من از جانب تمام کسانی که شعار دادند "مرگ بر بدحجاب" از تو معذرت می خواهم.
من از جانب تمام کسانی که شعار دادند " ملت ما بیدار است، از بدحجاب بیزار است" از تو معذرت می خواهم.
من از جانب تمام کسانی که فعل تو را از خود تو جدا نکردند، معذرت می خواهممن می دانم که تو اگر اهمیت و فلسفه ی حجاب را بدانی، به حجابت از من هم پایبندتر خواهی بود.
من می دانم که اگر ظاهر امروز تو این است، من نیز بسیار مقصرم که اگر من توانسته بودم منطق و احساسم را راجع به حجاب به تو منتقل کنم، ظاهر امروز تو این نبود.
من می دانم که اگر در فرهنگ سالمی که حکم اکسیژن را دارد، نفس کشیده بودی، ریه های عفافت غبار نمی گرفت.
من می دانم که اگر عمق نقشه ها و اهداف دشمن و تلاش شبانه روزی شان را برای تاراج حیا می دانستی، مشتی محکم بر دهانشان می کوبیدی.
عزیز دلم!
اسلام را با آن چیزی که من و امثال من می گوییم و عمل می کنیم، نشناس!
حساب اسلام را از جامعه ی مسلمین جدا کن! که اگر ما به اسلام درست عمل کرده بودیم، پاکی همه جا را فرا می گرفت!
عزیز دلم!
اگر آن قدر نتوانسته ام تو را دوست داشته باشم، و این دوست داشتن را به تو نشان دهم، که تو با تمام وجود دریابی که برایم عزیزی و برای همین است که اعتقاد دارم باید از گوهر ارزشمند وجودت پاسداری شود، مشکل از من است!
سلام خیلی عالی بود دمت گرم
افراط و تفریط دو لبه ی نابودی فکر شخص است به فرهنگ و دین بر نمیگردد.
(۲۱/دی/۹۰ ۲۲:۱۹)N.Mahdavian نوشته است: [ -> ]
حساب اسلام را از جامعه ی مسلمین جدا کن! که اگر ما به اسلام درست عمل کرده بودیم، پاکی همه جا را فرا می گرفت!
قشنگ بودنش كه قشنگ بود!
اما بعد 20 و چند سال هنوز نفهميديم اين اسلام رو با چي بشناسيم!
اسلام درست...!
(۲۱/دی/۹۰ ۲۳:۲۶)Vblock نوشته است: [ -> ] (۲۱/دی/۹۰ ۲۲:۱۹)N.Mahdavian نوشته است: [ -> ]
قشنگ بودنش كه قشنگ بود!
اما بعد 20 و چند سال هنوز نفهميديم اين اسلام رو با چي بشناسيم!
اسلام درست...!
اسلام رو با مطهری ها ، رجایی ها ، بهشتی ها ، خمینی ها ، فهمیده ها بشناس ...
فهمیده ای که از همه چیزش گذشت تا بگه داداش گلم ام این کشور رو برات نگه داشتم ببینم می تونی حفظش کنی؟
مطهری و بهشتی که یه عمر گفتن ما یه روز می ریم ببینم تویه جوون می تونی این کشور رو از فکر ها و ایده های غربی حفظ کنی و نذاری به فرهنگ این کشور چیزی که به اسم تمدن و در لباس بی لباسی وارد می کنن حفظ کنی؟
خمینی که گفت من و ملتم تونستیم انقلاب کنیم ببینم تویه جوون می تونی عرضه اش رو داری که حفظش کنی؟ما انقلاب کردیم تو وجودش رو داری که نذاری فکر و دست اون بیشرف ها به این آب و خاک برسه ؟
حالا من ازت می پرسم تو می تونی این کار ها رو انجام بدی؟
اگه می تونی بسم الله...
اگه هم نه تو هم مثل اونایی که اول انقلاب فرار کردن یا اینکه موندن و تویه بوق و کرنا زدن که چیه اسلام جلویه لذت های دنیا رو می گیره!!!!!
داداش من لذتی که اونا فکر می کنن جز عذاب چیزی نیست!!!
حالا شما می تونید به این چیز ها عمل کنید یا نه؟؟؟؟
چرا شما خود من ، من می تونم انجام بدم یا نه اگه آره که وظیفه ام هست چشمم کور و دندم نرم اگر هم نه خاک تو سرم چیزی رو که دو دستی بهم دادن رو نمی تونم نگه دارم.
ببخشید سرتون رو درد آوردم
نمی دونم منظورم و رسوندم یا نه؟
ولی این کشور بیشتر از یهودی و امریکایی لطمه بخوره از تفکرات وارداتی اونا لطمه می خوره لطمه ای که خودمون به خودمون می زنیم...
کاملا با شما موافقم.
تصمیم های شخصی و فقط و فقط نفع شخصی در نظر داشتن آینده این کشور رو خراب کرد و میکند.
نقل قول:من از جانب تمام کسانی که شعار دادند "مرگ بر بدحجاب" از تو معذرت می خواهم.
من از جانب تمام کسانی که شعار دادند " ملت ما بیدار است، از بدحجاب بیزار است" از تو معذرت می خواهم.
من از جانب تمام کسانی که فعل تو را از خود تو جدا نکردند، معذرت می خواهممن می دانم که تو اگر اهمیت و فلسفه ی حجاب را بدانی، به حجابت از من هم پایبندتر خواهی بود.
من می دانم که اگر ظاهر امروز تو این است، من نیز بسیار مقصرم که اگر من توانسته بودم منطق و احساسم را راجع به حجاب به تو منتقل کنم، ظاهر امروز تو این نبود.
من می دانم که اگر در فرهنگ سالمی که حکم اکسیژن را دارد، نفس کشیده بودی، ریه های عفافت غبار نمی گرفت.
من می دانم که اگر عمق نقشه ها و اهداف دشمن و تلاش شبانه روزی شان را برای تاراج حیا می دانستی، مشتی محکم بر دهانشان می کوبیدی.
عزیز دلم!
عزیز دلم!
اگر آن قدر نتوانسته ام تو را دوست داشته باشم، و این دوست داشتن را به تو نشان دهم، که تو با تمام وجود دریابی که برایم عزیزی و برای همین است که اعتقاد دارم باید از گوهر ارزشمند وجودت پاسداری شود، مشکل از من است!
دوست عزیز یعنی اگه دختران ایران بی حجاب شدند مقصر اصلی کسای دیگه ای هستند ؟
این صحبت های شما نسبی هست و مطلق نیست که رگ غیرتت زده بیرون .
دلیل اصلی بی حجابی و بی دینی فقر مطالعاتی این دختران هست . خیلی ها اصلا دوست ندارند به سمت اسلام بیان .این همه منبع مطالعاتی . چرا نمیرن دنبال کنند . چرا فقط دنبال رژ لب و آرایش هستند ؟شما دانشجویی ؟ استادی ؟ تو این جامعه هستی که . ساعت 5 به بعد برو تو خیابون
نمیگم اینا 100% دختران ایران هستند ولی اکثر همین دختران بدحجاب دوست ندارند برن دنبال اسلام , یه چیزی زیاده منبع برای مطالعه . عزیز من حرص ایناور نخور
اینجور افراد که تو داری حرصشونو می خوری اسلام برای راحتی خودشون می خوان . تا جایی که خسته نشن تا جایی که بهشون فشار نیاد با اسلام هستن .
یارو تو اوج فحشا تو فرانسه که رئیس جمهورشم خراب عالمه با حجاب میره دانشگاه . دختر تو آمریکا هست از منو تو اسلام بهتر میشناسه
به نظر من شما کاسه داغ تر از آش شدی
شاید شما فکر کنید دخترانی که به صورت بی حجاب 5 عصر میان بیرون بی سواد هستند
یه مثال بارز میزنم .قشر دانشجو چی ؟ رفتی دانشگاه آزاد ؟ چجور بود ؟ از اونا هم معذرت می خوای ؟
قشر تحصیل کرده . دانش + جو
ای خدا
انصارالمهدی من منظور شما رو نفهمیدم یعنی اینکه مثل بقیه که سکوت کردن و گذاشتن که وضع اینطوری بشه سکوت کنیم و بذاریم بدتر بشه پس ما با غربی ها فرقی نداریم!