|
چرا 10 عدد خداوند است؟
|
|
۰:۱۸, ۲۰/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۸۹ ۸:۲۸ توسط hadi_shj.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
در مستند ظهور گفته شد که 10 عدد خداوند است و عدد 11 به معنای عبور از خداوند.ولی مدرک یا دلیل محکمی برای این ادعا مطرح نکرد.بنابراین من به نظرم رسید که بحثی در این رابطه صورت بگیرد.البته من خودم خواننده این تاپیک خواهم بود. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۲۹, ۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
باسلام
منظور از عدد 10 اینه: 1 در مقابل 0 یعنی ما انسانها در مقابل خدا صفریم همون یکتا پرستی ولــــی عدد 11 اینو میگه که 1 در مقابل 1 یعنی ایستادن انسان در مقابل خدا همون شیطان پرستی امیدوارم مفید باشه......... |
|||
|
|
۲۰:۴۱, ۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
به نظر من همیشه عدد خداوند 1 بوده
خدای واحد این منطقی نیست که 10 رو عدد خدا بگیریم.... بیدار باشیم برادران |
|||
|
|
۲۱:۲۰, ۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
من که فکر می کنم همه ی اینها حتی سفیراث ها بر گرفته از نظر فیثاغورثیانه که به اعتقادشون 10 کامل ترین عدده و تعریف فلسفی خدا رو هم که میدونین......
|
|||
|
|
۸:۵۹, ۲۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
این قضیه هیچ پایه و اساسی ندارد.
همه اعداد به خدا تعلق دارند. |
|||
|
|
۱:۴۱, ۲۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۹/اسفند/۸۹ ۱۸:۰۶)arnh نوشته است: عدد 11 عددی مقدس است و به معنای خالق هست . |
|||
|
۱۹:۳۷, ۲۹/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۳ ۱۹:۴۱ توسط اورانوس.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
عدد 10 یعنی خدای واحد و ابدی و صفر هم یعنی بقیه کائنات که فانی اند
شیطان عدد 11 را مقدس میدونه یعنی خودشو شریک خدا در خلقت میدونست البته این بخاطر پیشرفت علمی نوعی از اجنه بود که شیطان رهبر اونها بود مقدس بودن عدد 9 هم باز بدلیل نافرمانی شیطان از خداست بقیه اعداد مقدس شیطان هم مربوط به اتفاقاتی است که او با اغوا افرادی را گول زده و یا برگرفته از سیاره یا سیارات محل سکونت قبلی شیطان است مثلا ممکنه سیاره اونها سه خورشید در اسمان داشته باشه و یا سال اونها 39 روزه باشه و ... |
|||
|
۲۰:۲۳, ۲۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۰۰)HaMeD3PeL نوشته است: dalile aslish ine ke 10 adade kameleTank yoo! Ver ar yo foram? *********************************************** این اعداد همه یه معنی ندارن. آخه از هر سیستمی یه معنی شاید بدن. مثلا یازده رو ببرن چین بعد ببر هند بعد ببر عراق بعدش هم یونان، آمریکای لاتین و اسکاتلند و ایتالیا هم بزن تنگش. هر جا یه معنی داره. اما عدد به درد نماد گراها می خوره. هر وقت خواستین نمادگرایی کنین برید سراغ این اعداد چون مثلا اگه یکی از 11 استفاده کرد دلیل نمی شه که صیهونیسته. مثلا من یه جا از 18 استفاده کردم بعد دوستم گفت افلاطون مردم رو به 18 دسته تقسیم کرده بود! مهم نیست. یعنی وقتی مهم میشه که بخوای نمادگرایی کنی. |
|||
|
۱۹:۰۰, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
در خود مستند ظهور به وضوح توضیح داده چرا.پ
چون 10 هم نرینگی داره ( عدد 1) و هم مادگی (عدد 0) پس هم یانگ و هم یین ، هم تز و هم انتی تز و درصورت کلی ، هر دو حالت جنسی مطرح در عرفان کابالا برای تعالی رو داره. پس عدد خدا محسوب میشه. توصیه میکنم یکبار درخت کابالا رو مورد بررسی قرار بدید. |
|||
|
۱۶:۵۶, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
۱۹:۳۴, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #20
|