تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مستند معجولات مجلل یا دروغی بنام پاسارگاد
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
بسم الله الرحمن الرحیم

دوستان اگه یهود بخواد تو تاریخی دست بببره قطعا بازی رو به نفع خودش تمام میکنه و امکان نداره برای شیعه جماعت تمدنی بسازه که بهش افتخار کنه .
در ضمن درست بودن تاریخ تخت جمشید رو بزرگان و صاحب نظران زیادی قبول دارن و ثابت کردند اما عکس این قضیه رو فقط 1 نفر به اسم ناصر پورپیرار ( حذب توده!! ) ...!!
در مورد این قضیه بهتره از نظرات صاحب نظران استفاده کنیم چون قطعا اطلاعات کاملتری در این ضمینه دارن .
البته بنده پژوهشی شروع کردم که به زودی نتیجه رو ابلاغ میکنم . در ضمن باید مستندها رو کامل ببینم که خودش زمان میبره .( به دلیل سرعت پایین دانلود ) .Confused

پاینده باشید .
(۱۰/بهمن/۹۰ ۲۰:۴۰)محـب نوشته است: [ -> ]پس اگه اون جوریه این قضیه (یعنی تاریخ سازی یهود برای ایرانیان برای ماس مالی پوریم) یه قضیه جدی هست.
در حد سایر خیانت های یهودی ها.
و باید تو این سایت در موردش زیاد صحبت بشه.
مستند ها ساخته بشه.
و باید افشا سازی بشه.

خیلی ها یکی خود من تا بحال این قضیه رو اینقدر جدی نمیدونستم.
و خیلی ایرانی ها هستند که به تاریخ خیالی خودشون افتخار میکنند.

بسم الله الرحمن الرحیم
دوست من 4 تا تایپیک تو این پست داشتی که تو مرحله اول گفتی اطلاعی از آقای ناصر پور پیرار و مستندش نداشتی ...!!!
تو تایپیک دوم مخالفت کردی که چرا نباید در مورد این موضوع بحث بشه ...!!!
تو تایپیک سومت یه مستند دیدی و یه مقدار به قضیه شک کردی اما ته وجودت راضی نمیشدی و گفتی هیچ خیری تو دشمنان اهل بیت نیست ...!!!
تو تایپیک چهارمتم که ظاهرا با دیدن چند تا مستند دیگه راضی شدی کورش کبیر و تخت جمشید و ... رو کلا رد کنی !![تصویر: dodgy.gif]

2 حالت داره :
در حالت اول اینه که مباحث شما برنامه ریزی شده جلو میاد که اگه اینطور باشه بسیار ساده برنامه ریزی کردی .( اینجا بیداری اندیشست ).
در حالت بعدی با سابقه کم شما نسبت به حضورتون در تالار خیلی زود تحت تاثیر قرار میگیری و دوستانه پیشنهاد میکنم که هر حرفی رو تا ثابت شدن قطعی نپذیری ، شاید این مهمترین فرق بچه های این تالار باشه که حرف رو با سند و منبع و با ذکر دلایل منطقی قبول میکنن ( نه دلایل فرضی ) !

پاینده باشی .
برفرض تمامی مستندات فیلم درست باشه
اونوقت مگه زمان کوروش اخرین دین الهی یهود نبوده؟؟؟؟؟
پس کوروش خیلی کار خوبی کرد یهود رو نجات داد
برادران عزیز به خدا یهود اون موقع و مدتها بعد از اون پیامبر داشته و خدا داشته هدایتشون میکرده و با یهودیت صهیونی الان غیر قابل قیاس بودند
اگه با این دید انحرافی به مسئله نگاه کنیم نعوذبالله حضرت موسی هم اشتباه کرد یهودی ها رو از دست فرعون نجات داد
(۱۱/بهمن/۹۰ ۲۰:۱۴)soshiant نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم
دوست من 4 تا تایپیک تو این پست داشتی که تو مرحله اول گفتی اطلاعی از آقای ناصر پور پیرار و مستندش نداشتی ...!!!
تو تایپیک دوم مخالفت کردی که چرا نباید در مورد این موضوع بحث بشه ...!!!
تو تایپیک سومت یه مستند دیدی و یه مقدار به قضیه شک کردی اما ته وجودت راضی نمیشدی و گفتی هیچ خیری تو دشمنان اهل بیت نیست ...!!!
تو تایپیک چهارمتم که ظاهرا با دیدن چند تا مستند دیگه راضی شدی کورش کبیر و تخت جمشید و ... رو کلا رد کنی !![تصویر: dodgy.gif]

2 حالت داره :
در حالت اول اینه که مباحث شما برنامه ریزی شده جلو میاد که اگه اینطور باشه بسیار ساده برنامه ریزی کردی .( اینجا بیداری اندیشست ).
در حالت بعدی با سابقه کم شما نسبت به حضورتون در تالار خیلی زود تحت تاثیر قرار میگیری و دوستانه پیشنهاد میکنم که هر حرفی رو تا ثابت شدن قطعی نپذیری ، شاید این مهمترین فرق بچه های این تالار باشه که حرف رو با سند و منبع و با ذکر دلایل منطقی قبول میکنن ( نه دلایل فرضی ) !

پاینده باشی .

(۱۱/بهمن/۹۰ ۱۷:۳۶)soshiant نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم

دوستان اگه یهود بخواد تو تاریخی دست بببره قطعا بازی رو به نفع خودش تمام میکنه و امکان نداره برای شیعه جماعت تمدنی بسازه که بهش افتخار کنه .
در ضمن درست بودن تاریخ تخت جمشید رو بزرگان و صاحب نظران زیادی قبول دارن و ثابت کردند اما عکس این قضیه رو فقط 1 نفر به اسم ناصر پورپیرار ( حذب توده!! ) ...!!
در مورد این قضیه بهتره از نظرات صاحب نظران استفاده کنیم چون قطعا اطلاعات کاملتری در این ضمینه دارن .
البته بنده پژوهشی شروع کردم که به زودی نتیجه رو ابلاغ میکنم . در ضمن باید مستندها رو کامل ببینم که خودش زمان میبره .( به دلیل سرعت پایین دانلود ) .Confused

پاینده باشید .

با سلام خدمت شما صاحب اندیشه بیدار
1. لطف کنید اول مستند ها رو ببینید و بعد نظر بدین و هر حرفی رو تا ثابت شدن قطعی نپذیری ، شاید این مهمترین فرق بچه های این تالار باشه که حرف رو با سند و منبع و با ذکر دلایل منطقی قبول میکنن ( نه دلایل فرضی ) !

2. تاریخی که شما میگین ضد انقلاب به اون می بالند.
کاربری بنام "حوا" که امام زمان رو قبول نداره و مسلمانها و بزرگ اونها (نعوذوبالله) رسول الله اعظم رو سوسمار خور میدونه بهش می باله.

نه شیعه.

3. شما حق رو تو کثرت میدونید. مثل سنی ها که میگن ما حقیم چون بیشتریم.
اگه شما زمان ابوبکر و عمر بودید احتمالا اون ها رو حق میدونستید. میگفتید این ور 1 صحابه. اون ور 1000 تا صحابه.
و فکر نمی کردید که این 1000 تا صحابه همشون حرف 2 نفر رو تکرار میکنند.

اون عده کثیری از متخصصان هم که شما میگید، همشون یا یهودی هستند و یا حرف یهودی ها رو تکرار میکنند.
بنده ترجیح میدهم ادعای بیداری اندیشه نکنم ولی در عوض هیچ کس را به منافق بودن متهم نکنم.

شما لطف کنید مستند هارا نگاه کنید. و آنها را نقد کنید.
و این شجاعت را داشته باشید که اگر مجبور شوید خلاف این نظری که الان داده اید را بدهید آنرا اظهار کنید.

من کاری ندارم که این مستند ها را چه کسی ساخته.
سازنده مستند میگوید تخت جمشید نیمه کاره است.
میگوییم چرا
تصویر نشان میدهد و میگوید که این 4 تا گل را کنده کاری کرده اند تمام شده ولی اینها را نکرده اند.
حال ما باید بگوییم آری نکرده اند. و نیمه کاره است.
و یا بگوییم که سازندگان این مجموعه آنقدر شعور نداشته اند که بفهمند.

هیچ کس نمیگوید کورش نیست یا هست. داریوش نیست یا هست.
کورش خوب بود یا بد.

مستند میگوید یهودی ها در زمان خشایار شاه نسل کشی کرده اند.
اثبات آن نیز در تورات است.

آنقدر ایرانی کشته اند که در ایران آنقدر آدم نمانده تا تمدن خود را ادامه بدهد.

برای اینکه این جنایت شان را بپوشانند شروع به افسانه سرایی کرده اند.
"داریوش در این مجموعه جشن میگرفته."

مستند این را میگوید. ومن نیز این حرف را می گویم باید به گوش افرادی که نمیدانند برسانیم.
(۱۱/بهمن/۹۰ ۲۰:۲۳)revenger نوشته است: [ -> ]برفرض تمامی مستندات فیلم درست باشه
اونوقت مگه زمان کوروش اخرین دین الهی یهود نبوده؟؟؟؟؟
پس کوروش خیلی کار خوبی کرد یهود رو نجات داد
برادران عزیز به خدا یهود اون موقع و مدتها بعد از اون پیامبر داشته و خدا داشته هدایتشون میکرده و با یهودیت صهیونی الان غیر قابل قیاس بودند
اگه با این دید انحرافی به مسئله نگاه کنیم نعوذبالله حضرت موسی هم اشتباه کرد یهودی ها رو از دست فرعون نجات داد

سلام برادر عزیز

1. مستند کدام فرض ها را گرفته و به چه نتیجه ای رسیده است؟
مگر مستند می خواهد بگوید کورش بد است؟ (کاری ندارم کورش خوب است یا بد - منظورم اینست که مستند اصلا در باره زندگی کورش نیست.)

2. اصلا شما می دانید که کورش چگونه مرده است؟ بروید و تحقیق کنید. و به من بگویید که قبرش کجاست؟ آیا واقعا آن چیزی که الان قبر کورش می شناسید کسی درونش خوابیده است؟
(۱۱/بهمن/۹۰ ۲۳:۰۸)محـب نوشته است: [ -> ]2. تاریخی که شما میگین ضد انقلاب به اون می بالند.
نه شیعه.

3. شما حق رو تو کثرت میدونید. مثل سنی ها که میگن ما حقیم چون بیشتریم.
اگه شما زمان ابوبکر و عمر بودید احتمالا اون ها رو حق میدونستید. میگفتید این ور 1 صحابه. اون ور 1000 تا صحابه.
و فکر نمی کردید که این 1000 تا صحابه همشون حرف 2 نفر رو تکرار میکنند.

اون عده کثیری از متخصصان هم که شما میگید، همشون یا یهودی هستند و یا حرف یهودی ها رو تکرار میکنند.

بسم الله الرحمن الرحیم
دوست من زود جوش نیار .
اولا اگر تاریخ ما قابل قبول انقلاب نبود ، الان این حمایتها نسبت به فرهنگ ایران باستان ما شکل نمیگرفت .( به عنوان نمونه طرحی که توی مجلس مبنی بر برگردوندن طرح شیر و خورشید بر روی پرچم جمهوری اسلامی ایران داده شد ) یا ( نظر سنجی که بانک ملی در مورد تغییر نام پول ملی کشور از تومان به پارسی به اجرا گذاشت ) و نمونه های دیگه .

دوما به قول استاد رائفی پور تو همایشی که تحت عنوان ( کالبدشکافی یهود ) سخنرانی کرده الان وقت این نیست ما در مورد افکار سنی و شیعه صحبت کنیم و این صحبتی که شما میکنی جنبه نژاد پرستی داره و احتمال تفرقه رو بالا میبره .

سوما جدا کردن تمدن و قدمت ایران از اسلام هم کار درستی نیست ، اسلام خدماتی رو به ما ایرانیها داده و ایرانیها هم خدماتی رو به اسلام . ( خدمات متقابل ایران و اسلام ). به عنوان مثال افراد برجسته ایرانی بودن ( مثل شاه اسماعیل و شاه طهماسب ) که مذهب شیعه و اسلام رو به صورت یک سنت در آوردند و نسبت به اسلام و مذهب شیعه ارزش قائل شدن ، یا اعراب بودن که به ما ایرانیها دین رو که عامل اصلی پیشرفت معنوی بود هدیه کردن .

چهارما اگر مبنا رو حرف شما قرار بدیم به این معنیه که تمامی اساتید دانشگاه که تاریخ تدریس میکنن و تمامی نویسنده ها که تاریخ مینویسن یهودی هستن یا تحت تاثیر یهود و آقای پور پیرار درست میفرمایند ...!!!

دوست من الان وقت جدا کردن نژاد و فرقه نیست ، دشمن همین رو میخواد .
سنی و شیعه و ایرانی و... نداریم .

همه 1 هدف داریم و باید در جهتش تلاش کنیم .

در ضمن بنده قصد توهین نداشتم و قصد گفتن منافق به کسی هم نداشتم . اما میگم مستندات آقای پور پیرار زمانی درسته که دقیقا فیلمی با همون مشخصات صابت کنه که فیلم آقای پور پیرار ساختگی و دست کاری شده نیست .
اینم قبول دارم که باید فیلم رو حتما دید اما این 1 فیلم است در مقابل دهها فیلمی که از جاهای مختلف تخت جمشید گرقته شده است . پس باید با تمامی فیلمهای دیگر تخت جمشید همخوانی داشته باشد و در مرحله آخر اگر اثبات شد بنده خودم هر چه سریعتر این ملت نا آگاه رو آگاه خواهم کرد .

پاینده باشید.
(۱۲/بهمن/۹۰ ۰:۲۰)محـب نوشته است: [ -> ]سلام برادر عزیز

1. مستند کدام فرض ها را گرفته و به چه نتیجه ای رسیده است؟
مگر مستند می خواهد بگوید کورش بد است؟ (کاری ندارم کورش خوب است یا بد - منظورم اینست که مستند اصلا در باره زندگی کورش نیست.)

2. اصلا شما می دانید که کورش چگونه مرده است؟ بروید و تحقیق کنید. و به من بگویید که قبرش کجاست؟ آیا واقعا آن چیزی که الان قبر کورش می شناسید کسی درونش خوابیده است؟

عزیزم به جان خودم مستندو ندیدم چون وقت با ارزشمو صرف دیدن چنین توهماتی نمیکنم
ولی این توهم توطئه شما منو کشته مملکت ما یعنی لنگ قبر کوروشه؟؟؟؟؟
یعنی واقعا الان مشکل ما ایران باستانه؟؟؟؟؟
با وجدانت بگو بجای ساختن این مستندها بهتر نیست 1 نگاه کنیم چی شد مردم پشت علی رو خالی کردن؟؟؟؟
بابا خسته شدیم چپ و راست تو تالار مطلب میزنن شروع میکنن به گند کشیدن هویت این ملت
با این وضعیت به خدا ما شیعه نیستیم بلکه فقط ضدیهودیم دقیقا مثل همون لاییکی که توی امریکا درمورد یهودیا مستند میسازه
درمورد سوال دومت هم پاسخ میدم نه نه نه و اصلا برام مهم نیست ولی به همون قبر سنگی افتخار میکنم که به اسم کسی هست که به من هویت بخشیده هویتی ارزشمندتر از هر کشوری
اره هویت
مطمئنم برادرای تالار دوباره به ما خورده میگیرن که وطن حرام است...
ولی من درجوابشون تک بیتی از سعدی میگم:
که نه روی خوب دیدن گنه است پیش سعدی
تو گمان نیک بردی که من این گناه دارم

این هم قسمتهای نخستین سخنان دکتر مجید شاه حسینی در جلسه نقد فیلم 300 : (بلکه دوستان بی خیال این قضایا بشند)
... پس از انقلاب شاید تصور این بود که ما انقلاب کردیم و شاه سرنگون شد ...
و من طبعا انگیزه ای در مسئولین فرهنگی احساس نمی کردم که به چه دلیل باید از ایران باستان دفاع شود
خیلی ها تردید داشتند که اصلا صلاحه اغاز سال با نوروز باشه؟
تردیدها خیلی جدی بود و در نزد گروهی این مطلب دراین حد از بداعت بود.حقیقت از زمانی روشن شد که دیدیم هویت ملی و تاریخی ایران از دیرباز هویت دینی و الهی بوده حتی قبل از ورود آیین تابناک اسلام ایرانی ها موحد و یکتاپرست بوده اند و اسلام را با دل و جان پذیرفتند که اگر این استعداد تاریخی ایرانی ها نبود چه بسا ما امروز شیعه نبودیم...
از جایی متفکرین ما بعد از انقلاب اسلامی ایران فهمیدند که نمیتوانند نسبت به هویت ملی تاریخی ما در دوره ایران باستان بی تفاوت باشند و این عزم از انجا جدی شد که در دهه سوم انقلاب هالیوود مستقیما هویت ملی تاریخی ما رو هدف گرفت.
اگر ما عکس العمل هالیوود را بعد از انقلاب به 3 دسته تقسیم کنیم میشه گفت:
دهه اول حمله نظامی مستقیم به ایران در پاسخ به تسخیر لانه جاسوسی
دهه دوم تحقیر ایران پس از انقلاب در فیلمهایی مثل بدون دخترم هرگز
دهه سوم حمله به ایران باستان و ریشه های هویت ملی و تاریخی ما مثل : ارباب ارزو _ اسکندر_300 و...
نقد فیلم و.....

خب حالا میخواییم از سخنان استاد نتیجه بگیریم:
1_پس از انقلاب انقدر مردم در مورد ایران باستان مشکوک بودند که حتی قصد داشتند نوروز رو هم کنسل کنند و باید افتخار کرد به امام خمینی (رحمة الله علیه) که ایستادگی کرد وگرنه شک نکنید اگر امام مایل بود خیلی راحت میتوانست این عمل را انجام دهد ولی نه تنها به انها اعتنایی نکرد حتی شعری در وصف نوروز سرایید:
شعر امام:
باد نوروز وزيدست به كوه و صحرا

جامه عيد بپوشيد چه شاه و چه گدا

بلبل باغ جنان را نَبُود راه به دوست

نازم آن مطربِ مجلس كه بُوَد قبله نما
ادامه شعر را در اینجا بخوانید

مسئولین فرهنگی ان زمان هیچ انگیزه برای دفاع از ایران باستان نداشتند که این انگیزه رو اصلا تو مسئولین تالار هم دیده نمیشه

2_حدود ده سال قبل همان متفکران فهمیدند که اشتباه کرده اند و باید از هویت ملی و تاریخی ملت دفاع کنند که البته بنده دعا میکنم مدیران تالار هم با تاخیری 10ساله به این نتیجه برسند

3_دشمن با هدف از پیش تایین شده به ایران باستان حمله میکند و قصد تخریب تاریخ ما را دارد که متاسفانه در تالار بیداری اندیشه نیز خیلی ها همین اقدام را تکرار میکنند
برای مثال در فیلم اسکندر هالیوود او را انسانی خوب نشان میداده که ایران رو تسخیر میکنه و مردم زیر پاش فرش قرمز میندازن... و در تالار دوست ما اسکندر رو ذوالقرنین معرفی میکنه و کلی ازش دفاع میکنه و در اخر میگه تخت جمشیدو اسکندر نسوزوند بلکه خودش به مرور زمان خراب شد...
یا در فیلم 300 خشایار فردی منحرف جنسی و فاسد و خونخوار معرفی میشه که دوست ما همین عملیات روانی رو روی کوروش پیاده میکنه
و...
(۱۲/بهمن/۹۰ ۰:۲۰)محـب نوشته است: [ -> ]مستند میگوید یهودی ها در زمان خشایار شاه نسل کشی کرده اند.
اثبات آن نیز در تورات است.

آنقدر ایرانی کشته اند که در ایران آنقدر آدم نمانده تا تمدن خود را ادامه بدهد.

برای اینکه این جنایت شان را بپوشانند شروع به افسانه سرایی کرده اند.
"داریوش در این مجموعه جشن میگرفته."
بسم الله الرحمن الرحیم

اولا به گفته یهودیها ( صهیونیستها ) نمیشود اعتماد کرد .
دوما تورات کتابی نیست که بتوان بر مبنای آن سندیتی صادر کرد .
سوما :

در سال 484 پیش از میلاد فرمان بسیج دریایی برای شرکت در جنگ با یونانیان از سوی خشایارشا صادر شد٬
نیروی زمینی ایران را 8000 هزار پیاده و 80 هزار سوار تشکیل می‌دادند. نیروی دریایی ایران شامل 1200 کشتی جنگی و 3 هزار کشتی حمل و نقل بود . در این جنگ ایرانیان موفق به تصرف آتن شدند و این جنگ و تصرف آتن چیزی نیست که بشود در تاریخ بر آن سرپوش گذاشت یا ادعای دروغین بودن آن را صادر کرد ،
روند این حملات و حملاتهای دیگری که بعد از خشایار شاه شکل گرفته ، ایران امروز ما را شکل میدهد پس این حملات و جنگها درست است در تاریخ به امید خدا .
ناگفته نماند این جمعیت ، نظامیان پادشاهی خشایارشاه را در بر میگرفت در صورتی که میتوان ثابت کرد که بر مبنای رشد منفی که در زمانهای گذشته بوده و مرگ و میری که در مردان بوده تعداد زنان از مردان قطعا بیشتر بوده . پس :
نتیجه میگیریم اگر هم 77 هزار ایرانی را بر مبنای تورات قتل عام کرده باشند انقدری انسان زنده میمانده که بخواهد تمدن خود را ادامه دهد .

و اگر بخواهیم باور کنیم که ایرانیان بعد از واقعه هولوکاست ایرانی تمدن خود را ادامه نداده اند و همه چیز جعلی میباشد (و افسانه سرایی کرده اند ) در نتیجه عده کثیری از ما بدون آنکه خود بداند باقیمانده نسل یهودیانی است که بعد از واقعه در ایران بوده اند و زاد و ولد کرده اند . و احتمالا تاریخ گذشته ما تا آنجایی که پدربزرگهایمان دیده اند صحت دارد !!!

البته من مستندها رو کامل ندیدم و این صحبتها بر مبنای برداشتی که دوستمان محب از نظریه های پورپیرار داشتند و نقل کردند گفته شد .

پاینده باشید .
به نام خدا.
نقل قول:
اولا اگر تاریخ ما قابل قبول انقلاب نبود ، الان این حمایتها نسبت به فرهنگ ایران باستان ما شکل نمیگرفت .( به عنوان نمونه طرحی که توی مجلس مبنی بر برگردوندن طرح شیر و خورشید بر روی پرچم جمهوری اسلامی ایران داده شد ) یا ( نظر سنجی که بانک ملی در مورد تغییر نام پول ملی کشور از تومان به پارسی به اجرا گذاشت ) و نمونه های دیگه .

اولا: تاریخ ایران تمدن 2500 ساله نیست.
تمدن های خیلی خوبی تو ایران از زمان مادها و ماقبل اون تو ایران بوده. ما شهر سوخته داریم طرف های سیستان که فکر کنم قدمت 5000 ساله داره.
یا آثاری از تمدن در بعضی جاهای ایران پیدا شده که قدمتش رو به 9000 سال هم تخمین زدند.
شما چرا به اون ها، تاریخ ایران نمیگید. و نمی خواهید به اونها افتخار کنید.
اصلا خود شما وقتی میشنوید تاریخ ایران چرا زود فکرتون میره به هخامنشیان؟ چرا مثلا مادها رو تاریخ ایران نمیدونید؟
ثانیا: اینکه چند نفر نماینده مجلس یه جایی یه حرفی بزنند که نمیشه گفت حکومت و انقلاب این حرف رو زد.
چیزی که ملاکه حرف های رهبر کشور هست. شما یه سخنرانی بیار که توش رهبری بیاد و از کورش و داریوش و خشایار و تخت جمشید حمایت کنه. اون موقع میشه گفت که حکومت قبول داره.
ثالثا: همین نماینده مجلس ها هم همین اطلاعات رو مثل شما از تلوزیون گرفتند. نرفتند که تحقیق کنند و به این نتیجه برسند. و اگه بفهمند که شنیده هاشون دروغ بوده. دیگه این حرف ها رو نمیگه.
رابعا: ما نمیگیم تاریخ ایران بده.
ما میگیم تاریخ ایران رو تغییر دادند.
دروغ بافتند.
تاریخ صحیح ایران رو بیار. من و همه ی ایرانی ها بهش افتخار میکنیم. بله آثار تمدن مادها در اولین پایتخت ایران هگمتانه.
این قابل افتخار تر هست. ولی هیچ گونه تبلیغی نشده و هیچ کس به آن افتخار نمیکند.
اگر تاریخی که برای هخامنشیان هم میگویند درست بود. ما هم به آن افتخار میکردیم.

نقل قول:دوما به قول استاد رائفی پور تو همایشی که تحت عنوان ( کالبدشکافی یهود ) سخنرانی کرده الان وقت این نیست ما در مورد افکار سنی و شیعه صحبت کنیم و این صحبتی که شما میکنی جنبه نژاد پرستی داره و احتمال تفرقه رو بالا میبره .

چی گفتی اینجا؟ کی به شیعه سنی کار داره؟
اصلا تو نفهمیدی من تو اون جمله منظورم چی بود.
من میگم شما باد هر جا بوزه، اون وری هستید.
هر جا آدم زیاد باشه میرین اونجا.
فکر میکنید هرجا آدم زیاد باشه حق اونجاست.
و این غلط هست. و به اون نمی گن اندیشه بیدار. به اون میگن بادیسم.
قرآن میفرماید: خبیث و طیب یکی نیستند. هر چند زیادی خبیث ها تو را به تعجب وا دارد. (یعنی تعداد خبیث ها به طور قابل تعجبی زیاد هست.)
نقل قول:
سوما جدا کردن تمدن و قدمت ایران از اسلام هم کار درستی نیست ، اسلام خدماتی رو به ما ایرانیها داده و ایرانیها هم خدماتی رو به اسلام . ( خدمات متقابل ایران و اسلام ). به عنوان مثال افراد برجسته ایرانی بودن ( مثل شاه اسماعیل و شاه طهماسب ) که مذهب شیعه و اسلام رو به صورت یک سنت در آوردند و نسبت به اسلام و مذهب شیعه ارزش قائل شدن ، یا اعراب بودن که به ما ایرانیها دین رو که عامل اصلی پیشرفت معنوی بود هدیه کردن .

چه ربطی داره به بحث؟کی تمدن رو جدا کرد از اسلام؟ما داریم از تاریخ ساختگی برای خشایار صحبت می کنیم. شما میگین شاه اسماعیل خدمت کرده؟
نقل قول:
چهارما اگر مبنا رو حرف شما قرار بدیم به این معنیه که تمامی اساتید دانشگاه که تاریخ تدریس میکنن و تمامی نویسنده ها که تاریخ مینویسن یهودی هستن یا تحت تاثیر یهود و آقای پور پیرار درست میفرمایند ...!!!

ببینید. تمام اطلاعاتی که در مورد هخامنشیان گفته شده توسط کسانی گفته شده که روی تخت جمشید حفاری میکردند.این اشخاص بعدا گزارشی دادند و گفتند که هخامنشیان این جوری بوده.پس چشمه اطلاعات یه جای واحد هست. و اون ها که استادهای دانشگاههای آمریکایی بودند، یهودی بودند.سایر اساتید که نرفتند اطلاعات رو خودشون جمع کنن. اونها به گزارش های این گروه باستان شناس استناد کردند.به همین دلیل همه یه چیز رو تکرار میکنند.

نقل قول:
دوست من الان وقت جدا کردن نژاد و فرقه نیست ، دشمن همین رو میخواد .
سنی و شیعه و ایرانی و... نداریم .

همه 1 هدف داریم و باید در جهتش تلاش کنیم .

بازهم بی ربط.کی در مورد شیعه و سنی حرف زد؟چه نژادی؟ چه فرقه ای؟

نقل قول:
در ضمن بنده قصد توهین نداشتم و قصد گفتن منافق به کسی هم نداشتم .

ولی در عمل هم توهین کردید و هم برچسب نفاق صادر کردید.

(۱۲/بهمن/۹۰ ۳:۲۴)soshiant نوشته است: [ -> ]اولا به گفته یهودیها ( صهیونیستها ) نمیشود اعتماد کرد .

احسنت و هزارن بارک الله.
من هم دقیقا همین چیز رو میگم.
میگم که به گفته ی یهودی ها نمیشه اعتماد کرد.
و تاریخ هخامنشیان رو هم اساتیدی که یهودی بودند استباط کرده اند.
پس: تاریخ هخامنشیانی که یهودی ها ساختن قابل اطمینان نیست.

(۱۲/بهمن/۹۰ ۳:۲۴)soshiant نوشته است: [ -> ]
دوما تورات کتابی نیست که بتوان بر مبنای آن سندیتی صادر کرد .

بله. تورات کتاب آسمانی تحریف شده است.
ولی اون چیزی که ما میگیم بخشی از تورات هست که بعدا اضافه شده.
و توش گفتند که یهودی ها ایرانی ها رو کشتند.
هر سال هم همون روز رو جشن میگیرن. (جشن پوریم.)
و این داستان به احتمال قوی درست هست. چون که خیلی بعیده که داستانی که اتفاق نیافتاده در تورات وارد بشه و یهودیای اون زمان چیزی نگن!
به هر حال مهم اینه که یهودی ها خودشون قبول دارند.
و میگن "که ما این گند رو بالا آوردیم. و نباید مردم بفهمند. چون ما کار درستی نکردیم. ما تروریسم و آدم کش (چه عرض کنم - نسل کش) هستیم.) اگه ایرانی ها بفهمند از ما خوششون نمیاد. بی بی سی و سی ان ان نگاه نمی کنن. دیگه نمیگن که یهودیها که زمین فلسطینی ها رو خریدن. و همچنین سایر ملت ها هم دیگه با ما دوست نمیشن. چون ما گرگ صفتیم."

(۱۲/بهمن/۹۰ ۳:۲۴)soshiant نوشته است: [ -> ]
[b]سوما :

در سال 484 پیش از میلاد فرمان بسیج دریایی برای شرکت در جنگ با یونانیان از سوی خشایارشا صادر شد٬
نیروی زمینی ایران را 8000 هزار پیاده و 80 هزار سوار تشکیل می‌دادند. نیروی دریایی ایران شامل 1200 کشتی جنگی و 3 هزار کشتی حمل و نقل بود . در این جنگ ایرانیان موفق به تصرف آتن شدند و این جنگ و تصرف آتن چیزی نیست که بشود در تاریخ بر آن سرپوش گذاشت یا ادعای دروغین بودن آن را صادر کرد ، ...

[/b]

چه نکته جالبی رو خودتون به یادم انداختید.
تو همین افسانه سرایی ها برای اینکه به ملت ایران توهین کنند، توهین بدتر از نسل کشی پوریم، میگن که ایرانی ها با پنج میلیون نفر رفتند و از سیصد نفر شکست خوردند!!!!!!!!!!!!!!!!

عجــــــــــــــــــــــــب!!!
یعنی چی؟
خدا وکیلی خودتون قضاوت کنید. اگه 5 میلیون تا گوسفند! به 300 نفر حمله کنند ممکنه ببازند؟
5 میلیون تا موش
5 میلیون تا سوسک.
پس چطور ممکنه که 5 مییلیون تا آدم از 300 تا تک آدم شکست بخورند.
دیگه ما چیزی که داریم داستان طالوت هست که با 313 نفر رفتند و با کلی عنایات و توکل و نمی دونم چی به جالوت پیروز شدند که اونها هم از 10 هزار نفر بیشتر نمیتونن باشن. (اطلاع دقیق ندارم)
چطوریه 300 تا حروم زاده میتونن 5 میلیون تا موحد رو بکشند؟
شما بگین.

این تاریخ ساختگی هست که برای ما ساختن.

یاد داستان اون دو تا همسایه می افتم که یکی شون یه قابلمه قرض کرده بود و فرداش با همون قابلمه یه قابلمه کوچیک هم میاره میگه دیشب قابلمه تون زایید.
دفعه بعد که قابلمه رو قرض میکنه، دیگه قابلمه رو نمیده و میگه که قابلمه تون مرد.

یهودی ها با این تاریخ ساختگی به ملت شریف ایران بدترین توهین ممکن رو کردند.
اگه میبینی یهودی داره زیر بغلت هندونه میده که شما برترین کشور بودید.
بدون که فرداش این جور حرفی هم در میاره. که 300 نفر روستایی تونستند 5 میلیون تا نظامی ایرانی رو شکست بدن. و اون فیلم رو بسازن.

نقل قول:
بسم الله الرحمن الرحیم
٬
نیروی زمینی ایران را 8000 هزار پیاده و 80 هزار سوار تشکیل می‌دادند. نیروی دریایی ایران شامل 1200 کشتی جنگی و 3 هزار کشتی حمل و نقل بود . در این جنگ ایرانیان موفق به تصرف آتن شدند و این جنگ و تصرف آتن چیزی نیست که بشود در تاریخ بر آن سرپوش گذاشت یا ادعای دروغین بودن آن را صادر کرد ،
[/b]روند این حملات و حملاتهای دیگری که بعد از خشایار شاه شکل گرفته ، ایران امروز ما را شکل میدهد پس این حملات و جنگها درست است در تاریخ به امید خدا .
ناگفته نماند این جمعیت ، نظامیان پادشاهی خشایارشاه را در بر میگرفت در صورتی که میتوان ثابت کرد که بر مبنای رشد منفی که در زمانهای گذشته بوده و مرگ و میری که در مردان بوده تعداد زنان از مردان قطعا بیشتر بوده . پس :
نتیجه میگیریم اگر هم 77 هزار ایرانی را بر مبنای تورات قتل عام کرده باشند انقدری انسان زنده میمانده که بخواهد تمدن خود را ادامه دهد .

شما حرف هایی رو که مینویسین روش فکر هم میکنین؟ یا فقط همینجور از کتاب های سرتاسر دروغی و تحریف شده کپی پیست میکنین؟ اون وقت اون 80 هزار تا سوار حد اقل باید 80 هزار اسب هم داشته باشن. میشه بگین تو اون دوران چه جوری غذا و مقدار اب 80000 اسب تامین میشده؟ میشه بگین چه جوری 1200 کشتی جنگی که حد اقل خدمه اش باید 500 نفر بوده باشه اب و مواد غذاییش تامین میشده؟ با یه سر جمع بندی سر انگشتی این چیزی که شما الان اینجا نوشتین کاملا مضحک، خنده دار و نشان از ساده لوحی مردمی داره که اینا رو قبول میکنن. 500*1200 = 600000 یعنی غذا، اب این خدمه 600000 نفری چه جوری تامین میشده؟

همچین چیزی اصلا امکان پذیر نیست. اسب بعد از هر 40 کیلومتر باید 5 لیتر اب مصرف کنه وگرنه از کف کردن زبونش تلف میشه. 80000 اسب که هر کدوم حد اقل باید هر 40 الی 60 کیلومتر 5 لیتر اب مصرف کنن پس میشه 400000 هزار لیتر اب!!!!!!!!!!!!!!! میدونی این یعنی چی؟ اون هم تو محیط ناهمواری که تا اتن باید میرفتن. با امکانات اون زمان که اصلا معلوم نیست چه جوری این کار انجام شده.

این همه اب رو چه جوری حمل میکردن؟ یا این همه غذا رو؟ اصلا همه اینا نشون دهنده سرکار بودن ماست. همه ما سرکاریم. تاریخ سرتاسر دروغه. هیچ شکی درش نیست. ما هایپ شدیم. زیر بقلمون هندونه گذاشتن تا خیال کنیم ما بهترین ادم های جهان بودیم. در حالیکه جز درزوغ به ما چیزی نگفتن.

هر کسی میخواد بره دنبال دروغ بره راه بازه اما لطفا چرت و پرت هایی مثل 7000000 هزار پیاده نظام و 6000 هزار نفر بر زن و 5000 هزار کاپیتان زن رو اینجا ننویسن که بعدا سوژه بشین.

دروغ های بزرگی مثل اینکه میگن شاپور از اینجا تا رم اتشکده ساخته. یکی از اون اتشکده ها اینجا نیست. در واقع در هیچ جا نیست.

این اطلاعات همه جدید ساخته شدن. و همه برای نهضت خودشون هست. همه این ها نشان از ظهور پسر تاریکی داره. پسر تاریکی تمام این جهان رو از دروغ و تحریف پر خواهد کرد.همون طور که الان پر شده. ما داریم نزدیک میشیم. نزدیک تر از اون چیزی که فکرشو بکیند. الان هم نزدیکیم ولی خودمون خبر نداریم. به جا یانکه وقتمون رو بر روی این موضوع بزاریم اما اون کاری کرده تا ما سرگرم بحث در یک مشت دروغ و تحریف باشیم. وقتی با هم بحث و دعوا کنیم دیگه کاری به این نداریم که پسر تاریکی تو جهان داره چه کاری انجام میده.

اون هر روز بیشتر پیشرفت میکنه و شما ها با 6000 هزار سرباز در 4000 هزار سال پیش هنوز دارین با هم جنگ میکنین. چیزی که اون میخواد. هیچ کدوم از شما از همین 60 سال گذشته خودتون دقیق خبر ندارین اما جوری کنترل شدین که سر 3000 هزار سال پیش با هم دعوا و جنگ کنین. چون اون میخواد تا شما ها همیشه با هم در اختلاف به سر ببرین. و شما ها هم اطاعت میکنین.

همه تون از مباحث اصلی دور شدین.تمامی جنیان کافر و قدرتمند همینو میخوان و دارن به هدفشون میرسن. همه میگن خدایا این چه دنیایی هست اخه. اما یکی پیدا نمیشه بگه تمام بدبختی بشریت هوروس و شیاطین و کسایی هستن که ازش پیروی میکنن.

پسر تاریکی به زودی ظهور میکنه ولی شما ها هنوز بر سر خشایار و کوروش و یک مشت اطلاعات دروغی با هم میجنگین. این یعنی پیروزی عظیم برای شیطان - بعل - ازازیل - داگون - ست - هاتار-ایسیس- ایشتر و هوروس.... اینها خانواده شیطان هستن. کاملا زنده و فعال اند. از ابتدای خلقت شما ها در حال تلاش برای نابودی تک تکتون هستن.

بزرگترین موفقیت شیاطین اینه که شما باور کنین اونا وجود ندارن. اما دارن به الله قسم دارن و همین الان دارن از تمام قدرتشون برای گمراهی شما ها استفاده میکنن. اونها قوی تر شدن. ای الله من از خاک بودم. ما رو هدایت کن و کاری نکن که با اختلافمون بین یک سری اطلاعات دروغی باعث خشنودی هوروس و شیاطین بشیم.

جنگ کنین با هم. اختلاف یکی برگ های برنده هوروس هست. شما باید درک کنین که نیرویی با تمام قدرت به جنگ با نوع انسان اومده و به عزت الله قسم خورده که نسل انسان رو از ریشه ساقط کنه و همه رو به گمراهی بکشونه. این گمراه کردنه. تمامی این اطلاعات دروغیه که اون به شکل حقیقت به چشم ما نشون میده. دقیقا مثل تلوزیون که همه خیال میکنن حقیقته.

هوروس (خدا جنگ) : جهان را به خون غسل خواهم داد و خدا را به زیر خواهیم کشید (کتاب شریعت)

با این جنگ هاتون کاری نکنین به هدفش برسه.

هر کس هدایت یافت به نعف خود هدایت یافته و هر کس راه گمراهی را انتخاب کرد روی سعادت نخواهد دید.
ای الله یکتا ما را به راه راست هدایت فرما، راه انان که بهشان لطف کردی و هدایت کردی نه راه انان که به بهشان خشم کردی و نه گمراهان.
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع