تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خیلی خیلی مهم برای تعجیل در ظهور
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
روزی رسول خدا صلی الله علیه و آله به امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: «آیا می خواهی شما را مژده ای دهم؟» امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: «بفرما، پدر و مادرم قربانت! شما که پیوسته مبشر به خیر و خوبی ها بوده اید.» فرمود: جبرئیل به تازگی برای من خبر خوشی آورده است. خبر این است که هرکدام از امت من هنگامی که بر من صلوات فرستند، اگر نام اهل بیتم را نیز ملحق سازند؛ درهای آسمان جملگی برای پذیرفتن دعا و عبادت او گشوده گردد و فرشتگان هفتاد بار درود بر وی بفرستند و این خود محو کننده جرم و گناهان است آن گاه گناهان چون برگ درختان از او بریزد و خداوند تعالی فرماید: «لبیک» تو را پذیرفتم، خجسته و مسعود باشی!

سپس به فرشتگان گوید: شما هفتاد بار بر وی درود فرستادید و من هفتصد بار؛ لیکن اگر تنها بر من صلوات بفرستد و اهل بیتم را ملحق نسازد میان دعای او و آسمان، هفتاد حجاب حایل باشد و خداوند جل و جلاله فرماید: لا لبیک.

اللهم بلغ سلامی و صلواتی الی سیدی و مولای صاحب العصر و الزمان و اجعلنی من احبائه و انصاره و اعوانه و من المستشهدین بین یدیه و تحت لوائه .

اللهم و عجل فرجه و سهل مخرجه و اوسع منهجه و اقتل به الکفار و المنافقین و جمیع الملحدین حیث کانوا من مشارق الارض و مغاربها و برها و بحرها و سهلها و جبلها و املاء به الارض عدلا و قسطا کما ملئت ظلما و جورا انک علی کل شیء قدیر .

اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم واهلک اعدائهم
به امید ظهور بابرکت آن وجودعزیز
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْإِمَامُ الْمَأْمُونُ
السَّلاَمُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْمُقَدَّمُ الْمَأْمُولُ
السَّلاَمُ عَلَيْكَ بِجَوَامِعِ السَّلاَمِ‏

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
سلام

خیلی وقت هست که تو این تاپیک پست نزدم

پروردگارا ما را ببخش به خاطر تمام در هایی که زدیم و هیچ کدام خانه تو نبود

اللهم العن الجبت و الطاغوت

اللهم عجل لولیک المغموم الفرج
یک حرف فقط برای گفتن هست:

اللهم عجل لولیک الفرج
صبر کن چشم دلت نیل شود , می آیم
شعر من حضرت هابیل شود , می آیم
سرزمین دلتان بتکده شده ! پس حالا
آسمان غرق ابابیل شود , می آیم
قول دادم که بیایم , به خدا حرفی نیست
دل به آیینه که تبدیل شود , می آیم
کاش در احد کنار حضرت بودیم - کاش با شمشیرهای برهنه در صقیفه بودیم - کاش در خانه علی نگهبان بودیم - کاش در صفین و جمل و نهروان بودیم - کاش کنار سجاده حسن بودیم - کاش تابوت حسن را حصاری بودیم - کاش در کربلا انبوهی بودیم - کاش در نینوا کنار ساقی بودیم - کاش در کربلا مولایمان را غلامی بودیم - کاش خاندان رسول الله را سپری بودیم .
(۲۴/اسفند/۸۹ ۱۵:۲۴)rastin نوشته است: [ -> ]درروایتی حضرت امام صادق -علیه السلام- چنین مارا راهنمایی می کنندکه اگربرای فرج مولایمان اینگونه عمل کنیم همانا ظهورخواهدرسید.
امام صادق-علیه السلام- میفرمایند:....چون عذاب بربنی اسرائیل طولانی شد،تاچهل روز درپیشگاه الهی ضجه زده وگریه کردندسپس خدای تعالی به حضرت موسی وهارون وحی فرمودکه بنی اسرائیل راازدست فرعون نجات دهندکه درنتیجه (دراثردعاهای آنان) ازصدوهفتادسالی که به فرج(حضرت موسی -علیه السلام-) باقی مانده بودصرف نظرشد.
سپس حضرت امام صادق-علیه السلام- فرمودند:شماهم همین طور،اگراین چنین عمل کنیدخداوندفرج مارامیرساند،ولی اگردست روی دست بگذارید و اینگونه دعانکنیدوقتی که کاربه نهایت خودرسید(که خدای تعالی تاخیربیشترراجایزندانست)فرج می رسد.
اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
رفاقت باامام زمان علیه السلام:
(آیت الله کشمیری)هر روز یک ساعت با حضرت خلوت کنید وبه حضرت متوجه باشید . زیارت آل یاسین بخوانید ((یا صاحب الزمان اغثنی ))، ((یا صاحب الزمان اذرکنی))و ((والمستعان بک یابن الحسن ))را زیاد بگویید تا خود به خود رفاقت حاصل شود.
مهم تر از دعای فرج
(آیت الله بهجت )مهمتر از دعا برای تعجیل در فرج حضرت مهدی علیه لسلام دعا برای بقای ایمان و ثبات قدم در عقیده و عدم انکار آن حضرت تا ظهور او می باشد ،زیرا مردنتنها قطع حیات دنیای چند روزه فانی است. اما بیرون رفتن از عقیده صحیح موجب هلاکت ابدی از حیات جاوید آخرت و خلود در جهنم است ،لذا حضرت امیر علیه لسلام در لیلة المبیت از رسول اکرم می پرسد : آیا دین من سالم خواهد بود؟یعنی استقامت در دین و ثبات ایمان و عقیده تا مرز شهادت را که از خود شهادت بالاتر است ،از آن حضرت سوال می کند . این دعا خیلی خوب است که دستور داده شده است در زمان غیبت خوانده شود : ((یا الله یا رحمان یا رحیم،یا مقلب القلوب ،ثبت قلبی علی دینک)) ای خدا،ای رحمت گستر ، ای مهربان ای گرداننده دلها دل مرا بر دینت ثابت و استوار بدار

رفاقت باامام زمان علیه السلام:
(آیت الله کشمیری)هر روز یک ساعت با حضرت خلوت کنید وبه حضرت متوجه باشید . زیارت آل یاسین بخوانید ((یا صاحب الزمان اغثنی ))، ((یا صاحب الزمان اذرکنی))و ((والمستعان بک یابن الحسن ))را زیاد بگویید تا خود به خود رفاقت حاصل شود.
مهم تر از دعای فرج
(آیت الله بهجت )مهمتر از دعا برای تعجیل در فرج حضرت مهدی علیه لسلام دعا برای بقای ایمان و ثبات قدم در عقیده و عدم انکار آن حضرت تا ظهور او می باشد ،زیرا مردنتنها قطع حیات دنیای چند روزه فانی است. اما بیرون رفتن از عقیده صحیح موجب هلاکت ابدی از حیات جاوید آخرت و خلود در جهنم است ،لذا حضرت امیر علیه لسلام در لیلة المبیت از رسول اکرم می پرسد : آیا دین من سالم خواهد بود؟یعنی استقامت در دین و ثبات ایمان و عقیده تا مرز شهادت را که از خود شهادت بالاتر است ،از آن حضرت سوال می کند . این دعا خیلی خوب است که دستور داده شده است در زمان غیبت خوانده شود : ((یا الله یا رحمان یا رحیم،یا مقلب القلوب ،ثبت قلبی علی دینک)) ای خدا،ای رحمت گستر ، ای مهربان ای گرداننده دلها دل مرا بر دینت ثابت و استوار بدار
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
________________________________________________________________________________
دوستان منو ببخشید آخه من داخل تالار خیلی عامیانه صحبت می کنم.الان هم یه حرف عامیانه دارم:
فرض کنیم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کرده و فرض کنیم در حال حاضر تنها انتظاری که از ما دارد این است که از محتویات گوشی یا محتویات رایانه شخصیمون اطلاع پیدا کنه؟!! در حالی که ایشون به خواست خدا و بدون اجازه از ما قادر به انجام هر کاری هستن.
آیا من این کار را برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) انجام می دهم؟!!! محتویات دلمون پیشکش!!

بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
_______________________________________________________________________________________
هر وقت عبد و تسلیم شدی و فاعلیت خدا را در همه حوادث دیدی و به آن تن دادی آن وقت برای ملاقات با حجت خدا آماده شده ای .
التماس دعا ...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
آدرس های مرجع