تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: توهمی به نفع دشمن
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
سلام
نمیدونم گفتن این بحث اینجا درسته یا نه اما گفتم تا گفته باشم و چون من بیشتر بیننده این بخشم همینجا گفتم

توی این مدتی که آقای رائفی پور شروع به فعالیت رسانه ایی کرد و من و دوستانم با این قضیه ها و دسیسه های دشمن آشنا شدیم (فریمیسونری و....) شروع به فعالیتهای گسترده کردیم
اولین و ساده ترین کاری که میتونستیم انجام بدیم گفتگو با اطرفیان و تشنه کردن اونا برای دیدن حقیقت مخفی و حتی گفتگو و بیدار کردن دیگران(در حد توان)
اما باید گفت که متاسفانه نتیجه خوبی ندیدم مردم یا افراطی بودن یا تفریطی
یا خیلی پیگیری میکردن و عجیب کمک حال ما بودن و بعد از یه مدت هم به انحراف کشیده میشدن و هر کاری میکردیم درستش کنیم نمیشد مثلا همچین میرفت تو در و دیوار و تلویزیون و دنبال نشونه و علامت میگشت که دیگه ترمزی براش پیدا نمیشد
یه عده هم که همینکه میدیدن سری بعدی وقتی در موردش بحثی میشد از بحث فراری بودن و به کوبیدن بحث میپرداختن
که ااااااااااااااااااااااااهههههههههههههههه بازم فراماسونری ول کنید بابا اینا چرت و پرته بازیه جدیده سرتون در اوردن

من مبهوت که چرا اینقدر انسانها درک اصل مطلب براشون سخته

آهههههههههااااااااااااااااییییییی افرادی که میان و فراماسونری بیلدربرگ و... رو برای شما افشا میکنن مبلغ نیستن اونا دارن میگن تا ذهن تاریک و غافل ما روشن شه و بعد ما تشخیص بدیم چی درسته چی غلط اما تاسف داره که خیلی با اینکه بهشون میفهمونی هم باز ذهنشون توان تشخیص نداره
آخه چرا اینطوری شدن مردم
دین امام زمان خدا و این طور مسائل باشون شده خارج از دایره وظایف انسانیشون و در حاشیه ها قرار گرفتن
یکی میاد و هر ستاره ایی رو ص ه ی و ن ی س ت میدونه یکی هم میاد و با اینکه میدونه این دسیسه ها هست باز میره لباس چرت میخره و با افتخار میپوشه
وقتی بهش میگم برادر من این 418 ابجد فلان حرفه میخنده و میگه باشه با من چکار میکنه میگم روت تاثیر منفی داره
اما من که نمیتونم همه آدما رو دون به دونه ارشاد کنم اصلا تخصصش رو ندرام
ملت هم ارشاد پذیر نیستن
کلافه شدم
احساس میکنم همه خرفت شدن آهههههههههههاااااااااااااااااای مردم امام زمان منتظر ماست نه ما منتظر آقا
آآآآآآآآآآآآاهههههههههههههههااااااااااااااااااااااایییییییییییییییییی مردم امام میخواد بیاد شما چرا نمیذارین بیاد؟
SadSadSadSadSadSadSad
اگه زحمتی نیست دوستانی که توانایی دران پاسخی بدن که بتونه کمک حال من و افراد هم احوال من باشه
ممنون میشمBlush
يه ذره يواش تر لطفا!به نظر من ايراد كار اينه كه ما حرفا و اهدافشون رو از زبون خودشون و از نظر خودمون بررسي نميكنيم.اصلا نميايم رو فلسفه فراماسون و كاراشون مانور بديم.همش رفتيم دنبال نماد!آقا نماد ديدي؟فهميدي؟حالا برو ببين نماد چي ميگه!برو ببين واقعا چي ميگه!برو ببين چرا فراماسون بده.چيكارا كردن كه بد هستن!نه اينكه"نماد ديدي؟برو همه جا دنبالش بگرد!"
سعید عزیز، سعدی یک جمله ای داره که میگه "هر کس عقل خود را در نهایت کمال می بیند و فرزند خود را در نهایت جمال"
شما اعتقاد خودتون رو می گید و دیگران هم با عقل خودشون می سنجند. این که ما تصور کنیم به دور از اشتباهیم و فکر کنیم هر کسی که متفاوت با ما فکر می کنه داره راه نادرستی رو می ره، به نظرم اشتباهه. چون ممکنه خود ما دچار اشتباه شده باشیم.
یا حسره علی العباد , ما یاتیهم من رسول الا کانو به یستهزعون

خدا در سوره یس
نقل قول:یا حسره علی العباد , ما یاتیهم من رسول الا کانو به یستهزعون
ولی ما با رسول خدا تفاوت داریم.
سلام دوست عزیز .

درکت میکنم . چون خودم مثل شما بودم .

شما باید به این نکته توجه داشته باشی که حجم توطئه اینقدر زیاده که قطعا ذهن یک سری افراد قابلیت پذیرش اونها رو نداره .

شما باید بیشتر طرح مسئله کنی برای مخاطبینت . در ضمن یک مدت که از بحث گذشت دیگه فرد مقابلت رو تغذیه اطلاعاتی نکنی چون ذهن همه افراد یک جور نیست . و نکته آخر اینکه بعضی از انسان ها کلا نمیخوان هیچ چیز رو قبول کنن شما باید در نگاه اول طرفت رو بشناسی تا الکی باهاش بحث و جدل نکنی . موفق باشی
بازم سلام نمیدونم دوستان صحبتهای من رو درست متوجه شدن یا نه
به طرف میگم یه همچین قضیه هایی هست اینم مدرکش قبول نداری نگاه کن با نمادشون زیرش امضا کردن
4 تا که نماد میبینه دیگه دنیا رو نماد میبینه
میره تو در و دیوار کلش همه جا میچرخه که نماد پیدا کنه دچار وسواس همه چی نماد بینی میشه
یکی هم هرچی بهش میگی باورش نمیشه و قبول نمیکنه و منکر میشه و اگر هم قبول کنه میگه خب حالا باشن به من چه اصلا همین دولت خودمون 1000 برابر بدتر از اونان
هر چی میگم آقای من خانوم من عزیز من این درست نیست عقلت رو بکار بنداز این حرف خرافه نیست حرف مدرک داره داری تون زمین دشمن زندگی میکنی و بازی میکنی
انگار یاسین تو گوش ...... میخونی
آب تو هاون کوبیده بودم تا حالا سفت شده بودSad
خودم تا حالا میتونم بگم برای چند صد نفر مستقیم اطلاع رسانی کردم اونا هر کدوم به نفرات بیشتر
بعضیا شب خوابشون نمیبرد از بس براشون تعجب برانگیز بود بعضیا از من سبقت گرفتن و بیشتر از من وقت کذاشتن اما ای کاش مردم بیدار بشن و برای خدا و امامشون هم وقتی بذارن
نقل قول:یکی میاد و هر ستاره ایی رو ص ه ی و ن ی س ت میدونه یکی هم میاد و با اینکه میدونه این دسیسه ها هست باز میره لباس چرت میخره و با افتخار میپوشه
چرا صهیونیست رو اینطوری نوشتی؟! مگه میترسی؟

عرض کنم خدمتت که این مشکلیه که همه باهاش مواجه هستند. راههایی که به نظر من رسیده اینهاست:
1-در چنین بحثهایی مخاطب باید اجازه بده تا بحث تمام بشه یعنی مثل سخنرانی که فقط سخنران حرف میزنه و بقیه گوش میدن ، اگه نمیتونید به مخاطب بگید حرف نزن پس باید فیلم یه سخنرانی رو بهش بدید تا نتونه وسط حرف اون فیلم بپره : دی
به علاوه ی اینکه توی فیلم بهتر عکسها رو نشون میده....

2- از ترفتند دانه و دام استفاده کنید. این روش رو توی مستند ظهور ، توی اون سخنرانی که وحید110 توی تاپیکش گذاشت و جاهای دیگه ای دیدم که اشاره هایی بهش شده. شما در این ترفند اولا باید بلد باشید که دام رو کجا پهن کنید ، مثلا وقتی بحث از مکه میشه بهترین موقعیت پهن کردن دام هستش ، به اینصورت که بگید مثلا فهمیدید ساختمان شیطان هم افتتاح شد؟ یا مثلا میدونید آبلیسک رو دورش دیوار کشیدن و خرابش نکردند؟
بعد طرف به خاطر طعمه ای که توی دام شما هست میاد مثلا میگه آبلیسک چیه؟ یا چرا این ساختمان شیطانه؟ یا چرا این عدد 418 عدد شیطانه؟
نکته ی این ترفند اینه که شما بعد از پهن کردن دام نباید مخاطب رو هل بدید توی دام! چون تاثیر منفی داره....

یه دوستی دارم مربی باشگاهمونه ، مثلا داری یه حرکتی رو انجام میدی میاد از پهلوت رد میشه میگه مثلا بار آخرت باشه این حرکت رو اینطوری میزنی ، یا این حرکت رو اینطوری نزن مفصلهات از بین میره ، یا میگه این حرکت رو اینطوری که میزنی هیچ فایده ای نداره فقط انرژی مصرف کردی..... اینو میگه و میره! حالا تو باید راه بیوفتی دنبالش بگی خواهش میکنم بیا بگو این حرکت رو چطوری بزنم : دی
خوبه
عالیه ممنونم کمک خوبی بود
من از این ترفند به روشهای دیگه استفاده کرده بودم اما بهرحال ممنون از نظرت
نظرات کلا آدم رو دلگرم میکنه
سلام
ببینید برادر من مشکل شما اینه که وقتی میاید به قول خودتون ارشاد کنید یا یدفعه طرف رو می برید زیر دوش یا اصلا تشنش نمیکنید در ضمن شما لازم نیست همه رو تا ته قصه ببرید که به هرکس اندازه ی ظرفیت و علامقه مندیش اطلاعات بدید نه به اندازه ای که خودتون بلدید دست اونا رو نگیرید و تو مسیر بکشونید فقط مسیر رو بهشون نشون بدید
اگه هم می بینید بعضی ها رو اسم فرماسون حساسیت دارن و یه جورایی فرماسون زده اند از این اسم استفاده نکنید به جاش بگویی دشمنان اسلام نگید
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع