سلام دوستان عزیز من هفته اولو جا موندم از این به بعد هر جمعه منم دوست دارم با شما باشم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
[b]یا علی[/i]
سلام دوستان و همسنگران عزيز،
والله شرمندم كه خودمو به شماها چسپوندم و خودما جزئى از شما ميدونم ؛ چرا دروغ بگم خيلى جمعه ها اصلأ يادم ميره كه امروز جمعه بود و منم مثلا منتظراقامون بايد باشم ، اما اينم ناگفته نمونه كه خدارا شكرگزار باشين خيلي خيلى بخاطر اين همه رسانه هاى اسلامى كه در اختيار دارين ، اين خودش خيلى نعمت بزرگى تا از دست ندين متوجه نميشين خداى نكرده. منم خدارا شكرگزارم يتخاطر همه چى. انشأ لله از اين به بعد سعى ميكنم در ركاب دوستان باشم شما هم براى همه جونها ومن حقير هم دعا كنيد.
اللهم صل على محمد و ال محمد و عجل فرجهم ،
يا رب الحسين بحق الحسين به اشف الحسين به صدر الحسين
دوباره جمعه شد نیامدی اقا
دوباره تا جمعه ی بعد روز شماری می کنم
شاید آمدی اقا
ساعت 19:35 دقیق مقارن با غروب آفتاب با هم دعای فرج را در سراسر ایران عزیز اسلامی خواهیم خواند
یادمان باشد تنها هستیم ولی با یک جمعی دعا رو می خوانم!!
یه سوال دوستان ؟
غروب افتاب توی شهرهای مختلف توی زمان های مختلفه مثلا مشهد نیم ساعت زودتر از تبریزه حالا ما باید توی غروب آفتاب بخونیم یا در یک ساعت مشخص که همه با هم باشیم و حالا اون ساعته مشخص چنده ؟
(۱۱/فروردین/۹۱ ۱۷:۰۰)EMPERATOR نوشته است: [ -> ] (۱۱/فروردین/۹۱ ۱۶:۴۴)7zahra7 نوشته است: [ -> ]یه سوال دوستان ؟
غروب افتاب توی شهرهای مختلف توی زمان های مختلفه مثلا مشهد نیم ساعت زودتر از تبریزه حالا ما باید توی غروب آفتاب بخونیم یا در یک ساعت مشخص که همه با هم باشیم و حالا اون ساعته مشخص چنده ؟
تبریز و مشهد نیم ساعت در غروب آفتاب اختلاف زمانی دارند ما 15 دقیقه قبل از غروب آفتاب در تبریز و 15 دقیق بعد از غروب آفتاب در مشهد دعای فرج رو می خونیم که تقریبا از لحاظ زمانی میشه موقع اذان مغرب تهران!!! امروز ساعت 19:45دقیقه فکر کنم زمان خوبی باشه
ممنون از پاسختون من خودم همیشه مطابقه غروب آفتاب در تهران می خوندم اینبار به شک افتادم
اللهم صل علی محمد و آله محمد و عجل فرجه الشریف
بسم الله الرحمن الرحیم
وقت غروب آفتاب به افق تهران است...
بچه های شهر های دیگر هم میتوانند از لینک زیر استفاده کنند :
اوقات شرعی
التماس دعا
از همتون قبول باشه دوستای خوب
در پناه خدا و التماس دعا
به امید جمعه ای که روز ظهور آقا باشه