تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تحریم نفت ایران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری رویترز، "سرگی ریابکوف" معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که حتی اگر تهران غنی سازی اورانیوم خود را به پیش ببرد، مسکو با تحریم های احتمالی نفتی اروپا و آمریکا علیه ایران مخالف است.

وی گفت: صرف نظر از هر شرایطی، ما مخالف اعمال چنین اقداماتی علیه ایران هستیم.

ریابکوف تاکید کرد که تحریم های جدید به تقویت پیمان منع گسترش تسلیحات هسته ای منجر نمی شود.

آمریکا و برخی کشورهای اروپایی مدعی هستند که برنامه هسته ای ایران با اهداف نظامی پیگیری می شود این در حالی است که تا کنون هیچ مدرکی در اثبات ادعاهای خود ارائه نکرده اند.

آمریکا بزرگترین دارنده تسلیحات اتمی در جهان است.
به نام خدا
درود

وزیر امور خارجه ژاپن پس از دیدار با همتای فرانسوی اش در توکیو درباره خبر رسانه های غربی درخصوص موافقت کشورش برای همکاری با آمریکا در تحریم خرید نفت ایران گفت :توکیو چنین تصمیمی نگرفته است .

به گزارش واحد مرکزی خبر از پکن ، کوئیشیرو گمبا گفت:درحال حاضر ده درصد نفت مورد نیاز این کشور از ایران تامین می شود و اگر قرار باشد توکیو خرید نفت ایران را تحریم کند به اقتصادش آسیب زیادی وارد خواهد شد .

گمبا تصریح کرد ، تحریم ایران باعث افزایش بهای جهانی نفت و در نتیجه افزایش در آمد نفتی ایران می شود که این تصمیم با اهداف اصلی تحریم ها در تضاد است .

وی در عین حال از همراهی نزدیک توکیو با تحریم موسسات مالی و بانکی ایران سخن گفت .

وزیر خارجه ژاپن نظردیروز جان آزومی وزیر اقتصاد این کشور پس از دیدار با تیموتی گایتنر وزیر خزانه داری آمریکا را فقط یک پیش بینی خواند .

وزیر امور خارجه ژاپن پس از پایان مصاحبه درحالی که هنوز آلن ژوپه همتای فرانسوی اش ایستاده بود زودتر محل مصاحبه را ترک کرد .

منبع:تابناک
ما را تحریم کنید ؛ بیشتر قوی می شویم ...
فکر نمیکنم این حرف شما در دنیای وافعی عمل شده باشد.
در همین زمانی که با دلاری 1700 زندگی میکنیم بسیار سختی به مردم وارد میشود.قبلا بحث کردم در این باره.
دیگه سخت تر از این میشه راهی برای بخشیده شدن گناهان روی زمین چون جامعه به جهنم تبدیل میشه و هر لحظه زندگی در اون به معنای بخشیده شدن گناهان میشه.
اگه نفت ایران تحریم شه فقط یه معجزه میتونه اقتصاد ایران رو نجات بده.
امروز تو خبرا اومده بود که ترکیه با تحریم ایران مخالفت کرده بود
ترکیه هند ژاپن همشون با تحریم ایران مخالفت کرند.
چه بحثی شده این بحث
عزیزان من نفت اگه تحریم بشه هم به ضرره هم به نفع اما من تخمین میزنم با برنامه ریزی درست به نفع ما میشه
اگه نفت تحریم بشه قیمتش بالا میره و بعد ایران زیر زیرکی میفروشدش
مگه تا حالا از این کارا نکردیم؟:coolCool
حالا که تحریم کردن چه کنیم؟
چرا تنگه هرمز بازه؟
این سیاست اصلا سر و ته نداره
ایران میگه دیگه ناو آمریکا رو نمیذاریم از این تنگه رد شه 2 روز پیش دوباره رد شد
آخه این چه وضعیه غرور ایرانی اینطوری له میشه یه حرفی میزنید پاش وایسین ما هم وایسادیمAngryAngryAngryAngry
(۵/بهمن/۹۰ ۱۴:۲۷)saeed125 نوشته است: [ -> ]حالا که تحریم کردن چه کنیم؟
چرا تنگه هرمز بازه؟
آخه این چه وضعیه غرور ایرانی اینطوری له میشه یه حرفی میزنید پاش وایسین ما هم وایسادیمAngryAngryAngryAngry

به این سادگی ها هم نیست.
از کجا معلوم قصدشون از این کار عصبانی کردن ما نیست تا یه حرکت ناجور بکنیم؟
(۵/بهمن/۹۰ ۱۴:۲۷)saeed125 نوشته است: [ -> ]حالا که تحریم کردن چه کنیم؟
چرا تنگه هرمز بازه؟
دوست عزیز حق با شماست و ما باید پاسخ بدیم!!!

اما طبق برآورد من صبر رهبری در برابر دشمن حدودا 1-2 ماهی از ما بیشتره Big Grin
پارسال من گفتم دیگه موقع دستگیری سران فتنه رسیده.2 ماه بعد دستگیر شدن(در حالیکه خیلی ها اصلا دستگیری رو خطرناک میدونستن)

الان هم به نظرم در مورد انتقام خون شهیدان وقتش رسیده.....احتمالا 1-2 ماه دیگه انتقام گرفته میشه(برنامش آماده شده Wink )

اما در مورد نفت که فعلا نفت ما صادر میشه.هر وقت جلوش رو گرفتن، اونوقت پاسخ باید بدیم و تمام مسئولان کشور موظفن وارد فاز مقابله بشن
ضمنا من هنوز سر حرف خودم هستم.نفت ایران تحریم شدنی نیست.جایگزین وجود نداره
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع