(۲۵/آذر/۹۰ ۲۳:۴۸)دیدگاه نوین نوشته است: [ -> ]آقای علی آقا ... ترمز کن ماهم برسیم .
اولا من نمیدونم شما از کدوم تحقیقات صحبت میکنید . تا اونجایی که من میبینم بیشتر ورزشکار های حرفه ای از بنیه بدنی و سلامت خیلی خوبی برخوردار اند .
دوما من شما رو کودن فرض نکردم . حالا شاید یه ذره چیز ... اما کودن دیگه نه ...
. من جهت یادآوری گفتم .
سوما میشه اسم چندتا از ورزش هایی ( بازی نه ورزش ) که زمان پیامبر بودند به جز شنا و سوارکاری و تیراندازی رو نام ببرید . اونهایی که ارزش سرمایه گذاری داشته باشند .
در ضمن خوشحال میشم بهم بگید که ورزش شنا چطوری باعث افزایش آمادگی دفاعی میشه !!! نکنه فکر کردی اون زمان میپریدند تو اقیانوس (وسط عربستان) و با هم در حالی که شنا میکردند ، میجنگیدند ؟؟؟
چهارما هر چیزی رو باید کامل نگاه کرد . اینکه خط میکشم و از وسط یه گوی رد میکنم که فوتبال نمیشه . فوتبال به عنوان یک سرگرمی در کنار کاربرد ورزشی اثرات خیلی خوبی به دنبال داره .
پنجما لطفا نگو سرگرمی فلانه . ما حتی داریم که گاهی پیامبر هم با صحابه خصوصا با حضرت علی شوخی میکردند (برای سرگرمی و عوض شدن جو) .
راستی وقتی با این لحن شیوا و گوارا جواب میدی خیلی حال میکنم . البته یاد یکی افتادم ... بهتره نگم کی !!! 
=
اولا دوست عزیز زمان پیامبر ورزش های زیادی بوده از جمله کشتی ؛ یکی از القاب حضرت علی هم ظهیر بوده به خاطر اینکه تو کشتی پشت همه رو به خاک می زده .
دوما اینکه حالا ما هر دلیلی برای توجیه توصیه پیامبر به اون ورزش ها بیاریم اون حرف ماست و حرف پیامبر نیست.
سوما شوخی و سرگرمی یه چیزه . و غفلت و سرگرم شدن به چیز های بیهوده چیز دیگه. معمولا در زمان برگزاری مسابقات فوتبال مثلا اگه به اداره پست مراجعه کنی می بینی دیگه کارت رو انجام نمی دن و دارن فوتبال می بینن!
چه بخوای قبول بکنی یا نکنی فوتبال ابزار کنترل شده . بجز اون ابزار درآمد برای عده ای قلیل از قبل شرط بندی ها فروش پیراهن و لباس تیم ها ؛ کانونهایی هواداری ؛ استفاده ابزاری جهت تبلیغ و جهت دهی ذهن ملیون ها نفری که الگوشون یک فوتبالیست هست و .. اینها تنها بخشی از کارهایی هست که با فوتبال انجام میشه ( در سطح جهان )
اما در ایران خوب حالا اگه از فردا کل فوکوس ایران از روی فوتبال برداشته بشه و به نسبت مساوی روی تمام ورزشهای دیگه تقسیم بشه به نظر من هم اون بخش سرگرمی تامین میشه هم ورزش و هم مضرات زیاد پرداختن به فوتبال از بین می ره .
این حرف ها چیه نوشتی؟ چرا تجاهل می کنید ؟
اگه شما محرم رو با فوتبال مقایسه می کنید من جوابی برای شما ندارم.
(۲۶/آذر/۹۰ ۱:۰۰)دیدگاه نوین نوشته است: [ -> ] (۲۶/آذر/۹۰ ۰:۳۴)stranger00 نوشته است: [ -> ][quote='دیدگاه نوین' pid='74881' dateline='1324063137']
=
اولا دوست عزیز زمان پیامبر ورزش های زیادی بوده از جمله کشتی ؛ یکی از القاب حضرت علی هم ظهیر بوده به خاطر اینکه تو کشتی پشت همه رو به خاک می زده .
