(۱۳/دی/۹۰ ۱۹:۱۲)saeed125 نوشته است: [ -> ]یادم رفت بگم که امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در سال فرد ظهور میکنه(انشاالله)واسه همین گفتم که سال پیش رو سال فرده
سلام
داداش شما که بحار الانوار خریدی و دم دستته یه سر بزن ببین این مسئله (سال فرد) کجاشه ؟
چون من تو عمر اندکم همچین چیزی رو نشنیده بودم
اگرم تو بحار الانوار نیست حد اقل یه منبع معتبر دیگه واسش بیار
اگه درست باشه که خیلی دمت ولرم ولی اگه اشتباه باشه که
بیییییییییییییییییب 

نه برادر
تو بحار نیست
من کتاب زیاد دارم
حتی تو یه کتاب نوشته بود امام زمان تو روز شنبه ظهور میکنه و خیلی هم به این حرف اصرار داشت
کتابش رو پیدا کنم بهت میگم
اما یادم نیست باید برم به کتابام سر بزنم
اینو تو وبسایت یکی از دوستان دیدم
گفتم شاید به این مطلب بخوره
تمام راه ظهور تو با گنه بستم
دروغ گفته ام آقا که منتظر هستم
کسی به فکر شما نیست راست می گویم
دعا برای تو بازیست راست می گویم
اگرچه شهر برای شما چراغان است
برای کشتن تو نیزه هم فراوان است
من از سرودن شعر ظهور می ترسم
دوباره بیعت و بعدش عبور می ترسم
من از سیاهی شب های تار می گویم
من از خزان شدن این بهار می گویم
درون سینه ما عشق یخ زده آقا
تمام مزرعه هامان ملخ زده آقا
http://www.montazer12.ir/
سلام دوستان تمامی حرفای سعید جان رو منم تایید میکنم
من خودمم تاحالا چند جا درمورد روز شنبه و سال فرد خوندم ، منبع رو خدایی یادم نمیاد چون حدودا 5 سال پیش بود که خوندم
درمورد روز شنبه که خودم نظرم اینه که شما تاحالا فکر کردید چرا عصر های جمعه (شب شنبه) دلتون واقعا میگیره ؟

من که از خدامه که 2012 آخرین سال جهان زندگی جهان باشه
مگه نه اینکه
( بصورت آواز بخون )
قال ختم المرسلین روز نخست روز نخست
یه روز ار دنیا بمونه مهدی میاد مهدی میاد
بذار هرکی هر چی دلش می خواد بگه
اصلا درود بر 2012
رسیدیم سر خونه اول
آخه مگه ما بدمون میاد امام سال 2012 ظهور کنه؟تنها صحبت من اینه که زمان مشخص کردن کار اشتباهیه چون با رسیدن به اون زمان و ظهور نکردن آقا ناامیدی و حزن جای امید زیادی که الان داریم رو میگیره...
حرف من فقط اینه که سال 2012 مثل بفیه سال هاست و گول تبلیغای غربی رو نخوریم و ترس رو به دلمون راه ندیم...
تعجبم از افرادیه که این حرف رو می پذیرند ولی تا یکی میاد میگه ایشاالله امام زمان هم 2012 میاد موضعشون تغییر میکنه. حزب باد به این میگنا
بعدشم در مورد سال فرد و روز شنبه باید سند بیارین نمیشه که صرف اینکه شما یه زمانی تو یه کتابی خوندید بقیه هم قبول کنن!
آخه دل گرفتن روز جمعه چه ربطی به شنبه داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این بی منطق ترین حرفی بود که تو عمرم در اثبات یه ادعا شنیدم
وقتی جمعه عصر دلتون میگیره دلیلش اینه که امام جمعه ظهور نکرده.اگر قرار بود شنبه بیان شنبه عصر دلمون می گرفت نه جمعه

البته من ادعا نمی کنم امام جمعه میاد فقط دارم میگم دلگیری جمعه عصر بیشتر اثبات ظهور در روز جمعست نه شنبه

چرا یه اسم برای خودت نمیذاری تا بشه صدات کرد؟ ثار الله صدات کنم؟ اینطوری که نمیشه
اما خوب حالا میشه گفت حق با همه ست
ما همه منکر اینیم که 2010 آخر دنیاست
اما امیدواریم باشه
فکر کنم این چکیده همه حرفا باشه. درسته؟

سلام
من روی حرفم با این خانوم هست(ثار الله)
من توی این فروم زیاد نمینویسم ، سعی میکنم بیشتر خواننده باشم ، دوست دارم چیز یاد بگیرم واسم زیاد مهم نیست کی میگه ، مهم اینه که چی میگه ، من سعی میکنم مطلبی رو که با عقل جور در میاد از یه منبع معتبر بخونم بعد ها شاید اون منبع یادم نیاد اما مطمعنم که حرف یادمه (حداقل چکیده مطلب)
شما هم سعی کنید همیشه (البته واسه شخص خودتون) چیز یاد بگیری ، خود نفس یادگرفتن مهمه ، البته واسه اینکه شبه ای پیش نیاد بازم تکرار میکنم باید کارتون از پایه درست باشه و منبعتون همیشه معتبر باشه که اگر فردا روز مثل بنده نام کتاب یا شخص راوی یادتون رفت اطمینان داشته باشید که پاتون رو جای درستی گذاشتید و بعد روی حرفتون پافشاری کنید