تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: توهمی به نام فوتبال
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
به نام خدا
سلام
بعد از 30 تا پاسخ هنوز قانع نشدي؟
ببين عزيز من
توي همين كشور خودمون سالي چقدر خرج فوتبال ميشه؟؟؟
يه حساب سرانگشتي بكن . هر تيم ليگ برتري توي ايران حدود 20 تا بازيكن داره كه اگه سقف قرارداد رو رعايت كرده باشن به طور ميانگين هربازيكن سال 350 مليون پول ميگيره. فرض ميگيريم كه مربي تيم هم 500 مليون بگيره. كادر فني تيم هم كم كم ده نفر هستن كه هركدوم اگه ميانگين 100مليون بگيرن سر هم ميشه 8.5ميليارد تومن براي هر تيم !!! حالا اين رو ضربدر 18(تعداد تيم هاي ليگ برتر ايران) ميشه 153 ميليارد در سال فقط خرج يه تيم بستن براي ليگ برتر !!!
خب حالا اگه بخوايم خرج پروازها و خورد و خوراك و ... رو باهاش جمع كنيم كه چيزي حدود 200 ميليارد ميشه !!!
حالا تيم ملي هم به كنار
حالا بازده اين 200ميليارد توي كشور ما به نظرت چيه ؟؟؟Huh
اگه ترقيب جوونا به فوتبال باشه كه فكر نميكنم با اين خرجها كسي به چيزي علاقه مند بشه. و چه بسا جوونايي كه از اين فوتبال امروزي ضربه هاي روحي رواني ميبينند !!
حالا شما بفرمائيد اين فوتبال توهم هست يا واقعيت !!!Huh
سلام
بابا حق باشماست ما هم ميدونيم اين ورزش فوتبال نيست كه ما ازش حرف ميزنيم بلكه صنعت فوتبال است و يك عده با استفادهايي كه از اين صنعت سعي دارند تا فكر ادمهاي بيشتري رو شستشو بدن تا هيچ وقت جيبشون خالي نمونه
البته من اين فوتبالي كه تو ايران ميبينم شبيه جنگ و درگيري تا يك ورزش سالمHuh
جناب sam101 خوبی ؟ احوالت چطوره ؟ حواست باشه داری یک طرفه به قاضی میری ...
تو کل سال ما حداقل 14 شهادت یا وفات به عنوان مناسبت مذهبی داریم . که بیشترشون در دو ماه محرم و صفر جمع شدند . اوج این عزاداری ها که در کل سال پراکنده اند ، اون ده روز محرمه . همونطور که فوتبال هم اینهمه لیگ داره و اوج اون هر 4 سال یک بار حدود یک ماه در جام جهانی اتفاق میوفته .
دیدی دقت نکردی ... باید اون ور ماجرا رو هم میدیدی ...Wink
جناب green.boy احوال شما چطوره ؟ how are you ات چطوره ؟؟؟
فکر کنم کم حساب کردی . خرجی که تو ایران برای فوتبال میشه خیلی بیشتر از این حرفها است جانم . و در بعضی کشور های دیگه که به فوتبال بهای بیشتری میدن ، خیلی خیلی بیشتر از اینها است . 200 میلیارد که پولی نیست .
اما یادت باشه ، این پول در برابر ساخت فیلم و سریال ، رقابت های انتخاباتی ، ساخت آسمون خراش های غول پیکر ، حفاری چاه های نفت گاز و ... چیز زیادی نیست .
آره انتخابات مهمه . فیلم و سریال به فرهنگ ربط داره . چاه نفت و گاز برون ده اقتصادی داره .
درسته ، اما فوتبال وقتی به چشم یک سرگرمی دیده بشه متوجه میشی که ارزش همه اینها رو داره .
خوب دقت کن :
اون مهندس و کارگری که داره تو ساخت برج یا حفاری چاه نفت و ... فعالیت میکنه ، جدا از مسایل اقتصادی و فرهنگیِ زندگی اش ، جدا از فعالیت های معنوی زندگیِ اش . برای شارژ شدن و روحیه پیدا کردن به سرگرمی نیاز داره . بله سرگرمی هدف نیست ، وسیله است . بدون وسیله چطور میخوای به هدف برسی ؟؟؟
آره همونطور که خیلی از کار ها ممکنه حواشی بدی داشته باشند ، فوتبال هم داره . این وسط یه عده به قول تو ضربه روحی میخورند . ولی این دلیلی برای کوبیدن فوتبال نیست . این مربوط به خود فرد است که فوتبال رو به جای وسیله با هدف اشتباه گرفته .
من یک مثال میزنم :
عبادت کردن (منظورم عبادت ظاهری است مثل نماز و روزه و ...) از نظر ما نه تنها چیز بدی است بلکه واجب و لازم است . اما آیا دقت کردی که برخی مثل راهب ها راهبه های مسیحی یه کنجی اختیار می کنند و تا آخر عمر خودشون فقط و فقط به این عبادت مشغول میشن و کار و فعالیت در زندگی مادی رو کلا ول می کنند ؟؟؟ خب این درسته که حالا بیایم و بگیم به خاط اینکه عبادت کردن این ضربه رو ب راهب ها زده ، پس کلا عبادت چیز بدیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن 30 تا پست که سهله 3000میلیارد تومان ... ببخشید ... 3000میلیارد پست هم جواب که به من بدید ، برام مهم نیست . اصلا کمیت اهمیتی نداره . کیفیته که مهمه .
[font=B Nazanin][/font]
با سلام
این تاییک به درخواست "ایجاد کننده این تاپیک" موقتا و تا اطلاع ثانوی بسته می شود.
در پی اعتراضات ناشی از بسته شدن این تاپیک باید خدمت شما عرض کنم، از آنجایی که جناب علی110 (ایجاد کننده این تاپیک) برای چند روز در خدمت تالار نخواهند بود، از بنده خواستند برای جلوگیری از منحرف شدن بحث و دور شدن از هدف ایشان از ایجاد این تاپیک، موقتا بسته شود
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع