بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
همانا شيطان مىخواهد با شراب و قمار ميان شما دشمنى و كينه ايجاد كند و شما را از ياد خدا و از نماز باز دارد پس آيا شما دست برمىداريد(سوره مائده آیه 91)
(۹/دی/۹۰ ۲۲:۴۸)dark.knight نوشته است: [ -> ]من نخوندم چی نوشتید اما یکی به من بگه چرا باید نماز بخونم؟
سلام علیکم.معنی آیه زیر (از سوره قیامت) را ببین. تاکید خداوند در قرآن رو در مورد نماز متوجه میشی.
(آری) در آن روز مسیر همه بسوی (دادگاه) پروردگارت خواهد بود! (
۳۰) در آن روز گفته میشود او هرگز ایمان نیاورد و نماز نخواند، (
۳۱) بلکه تکذیب کرد و رویگردان شد، (
۳۲)سپس بسوی خانواده خود بازگشت در حالی که متکبّرانه قدم برمیداشت! (
۳۳)(با این اعمال) عذاب الهی برای تو شایستهتر است، شایستهتر! (
۳۴)سپس عذاب الهی برای تو شایستهتر است، شایستهتر! (
۳۵)
(۱۰/دی/۹۰ ۳:۰۸)dark.knight نوشته است: [ -> ]درس میخونی که نمره بگیری.نماز میخونی که...؟؟؟؟
...چه بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آن که خیرِ شما در آن است. و یا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شرِّ شما در آن است. و خدا میداند، و شما نمیدانید.
(آیه 216 سوره بقره)
(۱۴/دی/۹۰ ۰:۴۸)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]آقا من نماز نمیخونم ولی ادم خوبیم. نمیشینم صد هزاربار ذکر کنم که السلام علی ... چون جواب سلام واجبه و نمیخوام پیشوایان رو برنجونم. پس آدم خوبیم. من آدم خوبیم! میرم جهنم؟ به جهنم 
از شكيبايى و نماز يارى جوييد و به راستى اين [كار] گران است مگر بر فروتنان
همان كسانى كه مىدانند با پروردگار خود ديدار خواهند كرد و به سوى او باز خواهند گشت
(سوره بقره آیه 45 و 46)
ای کسانی که ایمان آوردهاید! افرادی که آیین شما را به باد استهزاء و بازی میگیرند -از اهل کتاب و مشرکان- ولیّ خود انتخاب نکنید؛ و از خدا بپرهیزید اگر ایمان دارید! (
۵۷)آنها هنگامی که (اذان میگویید، و مردم را) به نماز فرا میخوانید، آن را به مسخره و بازی میگیرند؛ این بخاطر آن است که آنها جمعی نابخردند. (
۵۸)بگو: «ای اهل کتاب! آیا به ما خرده میگیرید؟ (مگر ما چه کردهایم) جز اینکه به خداوند یگانه، و به آنچه بر ما نازل شده، و به آنچه پیش از این نازل گردیده، ایمان آوردهایم. و این، بخاطر آن است که بیشتر شما، از راه حق، خارج شدهاید.» (
۵۹)بگو: «آیا شما را از کسانی که موقعیّت و پاداششان نزد خدا بدتر از این است، با خبر کنم؟ کسانی که خداوند آنها را از رحمت خود دور ساخته، و مورد خشم قرار داده، (و مسخ کرده،) و از آنها، میمونها و خوکهایی قرار داده، و پرستش بت کردهاند؛ موقعیّت و محل آنها، بدتر است؛ و از راه راست، گمراهترند.» (
۶۰)هنگامی که نزد شما میآیند، میگویند: «ایمان آوردهایم!» (امّا) با کفر وارد میشوند، و با کفر خارج میگردند؛ و خداوند، از آنچه کتمان میکردند، آگاهتر است! (
۶۱) (سوره مائده)
این آیه هم پاسخی برای همه اعضایی که در این تاپیک شرکت کرده اند :
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
لَعَلَّكَ بَاخِعٌ نَّفْسَكَ أَلَّا يَكُونُوا مُؤْمِنِينَ ﴿
٣﴾إِن نَّشَأْ نُنَزِّلْ عَلَيْهِم مِّنَ السَّمَاءِ آيَةً فَظَلَّتْ أَعْنَاقُهُمْ لَهَا خَاضِعِينَ ﴿
٤﴾
وَمَا يَأْتِيهِم مِّن ذِكْرٍ مِّنَ الرَّحْمَـٰنِ مُحْدَثٍ إِلَّا كَانُوا عَنْهُ مُعْرِضِينَ ﴿
٥﴾فَقَدْ كَذَّبُوا فَسَيَأْتِيهِمْ أَنبَاءُ مَا كَانُوا بِهِ يَسْتَهْزِئُونَ ﴿
٦﴾
معنی:
گویی میخواهی جان خود را از شدّت اندوه از دست دهی بخاطر اینکه آنها ایمان نمیآورند! (
۳)اگر ما اراده کنیم، از آسمان بر آنان آیهای نازل میکنیم که گردنهایشان در برابر آن خاضع گردد! (
۴)و هیچ ذکر تازهای از سوی خداوند مهربان برای آنها نمیآید مگر اینکه از آن رویگردان میشوند! (
۵)آنان تکذیب کردند؛ امّا بزودی اخبار (کیفر) آنچه را استهزا میکردند به آنان میرسد!
(
۶) (سوره شعرا)