تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تحریم نفت ایران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
در حال حاضر بازار در رکود بدی قرار گرفته ملت نقدینگی ندارند به خرید برند فشار روی مردمه.
دولتمردان و افراد صاحب قدرت باید پاسخگوی اخرت خودشون باشند.
به هر حال من امیدوارم که این مسائل به خیر بگذره چون اوضاع اوضاع خیلی حساسی هست که هر اتفاق بدی که بیوفته دودش اول به چشم جوانایی مثله من میره که آینده شون منحل میشه و دوم به ضرر جیب بعضی شرکتا !
و همچنین امیدوارم که ... (دوست داشتم بگم جنگ نشه ، دیدم ته دلم میخواد که جنگ بشه قال قضیه کنده بشه بالاخره ) اما کلا اینو میخوام که هرچه زودتر دست از سر ما(ایران) بردارن !!!
Confusedالهی آمین
خدا شرشون رو به خودشون برگردونه انشاللهConfused
(۱۸/دی/۹۰ ۲:۴۹)alitalebi نوشته است: [ -> ]در حال حاضر بازار در رکود بدی قرار گرفته ملت نقدینگی ندارند به خرید برند فشار روی مردمه.
دولتمردان و افراد صاحب قدرت باید پاسخگوی اخرت خودشون باشند.

نقدینگی نیست ؟؟ 350 هزار میلیارد تومن نقدینگی نیست ؟؟ همه دارن می نالن از نقدینگی اون وقت .....
دوست عزیز اگه این همه نقدینگی نبود که با قیمت دلار اینطور بازی نمی شد. یه سر به یه صرافی بزن اون مردم نقدینگی ندار رو می بینی.
به من میگی به بازار سری بزنم ؟
حرفت جالب بود من خودم فعالیت بازاری دارم شما به من میگی چی؟
ملت پول دستشون نیست برن خرید اینها اعداد و ارقامه من چیزی که میبینم باور میکنم.
(۱۹/دی/۹۰ ۰:۰۰)alitalebi نوشته است: [ -> ]به من میگی به بازار سری بزنم ؟
حرفت جالب بود من خودم فعالیت بازاری دارم شما به من میگی چی؟
ملت پول دستشون نیست برن خرید اینها اعداد و ارقامه من چیزی که میبینم باور میکنم.

دقت کنی گفتم صرافی ...

در کل کارت درسته که دست کل ملت رو دیدی شخصاً ...

رفتی بازار دو تا روزنامه هم بخر بخون ... حرف دیگه ای نیست.
AngryHuhنشد نشد نشد چرا دعوا؟ یکی یه چیزی میگه اونیکی فوری قات میزنه
چرا دعوا میکنید؟

منم بازاریم
توی بازار کار میکنم
قیمت د ل ا ر پدر بازار و به عذای نوه نتیجه هاش نشونده
کی میگه اوضاع خوبه؟
کی میگه اوضاع بده؟

من کاسبیم رو روال رونق نیست اما بدم نیست
یه جوب واقعا باریک میاد و میره
فقط به قول قدیما بخور و نمیر
اما بازم شکر
نقدینگی تو ایران زیاده اما کف بازار نیست
جای دیگه ست
توی کارای دیگه ست
خلاصه مطلب نظر بدین صحبت کنید اما خواهشا دعوا نکنید
زشتهCool
دوران تحریم وهمکاری ایران و افغانستان/
نفت ایران به یاری کنترل گرانی در افغانستان شتافت
[تصویر: inn_t_lid.gif]
وزارت تجارت افغانستان از امضای یک تفاهم نامه برای خرید نفت از ایران خبر داده است.براساس این تفاهم نامه، ایران ظرف یک سال آینده یک میلیون تن نفت در اختیار افغانستان قرار می دهد...
[تصویر: inn_b_lid.gif]

به گزارش خبرنگار بین الملل شبکه خبری آتی نیوز ،وزارت تجارت افغانستان از امضای یک تفاهم نامه برای خرید نفت از ایران خبر داده است.براساس این تفاهم نامه، ایران ظرف یک سال آینده یک میلیون تن نفت در اختیار افغانستان قرار می دهد.

به گفته شبکه بی بی سی،مقامات افغان امیدوار هستند که این برنامه کمک کند تا قیمت رو به افزایش نفت در بازارهای افغانستان، کنترل شده و کاهش پیدا کند.

زمستان در افغانستان، همه ساله با افزایش نرخ مواد سوخت از جمله گاز و بنزین همراه است.
[تصویر: 36525_429.jpg]

امسال نیز، نرخ فروش نفت در بازارهای افغانستان تقریبا تا دو برابر افزایش پیدا کرده و انتقادهای زیادی را برانگیخته است.

