تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دلم اتش گرفت اقا شما توجه نکنید
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
11:66-7

چون آن دو امام شباهت های زیادی به یکدیگر دارند (کتاب های زیادی در این رابطه نگاشته شده است). ما می توانیم با شناخت واقعه عاشورا و حوادث آن که یک اتمام حجت برای اهل بشر بوده است ویژگی های قیام و شخصیت امام مهدی (علیه السلام) را بدست آوریم.
- تنها یکی از بهترین راه های شناخت سرورمان مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) درس گرفتن از امام حسین (علیه السلام) و واقعه ی کربلا می باشد.

شما خودتان و بسیاری از دوست داران خالص حضرت مهدی (علیه السلام) را یار مخاص امام زمان (علیه السلام) به حساب نیاورده بودید, من گمان بردم که منظورتان از یاران مخلص همان 313 یار ناب امام (علیه السلام) است . و اگر نه ایشان در این برهه از زمان (آخرالزمان) اصلا آنقدر هم که می گویید تنها نیستند. (البته شیعیان گناهکار با کارهایشان ایشان را بسیار آزرده می کنند.

البته باز هم تاکید می کنم که منظورتان را از کلمات مدح و نوحه ای که گفتید, در آن مجلس خوانده شده مشخص کنید.کاربرد (( نوحه خواندن )) واقعا خطرناک است. (یعنی خدایی نکرده اماممان را آنقدر تنها بگذاریم ... که بعدا برایشان عزا بگیریم.)
متن نوحه خاطرم نیست اما برای قربت سرورم مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)بود .اری مگر غیر از این است چقدر در روز برای ظهور ایشان دعا می کنیم و از یگانه بی همتا طلب اشارت به سرورمان را میکنیم . چرا نباید عاشورای مولا حسین(علیه السلام) هر جمعه باشد . گلایه من این است که مکتب مولا را یاد بگیریم که به جهاد سرور برسیم حال انکه در مکتب مولا ماندهایم و فقط سوگواری می کنیم .فکر می کنم خود را برای جهاد باید اماده کرد . شیطان به نهایت قدرت خود دارد می رسد و ما هنوز در ماتم قیام مولا هستیم . نه برادر خود را برای قیام سرور اماده کن
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع