تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: درد دل یک دختر 18 ساله
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
خدایی سلام ندادن رو بد اومدی دیگه. 69 تا ثواب رو الکلی الکی از دست دادی.

به نظر من خیلی تند نگاه کردی به دانشگاه از همون اولش. خلاصه دانشگاهیه که داریم دیگه. اونایی که ملی می خونن که کلاشون رو بندازن هوا. مرد می خواد بری تو دانشگاه آزاد و سالم برگردی بیرون. چه پسرش چه دخترش.

شما قاطی شو ولی چارچوب رو حفظ کن. بقیه مجبور میشن که احترام بذارن بهش. مثل قضیه همون جاده ایه که می خوره به کوه و دور می زنه و از کنار کوه میره و از این حرفا. این روش تو دانشگاه آزاد بوووووووق تست شده و جواب داده. [تصویر: 4.gif] (مردیم از بی شکلکی)

.
بینید دوستان بعضی ها پیشنهاد میدن اصلا دانشگاه نرو بعضی ها میگن دانشگات رو عوض کن و......
دانشگاه فقط و فقط یه نمونه است از جامعه ای که داریم توش زندگی میکنیم
من فقط خستم از این جامعه
خستم وقتی :
دارم توی خیابون راه میرم و یه پسر از دور میاد و از عمد محکم به من میزنه و نصف بدنم رو از جا میکنه
وقتی راننده میخواد ازم پول بگیره دستم رو هم میگیره
وقتی فروشنده ی مغازه بهم لبخندی میزنه که ......
وقتی هزار تا مزاحم تلفنی دارم
یاد گرفتم وقتی می خوام به راننده پول بدم پول رو روی داشبرد ماشین بذارم یاد پرفتم حتی اتفاقی به نگام به یه پسر نیوفده و خیلی چیزای دیگه برای بعضی موارد هم هیچ راه کاری به جز بی اهمیتی نیست اما مشکل این جاست که من واقعا دیگه ظرفیت ندارم خسته شدم دوست دارم همشون رو بکشم
دکتر انوشه توی یه سخنرانی توی سال ۸۷ توی رامسر گفت :
یه دانشجوی دختر داشتم که بدحجاب بود یه روز بهم گفت که چیه این پسر ها مثل مگس دور من جمع می شن یکی می گه شماره بده یکی می گه ایمیل بده و... دکتر توی جواب بهش می گه دخترم اگه تو آشغال نباشی که مگس دورت جمع نمی شه.
Big GrinBig GrinBig Grin
زهرا خانم یه هو بهتون بر نخوره با شما نبودم برای مزاح گفتم تا از بدبختی های جوونا یه لحظه هم که شده کم بشه.
همه می دونن که همه خانم های تالار به حق خانم فاطمه زهرا خداییش خانم هستند.
مشکل اینجاست که بعضی از چادری ها هم شورش رو در آوردن
(۲/دی/۹۰ ۱۳:۵۷)دیدگاه نوین نوشته است: [ -> ]خیلی حرف درستی زدی .
اما یادت باشه ، هنر این نیست که داخل یک دانشگاه ، مذهبی و عفیف بتونی خودت رو حفظ کنی . اینکه کاری نداره .
هنر اینه که بتونی داخل یک شرایط طوفانی سکان کشتی رو به دست بگیری و به سلامت از طوفان بگذری .
یادت باشه تو زمانی که پر از فساد است ، فقط 313 نفر تو کل دنیا اند که تونستند خودشون رو حفظ کنند و خودشون رو به آقا برسونند .
به نظر من بعد از معصومین ، با ایمان ترین مردم همین 313 نفر اند ، حتی بالاتر از یاران امام حسین . چون یاران حسین حداقل امام خودشون رو دیدند و بهش وفادار مونده اند . ولی این 313 نفر نه تنها امام خودشون رو ندیده اند بلکه در شرایط صد برابر بدتر از اون زمان تونستند خودشون رو حفظ کنند .
من که جلو این 313 نفر کم میارم ... Confused

امام حسین (علیه السلام) فرموده اند بهتر از یاران ایشان (72 نفر) سراغ ندارند. این صحبت یعنی یاران امام حسین (علیه السلام) بهترین اصحاب در همه دوران بوده و هستند و هرگونه استدلال و منطق ما هم نمی تواند این موضوع را تغییر دهد.
إن شاءالله جزو 313 نفر باشیم...

(۲/دی/۹۰ ۱۴:۵۲)wakeup2012 نوشته است: [ -> ]به نظر شما با اجرای طرح تفکیک جننسیتی این موضوع حل میشه؟

به نظر بنده با اجرای این طرح این گونه مسائل به خیابان ها کشیده می شود و چه بسا وضع جامعه خراب تر شود.
بهترین راه حل این مشکلات فرهنگ سازی است که متاسفانه در آن خیلی ضعیفیم.

(۲/دی/۹۰ ۱۸:۰۳)7zahra7 نوشته است: [ -> ]تنها بودن اما تو جمع بودن خیلی سخته وقتی حس میکنی هیچ کس باهات نیست با تو همفکر نیست هم درد نیست به حرفات می خندن
مجبوری حرف نزنی حرف هایی هم که میزنی شاید خیلی کم نباشه که محدود میشه به شوخی ها که صد البته من توی این جور حرفا استادم
دوستان می گن زیاد تو دانشگاه نگرد من زیاد تو دانشگاه دیده نمیشم اوایل هم اتاقی هام بهم می گفتن اصلا دانشگاه میای ؟ من مطابق حرف شما مدام تو سایت بودم اما یه مشکل پیش اومد اونم اعتیاد به اینترنت بود می بینید عمق فاجعه رو ...............
بعد دیدم دارم با یه مشکل دیگه برمیخورم سعی کردم تو اینترنت نرم خودم رو محدود کردم گفتم به جاش درس می خونم یکم به این روال پیش رفتم دیدم کنکور همه ی انرژیم رو گرفته امروز دو سه ساعت درس خوندم احساس کردم 20 ساعت دارم می خونم
دوستایی که من دارم از بهترین بچه های کلاسمون هستن البته باز دیدشون مثل من نیست اون ها هم مثل من از رابطه با پسرا دوری می کنن اما دغدغه های من رو ندارن ولی بازم خدا رو شکر
اما مشکل اصلی من هم اتاقیام هستن
همه ی اونه ا نماز می خونن برای عزاداری امام حسین میرن خانواده های مذهبی دارن خدا رو دین رو قبول دارن
اما...............
موقع رفتن بیرون آرایش می کنن
مدام از پسرا حرف می زنند
شبا فیلم های.......... میبینند
جوک های ............... میگن
و.......................
چه کنم......................

شما تنها نیستی خواهر من. شما خدا را داری.
این حرفم شعار نیست.آیه قرآنه :

أَلَيْسَ اللَّـهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ ۖ وَيُخَوِّفُونَكَ بِالَّذِينَ مِن دُونِهِ ۚ وَمَن يُضْلِلِ اللَّـهُ فَمَا لَهُ مِنْ هَادٍ

چرا انقدر به اعمال آنها توجه می کنید؟ بگذارید در جهل خود دست و پا بزنند.

"

آنها کسانی هستند که بخاطر شکیباییشان، اجر و پادششان را دو بار دریافت می‌دارند؛ و بوسیله نیکیها بدیها را دفع می‌کنند؛ و از آنچه به آنان روزی داده‌ایم انفاق می‌نمایند؛
و هرگاه سخن لغو و بیهوده بشنوند، از آن روی می‌گردانند و می‌گویند: «اعمال ما از آن ماست و اعمال شما از آن خودتان؛ سلام بر شما (سلام وداع)؛ ما خواهان جاهلان نیستیم!»"
(۱۹/دی/۹۰ ۲۳:۳۸)Tohid_Prince نوشته است: [ -> ]خدایی سلام ندادن رو بد اومدی دیگه. 69 تا ثواب رو الکلی الکی از دست دادی.

به نظر من خیلی تند نگاه کردی به دانشگاه از همون اولش. خلاصه دانشگاهیه که داریم دیگه. اونایی که ملی می خونن که کلاشون رو بندازن هوا. مرد می خواد بری تو دانشگاه آزاد و سالم برگردی بیرون. چه پسرش چه دخترش.

