تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: قراری برای دعای هماهنگ در تعجیل فرج (خدایا برکتی عنایت فرما)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
هوالحق
عصر جمعه ست... آخرین جمعه سال 90
کسایی که یادشون هست و کسایی که فراموش کردن بیاین با هم همین حالا یه دعای فرج بخونیم
به امید ظهور مولا
التماس دعا
[تصویر: mahdi2.jpg]
سلام
همسنگرا الان وقته غروبه

التماس دعا

اللهم عجل لولیک الفرج
بسم الله الرحمن الرحیم

دوستان غروب آفتاب ساعت 6 و 12 دقیقه هستSmile

چقدر عالیه که انقدر دقیق شدیم در زمینه زمان دعای هماهنگ. الحمدلله
إن شاءالله که دعامون هم با همین دقت و توجه کافی بخونیم

یا علی
اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم
دوستان و همسنگران غروب آفتاب در شهر های ایران در ساعات مختلفی صورت می گیره مثلاً در خراسان ساعت6:50 در آذربایجان 6:20 در تهران 6:30 این اختلاف زمانی باعث عدم هماهنگی میشه بهتره که در یک ساعت معین مثلاً ساعت 6:30 همه بخونند برای یک عده از دوستان قبل اذان و برای برخی بعد از اذان میشه ولی همه با هم می خونیم
چیزی بود که به ذهن ناچیز من رسید اگه راه بهتری هست که ممنون میشم!
(۲۶/اسفند/۹۰ ۱۹:۴۴)EMPERATOR نوشته است: [ -> ]دوستان و همسنگران غروب آفتاب در شهر های ایران در ساعات مختلفی صورت می گیره مثلاً در خراسان ساعت6:50 در آذربایجان 6:20 در تهران 6:30 این اختلاف زمانی باعث عدم هماهنگی میشه بهتره که در یک ساعت معین مثلاً ساعت 6:30 همه بخونند برای یک عده از دوستان قبل اذان و برای برخی بعد از اذان میشه ولی همه با هم می خونیم

سلام. با عرض پوزش.
امروز غروب آفتاب در تهران ساعت 18:13 دقیقه بود.اذان مغرب ساعت 18:31 دقیقه بود.
ساعت گویای اعلام ساعات شرعی 192 می باشد.
(۲۶/اسفند/۹۰ ۲۰:۵۰)یا صاحب الزمان نوشته است: [ -> ]
(۲۶/اسفند/۹۰ ۱۹:۴۴)EMPERATOR نوشته است: [ -> ]دوستان و همسنگران غروب آفتاب در شهر های ایران در ساعات مختلفی صورت می گیره مثلاً در خراسان ساعت6:50 در آذربایجان 6:20 در تهران 6:30 این اختلاف زمانی باعث عدم هماهنگی میشه بهتره که در یک ساعت معین مثلاً ساعت 6:30 همه بخونند برای یک عده از دوستان قبل اذان و برای برخی بعد از اذان میشه ولی همه با هم می خونیم

سلام. با عرض پوزش.
امروز غروب آفتاب در تهران ساعت 18:13 دقیقه بود.اذان مغرب ساعت 18:31 دقیقه بود.
ساعت گویای اعلام ساعات شرعی 192 می باشد.

سلام همسنگرم
دقت کنید و با دقت بخونید مثال زدم و به عنوان مثال مطرح کردم !
خوب همین جای سئوال داره آیا غروب افتاب در همه ی شهر های ایران دقیقاً راس یک ساعته؟
سلام دوستان. چه خوبه با هم قرار بذاريم موقع تحويل سال هم دعاي فرج رو با هم بخونيم. يعني از ساعت 8 و 44 دقيقه روز عيد تا مثلا 5 دقيقه بعدش. و به افراد خونوادمون هم بگيم كه اين كارو بكنن. اينو به اين دليل ميگم كه ساعت غروب شهرهاي مختلف متفاوته و دعايي كه غروبهاي جمعه ميخونيم هم با اينكه امكان براورده شدنش خيلي بيشتره ولي خيلي هم هماهنگ نيست. لحظه تحويل سال يه فرصت خوب براي هماهنگ شدن دعاهامونه كه به همين خاطر امكان مستجاب شدنش خيلي زياده. بيايم اولين دعايي كه تو سال نو ميكنيم همين دعاي الهي عظم البلا باشه.

تصور كنين چه زيبا ميشد اگه همه مردم ايران لحظه تحويل سال ظهور منجيشونو ميخواستن اونوقت تنها صدايي كه تو اون لحظه از كل كشورمون به آسمونها مي رفت زمزمه دعاي فرج بود.

یا مَوْلانا یا صاحِب الزَّمانِ

الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى

السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ

اينجا همه پيوسته تو را مي خوانند
لب تشنه و دلخسته تو را مي خوانند

اي ابر بهار بر سر باغ ببار
گلهاي زبان بسته تو را مي خوانند
نقل قول:دوستان و همسنگران غروب آفتاب در شهر های ایران در ساعات مختلفی صورت می گیره مثلاً در خراسان ساعت6:50 در آذربایجان 6:20 در تهران 6:30 این اختلاف زمانی باعث عدم هماهنگی میشه بهتره که در یک ساعت معین مثلاً ساعت 6:30 همه بخونند برای یک عده از دوستان قبل اذان و برای برخی بعد از اذان میشه ولی همه با هم می خونیم
[font=B Nazanin][/font]
دقيقا! من هم به اين نكته توجه كرده بودم ولي نميدونم ارزش هماهنگ بودن زمان دعامون بيشتره يا مقارن بودن اون با غروب آفتاب. (يا شايدم بهتره در هر دو زمانش دعا رو خوند Big Grin)
(۲۶/اسفند/۹۰ ۲۱:۳۸)rahi نوشته است: [ -> ]تصور كنين چه زيبا ميشد اگه همه مردم ايران لحظه تحويل سال ظهور منجيشونو ميخواستن اونوقت تنها صدايي كه تو اون لحظه از كل كشورمون به آسمونها مي رفت زمزمه دعاي فرج بود.

دوستان به نظر منم فكر خوبيه ، خيلي خوب ميشه اگه همه اين كارو انجام بدن .

التماس دعا

اللهم عجل لوليك الفرج
آدرس های مرجع