شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
باسلام
منظور از عدد 10 اینه: 1 در مقابل 0 یعنی ما انسانها در مقابل خدا صفریم همون یکتا پرستی ولــــی
عدد 11 اینو میگه که 1 در مقابل 1 یعنی ایستادن انسان در مقابل خدا همون شیطان پرستی
امیدوارم مفید باشه.........
به نظر من همیشه عدد خداوند 1 بوده
خدای واحد
این منطقی نیست که 10 رو عدد خدا بگیریم....
بیدار باشیم برادران
من که فکر می کنم همه ی اینها حتی سفیراث ها بر گرفته از نظر فیثاغورثیانه که به اعتقادشون 10 کامل ترین عدده و تعریف فلسفی خدا رو هم که میدونین......

این قضیه هیچ پایه و اساسی ندارد.
همه اعداد به خدا تعلق دارند.
(۲۹/اسفند/۸۹ ۱۸:۰۶)arnh نوشته است: [ -> ]عدد 11 عددی مقدس است و به معنای خالق هست .
عدد 10 هم به معنای هستی هست .
عدد هو =11
ه=5
و=6
و یا هم برابر است با 11
یا هو =22
عدد 11 منحصراً مربوط به خداست و شیطان تلاش می کنه ارتعاش این عدد رو بدست بیاره .
همینطور الله 66 است . و شیطان سعی می کنه عدد 666 که متعلق به مسیح هست رو به خودش بچسبونه .
عدد 0 عدد آدم است.
عدد 10 عدد مسیح است .
و عدد 11 عدد خداست.
بخشی از کتاب در معرفت نفس مربوط به علامه حسن زاده
اینا رو توضیح داده .
که توضیحات بیشترش مربوط میشه به علم ارثماطیقی و هندسه مقدس.
عدد 10 یعنی خدای واحد و ابدی و صفر هم یعنی بقیه کائنات که فانی اند
شیطان عدد 11 را مقدس میدونه یعنی خودشو شریک خدا در خلقت میدونست البته این بخاطر پیشرفت
علمی نوعی از اجنه بود که شیطان رهبر اونها بود مقدس بودن عدد 9 هم باز بدلیل نافرمانی شیطان از خداست
بقیه اعداد مقدس شیطان هم مربوط به اتفاقاتی است که او با اغوا افرادی را گول زده و یا برگرفته از سیاره یا سیارات محل سکونت قبلی شیطان است مثلا ممکنه سیاره اونها سه خورشید در اسمان داشته باشه و یا سال اونها 39 روزه باشه و ...
(۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۰۰)HaMeD3PeL نوشته است: [ -> ]dalile aslish ine ke 10 adade kamele
angoshtaye dastemon chan tast ?? 10ta
mabnaye shomaresh dar riaziat chande ?10
Tank yoo!
Ver ar yo foram?
این اعداد همه یه معنی ندارن. آخه از هر سیستمی یه معنی شاید بدن. مثلا یازده رو ببرن چین بعد ببر هند بعد ببر عراق بعدش هم یونان، آمریکای لاتین و اسکاتلند و ایتالیا هم بزن تنگش. هر جا یه معنی داره.
اما عدد به درد نماد گراها می خوره. هر وقت خواستین نمادگرایی کنین برید سراغ این اعداد چون مثلا اگه یکی از 11 استفاده کرد دلیل نمی شه که صیهونیسته.
مثلا من یه جا از 18 استفاده کردم بعد دوستم گفت افلاطون مردم رو به 18 دسته تقسیم کرده بود!
مهم نیست. یعنی وقتی مهم میشه که بخوای نمادگرایی کنی.
در خود مستند ظهور به وضوح توضیح داده چرا.پ
چون 10 هم نرینگی داره ( عدد 1) و هم مادگی (عدد 0) پس هم یانگ و هم یین ، هم تز و هم انتی تز و درصورت کلی ، هر دو حالت جنسی مطرح در عرفان کابالا برای تعالی رو داره. پس عدد خدا محسوب میشه. توصیه میکنم یکبار درخت کابالا رو مورد بررسی قرار بدید.
(۶/فروردین/۹۱ ۱۴:۲۹)ابراهیم جعفری نوشته است: [ -> ]باسلام
منظور از عدد 10 اینه: 1 در مقابل 0 یعنی ما انسانها در مقابل خدا صفریم همون یکتا پرستی ولــــی
عدد 11 اینو میگه که 1 در مقابل 1 یعنی ایستادن انسان در مقابل خدا همون شیطان پرستی
امیدوارم مفید باشه.........
پاسخ قانع کننده و جالبی بود ممنون
(۱/تیر/۹۳ ۱۶:۵۶)Afshin KaQaz نوشته است: [ -> ]پاسخ قانع کننده و جالبی بود ممنون
ولی اصلا صحیح نبود. این عدد در مستند ظهور ، در درخت کابالا بررسی شده. تعبیر شخصی قشنگیه اما صحیح نیست.