تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خیلی خیلی مهم برای تعجیل در ظهور
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
فواید صلوات
1ـ رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: در مقابل صد صلوات، خدا صد حاجت را برآورده کند.

2ـ با صدای بلند صلوات فرستادن، نفاق را برطرف می سازد.

3ـ صلوات فرستادن موجب پاکیزه شدن عمل هاست.

4ـ هر کس یک مرتبه صلوات بفرستد، خدا در عافیت را بر او می گشاید.

5ـ صلوات فرستادن فقر را برطرف می نماید.

6ـ هرگاه چیزی از یاد انسان برود و آدمی آن را فراموش کند، صلوات موجب می شود آن را به خاطر آید.

7ـ صلوات دشمن دیرین و همیشه در کمین یعنی ابلیس را ذلیل و خوار می نماید.

8ـ‏ هر که بر رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم صلوات بفرستد، خدا و ملائکه بر اون صلوات می فرستند.

9ـ صلوات فرستادن انسان را شبیه ملائکه می نماید و از رحمتی که ملائکه در آن غرق هستند به او سهمی می رسد.

10ـ انسان با رتبه و مقام صلوات به مقام خلیلی می رسد؛ چنان که ابراهیم علیه السلام به برکت صلوات به مقام خلیلی نائل آمد.

11ـ سزاوارترین و نزدیک ترین مردم در روز قیامت به رسول خدا کسی است که در دنیا بر آن حضرت بیشتر صلوات فرستاده باشد.

12ـ رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم به حضرت علی علیه السلام فرمود: هر کس بر من صلوات بفرستد شفاعت من بر او واجب می شود.

13ـ حضرت رضا علیه السلام فرمود: هر کس قادر بر کفاره گناهان خود نباشد صلوات بسیار بفرستد که صلوات بر محمد و آل محمد گناهان را می ریزاند.

14ـ امیرمؤمنان علی علیه السلام فرمود: صلوات فرستادن در محو کردن گناهان شدیدتر است از فرو نشانیدن آتش توسط آب.

رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: در معراج، ملکی را دیدم که هزار هزار دست دارد (یعنی یک میلیون) و هر دستی هزار هزار انگشت دارد و هر انگشتی هزار هزار بند دارد. آن ملک گفت: من حساب دانه های قطرات باران را می دانم که چند تا در صحرا و چند دانه در دریا می بارد. تعداد قطرات باران را از ابتدای خلفت تا حال را می دانم، ولی حسابی است که من از محاسبه آن عاجزم. رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: چیست؟ عرض کرد: هرگاه جماعتی از امت تو با هم باشند و با هم بر تو صلوات بفرستند، من از محاسبه ثواب صلوات عاجزم.
حضرت امام صادق علیه السلام فرمود:[تصویر: 11.jpg]
خدا ملکی را بر قبر
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم موکل گردانیده است که به او طهلیل می گویند و وقتی یکی از شما بر آن حضرت صلوات یا سلام فرستد، آن ملک به عرض آن حضرت می رساند که فلان کس سلام و صلوات فرستاده است و آن سلام را به قبر آن حضرت می رساند.

این دو زمان از اهمیت خاصی بر خوردار میباشد. زیرا اغاز وختم زندگی روزانه است.
و باید در شروع فعالیت روزانه به خدا توجه کامل داشت تا از وسوسه های نفسانی و القائات شیطانی در امان بود و هنگام خواب نیز که یکی از زمان های فکر کردن و تصمیم گر فتن زندگی فرداست ،باید با این توجه از خطر هر تصمیم شیطانی و اندیشه نفسانی حیوانی که انسان را از صراط مستقیم الهی منحرف مینماید وبه دنبال نفس و شیطان می دواند خود را دور ساخت.
اهل سیر سلوک به این دو وقت بسیار توجه دا شته اند که هنگام خواب با 14صلوات یا3صلوات خود را زینت میدهند وپس از بیدار شدن ،قبل از اینکه بستر را ترک کنند،در حالت نشسته و با توجه کامل 14 صلوات هدیه به چهارده معصوم و7 صلوات هدیه به اولیا ء خدا نموده سپس زندگی ان روز را با وضو شروع میکنند.

رسول خدا فرمود: هر کس در کتابی یا نوشته ای بر من صلوات بنویسد،تا زمانی که نام

من در آن کتاب هست فرشتگان پیوسته برای او از در گاه حق، طلب آمرزش می کنند
.

حدیثو خوندی حالا می خوام یه داستان هم بگم، مطمئنم با خوندنش همین الان

شروع به نوشتن صلوات می کنی حالا 2 صلوات بفرست و برو بخون
.

نویسنده ای رو بعد از وفاتش در خواب دیدند و از او پرسیدند که پروردگار با تو

چه کرد؟

گفت: خداوند مرا بخشید وگرامی داشت به خاطر آن عملی که از این دو انگشتم (یعنی

سبابه و ابهام) صادر شده بود. مرا بخشیدند .گفتند: آن عمل چه بود که سبب کرامت

توشده؟

گفت: به خاطر زیاد نوشتن "اللهم صل علی محمد وال محمد"

خب داستانو که خوندی حالا این شعر رو هم بخون و3صلوات بفرست تا بگم این صلوت های که فرستادی واسه چی بود؟

از اول دهــر تــا قیــامت برکـــات تعـداد هـمه خلق جهان و ذرات

از اهل بهشت وقدسیان وملکوت بر احمد وال او همیشه صلوات

صلواتهایی رو که فرستادی واسه تعجیل در فرج اقا مون بود.

"قبول باشه"

"اللهم عجل لولیک الفرج"

التماس دعا

[تصویر: 8bxwgpc.gif]
اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدايا! خسته شديم ديگه از دنيا.......
انتظار را افضل اعمال دانسته اند پس معلوم می شود انتظار عمل است بی عملی نیست(مقام معظم رهبری)

بِسْمِ اللَّـهِ الرَّ‌حْمَـٰنِ الرَّ‌حِيمِ

وَالْعَصْرِ‌
﴿١
إِنَّ الْإِنسَانَ لَفِي خُسْرٍ‌
﴿٢
إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ‌
﴿٣

به نام الله بخشنده مهربان
سوگند به عصر(1)
که انسان ها همه در زیانند(2)
مگر كسانى كه ايمان آورده و اعـمـال صـالح انجام داده اند، ويكديگر را به حق سفارش كرده ، و يكديگر را به شكيبايى و استقامت توصيه نموده اند(3)
بسم الله
...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
.
.
.
.
بعدد ما احاط به علمک
.
.
.
التماس دعای فرج....
بسم الله الرحمن الرحيم

اللّهم صلّ علي محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم

امام زمان منتظر و ما مهيا نيستيم-----چون رها از قيد و بند دنيا نيستيم

براي رهايي خودمان هم از قيد و بند دنيا صلوات بفرستيم

اللّهم صلّ علي محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و لعنة علی اعدائهم اجمعین و جعلنا من خیر انصاره و المستشهدین

بین یدیه

اللهم عجّل لولیک الفرج...
(۲۱/بهمن/۸۹ ۱۶:۳۹)EMPERATOR نوشته است: [ -> ]اَللهُمَ صَلِّ عَلی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

ما، بی تو، تا دنیاست، دنیایی نداریم / چون سنگ خاموشیم و غوغایی نداریم

ای سایه سار ظهر گرم بی ترحم! / جز سایه دستان تو، جایی نداریم . . .

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
[i]اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
[/b]
يا حق

Heartاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم Heart

و لعنة علی اعدائهم اجمعین و جعلنا من خیر انصاره و المستشهدین
بین یدیه
[تصویر: 9k=]
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
آدرس های مرجع