پایان نامه نوشتن شما هم شد ، بهتون میگن که از ویکی پدیا چیزی ننویسید.
شما لازم نکرده به ما پایان نامه نوشتن یاد بدید ما توی خانواده مون هم استاد دانشگاه داریم هم دکتر هم ارشد خلاصه همه نوعش رو داریم.
اونیم که نوشتم نقل قول از این اشخاص بود که دیدن دانشجوها استفاده میکنن از سایت به عنوان منبع.
شماها مشکلتون با ویکی چیز دیگه ایه این حرفا نیست....
ناراحتید که چرا یه سایت معتبر جهانی دروغهاتونو رو کرده حالا حرف ندارید بزنید گیر دادید به نوشتن پایان نامه.
(۲/دی/۹۳ ۱۳:۲۸)مصباح نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

خانوم کوروش تا حالا مقاله یا پایان نامه نوشتید؟؟
وقتی بعضی از ژورنالا و مقالات تو مقالات و پایان نامه ها اعتباری ندارن دیگه ویکی که جای خود دارد.
شما چی تا حالا نوشتید؟؟؟
پس چرا میزان تحصیلاتتون رو غیره انتخاب کردید؟؟
کسی سطح تحصیلات آکادمیک داشته باشه افتخار هم میکنه که بنویسه ولی شما گزینه ی غیره رو انتخاب کردید حالا اومدید به ما پایان نامه نوشتن یاد میدید.؟؟؟؟
سطح تحصیلاتتون چه اندازه هست؟؟