یک مورد دیگر که به نظرم رسید و حیف بود که ناگفته بماند
الان فکر کنید از تعطیلی کلاس های استاد چه کسی سود می برد؟
همان طیف در داخل و خارج از کشور صحنه گردان های اصلی این تخریب شخصیتی هستند
موضوعاتی که دکتر به آنها پرداخته در 20 تا 80 سال آینده به موضوعات روز تبدیل می شوند
و در ضمن
استاد عباسی از رزمنده های دفاع مقدس هستند و جانبازند
از این لحاظ گفتم که افرادی امروز به وی می تازند که موقع جنگ فقط عکس یادگاری و رزومه ای می گرفتند یا حتی در سوراخ موش پنهان می شدند
دکتر عباسی هم اکنون نیز روحیه جهادی خود را صد چندان دارد
دشمن از چنین شخصی می ترسد
داستان از آنجا شروع شد که استاد عباسی برای حفظ منافع شخصی تقیه نکرد
بحث کاملا روشن شده
امیدوارم خودی ها سر عقل بیایند تا ناخودی ها شناخته شوند
ببینید دوستان بنده اصلا کاری ندارم ایشونی که این بیان رو داشتن چه کسیه . نه خراب میکنم کسی رو و نه بیش از اون که لازمه باید بت بشه .
قرار نیست ما هر حرفی رو بپذیریم . دیگه همه این حدیث رو دیده اند که به حرف نگاه کنید نه گویندش . اگر کسی بخواد کل ماهیت این اقا رو زیر سوال ببره اشتباهه .
اگر هم بخوایم به هر قیمتی توجیح کنیم اشتباهه
توسل به حضرت عباس (علیه السلام) زیر سوال رفته . معصوم بودن ایشون زیر سوال رفته ...
دوستان میگن احترام لازم رعایت نشده . علاوه بر اون مطالب دیگه هم هست .
به هر حال کلا اظهار نظر های مذهبی از افراد غیر متخصص نیاز به تحقیق داره . مثل همه تخصص های دیگه ...
بنده این صحبت رو گوش کردم . اسیب شناسی هیٔت های مذهبی درست . اما نه به این علت . دیوانگان حضرت عباس (علیه السلام) یعنی دلباختگان ان حضرت . این رو همه میدونند
بنده اگز یه زمانی دیوانه ان حضرت شدم . به نهایت افتخاری که ارزومه و هر فردی باید بهش برسه رسیدم .
قرار نیست هر منتقدی رو ترور کرد .
برای اینکه اعتقادات ما فدای اشخاص نشه فقط باید گفت این حرف و حرف های مشابه از هر کس باشه اشتباهه .
قرار نیست بجز قران و معصوم و کسی که در همین راستا چیزی میگه ما مطلق بپذیریم .
ایشون هم اگر واقعا شجاعت و انصاف لازم رو داشته باشه باید اول برای رفع این افکار بره با یه متخصص حرف بزنه بعد هم عذر خواهی بکنه .
حالا نکته مهم گوینده رو میزاریم کنار و به این حرف به عنوانیک مسءله قابل بحث نگاه میکنیم .
اگر ثابت شد حرف درستی است . که هیچ
اگر اشتباه بود . از ارزش های گوینده کم نمیکنه . به هر حال ایشون معصوم نیست .
مجدد تاکید میکنم اصل امر به معروف واجب میکنه که این مسایل رو از هر کس باشه در ترازوی نقد قرار بدیم
دیگه از شیخ مفیدها بزرگتر نداریم . میتونید راحت به ایشون اشکال کنید . خیلی علما این کار رو میکنن ...
نقل قول:موضوعاتی که دکتر به آنها پرداخته در 20 تا 80 سال آینده به موضوعات روز تبدیل می شوند
باید مثه استراتژیست های امریکایی بره در خلوت کار کنه ... گاهی اوقات درک خیلی مسائل برای عموم وجود نداره

خیلی فکر میکینند ایشون فقط یه سخنران ساده است . نمیدونن اون زمانی که جواب مایکل لدین رو داده بود ... مایکل لدین اونجا میزد توی سرش از عصبانیت
حسن عباسی سخنران ساده نیست که واسه حرفهاش پول بگیره مثه بعضی اقایون و بره صحبت کنه ...کاش یه عده میفهمیدند استراتژیست یعنی چی ! میفهمیدن طرف حسابت مایکل لدین باشه یعنی چی ؟گاهی اوقات اصلا درکش نمیکنم , چرا واسه این مردم باید اصلا حرفی زد ؟ چرا این مردم باید یاد بگیرند چی درسته و چی غلطه ؟
منم میخوام یه قسمت از سخنرانی اقای ازغدی رو جدا کنم بدم بیرون اونجایی که میگه : کی گفته همه ی روحانیون مقدس هستند ؟ روحانی صالح داریم , روحانی فاسد هم داریم, پزشک حیوون هم داریم , پزشک انسان هم داریم و بعد تیترش کنم و حکم ارتداد بگیرم

میخوام فایل صوتی کتاب اموزش فلسفه ایت الله مصباح رو بذارم و حکم ضد عقل بودن و کشف جدید اون رو هم بگیرم .
واقعا خنده داره بحث درباره این حرفا. هفت سال پیش!!!!!!!!
خداییش نمیدونم چرا وقتی که مداحی بلند میشد میگفت سینه بزن پدر سگ کسی اعتراض نمیکرد.؟
یا وقتی مداحی پا میشد مداحی میکرد به سبک خونه مادربزرگه کسی اعتراض نکرد؟؟؟
یاد اون گیر هایی افتادم که به مرحوم شریعتی میدادن. خیلی خنده داره واقعا.....