شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
آقا وحید مثل اینکه اینها صابونشون به تن شما هم خورده.
آقا وحید ببخشید، ولی ورشکست شدن و چک برگشتی رو فراموش کردید. چنان براتون می سازن که ...
ببینید الان در بین جوونا حرفای که ما توی این تالار میزنیم هیچ جذابیتی نداره چون اونها کنترل ذهن میشن.
پس ما هم باید توی فکر بکر باشیم تا بتونیم روی اذهان عمومی تاثیر داشته باشیم و بتونیم وجدان های به
خواب رفته رو بیدار کنیم.
من خودم شخصا چند تا فکر جالب دارم که تصمیم دارم یه روز تو این تالار اونها رو بیان کنم.
سلام
عزیزان آقا وحید نمی خواد بره!!!!!
خطاب به برخی دوستان است که تا یه چیزی میشه سریع میگن دیگه اینجا نمی مونیم و خداحافظ!!!
این ویژگی ایرانیهاست که حرفشون رو رک و راست نمیزنن و با صد جور ضرب المثل و حکایت و تمثیل سعی میکنن حرفشون رو غیر مستقیم بزنن

رفتی و رفتن تو آتش نهاد بر دل
از کاروان چه ماند جز آتشی به منزل

واااااای وحید نروووو چرا میخوای بری ، آره من میدونم میخوای بری.... برگرد : دی
(اینم از اسپم ما!)
(۲۰/دی/۹۰ ۱۲:۴۶)Havbb نوشته است: [ -> ]آقا یکی برا من توضیح بده عنوان این تاپیک چه ربطی به پست اولش داره.... من نفهمیدم.
پست اول یه سری سوال مطرح شد و یه مطلب نصیحت گونه و نتیجه گیری.... نتیجه اینکه باید در راه خدا آزمون پس بدی و شاید مجبور بشی خیلی چیزهات رو از دست بدی و نباید ناراحت بشی. خوب چه ربطی به خداحافظی داشت؟
روی صحبتم با دوستانیه که با یه برخورد ساده و یا پیچیده خداحافظی میکنند .با هدفشون
یا حق
سلام
1 - اتفاقا من هم متوجه غیبت بعضی دوستان فعال شدم و بسیار متاثر تا حدی دلیلش رو حدس میزدم اما همون طوری که برادرمون گفتند باید صبوری کرد این وظیفه ی ماست
2- اگر ما به خاطر دینمان مورد آزار قرار نگیریم باید یه فکری به حال خودمان بکنیم چون همیشه افراد فاسق وجود دارند و همیشه منافقان زیان رسان هستند پس ما اگر بلایی سرمان نیاید بر شیعگی خودمان باید شک کرد
اره خب منم به خاطراعتقاداتم گاهی توجمع منزوی بودم گاهی توهین شنیدم آخرین بارهم که نگو. یه نفر بهم یه چیزایی گفت که وای وای وای ............
ولی من شیعه علی هستم
من یار امام زمان هستم چاقوشم بخورم عین شیروامیستم
(۲۰/دی/۹۰ ۱۸:۳۳)منتظرآفتاب نوشته است: [ -> ]اره خب منم به خاطراعتقاداتم گاهی توجمع منزوی بودم گاهی توهین شنیدم آخرین بارهم که نگو. یه نفر بهم یه چیزایی گفت که وای وای وای ............
ولی من شیعه علی هستم
من یار امام زمان هستم چاقوشم بخورم عین شیروامیستم
من دو سه روزیه اومدم تو این انجمن. چیزی که دستگیرم شد اینه که بیشتر افکار کاربرا شبیه همه حالا یه کم اینور اونور . اختلافی هم باشه توشون ریشه ای نیست حداقل.
اگه کسی تحمل اینجا رو هم نداشته باشه که دیگه واویلا .....
![[تصویر: 14.gif]](http://iranfilm3.com/forum/images/smilies/persian/14.gif)
البته بعضي وقت ها اينجوري نيستااااااااا!!!!!!!!!!!!!!
به موضوع بازي assissans creedسر بزنيد بد نيست.
ولي بيشتر وقت ها مپل نطر شماست.
چون همه ي ما دنبال طهور آقا و تلاش براي آن هستيم.