|
دلم اتش گرفت اقا شما توجه نکنید
|
|
۱۱:۵۱, ۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ننگ به ما شیعه مهدی .
هنگام فوت پسر عموم بود . یک مداح اهل بیت یک نوحه در مدح حضرت مهدی عج در ان محفل خواند . در پایان روحانی مجلس با گلایه گفت برای اقا نوحه خواندن عالیست اما همیشه در مدح امام حسین ع بخوانید که بس ثواب والا و ارزش بسیار دارد . که واقعه ایشان خیلی دردناک است و جان گداز . نمی دانم چه چیز جلو من را گرفت که حرفی نزدم . اما ببین دوست من . واقعه بزرگ تر و جان گداز تر از نبرد اخر الزمان که حسین 72 یار مخلص داشت و اقا 0 حال از مهدی مظلوم تر هم هست که یارانش اینگونه سخن میگویند رضا غریب است یا اقا که یارانش اینگونه سخن میگویند . در جواب استاد می گم . بیا بیا گل نرگس فدات شوم مولا تمام تپش قلبم فقط برای تو هست . امید وارم که اقا حواشان بدان مجلس نباشد که خدا لعنت کند مارا که به ایشان غمی وارد کنیم . ایا از حسین خجالت نمیکشیم که اینگونه در مورد فرزندش سخن می گوییم |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۴۰, ۲۵/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۰ ۱۴:۴۳ توسط 59-11(یامهدی).)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
11:66-7 چون آن دو امام شباهت های زیادی به یکدیگر دارند (کتاب های زیادی در این رابطه نگاشته شده است). ما می توانیم با شناخت واقعه عاشورا و حوادث آن که یک اتمام حجت برای اهل بشر بوده است ویژگی های قیام و شخصیت امام مهدی (علیه السلام) را بدست آوریم. - تنها یکی از بهترین راه های شناخت سرورمان مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) درس گرفتن از امام حسین (علیه السلام) و واقعه ی کربلا می باشد. البته باز هم تاکید می کنم که منظورتان را از کلمات مدح و نوحه ای که گفتید, در آن مجلس خوانده شده مشخص کنید.کاربرد (( نوحه خواندن )) واقعا خطرناک است. (یعنی خدایی نکرده اماممان را آنقدر تنها بگذاریم ... که بعدا برایشان عزا بگیریم.) |
|||
|
۳:۳۳, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
متن نوحه خاطرم نیست اما برای قربت سرورم مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)بود .اری مگر غیر از این است چقدر در روز برای ظهور ایشان دعا می کنیم و از یگانه بی همتا طلب اشارت به سرورمان را میکنیم . چرا نباید عاشورای مولا حسین(علیه السلام) هر جمعه باشد . گلایه من این است که مکتب مولا را یاد بگیریم که به جهاد سرور برسیم حال انکه در مکتب مولا ماندهایم و فقط سوگواری می کنیم .فکر می کنم خود را برای جهاد باید اماده کرد . شیطان به نهایت قدرت خود دارد می رسد و ما هنوز در ماتم قیام مولا هستیم . نه برادر خود را برای قیام سرور اماده کن
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |