تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حمله به سايت هاي منافقين
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
با عرض سلام و خسته نباشيد
من هر چقدر سعي مي كنم كه اين حادثه مضحكي كه در تهران در 25 بهمن اتفاق افتاده فراموش بكنم
نمي تونم.
براي همين در حال نوشتن برنامه اي هستم كه اين سايتهايي كه مردم غافل از هويت واقعي ماسون ها هستند
را از كار بياندازند
از دوستان عزيز خواهشمندم كه يك ليست كامل از تمامي اين سايت هاي خبري كاذب و تمامي فراري هايي
كه هنوز براي نابودي ملت ايران نقشه ها و خواب هاي شومي مي بينند را يا در قسمت پيام خصوصي يا در
همين جا قرار بدهند. (حتما برام ارسال كنيد)
همينجا هم بگم كه كار اين موجودات از نصيحت گذشته زيرا كه ما يك سال در مقابل اين جاهلين بي عقل فقط سكوت كرديم تا يك روزي عاقل بشوند ولي خريت را از حد گذارنده و قرآن مجيد را آتش زدند.

حالا اگر در مقابل اين حركت مسخره شان سكوت كنيم و آنان را مشتي اقليت ببينيم و باز هم قرآن مجيد ما را آتش بزنن باز هم بايد براي اين احمق ها دعا كنيم كه به درگاه خداوند متعال بازگردند؟
نه عزيزان...
ديگر وقت نابودي اين دمل چركين است چونكه مرحم و تحمل هيچ كاري را از پيش نبردند.

منتظر اين ليست هستم.

با تشكر

خداوند منان نگهدارتان باد
شما طرف حساب خود را مشخص کن
منظوران سران فتنه در داخل هستند یا کشیشان شیطان پرستی که در خارج قرآن را می سوزانند.
در ضمن برای دریافت لیست این سایتها بهتر است از فروم های دیگری مانند فروم ایرانیان یا کلوب استفاده کنید که اعضایی بالای چند هزار نفر دارند.
موفق باشید.
طرف حساب ما سران فتنه داخل هستند كه همچون ابرهاي تيره اي هستند كه مانع جدي براي گسترش فرهنگ مهدويت هستند كه صد البته از اربابان خودشان شيطان پرستان خارج از ايران تغذيه فكري شده و رابط آنان بوده و مترجم آنان هستند.
خود من در حال جمع اوري ليستي سياهي از اين آدرس ها هستم تا با دريافت اين برنامه توسط كاربران و فشردن دكمه آغاز كل آن پايگاه بوت شود.

در ضمن در نظر سنجي شركت كنيد.

از نظر شما سپاسگذارم

با این وضعیتی که تو ایران هست اگه اینترنت خودمونو قطع نکنن شانس آوردیم و فعلا که VPN ها قطع شده

البته یه گره هکر زیرزمیی فوق حرفه ا ایرانی به نام گروه آشیانه سایت های صهیونیستی رو هک میکنن و اونا رو تحغیر میکنن که چند وقت پیشهم سایت ناسا روهک کردن و بانک ها شونو و به هچ وجه به اموال عمومی تجاوز نمکنن

ایران هم دستای مخفی و پر قدرتی توش هست فکر نکنید ما داریم تو مملکت اسلامی زندگی میکیم
این جنگای داخلی واسه سرگزرم کرن مردمه وقتش برسه مثل همین آقای کروبی دسشو رو میکنن و دزدیها سال 76 که خودشونم میگن تو تلوزیون ما میدونستیم و نگفتیم رو رو میکن ولی بعد چند وقت باز میرن سر پستشونHuh

همه جا خراب شده مهره که سوخت باید حذف بشه

به امید ظهور که فقط اون میتونه درستش کنه.

من براي جلوگيري از سوء استفاده لينك دانلود را پاك كردم.

دوستاني كه برنامه را دانلود كرده اند يادشان نرود كه قرار ما 10 اسفند 1389 ساعت 22.00 سايت كذاب راديو فردا
(بدون يك دقيقه تاخير)

من که فیس بوک را سرویس کردم دارم همین طور فعالیت میکنم
دادا رهبین این پستو پاک کن لطفا،باعث سوء استفاده میشه،بهتره به افرادی که میشناسی ارائه بدی.
پارسا جان نزار همان گونه که برخیا دوست دارن فکر کنی،فکر کنیSmile
اگر بخاطر شانتاژهای رسانه های خارجی و حماقت برخی افراد در داخل نبود که پشت کشور حرف در بیاد،الان شورای نگهبان همونها رو رد صلاحیت میکرد اما یکم فکر میکنی متوجه میشی که چراSmile

امید داشته باشه و اعتماد .
از اول انقلاب اسلامی هم در نظام اداره انقلاب بودن افرادی که بد بود و بسیاری که خوب بودن.

رهبین جان اینو بردار لطفا.ممنونHeart
خودت به سایتهای جرس،بالاترین،بی بی سی فارسی،بخش فارسی وزارت امورخارجه رژیم اشغالگر قدس و... حمله کن.
دوستانی هم که تواناییشو دارن کمک کنن.البته این نرم افزار رو بردارSmile
سلام دوستان
من مدتی پیش از یه سایت طراحی قالب یه قالب برای وبلاگم گرفته بودم که انصافا هم قالب زیبایی بود.
ولی چند وقت پیش که دوباره به این سایت سر زدم دیدم یه سری قالب جدید اضافه کرده ولی چشتون روز بد نبینه وقتی این قالب رو وبلاگم گذاشتم میدونید چی دیدم ؟؟
عکس یه تک چشم که به طور حرفه ایی در هد این قالب جا خوش کرده بود.
فورا این قالب رو عوضش کردم.
بعد که تو اینترنت داشتم می گشتم با وبلاگ هایی مواجه شدم که بدون این که از این مسئله آگاهی داشته باشن از این قالب استفاده کرده بودن.
به رسم امر به معروف و نهی از منکر به سراغ اون سایت یعنی سایت http://www.mytheme.ir رفتم و با یه نکته خیلی خیلی جالب تر برخورد کردم
این قالب در گالری این سایت شماره 33 رو داشت.باز هم به خودم دلداری دادم و گفتم که شاید این کار از روی نا آگاهی انجام گرفته و این ایمیل رو برای مدیر سایت فرستادم.و به قول معروف از در دوستی وارد شدم.

سلام دوست عزیز
اول از همه باید از شما بابت همه کار های خوبی که انجام دادید تشکر کنم
دوما از شما بسیار گله مند هستم
به خاطر این تم جدیدی که شما قرار دادین
منظورم تم شماره 33 هستش
این تم دارای محیط جذابی هست ولی نکاتی در عکس هد اون جای گرفته که متاسفانه یاد آور نماد های ماسونی و شیطان پرستی هستش
در عکس این تم عکس تک چشم که نماد ماسون ها هست قرار گرفته شده است که امیدوارم این کار شما از روی نا آگاهی صورت گرفته باشد
و از سوی دیگه این در گالری شماره 33 هست که این عدد هم از اعداد ماسونی هست
البته من نمی دونم که شما اصلا در جریان فعالیت های این گروه هستید یا نه؟؟
اگه در جریان نیستید یه جسجوی ساده با کلید واژه ماسون و تک چشم وراز دلار و ....سرچ کنید و در جریان قرار بگیرید
این سایت هم میتونه کمکی خوبی براتون باشه

http://bidari-andishe.ir
من عکس براتون میفرستم که از این تم گرفتم و شما میتونید عکس تک چشم ماسونی رو که مشخص ببینید
من به شما پیشنهاد میدم که این عکس رو ادیت کنید و حذفش کنید
اگه این کار رو تا 3 روز انجام ندید سایت شما به عنوان یک سایت ماسونی تلقی میشه و نشان میده که این کار شما کاملا عمدی بودی و به اعتقادات این گروه گرایش دارید
در این صورت تبلیغات منفی ای در اینترنت علیه سایت شما شروع خواهد شد که این برای اعتبار شما اصلا خوب نیست
من بقیه تم ها رو هم چک میکنم اگه مشکلی داشت بهتون اطلاع میدم

[تصویر: tak_cheshmm.jpg]

چند روز بعد وقتی به این سایت و این قالب مراجعه کردم دیدم این تک چشم ملعون رو پاک کرده.امید وار شدم که این کارش از روی نا آگاهی صورت گرفته.
ولی امروز که دوباره به این سایت رفتم با کمال تعجب دیدم که همون آشه و همون کاسه.

حالا میخوام اون تهدیدی رو که کرده بودم عملی کنم ولی چه کنم که یه دست صدا نداره.البته من چند تا وبلاگ با پیج رنک بالا دارم که میتونم تو وبلاگ ها این تبلیغات منفی رو انجام بدم ولی میدونم که ککش هم نمی گزه.

خیلی از شما دوستان مدیر وبلاگ ها و سایت های پر بازدیدی هستید و میتونید به من کمک کنید.
دوستان شما میتونید با معرفی کردن این سایت به عنوان سایت ماسونی و تماس با افرادی که در این سایت تبلیغ گذاشتن و یه جورایی از این سایت حمایت کردن انها رو مجبور کنید که تبلیغاتشون رو از این سایت بردارند.
من مطمئن هستم که اگه با هم یکی بشیم هیچ کس یارای مقابله با ما رو نداره . حداقل میتونیم که این سایت های ماسونی ایرنی رو از دور خارج کنیم و نگذاریم به اهداف شومشون دست پیدا کنند
شما هم هر جا که همچین سایت یا وبلاگی دید ید در همین فروم مطرح کنید تا همه با هم به جنگشون بریم.
امیدوارم این کارمون باعث خشنودی آقا امام زمان بشه.
این ایمیل منه antimason999@gmail.com شما میتونید با من از این راه هم ترتباط داشته بتشید منتهی بهتره که از طریق همین فروم با هم در ارتباط باشیم تا همه در جریان قرار بگیرید.

حالا برای گام اول به سراغ همین سایت http://www.mytheme.ir میریم و کارمون رو شروع میکنیم.
دوستان میتونن خودشون برن و این قالب رو تو این سایت ببینند تا مطمئن بشن .
من دوباره به این سایت ایمیل زدم و 24 ساعت مهلت دادم که این تصویر رو اصلاح کنند ولی نکردند.
حالا هر کسی به شیوه خودش با مسئله مقابله کنه به خصوص مدیران سایتها و وبلاگ ها خیلی میتونن کمک کنن.همه با هم باید خواستار حذف کل این قالب بشیم
اگه متن خوبی برای مقابله با این حرکت نوشتید در اخیار همه قرار بدید تا در سایت ها شون قرار بدن.

هر کی میخواد وارد این جنگ بشه یه یا مهدی بگه و شروع کنه.

یا مهدی
(۱۸/اسفند/۸۹ ۱۶:۳۱)antimason999 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
من مدتی پیش از یه سایت طراحی قالب یه قالب برای.......
با سلام خدمت شما عزیز مبارز
و من الله توفیق
ان شا ء الله که اجرتان با حضرتش باشد.
رو حساب فضولی و بدخواهی و نظر تنگی نگذارید ولی به نظرم با یک پیغام قضاوت نفرمایید. ببینید متاسفانه در کشور ما برای خیلی از مردم با توجه به تبلیغات گسترده ای که شده عامه مردم ما براشون خلط مبحث پیش اومده بحث خدا و پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شیطان آمریکا، دولت و همه چیز رو با هم قاطی کردند و کلاً یک دید ثابت منفی پیدا کردند. و کافیه مثلاً طرف با یک بحث موافق نباشه دیگه هر چی که به اون مبحث ارتباط داشته باشد رو به پای مکتب می نویسه و مخالفت شدیدی می کنه.
مثلاً به فرض شما در مورد علم نجوم سایتی راه اندازی کردید و بنا به اعتقادی که دارید عکس مبارک حضرت آیت الله العظمی خامنه ای رو روی بک گراند سایتتون دارید. حالا اون طرف کلاً با نظری که داره به صورت کاملاً یک طرفه حتی اگه نظراتتون رو هم قبول داشته باشه شروع به انتقاد کاملاً نا منطقی از مطالبتون می کنه یا به فرض مثال سعی در به هم ریختن نظم سایتتون می کنه حال عکس العمل شما چه باید باشد:
1-باهاش به جدال بپردازین و طی رسم بد جامعه او هم رفتار بدتان را باز به پای مکتبتان گذاشته و بدتر لج کند و احساس کند راهی را که پیموده صحیح بوده و گامش را صفت تر بنهد.
2- از او علت بخواهید و در کنارش بیایید و کم کم متقاعدش کنید که در حال اشتباه است و از او یک چون خودی بسازید تا به همین منوال اطرافمون رو کم کم پاک سازی کنیم.
نمی دونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟
منتهای مراتب شما خود استاد تر از بنده هستید اگر احساس می کنید که نهی از منکرتان به نتیجه نخواهد رسید که خوب جهادتان مقبول . ولی اگر احساس می کنید جای کار دارد دریغ نورزید
که به قول پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): ایجاد تفکر بهتر از القای آن است.
مهدی فاطمه (عجل الله تعالی فرجه الشریف) یار و نگهدارتان باشد
سلام دوستان.
امشب که بعد چند روز دوباره برگشتم و سایت http://www.mytheme.ir رو چک کردم دیدم این عکس تک چشم رو حذف کرده
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع