هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم

یعنی واقعا یدونه هم طلبه تو این سایت نداریم

کمک کنید خواهشا اجرتون با خدا.
خیلی ممنون دوست عزیز که پاسخ خوبی دادید

دو قسمت از حرفهاتون برای من جای تامل و کمی درنگ داره. یکی بخش مصرف بودجه ی بیت المال و اقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)هستش و دیگری هم بخش عربی.
بخش اول رو با توکل به خدا و ان شاء الله تلاش برای زمینه سازی ظهور و انجام مأموریت هایی که باید بریم میشه یه کاریش کرد.هم خدامون مهربونه و هم اقامون

بخش عربی فقط میمونه. من عربیم متوسط بود. البته اگه بخوام امتحان حوزه بدم ان شاء الله یه کلاسی چیزی میرم و دوباره دروسم رو دوره میکنم. از عربی بدم نمیاد ولی خب خوشم هم نمیاد.البته فک کنم به خاطر این بوده که تو دبیرستان زیاد نمیخوندمش و عاشق زبان انگلیسی بودم.

تو این مورد اگه میشه کمکم کنید

درس هایی که تو حوزه فقط عربی باشه(یعنی قواعد عربی رو درس بده و مختص به ادبیات عرب باشه) چند درصد از دروس حوزه رو تشکیل داده؟ این کتابهایی که گفتید کاملا عربی هستش تو کلاس و کلا تو امتحانات هم عربی تدریس میشه و است؟ اگه دروس عربی رو تو حوزه خوب بخونیم بازم امکان به مشکل خوردن هستش؟
راستی این فرق مدرسه و حوزه ی علمیه رو نگفتید

راستی دوستان خدمت سربازی که مشکل درست نمیکنه برام؟ الان دانشجو هستم و معافیت تحصیلی بهم میخوره.اگه بخوام بیام حوزه مشکلی درست نمیشه که؟
با سلام خدمت دوستان
حالا که سر صحبت باز شد بنده هم یه سوال داشتم.
امکان شرکت در کلاسها بصورت آزاد وجود داره یا حتما باید توی امتحان ورودی شرکت کرد ؟
(۲۳/دی/۹۰ ۲۱:۲۶)soldier نوشته است: [ -> ]اون حوزه اي كه ما ميرفتيم ورود و خروج افراد هم با سختي و كارت و ابا و عمامه صورت ميگرفت شركت كردن در كلاس كه بماند.
ولي فكر نكنم آزاد باشه.
آیا شرایط حوزه شما اینطور بود یا همه جا اینطوریه ؟
اصولا شرط سنی هم برای پذیرفتن طلبه ها دارند ؟
چون بنده شخصا علاقه دارم که توی برخی از کلاسها شرکت کنم اما به دلایلی که شما فرمودید و مشکلات شخصی امکان طلبه شدن برام مقدور نیست.
با تشکر
سلام خدمت همه ی همسنگران عزیز
خیلی خیلی ممنونم از دوستانی که کمکم کردند. قسمت شد رفتم مشهد و توی بخش احکام (همونجایی که سخنرانی ها برگزار میشه) سوالهایی رو مطرح کردم و جواب های خوبی رو هم گرفتم. عزیز واقعا ممنون و انشاء الله با
S.A.Hoseini هم صحبت خواهم کرد.
دوستان تقریبا داره تصمیمم نهایی میشه. خواهش میکنم برام دعا کنید تا راه درست رو انتخاب کنم.
همچنان منتظر کمک هاتون و نظراتتون هستم.اجرتون با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف).
یا حق