دوما اینکه حالا ما هر دلیلی برای توجیه توصیه پیامبر به اون ورزش ها بیاریم اون حرف ماست و حرف پیامبر نیست.
سوما شوخی و سرگرمی یه چیزه . و غفلت و سرگرم شدن به چیز های بیهوده چیز دیگه. معمولا در زمان برگزاری مسابقات فوتبال مثلا اگه به اداره پست مراجعه کنی می بینی دیگه کارت رو انجام نمی دن و دارن فوتبال می بینن!
چه بخوای قبول بکنی یا نکنی فوتبال ابزار کنترل شده . بجز اون ابزار درآمد برای عده ای قلیل از قبل شرط بندی ها فروش پیراهن و لباس تیم ها ؛ کانونهایی هواداری ؛ استفاده ابزاری جهت تبلیغ و جهت دهی ذهن ملیون ها نفری که الگوشون یک فوتبالیست هست و .. اینها تنها بخشی از کارهایی هست که با فوتبال انجام میشه ( در سطح جهان )
اما در ایران خوب حالا اگه از فردا کل فوکوس ایران از روی فوتبال برداشته بشه و به نسبت مساوی روی تمام ورزشهای دیگه تقسیم بشه به نظر من هم اون بخش سرگرمی تامین میشه هم ورزش و هم مضرات زیاد پرداختن به فوتبال از بین می ره .
من نمیفهمم . اینکه کارمندای پست از کارشون به خاطر دیدن فوتبال غافل میشن یعنی اینکه ورزش فوتبال مشکل داره ؟؟؟
شما به جای اینکه جواب مسئله رو بدید ، صورت مسئله رو پاک میکنید ...
خیلی شرمنده ولی با این تعریف شما ، هرچیزی که توجه همه یا بیشتر افراد رو به خودش جلب کنه رو میشه بهش بگیم ابزار کنترل شده . یعنی اینکه لحظه سال تحویل ، محرم و عزادارای امام حسین ، سخنرانی احمدی نژاد تو سازمان ملل و ... همشون ابزاری اند برای کنترل افراد جهت تبلیغ به نفع بعضی ها . بنابراین برای همه این ها باید یک تایپیک بزنیم و اسمش رو بگذاریم :
توهمی به نام محرم و عاشورا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پسرجان قبل از اینکه دستت بره روی کیبورد و سرتو بندازی پایین و تایپ کنی کمی زحمت بکش فکر کن ببین چی میگی ، تنها فرق ما با حیوانات می دونی چیه؟؟!! در اینه که ما قدرت اندیشه و تفکر و فسفر مصرف کردن داریم ، غیر این باشه با حیوان چه فرقی می کنه؟؟؟
اینکه بعضی ها میان اینجا و هر چرت و پرتی که میگن ما تحمل می کنیم و مثل خودشون جوابشون رو نمی دیم به خاطر صاحب همین روزه ...
علی آقا مطلب خیلی زیبایی بیان کردید.
جانا سخن دل ما می گویی.
من جواب ها رو مطالعه کردم.
1- جواب آقا سید حرف نداشت.
2- جواب دوستمون Guided هم بی نظیر بود، به نظرم ایشون یه دشمن شناس حرفه ایه. از اینکه یکی با استفاده از منابع دشمن مسئله رو تحلیل کرد حسابی لذت بردم.*
-----------------------
* ببخشید باز سقف امتیازم پر شد نمی تونم به این دوتا ارسال امتیاز بدم. این آقا مهدی با من مشکل داره. آقا چجوری میشه سقف امتیازی رو که میشه داد بالا برد؟
اولا بنده کلی عرض کردم حالا می خواد شما رو دربر بگیره یا نه به خودتون مربوطه ، ببین اینکه بنده توی هر تاپیکی سرکی بکشم و توی اون یه یادگاری از دلخوشی هام قرار بدم و با هزار دلیل بچه گانه توجیه ش کنم و با جواب های بی مورد و رفتار سبک ، اشخاص رو به تمسخر بگیرم و انتظار داشته باشم کسی کاری به کارم نداشته یک خیال خامه ..
فرار از منطق؟!!! توهین به اعتقادات اسمش منطقه؟ روشنفکرای امروزی هم زیاد این واژه فرار از منطق رو بکار می برن ولی با این منطقشون دنیا رو به گند کشیدن ..
آقاجان هر عملی یک عکس العملی داره وقتی بنده بد حرف می زنم باید تحمل بد شنیدن رو داشته باشم ، حالا چون مدیرای اینجا خیلی مراعات حال بنده رو می کنن و چیزی نمی گن جو گیر نشم دور بر ندارم...
نقل قول:با تشکر از علی آقای گل که سر صحبت در باب این موضوع را که مدتهاست میخواهم مطرح نمایم اما به دلایلی منصرف شدم و حالا هم خیلی جمع و جور در این مورد سخن می گویم ، را باز نمود.
نمیخواهم از طرح ماسونی بودن این به اصطلاح ورزش سخنی بگویم که خود به آن آلرژی پیدا کرده ام.
این هم که این ورزش توسط انگلوساکسونها بصورت امروزی درآمده و تمامی قوانین ابتدایی آن توسط آنها نگاشته شده به عهده خود دوستان ،هرکه دوست داشت خود در این باب تحقیق نماید.
حال این حقیر از منظری دیگر این مسئله را دنبال میکنم.
فرض کنید شما طرفدار یکی از تیمهای آبی یا قرمزید. ساعت 5 بعد از ظهر جمعه 18 فروردین قرار این بازی برگزار شود. شما هم تمامی کارهای دنیوی و اخروی را کنار گذاشته اید تا این بازی را به تماشا نشینید.
یک سوال : درطول مدت پخش این بازی تا به حال شمرده اید که :
چند فحش داده اید ، به بازیکن خودی و ناخودی؟
یا اونها را با القاب زشت و نام حیوانات اسم برد نموده اید؟
شما بگویید که نام این کار چیست؟ غیبت ، تهمت ، بدزبانی،فحاشی و..
راستی تمام اهل منزل را با یک کودتای دو ساعته سر جا نشانده اید.
آنها که حق تماشای برنامه خود را ندارند ، دارند؟
کسی حق ندارد حرف بزند، یا ختی خیال تغییر کانال تلوزیون را در مخیله خود داشته باشد.
چند بار برادر و یا خواهر کوچولوی خود را برای دیدن این مسابقه دعوا کرده اید و یا حتی نوازش نموده اید؟
چند بار سر پدر ومادر و یا همسر و فرزندانتان داد و هوار نموده اید؟
تازه پس از اتمام این مسخره بازی پس از دو ساعت با صورتی برافروخته شروع به تفسیر مینمایید .
اصلا میدانید فشار خونتان چند است؟
این وسط اون آدمهایی که از روز قبل رفتند و پشت استادیوم خوابیده اند و کلی اذیت و آزار دیده اند و کلی هم فحش و ناسزاهای جوندار دادند و بعضاً یاد گرفته اند را حساب نکنید.
فردا سر کار بحث با همکار و خط و نشان های بعدی هم بماند.
بله، واقعا مشکل بزرگیست غیبت، مزاحمت برای دیگران، و همین طور فحاشی. اما آیا این ها ذاتی فوتبال هستند؟ شاید بله! اگر این طور باشد طبیعتا انتظار داریم رواج فحاشی در استادیوم های فوتبال در میان جوامع مختلف در همین حدود باشد! شاید هم ذاتی فوتبال نیست؛ شاید باید اشکال را در جای دیگری جست؟ در تربیت خانوادگی، در هیجانات فروخرده ی جوان فحاش!، در فرهنگ جامعه؟ این طور نیست؟