شما قاطی شو ولی چارچوب رو حفظ کن. بقیه مجبور میشن که احترام بذارن بهش. مثل قضیه همون جاده ایه که می خوره به کوه و دور می زنه و از کنار کوه میره و از این حرفا. این روش تو دانشگاه آزاد بوووووووق تست شده و جواب داده. [تصویر: 4.gif] (مردیم از بی شکلکی)

.

LIKKKKKEEE :DDD کاملا صحیح ، البته یه جملت رو تصحیح میکنم مثلا تو یه دانشگاه آزاد ساری که خیلی بزرگه برای حجاب سخت گیری میشه و چادر اجباریه (کاملا برعکس دانشگاه ما) حالا جمله ات باید این باشه هرکی که از دانشگاه آزاد و غیرانتفاعی سالم برگشت (اگه بچه +++ بود) مرده !!
(۲/دی/۹۰ ۱۵:۰۳)MEHJR نوشته است: [ -> ]حرفایی که زده شد حرف دل خیلی هاس...Angel
اما چاره ای جز تحمل تنهایی نیست (متاسفانه)Sad
من که خودم با این تنهایی سعی می کنم بسازم و باید گفت شاید دانشگاه اولین جایی باشه که این تنهایی رو تجربه می کنید اما آخریش نیست...Confused
پس بهتره با این موضوع کنار بیایید و حتی خودتون رو برای تحمل این تنهایی در عرصه های بعدی زندگیتون مثلا کار و ... آماده کنید.Angel
به یاد داشته باشید که هرچند این تنهایی سخته اما به پاک موندن می ارزه. به تلاشش می ارزه.Smile

نقل قول:به نظر شما با اجرای طرح تفکیک جننسیتی این موضوع حل میشه؟

مسلما نه، این موضوع موجب حادتر شدن این مشکل میشه. این جور مشکلات فقط با دادن آگاهی های لازم حل میشه که عمده وظیفه بردوش والدین هستش.
حذف ارتباط به هیچ وجه کارساز نیست. باید روابط رو اصلاح و مدیریت کرد.

این مثل اب شور میمونه هر چی بیشتر بخوری تشنه تر میشی این طرح ابکیه باید توی ذهن ادما فی*ل*تر بذارن
(۲۱/دی/۹۰ ۲۱:۴۴)تفکر نوشته است: [ -> ]
(۲/دی/۹۰ ۱۵:۰۳)MEHJR نوشته است: [ -> ]حرفایی که زده شد حرف دل خیلی هاس...Angel
اما چاره ای جز تحمل تنهایی نیست (متاسفانه)Sad
من که خودم با این تنهایی سعی می کنم بسازم و باید گفت شاید دانشگاه اولین جایی باشه که این تنهایی رو تجربه می کنید اما آخریش نیست...Confused
پس بهتره با این موضوع کنار بیایید و حتی خودتون رو برای تحمل این تنهایی در عرصه های بعدی زندگیتون مثلا کار و ... آماده کنید.Angel
به یاد داشته باشید که هرچند این تنهایی سخته اما به پاک موندن می ارزه. به تلاشش می ارزه.Smile

مسلما نه، این موضوع موجب حادتر شدن این مشکل میشه. این جور مشکلات فقط با دادن آگاهی های لازم حل میشه که عمده وظیفه بردوش والدین هستش.
حذف ارتباط به هیچ وجه کارساز نیست. باید روابط رو اصلاح و مدیریت کرد.

این مثل اب شور میمونه هر چی بیشتر بخوری تشنه تر میشی این طرح ابکیه باید توی ذهن ادما فی*ل*تر بذارن

سلام

دوست عزیزم

ما مسلمانیم و می دانیم رفتن به سایت های غیراخلاقی حرام است اما باز می بینیم که خیلی ها به این سایت ها می روند.اگر قانون بشه که به این سایت ها نرید ، باز هم برخی ها گوش نمی دهند. اما اگر یک امری دینی فطری بشه و کسی به این گفته خداوند آگاه باشه :

الْحَافِظُونَ لِحُدُودِ اللَّهِ وَبَشِّرِ الْمُؤْمِنِينَ(التوبة/112)
و حافظان حدود (و مرزهاي)الهي، (مؤمنان حقيقي‌اند)؛ و بشارت ده به (اينچنين) مؤمنان!

دیگر کسی به اون سایت ها نمیره.

برعکس این آیه دقیقا میشه لیبرالیسم . میدونی لیبرالیسم یعنی چی ؟! یعنی اینکه هر کاری رو مباح ببینی ، مثلا بهت میگن نماز بخون - واجب است - میگی بی خیال و این یعنی اون رو مباح دیدی . میگن دروغ نگو - حرام - می گی بی خیال و این باز یعنی اون رو مباح دیدی.همه بدبختی ما تو این جامعه اینه که این لیبرالیسم رو پذیرفتیم در حالی که خودمون خبر نداریم !!!

مشکل همه ما اینه که اون جهنم و بهشت که جاودانه است را فراموش کردیم.چشممون رو می بندیم و هر کاری می کنیم.

اون فی*ل*تر ، فی*ل*تر اسلام است
فی*ل*تر حدود الهی است
فی*ل*تر قوانین خداوند است
و تا کسی به آنها پایبند نباشد آن ناهنجاریها پیش خواهد آمد و اگر در این ناهنجاریها افطار کند غرق خواهد شد.غرق شدنی که ممکن است چند نفر را نیز با خود غرق کند!!!

کلام آخر:
وَمَا أُوتِيتُمْ مِنْ شَيءٍ فَمَتَاعُ الْحَياةِ الدُّنْيا وَزِينَتُهَا وَمَا عِنْدَ اللَّهِ خَيرٌ وَأَبْقَى أَفَلَا تَعْقِلُونَ(القصص/60)
آنچه به شما داده شده، متاع زندگي دنيا و زينت آن است؛ و آنچه نزد خداست بهتر و پايدارتر است؛ آيا انديشه نمي‌کنيد؟!
(۱۹/دی/۹۰ ۲۳:۳۸)Tohid_Prince نوشته است: [ -> ]خدایی سلام ندادن رو بد اومدی دیگه. 69 تا ثواب رو الکلی الکی از دست دادی.

.

این حرف مثل اینه که ما فقط ظاهر دین رو نگاه کنیم . مثل یارو که میره چند تا چند تا زن میگیره بعد میگه ثواب داره. نخیر همه ثواب هارو مگه تو باید تنها تنها ببری؟ دین که فقط ظاهر نیست...

طرف دزدی میکرد ؛ پولش رو صدقه می داد! میگفت دزدی 1 گناه داره صدقه 10 تا ثواب ! 9 تا به نفع من...

دوست عزیز سلام کردم دختر مجرد به پسر نامحرم نه تنها ثواب نداره که هیچ ، کراهت هم داره.
از صدر اسلام و از اون قديم نديما تا حالا،هر كي خواسته تو راه خدا بمونه و استوار باشه،سختي كشيده.
اين تنهايي درد دل خيلي هاست اما بايد تحمل كرد تا به اون بالا بالا ها رسيد! قبول داري؟
در ضمن،تو امضام به سنم هم نگاهي بندازيد!
(۲۱/دی/۹۰ ۲۳:۱۴)stranger نوشته است: [ -> ]دوست عزیز سلام کردم دختر مجرد به پسر نامحرم نه تنها ثواب نداره که هیچ ، کراهت هم داره.

بسم الله

سلام دوست عزیزم stranger

لازم میدونستم این مطلب را اینجا ذکر نمایم:

آيا سلام كردن مرد به زن نامحرم و زن به مرد نامحرم، جايز است؟

همه مراجع: اگر بدون قصد لذت و ترس افتادن به حرام باشد، اشكال ندارد. العروة الوثقى، ج‏2، النكاح، م‏39 و 41.
تبصره. اگر جنس مخالف، دختر جوان باشد، بهتر است به او سلام نكند تا از افتادن در گناه، در امان باشد. (رساله دانشجويي، سيد مجتبي حسيني، كد: 322/500016)
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع