تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تحلیل انیمیشن ضد توحیدی "نیمه ابری ( Partly Cloudy )"
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
نگاهی به کلیپ انیمیشنی شیاطین فانتزی.
دوباره پای هالیوود و یکی از استدیوهای وابسته به اون اومد وسط یعنی کمپانی (walt Disnep) ...
[تصویر: images.jpg]
بر اساس افسانه های غربی نوزادان انسان ها متولد نمیشوند بلکه هدیه داده میشوند.کمی میریم جلو میبینیم که نه تنها نوزاد انسان بلکه نوزاد موجودات دیگر نیز خیلی خوشگل توی قنداق اون لک لک های عزیز میان میدن به مادرشون...
[تصویر: Untitled1.jpg]
میریم جلوتر...دوربین میره سمت آسمون چند تیکه به ظاهر ابر میبینیم اما اگه دقت کنید به یه چیز دیگه بیشتر شبیه(شرم دارم اسمشو بگم)...
حالا جالبیش اینه میبینیم هر کدام از این ابرها یه موجودی رو خلق میکنن و چند خدارو در این صحنه میبینیم.
میرسیم به خدایی که نوزاد انسان رو خلق میکنه.من که دیدم کلی متعجب شدم.اومدن با زیرکی خدایی که نوزاد انسان رو خلق میکنه رو تک چشم به تصویر کشیدن.
[تصویر: Untitled.png]
بعد دوربین حرکت میکنه به سمت پایین یه تیکه ابر هست که رنگش خاکستریه و غمگین..
این ابر نمیتونه مثل ابرهای دیگه موجودات ناز و خوشگل خلق کنه و همه ی مخلوقاتش شرور و بدجنس اند...
[تصویر: Untitled2.jpg]
بیشتر ازاین کلیپ رو باز نمیکنم تا خودتون کلیپ رو ببینین.توضیحات تکمیلی در خود کلیپ هست...
برای دانلود با کیفیت بالا به وبلاگ در انتهای افق مراجعه شود
کاری از گروه در انتهای افق و وبلاگ انشاءالله نزدیکه...
کلیپ و تحلیل آن توسط گروه در انتهای افق
پیاده سازی متن و عکس ها از وبلاگ انشاءالله نزدیکه...
هرگونه کپی برداری از این مطلب برای کمک به بیداری اندیشه ها مانعی ندارد.البته بهتر است منابع ذکر شود.یاعلی

سلام.هرکاری کردم نتونستم تو قسمت مستندها مبحث جدید بدم.لطفا مدیران محترم این مبحث رو به قسمت مستندها انتقال بدن.یاعلی
من با این که اون نماد تک چشمه و این افسانه رو داره رواج می ده و نمی دونم اون تک چشمه موافقم ولی یه مشکل که هست، نقد کامل نیست یعنی آدم منتظره بقیه اش رو بشنوه.
خوش حال میشم اگه ادامه اش رو هم بگذارین.
انیمیشن نیمه ابری (Partly Cloudy) ساخته پیتر سان، محصول 2009 والت دیسنی.....

این انیمیشن اون سال نامزد بهترین انیمیشن کوتاه شد، اما انیمیشن "بانو و عزرائیل" ساخته "خاویر رسیو گراسیا" (The Lady and The Reaper - Javier Recio Gracia) تونست جایزه رو بگیره.....(پیشنهاد میکنم با یه سرچ ریز، این رو هم پیدا کنید ببینید، جالبه....)

خود پیتر سان یکی از اسمای بزرگ و معتبر انیمیشن دنیاست، تو خیلی از فیلمهای بزرگ و خفن دنیا نقشای اساسی داشته،مخصوصا تو بخش استوری برد
کارتونهایی مثل، غول آهنی، در جستجوی نمو، شرکت هیولاها، شگفت انگیزان، وال ای، بالا، داستان اسباب بازی 3، و انیمیشن دانشگاه هیولاها که سال 2013 اکران خواهد شد....

تنها تجربه کارگردانیش هم همین نیمه ابری بوده تا الان، قیافشو ببینی میگی نهایتا ظرفشور آشپز خونست....یه رگ ژاپنی داره، آدم لائیک و ضد مذهبیه، و ماتریالیسته....و فوق العاده منحرف از نطر جن30.......یه نمونه از کمیکای مستقلشو براتون میزارم تا مسئله بیشتر تفهیم بشه:
[تصویر: im08.jpg]

با این اوصاف، این چیزایی که دوستمون دیده، مثل شکل ابرا، بعید به نظر نمیرسه....اما اون بخش ابر تولید کننده انسان، من تک چشمی ندیدم، یه جا فقط چشمش میره پشت بینیش، درواقع بینیش چشمو ماسک میکنه....که این اتفاق برای بقیه هم کم و بیش میفته........

پ.ن: یادم رفت اینو بگم، واقعا حیف این همه هنر....که تو این آدمه....
تشکر فراوان به خاطر زحمتی که کشیدین...Blush
من انیمشن رو قبلا دیده بودم و نقدی هم که بهش اضافه شده رو هم دیدم...
متاسفانه کامل به نظر نمیومد...Sad
بیش از حد بدبینانه بهش نگاه شده!
مثلا نوشته ی انتقادی که گوشه ی تصویره نوشته : به عصبانیت و راه رفتن و گریه کردن ابر نگاه کنید؟!؟!
خب...؟
دقیقا لحظه ای که میخوای یه چیز عجیب ببینی هیچ چیز نمیبینی!!!
نقد باید خیلی ماهرانه تر و کامل تر از این ها باشه...
باز هم تشکر...
در مورد انيمه
چيز مشكوكی نداشت. داشت؟ شما يه آهنگ مثلا تاثير گذاری چپوندی تو قسمت متنهات و همه چيز رو به هم ربط دادی...

تو خيلی از قسمت ها هم خودت نفهميدی چی شده... مثلا اون قسمت جوجه تيغيه نوشتی كه: جوجه تيغی صورت مطلومی دارد...
خوب؟ واضحه كه خودت نميتونی نتيجه گيری كنی فقط يه شبه ی رو ايجاد ميكنی برای مخاطب. مخاطب هم نسبت به استعداد داستان سرایی كه داره ميشينه تو فكر خودش برای خودش داستان طرح ميكنه.
يا اون اوايل... لطفا به ابرها دقت كنيد!؟ واقعا اگه همچين چيزی رو ميبينی تو ابرها بايد رجوع كنی به خودت و ببينی چی شده كه چشم و ذهنت اينقدر سريع تشابه برقرار كرده.
باز همون اوايل جای توپ آمريكایی برا خودت نقد انچنانی نوشتی... توپ امريكای نذاره چی بذاره؟ هفت سنگ؟ خوب اون مال فرهنگشه!

(۱۴/دی/۹۰ ۲۳:۰۸)InsomniAc نوشته است: [ -> ]تنها تجربه کارگردانیش هم همین نیمه ابری بوده تا الان، قیافشو ببینی میگی نهایتا ظرفشور آشپز خونست
با این اوصاف، این چیزایی که دوستمون دیده، مثل شکل ابرا، بعید به نظر نمیرسه

پ.ن: یادم رفت اینو بگم، واقعا حیف این همه هنر....که تو این آدمه....
خيلیا تو همين مملكت دك و پوز آنچنانی هم ندارند اما ميبينی كه....
مشكل ما ايرانيا اينه كه دقيقا عقلمون به چشممونه... دقيقا!
همين آدم با همون صورت و سيرت ببين چه كارا انجام داده برای طرز فكر خودش بعد برو جلو آينه زل بزن به خودت و ببين با اين همه پز عالی چيكار كردی!
نکته قابل توجه تحلیل همون متولد نشدن نوزاد انسان توسط انسان و از این حرفا بود که اینم از ریشه غلطه.
اگه مخاطب رو کودک فرض کنیم. خب ما هم بچه بودیم همچین چیزی رو نمی دونستیم. سوال هم که می پرسیدیم از بابا مامان که مثلاً اون بچه از کجا اومده می گفتن یه پرتقال رو نصف کردن بابا و مامانش و اونو پیدا کردن یا از جوب پیداش کردن.
بزرگسالا هم که خدارو شکر می دونن نوزاد انسان متولد میشه.

به نظرم نکته قابل توجهی نداشت. اتفاقاً نکته اخلاقی و آموزنده هم داشت.
(۱۸/دی/۹۰ ۲۳:۲۹)Tohid_Prince نوشته است: [ -> ]نکته قابل توجه تحلیل همون متولد نشدن نوزاد انسان توسط انسان و از این حرفا بود که اینم از ریشه غلطه.
اگه مخاطب رو کودک فرض کنیم. خب ما هم بچه بودیم همچین چیزی رو نمی دونستیم. سوال هم که می پرسیدیم از بابا مامان که مثلاً اون بچه از کجا اومده می گفتن یه پرتقال رو نصف کردن بابا و مامانش و اونو پیدا کردن یا از جوب پیداش کردن.
بزرگسالا هم که خدارو شکر می دونن نوزاد انسان متولد میشه.

به نظرم نکته قابل توجهی نداشت. اتفاقاً نکته اخلاقی و آموزنده هم داشت.

دوست عزیزم.... به نظر من مشکل اینجاست که توی ذهن بچه ۳-۴ ساله این نقطه قوت می گیرد که ابر ها بچه ها و سایر موجودات رو بوجود می آورد بعدتر که بزرگتر شد می فهمه نه! ابر ها چنین توانایی ندارند... خب تجزیه و تحلیل می کنه که خدایی وجود نداره!!!
میدونم تاپیک قدیمی هست، ولی لازم دونستم نکاتیو یادآور بشم .

(۱۳/دی/۹۰ ۵:۵۸)mahdiar نوشته است: [ -> ]
نگاهی به کلیپ انیمیشنی شیاطین فانتزی.
دوباره پای هالیوود و یکی از استدیوهای وابسته به اون اومد وسط یعنی کمپانی (walt Disnep*) ...
[تصویر: images.jpg]
بر اساس افسانه های غربی نوزادان انسان ها متولد نمیشوند بلکه هدیه داده میشوند.کمی میریم جلو میبینیم که نه تنها نوزاد انسان بلکه نوزاد موجودات دیگر نیز خیلی خوشگل توی قنداق اون لک لک های عزیز میان میدن به مادرشون...
[تصویر: Untitled1.jpg]
میریم جلوتر...دوربین میره سمت آسمون چند تیکه به ظاهر ابر میبینیم اما اگه دقت کنید به یه چیز دیگه بیشتر شبیه(شرم دارم اسمشو بگم)...
حالا جالبیش اینه میبینیم هر کدام از این ابرها یه موجودی رو خلق میکنن و چند خدارو در این صحنه میبینیم.
میرسیم به خدایی که نوزاد انسان رو خلق میکنه.من که دیدم کلی متعجب شدم.اومدن با زیرکی خدایی که نوزاد انسان رو خلق میکنه رو تک چشم به تصویر کشیدن.
[تصویر: Untitled.png]
بعد دوربین حرکت میکنه به سمت پایین یه تیکه ابر هست که رنگش خاکستریه و غمگین..
این ابر نمیتونه مثل ابرهای دیگه موجودات ناز و خوشگل خلق کنه و همه ی مخلوقاتش شرور و بدجنس اند...
[تصویر: Untitled2.jpg]
بیشتر ازاین کلیپ رو باز نمیکنم تا خودتون کلیپ رو ببینین.توضیحات تکمیلی در خود کلیپ هست...
برای دانلود با کیفیت بالا به وبلاگ در انتهای افق مراجعه شود
کاری از گروه در انتهای افق و وبلاگ انشاءالله نزدیکه...
کلیپ و تحلیل آن توسط گروه در انتهای افق
پیاده سازی متن و عکس ها از وبلاگ انشاءالله نزدیکه...
هرگونه کپی برداری از این مطلب برای کمک به بیداری اندیشه ها مانعی ندارد.البته بهتر است منابع ذکر شود.یاعلی

سلام.هرکاری کردم نتونستم تو قسمت مستندها مبحث جدید بدم.لطفا مدیران محترم این مبحث رو به قسمت مستندها انتقال بدن.یاعلی

دوست عزیز، شما که تلفظ صحیح والت دیزنی* رو نمیدونی، چطور میای انیمیشن تحلیل میکنی؟! قصد توهین یا تحقیر ندارم، ولی واقعا اینکه ندونسته بگیم و فقط بخوایم شنیده هامون از منابع نچندان معتبر در ارتباط با ی چیز دیگه رو روی ی چیز دیگه تعمیم بدیم، اصلا جلوه مناسبی نداره !

