تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فراماسونری در بی بی سی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
به نظر من باید با یک مستند جواب شبهات این مستند رو داد
سیاست صدا و سیمای بی خبر از همه جای بی اطلاع و گیج و گنگ ما ؛ به جای سیاست دفاع , اونم با تاخیر چند ساله باید بشه سیاست حمله ، در عرصه جنگ نرم.

همین چند وقت پیش که این نروژی صد و خورده ای نفر رو کشت و اعلام شد که فراماسونر هست صدا و سیمای ابله! باید یه موج راه می نداخت ، یه موج عظیم ؛که کاملا پته فراماسونری رو روی آب بریزه . اما بی اطلاعی ، سهل انگاری ؛ دشمن رو دست کم گرفتن ، و .... باعث شد این موقعیت طلایی به هدر بره.

واقعا ملاک برای انتخاب مجری یا برنامه ساز توی صدا و سیما چیه؟ Angry
نقل قول:
چند وقت پیش BBC ی مستند پخش کرده که خیلیا نظرشون در مورد فراماسونری عوض شده
تو اون گفته شده که
منظور ما از چشم جهان بین همین خدای یکتاست

من دربارۀ دجّال چیزی به شما میگویم که هیچ پیامبری پیش از من به آن اشاره نکرده است
بدانید که او تک چشم است
و الله تک چشم نیست!
(حضرت محمّد - صحیح بخاری)
(۱۸/دی/۹۰ ۱۵:۳۵)HadiTak نوشته است: [ -> ]
نقل قول:
چند وقت پیش BBC ی مستند پخش کرده که خیلیا نظرشون در مورد فراماسونری عوض شده
تو اون گفته شده که
منظور ما از چشم جهان بین همین خدای یکتاست

من دربارۀ دجّال چیزی به شما میگویم که هیچ پیامبری پیش از من به آن اشاره نکرده است
بدانید که او تک چشم است
و الله تک چشم نیست!
(حضرت محمّد - صحیح بخاری)

آره اینارو ما قبول داریم ولی اگه کسی انقد تو ایمانش سست باشه که با این مستد بخاد فراماسون شه مطمئن باشید با ی حدیث نظرش عوض نمیشه وباید دلایل محکم تری بیاریم
چرا ما ی مستند نمیسازیم؟
دوستان یادتان باشد
همیشه در تمام جریانات فکری رگه هایی از حق وجود دارد
جریانات منحرف همیشه برای جذب افراد دم طلایی خود را نشان می دهند

فرض کنید فراماسون ها همان چیزی هستند که ادعا می کنندو اصلا موحد و پاک هستند !!!!

ولی برون ده این گروه ها و کشور هایی که توسط آنها اداره می شود چیست ؟

قضاوت کنید
ما لینک میخوایم یالله! یکی بزاره حالا ببینیم چیه آخه!
اگه میشد دانلود کرد و دید خوب بود
من با دوستانی که در این حوزه احساس خطر میکنند کاملا موافقم، من خودم به تعداد زیادی از دوستام سی دی ها ی اقای رائفی پور و مستند ظهور رو دادم اما بعضی ها حالا نمی دونم از سر بی خیالی یا خوشبینیه، واقعا نمیدونم خیلی راحت میگن اینا تخیلی و وجود نداره، خوب معلومه یه همچین ادمایی مستند بی بی سی رو ببینن چی فکر میکنند!!! و به نظر من این که اومده بود در مورد فراماسون های ایران حرف میزد واقعا جای تامل داشت، چرا در مورد این مساله کلی صحبت نکرد و اومد ایرانی هایی رو نشون داد که اتفاقا در لژ فراماسونری درجه های خوبی هم داشتند به نظرم یه جورایی در لفلافه میگه اینام ایرانی اند از خودتونن، احساس خطر نکنید!!!! و جالب اینکه این مستند خیلی خلاصه و مبهم بود و اطلاعات کلیدی به ما که در این مساله یه کوچولو شاخک های انتن مون حساس شده نمیداد، اما به قول دوستان برای بعضی ها واقعا جنبه تبلیغاتی داشت!!!
معاذ الله
من بخام ی کم بخدا نزدیکترشون کنم چیکار باید کنم؟
بارفتارم؟
باصحبتم؟
لطفا کلیشه ای جواب ندین .ی راه درست درمون میخام
من فیلم فراماتسونری در بی بی سی رو دارم امشب آپلودش می کنم لینکشو می ذارم
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع