الان تاپیک رو خوندم ! سرکار گذاشتیمون...
یه نکته در مورد کسایی که میخوان برن. دقت کردین خیلی از پارکها که باید محل استقرار خانواده ها و تفریح وآرامش باشه شده جایگاه اراذل و اوباش و دوست دختر پسر بازی؟ خوب از اول که اینجوری نبوده . طبیعت انسان متشرع اون هست که از محیط های آلوده به گناه دوری می کنه . اما طبیعت گناهکار اون نیست که از محیط های مذهبی دوری کنه!
اینجا هم همینه. اگه من ببینم کسی داره محیط رو آلوده می کنه و برخورد باهاش نمی شه برای چی بمونم؟ آلودگی دامن خودم رو هم می گیره...
اقا وحید میدونم روی صحبتت با ادم هایی مثل من بود که دیر میان و زود قهر میکنن میرن
دمت گرم حرف هات قشنگ بود
خوش به حالت وحید جان به حالت غبطه میخورم
من سعی میکنم دوباره توی تالار فعال بشم
(۲۰/دی/۹۰ ۱۲:۵۳)7parsa4 نوشته است: [ -> ]اووووووف گفتی داغمو تازه کردی
انواع و اقسامشو بارمون میکنن از قبیل : ساندیس خور ، بییییییییب نظام ، چماق بدست زورگیر ، مال مردم خور، عقده ای وحشی ، بسیجی مفت خور ، خوا... بییییییییییییب (بسه یا بازم بگم؟)
البته بعضي ها هم از اونور پشت بوم ميفتن و به كسي كه باهاشون مخالف باشه ميگن اصحاب جمل.من كه باهاشون دم پل صراط قرار گذاشتم!
نه داداش ما جو رو میسنجیم
اگه زورمون رسید مقابله به مثل میکنیم و مورد لطف قرارشون میدیم !!!
اگه هم زورمون نرسید اول زل میزنیم تو چشاش بعد رد میشیم دو سه قدم اونورتر تو ذهنمون هفت جدشو میاریم جلو چشش !!!

با ما باش پستتون بقا داره با ما نيستي پستتون سريعا حذف ميشه
به كجا اعتراض بايد كرد؟
من از آبان 89 داخل اين انجمن بودم اوايل خيلي خوب بود اما الان اينجا هم جنگ نرم از اون طرفش!
امام زمان دربست خيال مي كنيد مال شماست!
منم بسيجي بودم منم خانواده ام كتك خورده انقلاب و نظام هستند، جانبازم داديم
نمي گم كه بخوام حق بيشتري از شما بگيرم،
شما همه خوابيد انگار همه چيز آرومه، اول فكر مي كردم اينجا بيداري انديشه است اما بايد اصلاح كنم اينجا بيداري انديشه با نگاه خودتونه
خلاف باشه پست حذف ميشه!
ديگه چي بگم
درآخر مي خواستم بگم كاربري منو حذف كنيد اين آقاي منتقم زهرا هم اسمشون به منتقم .... تعويض كنند شايد بهتر باشه
(۲۴/دی/۹۰ ۱۵:۱۴)aeroshariati نوشته است: [ -> ]با ما باش پستتون بقا داره با ما نيستي پستتون سريعا حذف ميشه
به كجا اعتراض بايد كرد؟
من از آبان 89 داخل اين انجمن بودم اوايل خيلي خوب بود اما الان اينجا هم جنگ نرم از اون طرفش!
شما همه خوابيد انگار همه چيز آرومه، اول فكر مي كردم اينجا بيداري انديشه است اما بايد اصلاح كنم اينجا بيداري انديشه با نگاه خودتونه
خلاف باشه پست حذف ميشه!
ديگه چي بگم
درآخر مي خواستم بگم كاربري منو حذف كنيد اين آقاي منتقم زهرا هم اسمشون به منتقم .... تعويض كنند شايد بهتر باشه
سلام دوست عزیز
ببخشید ولی توهم نفرمایید

بنده پستهای شما رو نگاه کردم و مورد حذف شده ای توش نیست
پستهای خودتون رو از اینجا پیگیری کنید:
http://forum.bidari-andishe.ir/search.ph...er&uid=536
این درست نیست که بدون پیگیری به کسی اتهام بزنید که پست پاک کرده
اگه فحش خوردم از مخالف دین ،برام نوشه
اگه به ناحق بگن پان ......،بازم برام نوشه
یا اگه یک کلمه غلط نوشتی،ایراد گرفتن، باز هم برام نوشه
اما می دونین کی دلم آتیش می گیره ،
کی چشمامو می بندم که اشکهام رو مانیتور رد نگذاره
وقتی که هم رزمت ،هم سنگرت برادرت ،خواهرت بهت بگه مزدور صهیونیستها ،
بهت بگه که در جهل مر کبی ،
در حالی که می دونه تو یه سنگریم
می دونه که زیر علم کی داریم سینه می زنیم
می دونه که دشمن نیستم اما دل می شکنه وقلب پاره می کنه .
می دونی این موقع به خدا چی گفتم .
گفتم خدایا ،به دل نگیر ،خدایا این چند کلمه رو نشنو ،آخه این برادرم سرباز امام
زمانه .
نقل قول:با ما باش پستتون بقا داره با ما نيستي پستتون سريعا حذف ميشه
به كجا اعتراض بايد كرد؟
خلاف باشه پست حذف ميشه!
ديگه چي بگم
سلام دوست عزیز
فکر کنم منظورتون این ارسال بود
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-16...l#pid83925
پست شما حذف نشده و با تاپیک دیگه ای ادغام شده ، شمایی که می فرمایید قدیمی هستید ، باید تا الان متوجه شده باشید که بنده در بخشی که نظارت می کنم ، از ایجاد تاپیک های مشابهی که قبلاً نظیرش بوده جلوگیری می کنم و تاپیک های مشابه رو ادغام می کنم ، پس چرا دوباره اومدید و به صورت جداگانه یک تاپیک جدید زدید !!؟ اونم با یه اسم عجیب غریب به اسم «
عجبا » !!!!

به اندازه کافی بخش انجمن های مخفی پر حجمه ، اگر هرکسی بخواد روزی یک تاپیک ایجاد کنه که قبلاً مشابهش بوده که سر ماه این بخش 30-40 صفحه میشه!

حالا توی اون تاپیک اومده بودید به عکس کره زمین ! مشکوک شده بودید و می گفتید چشم... هست !!

با این حال که این کار شما رو لوث کردن بحث نمادشناسی می دونستم

اما به احترام شما حذفش نکردم

انقدر سخت نگیرید ، کمی صبور باشید
موفق باشید

بسم الرب
الحسین
السلام علیک یا مولای یا ابا محمد الحسن بن علی
سلام علیکم
وحید جان از این ضرب المثل استفاده کردند :
به در میگم تا دیوار بشنفه.
دِمِت گرم کاکو . ایشاالله اومدم شیرازو یه زنگی میزنم اول فلکه گازو تا ببینُم اون چشای قِشنگتووو .(میدونم که بچه کازرونی خواستم یه شعری گفته باشم)

یه خاطره با مزه:
چند وقت پیش که صحبت از بستن تنگه هرمز توسط ایران مطرح بود ، یکی از همکاران که خیلی خیلی منو دوست نداره ،گفت:
-ایشاالله آمریکایی ها دارن میان تا پوست تو و رفیقاتو بکنن !
*با خونسردی گفتم : خدا رو شکر ، کِی میان ؟
-مثکه دوست داری پوستتو بکنن ، نه ؟
*آخه شما ها که جرات ندارین ؛ شاید اونا بخورده بیشتر جرات داشته باشن .آخه پوستمون خیلی کلفت شده دادا .پوست کنای جدید هم که همه چینین ، خوب پوست نمیکنن.
یه دفعه از اونور دوست دیگه ای که عاشق سینه چاکمه گفت :
-ایشاالله به همین زودی ، ما که منتظریم .
*خداییش ما هم منتظریم .
-چی شد ، تو ام منتظری ؟ جا زدی ؟ ترسیدی ، ها؟
*خوب ماهم منتظریم چیه مگه ؟ ما منتظریم بیان تا پوستشونو بکنیم ،شما منتظرین تا بیان پوستتونو بکنن ؛ یه کوچولو فرق داره نهههههههه؟
.
.
بنده خداها رو خیلی اون روز اذیت کردم ، هرچی اونا مثه اسپند بالا پایین میپریدن و هرچی ما بیخیالی سیر میکردیم.
دوستای گلم ، اینو گفتم تا جوابی به پست اول
وحید جان باشه .
خونسردی و صبوری و با تامل و تفکر جواب دادن رو باید یاد بگیریم. چه طرف تو خودی باشه چه ناخودی .نُخودی هم که ماله کارتونه.
توصیه اکید به همه تا اگه هنوز تو کارگاه معنویت جناب
MESSENGER ثبت نام نکردین حتما حتما این کار رو بکنین .منِ بنده خدا که این همه کارگاه پاس کردم ، هیچکدومشون به این باحالی نبودن .
الّلهم صلّ عَلی عَلیّ بن موسَی الرِّضا المُرتَضی
موفق باشید و
خدایی.
با سلام به همه
اول این چیزی که آقا وحید ذکر کردن کاملا درسته.ولی یه نکته ایی داره که خواهش میکنم توجه کنید.من اگه این رفتارارو از یه کسی که دارای تفکرات خاص جهان امروز هستش ببینم اصلا ناراحت نمیشم وبلکه سعی میکنم تا واسش مسئله رو روشن کنم.ولی وقتی یه فردی که توی تمام پستای این تالار بقیه رو به مسلمانی واقعی نصیحت کرده و در تمام نظراتش از اسم ائمه وآیات وروایات استفاده میکنه ویا به طور ساده تر بگم از دین مایه میزاره وخرج میکنه,به این فرد چه باید گفت(در واقع منظورم اینه که اینگونه رفتارها از بچه مذهبیها اگر سر بزنه بسیار عواقب جبران ناپذیرتری داره).افرادی هستن در همین تالار ودر اجتماع که در عین دینداری ذره ای از حقیقت اسلام رو درک نکردن.وفقط چیزی رو که بهشون دیکته شده ویا تو کتابها خواندن رو به صورت طوطی وار تکرار میکنن.نمیدونم منظورمو تونستم خوب برسونم یا نه.ولی بعضی وقتا لازمه از یه فضاهایی فاصله بگیری.من ادعای بچه مذهبی بودن ندارم ولی فکر میکنم همیشه نبودن وندیدن بهتر از بودن وکور شدنه.
با خیلی از کسایی که همیشه میخواستن اینجارو ترک کنن صحبت میکردم که نباید میدونو خالی کرد.بمونید واز خودتون ونظرتون دفاع کنید.ولی بازم تالارو ترک میکردن.همون موقع بهشون میگفتم که نباید از حرفها و نظراتی که معمولا سفسطه آمیز هستن ویا درش استهزاء دیده میشه ناراحت بشن.چون به خود من هرروز به کرات از این حرفها گفته میشد.ولی یه روزی دیگه به یه جایی رسیدم که تحمل بودن برام سخت شد.تمام اینایی که شما گفتید بیشتر برای کسانی هست که به هیچ صراطی مستقیم نیستن ولی اگه با کسی که تمام فوت وفن دینو بلده و به قول خودش بچه مذهبی هستش به این مشکل بر بخورید چیکار میکنید؟
هرچه بگندد نمکش میزنند وای به روزی که بگندد نمک
یا حق