(۱۷/دی/۹۰ ۲۰:۰۱)pari74bala نوشته است: [ -> ]مسلما که این طوری نیست اگه بخوای به این طوریش فکر کنی از هر ده تا فیلمی که کارگردانان و نویسندگان خلاق ایرانی (!؟!)می سازن هر ده تاش دارای تفکرات نادرسته.واقعا اگه بخوای وقت بذاری و تفکرات نادرست این فیلم های ایرانی در بیاری که دیگه از همه چی تون زندگیت عقب می مونی.
پیشنهاد میکنم شما فرض رو بر این بگذارید که تمام فیلمها دارای تفکر نادرست هستن ، بازهم نتیجه همینه که هست .
این تفکر شما مثل تفکر سربازان سپاهی میمونه که هرکدومشون اجرای دستور دفاع (یاحمله) رو مشروط به حرکت سرباز دیگه میدونن! در نتیجه این سپاه هرگز حمله یا دفاع نخواهد کرد ، و محکوم به شکسته . . .
در مورد عقب موندن از زندگی هم باید بگم از نظر من این جزئی از زندگیه!!!!
(۱۷/دی/۹۰ ۲۰:۰۵)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]شاید آقای سازنده و کارگردان به عمد تفکرات کوئیلوئی رو توی فیلمشون نیاورده باشند ولی چه اهمیتی داره اثرش رو که گذاشت. به نظرتون اون سازنده و کارگردان توی این حالت تقصیر کار نیستند؟
اگر دوستان عزیز موافقن اجازه بدیم بحث برگرده به روال اصلیش و سرور بزرگوار Mason_yab بحثشون رو ادامه بدند. به نظرم منبع خیری خواهد بود.
جواب قسمت اول : حرف دل مارو زدید!
استدلال دوستان مثل اینه که بگیم عدم اطلاع مجرم از قوانین ، رافع مسئوليت مجرمه!!!!!!
.
جواب قسمت دوم : خواهشاً اسم من رو همون "ماسون یاب" بدون پسوند و پیشوند و لقب ذکر کنید!
ضمن این که این بحث تا همینجاش از اون شکلی که من مد نظرم بود خارج شده . . .
.
مثلاً نکته جالب قسمت اخیر این سریال که باید ذکر میشد ، که البته فعلاً نمیشه بر مبنای اون نتیجه گیری کرد ، و من هم نمیخواستم الآن مطرحش کنم اینه که برادر کوچکتر بهمراه پدر خانواده میره پیش روانشناس ، در این جلسه روانشناس اصرار میکنه که ایشون یک کتابی رو مطالعه بکنه (حالا کار ندارم کتاب خودش بوده یا پائولو کوئیلو) بعد پسر از کوره در میره و میگه :
کتابی که بتونه حال من رو خوب بکنه باید خیلی چیز معرکه ای باشه . . .
.
حالا در ادامه فیلم که فکر نمیکنم خودم بتونم ببینمش ، باید دید این کتاب معرکه چیست و حاوی چه نکاتیست!!!
البته ضرورتی نداره که تاکید فیلم رو یک کتاب خاص باشه ، همونطور هم که قبلاً گفتم اون دوجمله معروف کتابهای پائولوکوئیلو رو هم یکبار از زبان پسر مرحوم خونواده میشنویم ، یک بار هم از طریق روخوانی پدر خونواده از دفتر خاطرات (احتمالاً دفتر خاطرات) و نه یک کتاب خاص . . .
![[تصویر: afdh3567hs.jpg]](http://imgsrc.com/imgbank/afdh3567hs.jpg)
(۱۷/دی/۹۰ ۲۳:۲۷)یا ثارالله نوشته است: [ -> ][quote='Admirer' pid='80977' dateline='1325927801']
این تفکر (اگر چیزی رو بخوای و بهش فکر کنی همه دنیا دست به دست هم میدن تا بهش برسین) که فکر کنم منشا گسترشش فیلم "راز" بود به شدت بین جوانهای ایرانی ریشه دوونده
اشاره خیلی خوبی کردید .
دقیقاً چیزی که مستند راز نیست خداست . . .
فکر میکنم سایت وعده صادق هم مقالات خوبی در این زمینه منتشر کرده . . .
نکته جالب هم اینکه همین چند سال پیش حتی شبکه چهار این مستند رو دوبله و پخش کرد ، در برنامه مستند4 فکر میکنم . در حالی که تقریباً همون موقع ها برنامه بسوی ظهور شبکه 2 در مورد این مستند نکات خوبی رو ذکر کرد!
(تناقض در صدا و سیما و عدم مدیریت صحیح)
![[تصویر: thesecret5.jpg]](http://imgsrc.com/imgbank/thesecret5.jpg)
(۱۷/دی/۹۰ ۲۳:۴۹)تازه مسلمان نوشته است: [ -> ][quote='stranger00' pid='81198' dateline='1325961406']
یعنی واقعا نیاز به دیدن فیلم مثله نیاز به نوشیدن آبه و اگه نبینیم می میریم و ترجیح میدیم همین فیلم ... رو ببینیم تا نمیریم؟
این قسمت نظر شما کاملاً موافقم . ایشون میتونستن مثالهای دقیق تری ذکر کنند ، اما کلیت نظرشون همونه که قبل از از این هم ذکر شده . . .
(۱۸/دی/۹۰ ۱:۰۱)vahrakan نوشته است: [ -> ]. . .در کتاب چوپان که این نویسنده نوشته همه موضوعات در انتهای کتاب خود اتکایی و خود محوری را نشان میدهد و گنج را در زیر پای چوپان ودر زمان ناامیدی نشان میده . . .
.
فکر میکنم منظور شما کتاب کیمیاگر بود . علاوه بر ترجمه این کتاب توسط آرش حجازی ، نکته جالب دیگه ی این کتاب تبدیلش به کتاب صوتی اونهم با صدای
محسن نامجو ست!
.
![[تصویر: asdfhst456.jpg]](http://imgsrc.com/imgbank/asdfhst456.jpg)