دولت افغانستان برای کاهش این قیمت ها، تا حالا قراردادهای جداگانه ای را برای خریداری نفت از روسیه و ترکمنستان امضا کرده است.

اما مقامات وزارت تجارت افغانستان می گویند، خرید نفت از ایران به این دلیل به سود افغانستان است که فاصله ایران از افغانستان کمتر است و از این رو، برای انتقال نفت به افغانستان به هزینه کمتری نیاز است.

وحید الله غازی خیل، سخنگوی وزارت تجارت می گوید: "یکی از عوامل افزایش قیمت نفت در افغانستان این است که مصرف (هزینه) انتقال برای ما بسیار زیاد است. ما گاهی از روسیه، گاهی از ازبکستان و گاهی از ترکمنستان نفت وارد می کنیم و مصرف انتقال یک تن نفت، برای ما حدود دوصد و پنجاه تا سه صد دلار است."

غازی خیل افزود: "حکومت ایران با ما توافق کرده که مواد نفتی را در اصفهان، مشهد و رفسنجان در اختیار ما قرار بدهد تا مصرف انتقال آن برای ما کم شود."

وزارت تجارت افغانستان می گوید که بخش خصوصی، در عرضه مواد سوختی در بازارهای این کشور بیش از حد سودجویی می کند و در مواردی این مسئله روی بلند رفتن قیمت مواد نفتی در بازارها تاثیر می گذارد.

مقامات این وزارت هشدار داده اند با تاجرانی که بیش از حد تعیین شده مواد سوخت را به فروش می رسانند برخورد قانونی شده و مجوز کار شان از آنها گرفته می شود.در عین حال، وزارت تجارت گفته که روی ایجاد "ذخایر استراتژیک" در کابل کار می کند تا بتواند در زمان نیاز، از آن برای کنترل نرخ در بازارها استفاده کند.

به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، شبکه دولتی صدای آمریکا از مخالفت چین با تحریم نفت ایران خبر داد.
این شبکه با پخش گزارشی از سفر وزیر خزانه داری آمریکا به چین عنوان کرد: «"تیموتی گیتنر" وزیر خزانه داری آمریکا به چین رفته است تا موافقت پکن را با تحریم نفت ایران کسب کند اما چین مخالفت خود را با این تحریم اعلام کرده است.».
در ادامه این گزارش آمده است: « چین در مجموع 11% منبع تأمین انرژی داخلی خود را از ایران تأمین می‌کند. این کشور خریدار یک سوم نفت صادراتی ایران است، کارشناسان می‌گویند: "اگر چین دومین اقتصاد جهان با تحریم نفت ایران موافقت نکند واشنگتن موفق به تحریم نفت ایران نخواهد شد».
بنابراین گزارش، همزمان با سفر وزیر خزانه داری آمریکا به چین"چویی تیان کایی" قائم مقام وزارت خارجه چین از روابط گسترده تجاری ایران و چین حمایت کرد این حمایت باعث افزایش تنش بین چین و آمریکا خواهد شد.
صدای آمریکا در ادامه می‌افزاید: «کارشناسان مسائل صنعتی می‌گوید: به نظر نمی‌رسد چین با تحریم نفت ایران موافقت کند چون میزان واردات نفت ایران به حدی زیاد است که پیدا کردن جایگاهی به جای ایران عملاً غیر ممکن به نظر می‌رسد.»
این شبکه افزود: «درخواست تحریم نفت ایران از طرف آمریکا باعث تضاد و تنش بین واشنگتن و شرکای تجاری و استراتژیکش در آسیا شده است. در حال حاضر کره جنوبی و ژاپن که هر دو وابستگی زیادی به نفت ایران دارند مخالفتشان را دایر بر تحریم نفتی ایران اعلام کردند».
"چویی تیان کایی" از مقامات بلند پایه چین، که خود یکی از دست اندر کاران مناسبات چین و آمریکاست می‌گوید: «پکن معتقد است ایران حق دارد قابلیت‌های و تکنولوژی اتمی خود را گسترش دهد.»
وی افزود: «ما این را قبول نداریم که هر کس با ایران وارد معامله شود به این معنی است که هزینه برنامه هسته ای این کشور را تأمین می‌کند».
خب ، حالا اونهایی که با مسئله حایل سیاسی مخالف بودند ببینند و درس بگیرند که نباید سطحی به مسایل نگاه کرد .
ببین چیه که آمریکا حرفش دیگه اینقدر هم خریدار نداره ... !!!!
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع