۲۸/فروردین/۹۰, ۱۵:۲۷
صفحه: 1 2
۲۹/فروردین/۹۰, ۲۳:۰۶
(۲۸/فروردین/۹۰ ۰:۱۷)gerdu نوشته است: [ -> ]با سلام،
قبلا تحلیلی از کارتون علاء الدین نوشته بودم که در این آدرس قابل مشاهده است. هنگام نوشتن آن تحلیل حدس هایی در مورد نحوه نوشتن اسم کارتون می زدم:
تا این که امشب طلسم این شیطان پرستان را به لطف خدا شکستم. أعوذ بالله من الشيطان الرجيم این است حقیقت طلسم کثیفشان:
نمی دونم چی بگم، تصاویر به قدر کافی گویا هستند. خداوندا گناهان ما را ببخش و ما را به راه راست هدایت بفرما.
سلام دوستان یک چیز دیگر هم من کشف کردم
اول محمد دوم اله سوم لالا و چهارم دوباره کلمه اله نوشته شده است ببینید با یک کمی دقت راحت متوجه میشوید منتهی نوع نوشتنش با اله سری قبل فرق داره
۳۰/فروردین/۹۰, ۹:۵۰
[/quote]
اول محمد دوم اله سوم لالا و چهارم دوباره کلمه اله نوشته شده است ببینید با یک کمی دقت راحت متوجه میشوید منتهی نوع نوشتنش با اله سری قبل فرق داره
[/quote]
آره می تونه اله باشه، نقطه ش من رو شک انداخت که ممکنه یه کلمه دیگه باشه.
[/quote]
آره می تونه اله باشه، نقطه ش من رو شک انداخت که ممکنه یه کلمه دیگه باشه.
۴/اردیبهشت/۹۰, ۱۶:۰۳
دوستان عزیز حدس می زنم از این دست طلسم ها در بقیه انیمیشن ها هم استفاده شده باشد. 

۵/اردیبهشت/۹۰, ۸:۴۶
تو رو خدا gerdu جون اين اثر بزرگ در هنر جهاني رو طلسم نخون بذار من ازت يه سوال كنم
اگه دولت ما يا فيلم سازان ما يا انيميشن سازان ما با دنياي انيميشن در حد خود اروپايي ها انيميشن مي ساختن حلا در هر موردي مثل ساختن انيميشن شاهنامه ي فردوسي كه در جهان تك بود باز هم انيميشن رو با اسم طلسم كثيف انيميشن صدا مي كردي؟
اگه دولت ما يا فيلم سازان ما يا انيميشن سازان ما با دنياي انيميشن در حد خود اروپايي ها انيميشن مي ساختن حلا در هر موردي مثل ساختن انيميشن شاهنامه ي فردوسي كه در جهان تك بود باز هم انيميشن رو با اسم طلسم كثيف انيميشن صدا مي كردي؟

۵/اردیبهشت/۹۰, ۹:۳۹
(۵/اردیبهشت/۹۰ ۸:۴۶)Gryffen نوشته است: [ -> ]تو رو خدا gerdu جون اين اثر بزرگ در هنر جهاني رو طلسم نخون بذار من ازت يه سوال كنم
دوست عزیز من با انیمیشن مشکل ندارم که!!! وقتی آرم کوکاکولا می چسبونن به بطری آب و تبدیل میشه به طلسم آب، یعنی آب بده؟ فکر کنم شما منظورم رو بد متوجه شدید.
۵/اردیبهشت/۹۰, ۱۰:۳۴
دوست عزيز من حرف هاي شما رو قبول دارم و از تيز بيني شما خوشحالم اما لسم تاپيكت يه ذره بده اخه نمي شه گفت طلسم كثيف انيميشن درسته تو اين دوران انيميشن مثل يك طلسم حوچيك و بزرك رو پاي تلوزيون مي كشونه اما نه ديگه به اين لحني كه شما مي گيد :دي
۵/اردیبهشت/۹۰, ۱۲:۴۴
سلام دوستان
واقعا نمی دونم چی بگم.اما نظر من اینه.احساس می کنم ماها زیادی دچار توهم طلسم زدگی شدیم.
شکی نسیت که در فنگشویی و خیلی علوم ازین دست علائم و نمادها دارای انرژی هستند.و تاثیر می گذارند.
اما اینکه ما یک اسم و یا یک برند رو 5،6بار بچرخونیم و از هر زاویه یه معنی شیطانی استخراج کنیم نمیشه که.
من به این میگم توهم دشمن نه خود دشمن.این درگیری وسواس گونه ما به نماد ها ما رو از اصل موضوع دور انداخته.
تا جایی که من یادمه تو احادیث بیشتر از همه رو خود سازی تاکید شده.وسواس داشتن رو اینکه از هر چیزی یه نماد بسازیم خودش حربه شیطانه.و گرنه من هم میتونم برم حتی قرانی که خود امام علی (علیه السلام) با دست خودشون به خط کوفی نوشتن رو بردارم و اونقد به هر زاویه ای بچرخونم تا بالاخره یکی ازین نمادها رو از توش در بیارم!!!اونوقت لابد میخواید بگید ایشونم فراماسونر بوده(استغفر الله).
من برای همه مون این آرزو رو دارم.از ظواهر امر بیایم بیرون.اصلا چشم بسته من قبولتون دارم.کل فیلم ها رو فراماسونر داره میسازه.حالا چی؟می خوایید تا آخر دنیا بشینیم این موضوع رو اثبات کنیم؟یا بریم رو خودمون کار کنیم.
موفق و پیروز باشید.در پناه خدا
واقعا نمی دونم چی بگم.اما نظر من اینه.احساس می کنم ماها زیادی دچار توهم طلسم زدگی شدیم.
شکی نسیت که در فنگشویی و خیلی علوم ازین دست علائم و نمادها دارای انرژی هستند.و تاثیر می گذارند.
اما اینکه ما یک اسم و یا یک برند رو 5،6بار بچرخونیم و از هر زاویه یه معنی شیطانی استخراج کنیم نمیشه که.
من به این میگم توهم دشمن نه خود دشمن.این درگیری وسواس گونه ما به نماد ها ما رو از اصل موضوع دور انداخته.
تا جایی که من یادمه تو احادیث بیشتر از همه رو خود سازی تاکید شده.وسواس داشتن رو اینکه از هر چیزی یه نماد بسازیم خودش حربه شیطانه.و گرنه من هم میتونم برم حتی قرانی که خود امام علی (علیه السلام) با دست خودشون به خط کوفی نوشتن رو بردارم و اونقد به هر زاویه ای بچرخونم تا بالاخره یکی ازین نمادها رو از توش در بیارم!!!اونوقت لابد میخواید بگید ایشونم فراماسونر بوده(استغفر الله).
من برای همه مون این آرزو رو دارم.از ظواهر امر بیایم بیرون.اصلا چشم بسته من قبولتون دارم.کل فیلم ها رو فراماسونر داره میسازه.حالا چی؟می خوایید تا آخر دنیا بشینیم این موضوع رو اثبات کنیم؟یا بریم رو خودمون کار کنیم.
موفق و پیروز باشید.در پناه خدا
۶/اردیبهشت/۹۰, ۱۱:۲۹
(۵/اردیبهشت/۹۰ ۱۲:۴۴)marjan4900 نوشته است: [ -> ]سلام دوستاندوست عزيز ما دچار توهم نيستيم مي شه گفت ما رفته رفته تسليم عقايد فراماسونري داريم مي شيم
شما اگه تو بحر ماسون ها بشي مي بيني كه ان افراد نميان بگن اقا ما ماسونيم اقا ما اليم يا ما بليم اون ها از جايي وارد عمل مي شن كه خودمون هم نمي دونيم از كجا داريم ضربه مب خوريم
دوست عزيز يه بار شما سخنراني استاد رائفي پور رو ببيني و پيرامون حرف هاش تحقيق كوچولويي هم انجام بدي رديف رديف مي شه
صفحه: 1 2
![[تصویر: 96625147031555642037.jpg]](http://img4up.com/up2/96625147031555642037.jpg)
![[تصویر: 98641483275904158998.jpg]](http://img4up.com/up2/98641483275904158998.jpg)
![[تصویر: 64410127619462759146.jpg]](http://img4up.com/up2/64410127619462759146.jpg)
![[تصویر: 51304889045825979461.jpg]](http://img4up.com/up2/51304889045825979461.jpg)