اصلا سال 2012 نميتونه پايان دنيا باشه.ولي با توجه به برنامه ريزي كه از سالها قبل كردن، احتمالا وقايع خاصي در اين سال اتفاق ميفته.ولي الزاما سال ظهور سرورمون (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نيست.چون داريم "كذب الوقاتون،كذب الوقاتون،كذب الوقاتون"
ما ز ملک برتریم وز فلک افزون تریم جمله کجا دم زنیم منزل ما کبریاست
اگر نور ایمان خدای بزرگ را از دلامان صلب نکنیم هیچ هیچ هیچ گزندی به بندگان پاک خدا نرسد . حتی حتی حتی اگر سروم مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور نفرماید . شیطان همه را گردن بزند ما که می دانیم خود شیطان هم می داند عاقبت کار چه می شود . دوست من چه چیز جز خشم خدای یگانه دل مومن تورا می تواند بلرزاند .
به امید ان روز که ناجیمان ظهور کنند
(۱۴/دی/۹۰ ۱۳:۱۹)saeed125 نوشته است: [ -> ]چرا فحش میدی؟ خودت چرندیات میگی
گفتم نگرانم
من خود رفتم بحار انوار رو خریدم تا بشینم وقایع آخر زمانر و ببینم اونوقت میگی چرندیات؟
این همه کتاب و .... چرندیات نظر حضرت عالی درسته؟
دوما عزیزم کی گفت سیل؟
پیامبر گفته بعد از سیحه آسمانی خودتون رو برای آمدن قائم آماده کنید و خودتون رو حفظ کنید تا لحظه ظهور رو ببینید
و گفتند که بعد از سیحه قحطی میاد
حضرات نکنه به بحار انوار هم ایراد میگیرن؟
بابا جدی گفتم
خدایی من که نگفتم آینده رو خبر دارم
اینم نکفتم که من پیشگویی میکنم
گفتم ائمه ما اینطور گفتن
حالا هی بگید اله-بله-جیمبله
اگه رویات رو خونده باشید حداقل رو این حرف من کمی فکر میکنید
سرباز کفر هم خودتی
درست حرف بزن
یه چیزی میگین که آدم جواب نده تحملش طاق میشه
من اینهمه وقت دارم کتاب میخونم تحقیق میکنم
از وقت خوابم میزنم
و کارای دیگه که گفتنش نیاز نیست و با گفتنش همه رو به باد میدم
تا بتونم امید ظهور آفا رو قدرت بدم
مردم به امید زنده اند
امید منجی فردا
نمیدونم چی بگم
یکم سوادتون رو افزون کنید
باز صد رحمت به جناب "یا ثار الله" اون دو نفر اول که انگار قصد ضد و خورد دارن
مگه من پیشگویی کردم
گفتم اینا رو خوندم
اینا رو دیدم
از اینا نگرانم و میترسم
دلم نمیخواد موقع ظهور نباشم
سلام علیکم.
خواهشا انقدر تندروی نکنید. شما در پست اول گفتید نظر بدید بچه ها هم نظر دادن حالا اومدید دارین اونها رو به اشتباه کردن متهم میکنید و میگید چون نظرشون مخالف شماست و شما محقق هستین و مقاله خوندین و ... همه مخالفان حق پست دادن نداشتند و با این کار به شما توهین کردند!!!!! عجب!
پس بهتر بود در پست اول درخواست نظر دادن نمی کردید ، درخواست تایید و تشکر می کردین
خواهشا تند نرین ممکنه همیشه حق با ما نباشه و در اینصورت اگر تند روی کرده باشیم و با تعصب روی نظر خودمون پافشاری کرده باشیم شرمنده میشیم (البته این حرفارو فقط با شما نیستم.با همه شرکت کنندگان در تاپیک هستم.تا به امید خدا با یه بحث منطقی و بدون تعصب به یه نتیجه درست برسیم.إن شاءالله )
نقل قول:اما من اگه امید داشته باشم که امسال یا سال آینده سال ظهوره
این بده؟
امید داشتن بد نیست. تعیین وقت بده . امام صادق (علیه السلام) می فرمایند : کذب الوقاتون . یعنی تعیین کنندگان وقت دروغ گویند. و جالبه که منظور فقط کسانی نیست که روزی را مشخص میکنند. حتی جملاتی مثل "ظهور نزدیک است" یا "ظهور دور است" هم مشمول این حدیث می شوند.
حال آنکه شما سالش هم تعیین کردید!!!!
نقل قول:جنگ سفیانی (استفاده از شلوغی خاور میانه و خروج سفیانی برای تسلت به سرزمین های مجاور خودش)
احتمال حمله به ایران ( آمریکا رو نمیگم اون که عددی نیست من دلم میخواد اون یه تف اینطرف بندازه تا ما سیلاب رو بفرستیم سراغش منظورم حمله سفیانی به فارسه)
و از همه بدتر کشته شدن عده کثیری از مرد ( در اثر جنگهای قبل هنگام و بعد از سفیانی)
احتمال ظهور آقای ما امام زمان (ارواحنا فدا)
امید دادن خیلی هم خوبه اما نام بردن از یک زمان مشخص خطرناکه.چون درسته که ممکنه برای بازه زمانی کوتاهی امید زیادی به شما دهد اما آن زمان فرا رسید و امام (علیه السلام) ظهور نکردند باعث نا امیدی و اندوه شما و کسانی که امیدوار کرده اید می شود.
مثلا اگر من بگویم احتمال زیادی می دهم همین جمعه امام زمان ظهور کنند درسته که این 2 روز آخر هفته رو با امید و تلاش بسیار زیادی به سر می برم اما اگر جمعه آمد و آقا نیامد چه؟ آنگاه من مسئول ناامیدی و حزن همه کسانی که امید واهی گرفته بودند نیز می باشم...
امید خوب است. امید واهی به زمان مشخص خوب نیست...
نقل قول:ای رفقا من گفتم اگه آمریکا یه تف اینطرفی بندازه ما مثل سیل میریزیم سرش
افتاد؟
ما هم میگیم نقشه شوم آمریکا برای سال 2012 این بوده که با تبلیغات فراوان اذهان رو متوجه بروز حوادث و ناآرامی های شدید در این سال بکند و به ما آموزش این را بدهد که بدترین اتفاقات و بلاها قرار است در این سال بیفتد.
چرا؟برای این که اگر به قول شما یه تف اینطرفی بندازه به نظرمان موضوع کوچک و بی اهمیتی جلوه کندو در مقابله با او بر نیاییم.
نقل قول:من گفتم از نیل تا فرات آشوبه نکنه منکرین؟ یعنی این منطقه آشوب نیست؟ روم (غرب) به عراق عرب حاکم نشده؟
اوضاع کشورهای عربی رو به انفجار نیست؟
خواهشا درست بخونید
گفتم سال 2012 اومد سالی که میخوان یه آبلیسک بزرگ رو کنار خونه خدا به رخ بکشن
مگه اینطور نیست؟
من هم می گم همه این مسائلی که فرمودید در واقع در سال 2011 اتفاق افتاده!!!نه 2012
اما ما حرکتی نمیکنیم . میدانید چرا؟ چون بیشتر مردم مثل شما فکر میکنند که اتفاقات مهم تر در 2012 خواهد افتاد و منتظر آن هستند... منتظر چه؟؟ خدا می داند... (منظورم از کار کردن غربی ها روی اذهان همین است. این که وقتی مهم ترین اتفاقات منطقه در حال وقوع است کسی حرکت نکند و همه منتظر باشند. منتظر توهمی به نام سال 2012!!)
این نظر بنده بود و اصلا قصد اهانت به شما و کاربران مخالف را نداشتم. اگر فکر می کنید اشتباه می کنم خواهشا کتاب و مقاله معرفی نکنید. همینجا با دلیل و منطق صحبت کنید.
حالا شد
دم شما گرم و سرتان خوش باد اما قبول کن انتقاد و نظر دادن هم ادابی داره
همینجوری با لحن تند که نمیشه
من خودم وقتی نظری میدم خیلی مراقبت میکنم که توهین محصوب نشه
اما باید قبول کنید که از متن اول تا متن دوم تفاوتها بود
نبود؟

یه سوال
از هر کی که در زمینه ظهور سرکی کشیده بپرسید میبینید خیلیا به سالهای اخیر امید بستن
آخه دنیا یه جورایی شده
بهم ریخته
داغونه
شیطون(لعین الرجیم) داره تاخت و تاز میکنه

قبول ندارین اوضاع عادی نیست و عجیب و البته نوید بخشه؟

نه سعید جان ... نمونه های این آشوب ها خیلی زیاد بوده تو تاریخ .
میگی روم (غرب) لشکر کشی کرده ؟؟؟ بخدا بزرگترین لشکر کشی و کشور گشایی دنیا رو چنگیز انجام داد . ایران رو گرفت ، چین رو گرفت . هیچ اتفاقی هم نیوفتاد .
همین منطقه سال ها اسیر جنگ های مختلف بوده . از لشکر کشی های جنگ جهانی گرفته تا حمله آل سعود به عراق و انحطاط عثمانی و ... همه در تاریخ این منطقه نقش بسته اند .
این اتفاقات منطقه در مقایسه با گذشته اش چیزی نیست ...
تازه به نظر من اوضاع منطقه خیلی به هم ریخته نیست . خدا رو شکر ملت ها بیدار شدند و بساط سلطه نظامی آمریکا و اسرائیل و متحدانشان در منطقه برجیده میشه ... اینکه خوبه کجاش بهم ریخته و داغونه ؟؟؟؟
(۱۴/دی/۹۰ ۱۲:۵۷)دیدگاه نوین نوشته است: [ -> ]مهدی جان ... میشه سیل و قحطی بیاد . ولی دلیل نمیشه هر سیل و قحطی رو به احادیث و ظهور ربط داد .
اصلا یک نفر اینجا برای من توضیح بده که چطور میشه مسایل آخر الزمان و احادیث ظهور رو به 2012 ربط داد ؟؟؟!!!!
مگه خود شما نگفتی نباید توقیت کرد ؟؟؟
خیلی خوب ... همین که بگیم 2012 یعنی توقیت .
به نام خدا
سلام .
بله توقیت نمیشه کرد اما نشانه ها رو باید دنبال کرد . ببینید مثل اینه که کسایی که تاریخ میخونن همیشه شباهتهایی بین وقایع گذشته و حال میبینن . حتی به نوعی , برخی از احکام از سنتی که رسول خدا ص انجام میداد برداشته میشه .
پس اتفاقات رو باید دنبال کرد . گذشته را باید دید . مگه نمیگیم که در کتابهای آسمانی قبلی دنیا آمدن حضرت محمد بوده ؟
توقیت هم نشده بود !! پس کسایی که کتابهای آسمانی خوندن میتونن منتظر پیامبر بعدی باشن .
ما هم حوادثو میخونیم و منتظر و امیدوار که امام ظهور کنه . منم نگفتم 2012 من میگم نشانه ها را دنبال کنید . در سایتهای معتبر گفته میشه که فقط 5 نشانه از نشانه های ظهور باقی مونده . شبیه این حرف و از یکی از روحانیون نجف خودم شخصا شنیدم که میگن چیزی نمونده .
اما وقتی نمیگزاریم و امید که زود زود زود انشاالله حضرت ظهور کنه . حدیث از امام حسین ع است که در باره مهدی ما زیاد صحبت کنید . اینا همه صحبته و دنبال کردن تاریخ و نشانه ها و اماده شدن برای ظهور .
صلوات
سلام
دستان عزیز نظر من اینه که ما اگه شجاع باشیم و ایمان داشته باشیم حدود 70 یا 80% اهداف و حرف هاشون همه به بهاد مبره و کار زیادی نمیتونن بکنن مثل دفعه های قبل که قولش رو داده بودن.دیدید سال های پیش هم قول داده بودن که دنیا نابود میشه و همه میمیریم درسته یه اتفاقاتی هم افتاد و رئال دنیا همچنین به پیش رفت و ادامه پیدا کرد.
حالا درسته که الان خیلی پیشرفت کردن و قدرتشون چند برابر شده اما ما هم همین جوری نشستیم بر بر نگاه کنیم.اون موقع که می خواستن دنیا رو نابود کنن در سال 2007 ما داشتیم تازه شروع به ساختن سلاح های پر قدرت که اسمشون رو نمیبرم می کردیم.اما الان ما هم حیلی پر قدرت تر از اون موقع شدیم و اوضاع فرق کرده.به ق.ل همین آقای سعید 125 که موضوع رو ایجاد کرده آمریکا نمی تونه به ما نگاه چپ بکنه مگر اینه حالا بماند.اما ممکنه که یک اتفاقاتی بیفته که حالا نمیشه بهش گفت کوچیک اتفاقاتی مثل حدایی نکرده آشوب و شورش بعضی از مردم ایران که متاسفانه در این جن نرم توسط بیگانه گان اسیر شدن و تحت سلطه اونها در اومدن.(تععداد بالایی هم باید داشته باشن)
ممکنه که بله گفتم اتفاقاتی از این قبیل بیفته و ما وظیفمون اولا اینه که مراقب خودمون باشیم که اول خودمون رو بتونیم حفظ کنبم و بعد باید مراقب اطرافیانمون باشیم که یه موقع به سمت این راه کشیده نشن.
به امید روزی که آقایمان حضرت امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور فرمایند و تمامی مشکلاتمون رفع شه و راحت شیم از دست این ملعون ها.
باتشکر
آیدین
هيچي نيست.نترسيد.فوقش امريكا حمله ميكنه يا سفياني ديگه.درهر دوصورت هم اگر شهيد بشيم در راه آقا واسلام شديم ديگه.راستي اگه اهل روزنامه هستيد ميدونيد كه ايران به امريكا درباره ي ندادن نفت هشدارداده و گفته كه اگه ندين ما هم ت.ن.گ.ه. ه.ر.م.ز. را ميبنديم.
تازه بعد از اون امريكا...............
بمونيد تو خماري تا بعدا بگم.
يا علي
الهم عجل لوليك الفرج
براي شادي اماممون صلوات بفرستيد.
(اگه خواستيد تويه پيام ميگم ولي به صورت علني نه)
به به نظرات داره به سمت خوبی میره
به سمتی که تازه دارم حس میکنم حرف و مضمون اصلی متن من رو فهمیدید
بله ما داریم وقایع رو دنبال میکینم
ما داریم خودمون رو آماده میکنیم
اما اینکه اوضاع خوبه رو قبول ندارم
یه نگاه بکنید
اروپا در همه
انگلیس که دیگه واویلا
آمریکا درهمه
ظلم توی چین بیداد میکنه اما خبری جایی درز نمیکنه چون خواست یهود اینه که صدای بردگانشون به جایی نرسه
ایران توی دایره فشار و آزار دیگرانه
اوضاع کشورهای عربی که دیگه نگو
بمب گذاری
جنگ
آشوب
شورش
من خیلی دلم روشنه که خیلی خیلی به ظهور نزدیکیم
خدا کنه بیش از نظر من نزدیک باشه