من منکر سیاست کثیف و قوی هالیوود و توجه بخصوصش روی قشر کودک و نوجوان نیستم ! شک نکنید آمریکا به فکر اسلحه کشی به ایران نیست ! 30 ساله فهمیده به این شکل ایرانو نمیتونه از پا در بیاره . اگرم بخواد در مقابل کشوار ما از دری وارد بشه، اون در، در فرهنگ هست . بهتره بگم در بی فرهنگی و مدرنیته و امثالهم .
چیزی که شما چه خوشتون بیاد چه نیاد، فعلا دامن جامعه مارو گرفته و با حلوا حلوا گفتنم دهن شیرین نمیشه دوستان؛ سر خودمونو که نمیتونیم شیره بمالیم . فرهنگ و هویت ما با این روند رو به انحطاطه ...

ولی دلیل نمیشه دیگه هرچیزی رو اهرم تحلیل‌هامون قرار بدیم و زمین و زمان رو بهم بدوزیم . والله همین تحلیلا و اعمال و افکار آبکی هست که زمینه تمسخر فرصت طلبارو فراهم میکنه .
از طرفی خیلی توی نماد گرایی پیش رفتیم . بجای اینهمه انرژی که صرف تحلیل میکنیم، اگه درصدی به فکر سازندگی باشیم (بیشتر مسئولین) الان محصولی داشتیم برای جایگزینی انیمیشن هایی که مقصودشون مشخصه ...
حالا تا 100 سال دیگه بشینیم و تحلیل کنیم . بازم کودکان ما از همین محصولات هدف‌دار و نا مناسب استفاده میکنن .

پ.ن:
5000 و اندی بازدید داشته این موضوع! دیگه حساب سرانگشتیش با شما، که چه درصدی از این بازدیدها مباحث عمیق (!) دوستان رو دستمایه تمسخر قرار دادن و دین و مذهب رو به واسطه من نوعی ناآگاه به سخره گرفتن ! در عجبم چرا این موضوع نزدیک به 4ساله بدون هیچ تذکری توی تالار موجوده ...
نقل قول:
دوست عزیز، شما که تلفظ صحیح والت دیزنی* رو نمیدونی، چطور میای انیمیشن تحلیل میکنی؟!

این خلاف اخلاق و ادبه که اشتباه سهوی افراد رو چماق کنید بزنید تو سرشون

روزی صدها غلط بزرگ و کوچک در تالار توسط افراد مقابل تو بحثامون شکل میگیره ولی مچ گیری نمیکنیم
(۸/فروردین/۹۴ ۲۲:۲۱)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]این خلاف اخلاق و ادبه که اشتباه سهوی افراد رو چماق کنید بزنید تو سرشون

روزی صدها غلط بزرگ و کوچک در تالار توسط افراد مقابل تو بحثامون شکل میگیره ولی مچ گیری نمیکنیم
عنوان کردم قصد تحقیر کسی رو ندارم! ولی وقتی آدم در مورد موضوعی اندک اطلاعاتی نداره، نباید اینطور از دهان واضع در بیاد ...
بنده پی بی ادبی و بی اخلاقی به تن زدن رو ترجیح میدم به جاهل تقلیدگر بی اطلاع !
من چیزیو تو سر کسی نزدم برادر . مچ گیری چیه؟!

اصلا باقی موندن این موضوع از سال 90 توی تالار خودش خالی از اشکال نیست .

من حاضرم آدم بده‌ی داستان باشم، ولی حرفی که لازمه رو بزنم . حداقل به من اتهام بی اخلاقی و بی ادبی وارده، نه به دین ؛

دوست ناآگاه، بدتر از دشمنه آگاهـ ـه؛Wink

درضمن، اشتباه سهوی اصلا عبارت مناسبی برای پست این دوستمون نیست ...

پ.ن :
الان من واعظ رو اشتباه نوشتم، شما بیا مچ منو بگیر !! الانه که از شدت فشار روحی این مچ گیری پس بیوفتم ...
شما این اشتباهات رو مد نظر دارید ولی موضوع مورد بحث، خیلی متفاوته ؛
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع