شکار پهباد کار بسیار بزرگی بود از نیروهای سایبری کشور ولی اینکه چرا این غربی ها هی میخوان قدرت سایبری ایران را بزرگ جلوه بدن قابل تامله و گرنه اونا خیلی مغرور تر از این حرفا هستن
چند وقت پیشا فیلم جان سخت 4 رو میدیدم که توش 1 عده هکر میخواستن به امریکا حمله سایبری کنن و پدر امریکا رو در اوردن...
به قول استاد عباسی دهه 11 سپتامبر تموم شده و ممکنه امریکا 1 خودزنی دیگه کنه
برای همین داره قبلش زمینه سازی میکنه
به هرحال الله اعلم
یاعلی
رئیس ستاد نیروی هوایی ارتش آمریکا: ایران توان مهندسی معکوس RQ-170 را دارد
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از سایت ایران هستهای، رئیس ستاد نیروی هوایی آمریکا تأیید کرد، ایران توانایی مهندسی معکوس پهپاد RQ-170 را دارد.
ژنرال نورتون شوارتز، رئیس ستاد نیروی هوایی آمریکا روز شنبه 19 آذر 1390 (10 دسامبر 2011) در جریان ضبط برنامه تلویزیونی «اخبار دفاعی» اعلام کرد: «مشخص است احتمال مهندسی معکوس از سوی ایران وجود دارد».
پایگاه اینترنتی ایرفورس تایمز به نقل از شوارتز اعلام کرد: «مطلوب این است که برتری آمریکا حفظ شود. این بطور حتم در ذهن ماست».
وی افزود: «اگر این هواپیما در اختیار یک دشمن پیشرفته قرار بگیرد، آمریکا نمی تواند کار زیادی درباره آن انجام دهد».
وعده صادق
رونجر نوشته:
شکار پهباد کار بسیار بزرگی بود از نیروهای سایبری کشور ولی اینکه چرا این غربی ها هی میخوان قدرت سایبری ایران را بزرگ جلوه بدن قابل تامله و گرنه اونا خیلی مغرور تر از این حرفا هستن
چند وقت پیشا فیلم جان سخت 4 رو میدیدم که توش 1 عده هکر میخواستن به امریکا حمله سایبری کنن و پدر امریکا رو در اوردن...
به قول استاد عباسی دهه 11 سپتامبر تموم شده و ممکنه امریکا 1 خودزنی دیگه کنه
برای همین داره قبلش زمینه سازی میکنه
من با نظر شما موافقم و فکر میکنم به دنبال جستجوی راه فراری از منجلاب بحران مالی و اتفاقات اخیر ،دشمن دنبال بهانه ای برای قانع کردن افکار عمومی برای حمله به ایران و یا تحریم جدی همه جانبه ایرانه!
من تسخیر سفارت انگلیس رو هم بی ارتباط با این موضوع نمیبینم!
به هر حال امیدوارم دولتمردان ما با تدبیر و درایت با این موضوع برخورد کنند و امام زمان یاریمون کنه.
انشاالله...