نقل قول:من فیلم فراماتسونری در بی بی سی رو دارم امشب آپلودش می کنم لینکشو می ذارم
سلام دوست خوبم
لطفاً لینک را به صورت عمومی قرار ندهید ، چون با این کار به تبلیغ فراماسونری که در بی بی سی پخش شد کمک کرده اید
لطفاً بعد از آپلود این برنامه ، برای افرادی که می خواهند این برنامه را ببینند به صورت پیام خصوصی لینک دانلود را ارسال کنید
با تشکر

درود
برای من هم لینک دانلود بفرستید.
برا منم بفرستید ممنون میشم

من هم دیدمش
اصلا تعجب کردم
از فراماسونری یه ظاهر خوب ساخته بود تا مردم اطلاعات قبلیشون رو بزارن کنار
می گفت G وسط گونیا و پرگار حرف اول کلمه GOD هست
مثل اینکه دیدن اوضاع خیت شده
برای منم لطفا بفرستید . متشکر .
(۲۰/دی/۹۰ ۲۲:۳۵)ANTI satan نوشته است: [ -> ]نقل قول:من فیلم فراماتسونری در بی بی سی رو دارم امشب آپلودش می کنم لینکشو می ذارم
سلام دوست خوبم 
لطفاً لینک را به صورت عمومی قرار ندهید ، چون با این کار به تبلیغ فراماسونری که در بی بی سی پخش شد کمک کرده اید 
لطفاً بعد از آپلود این برنامه ، برای افرادی که می خواهند این برنامه را ببینند به صورت پیام خصوصی لینک دانلود را ارسال کنید
با تشکر 
ديگه تقريبا همه افرادي كه اينجا ميان، مي دونن داستان چيه...
آقا لينك را بزاريد تا بقيه هم بگيرن...
اگر هم نمي زاريد كه هيچ، يه لينك هم براي ما هم پ.خ كنيد
(۱۹/دی/۹۰ ۱۳:۰۵)6/5/ نوشته است: [ -> ] (۱۸/دی/۹۰ ۱۵:۳۵)HadiTak نوشته است: [ -> ]من دربارۀ دجّال چیزی به شما میگویم که هیچ پیامبری پیش از من به آن اشاره نکرده است
بدانید که او تک چشم است
و الله تک چشم نیست!
(حضرت محمّد - صحیح بخاری)
آره اینارو ما قبول داریم ولی اگه کسی انقد تو ایمانش سست باشه که با این مستد بخاد فراماسون شه مطمئن باشید با ی حدیث نظرش عوض نمیشه وباید دلایل محکم تری بیاریم
چرا ما ی مستند نمیسازیم؟
وقتی شخصی(اصلا هرکی هست) بیشتر از هزار سال پیش به خطر وجود دجّال یک چشم اشاره میکنه و الان داریم صحّت حرفشو میبینیم، این نمیتونه دلیل محکمی بر حقّانیّت مواردی که اشاره کرده باشه؟!
بنظرم اوّلین قدم اصلاح خودمونه. قبل از اینکه بخوایم کسی رو با روشهای غیرمعمول به اسلام دعوت کنیم باید خودمون درک درستی از اسلام داشته باشیم. اون موقع با گفتن چنین احادیثی نه تنها طرفمونو آگاه کردیم بلکه به تبلیغ و ترویج دین و به عبارتی امربمعروف و نهی ازمنکر همّت گماشتیم. هرکسی در هرجایی که هست باید به اندازۀ توانش تلاش کنه. چه با زبون چه با فیلم چه با هرچیزی که در اختیار داریم.
مورد دیگه اینه که قرار نیست با حرفای ما همه هدایت شن. ما تلاشمونو میکنیم. هم راه راست رو گوشزد میکنیم هم راه چپ رو. به قولی اتمام حجّت میکنیم. تاریخ به ما یاد داده اگه کسی نخواد حقیقت رو قبول کنه، حتی اگه فرزند پیغمبر هم باشه قبول نخواهد کرد. پس ما دنبال روشهای دیگه نباشیم. قسمت سخت کار همین هدایت لسانی و تحمّل عواقب اون هست که از دست همه برمیاد.
يه عزيزي به من لينك بده....
اگر لطف کنید و به من هم لینک دانلود رو بدید ممنون میشم