(۱۲/بهمن/۹۰ ۰:۲۰)محـب نوشته است: [ -> ]سلام برادر عزیز
1. مستند کدام فرض ها را گرفته و به چه نتیجه ای رسیده است؟
مگر مستند می خواهد بگوید کورش بد است؟ (کاری ندارم کورش خوب است یا بد - منظورم اینست که مستند اصلا در باره زندگی کورش نیست.)
2. اصلا شما می دانید که کورش چگونه مرده است؟ بروید و تحقیق کنید. و به من بگویید که قبرش کجاست؟ آیا واقعا آن چیزی که الان قبر کورش می شناسید کسی درونش خوابیده است؟
عزیزم به جان خودم مستندو ندیدم چون وقت با ارزشمو صرف دیدن چنین توهماتی نمیکنم
ولی این توهم توطئه شما منو کشته مملکت ما یعنی لنگ قبر کوروشه؟؟؟؟؟
یعنی واقعا الان مشکل ما ایران باستانه؟؟؟؟؟
با وجدانت بگو بجای ساختن این مستندها بهتر نیست 1 نگاه کنیم چی شد مردم پشت علی رو خالی کردن؟؟؟؟
بابا خسته شدیم چپ و راست تو تالار مطلب میزنن شروع میکنن به گند کشیدن هویت این ملت
با این وضعیت به خدا ما شیعه نیستیم بلکه فقط ضدیهودیم دقیقا مثل همون لاییکی که توی امریکا درمورد یهودیا مستند میسازه
درمورد سوال دومت هم پاسخ میدم نه نه نه و اصلا برام مهم نیست ولی به همون قبر سنگی افتخار میکنم که به اسم کسی هست که به من هویت بخشیده هویتی ارزشمندتر از هر کشوری
اره هویت
مطمئنم برادرای تالار دوباره به ما خورده میگیرن که وطن حرام است...
ولی من درجوابشون تک بیتی از سعدی میگم:
که نه روی خوب دیدن گنه است پیش سعدی
تو گمان نیک بردی که من این گناه دارم
این هم قسمتهای نخستین سخنان دکتر مجید شاه حسینی در جلسه نقد فیلم 300 : (بلکه دوستان بی خیال این قضایا بشند)
... پس از انقلاب شاید تصور این بود که ما انقلاب کردیم و شاه سرنگون شد ...
و من طبعا انگیزه ای در مسئولین فرهنگی احساس نمی کردم که به چه دلیل باید از ایران باستان دفاع شود
خیلی ها تردید داشتند که اصلا صلاحه اغاز سال با نوروز باشه؟
تردیدها خیلی جدی بود و در نزد گروهی این مطلب دراین حد از بداعت بود.حقیقت از زمانی روشن شد که دیدیم هویت ملی و تاریخی ایران از دیرباز هویت دینی و الهی بوده حتی قبل از ورود آیین تابناک اسلام ایرانی ها موحد و یکتاپرست بوده اند و اسلام را با دل و جان پذیرفتند که اگر این استعداد تاریخی ایرانی ها نبود چه بسا ما امروز شیعه نبودیم...
از جایی متفکرین ما بعد از انقلاب اسلامی ایران فهمیدند که نمیتوانند نسبت به هویت ملی تاریخی ما در دوره ایران باستان بی تفاوت باشند و این عزم از انجا جدی شد که در دهه سوم انقلاب هالیوود مستقیما هویت ملی تاریخی ما رو هدف گرفت.
اگر ما عکس العمل هالیوود را بعد از انقلاب به 3 دسته تقسیم کنیم میشه گفت:
دهه اول حمله نظامی مستقیم به ایران در پاسخ به تسخیر لانه جاسوسی
دهه دوم تحقیر ایران پس از انقلاب در فیلمهایی مثل بدون دخترم هرگز
دهه سوم حمله به ایران باستان و ریشه های هویت ملی و تاریخی ما مثل : ارباب ارزو _ اسکندر_300 و...
نقد فیلم و.....
خب حالا میخواییم از سخنان استاد نتیجه بگیریم:
1_پس از انقلاب انقدر مردم در مورد ایران باستان مشکوک بودند که حتی قصد داشتند نوروز رو هم کنسل کنند و باید افتخار کرد به امام خمینی (رحمة الله علیه) که ایستادگی کرد وگرنه شک نکنید اگر امام مایل بود خیلی راحت میتوانست این عمل را انجام دهد ولی نه تنها به انها اعتنایی نکرد حتی شعری در وصف نوروز سرایید:
شعر امام:
باد نوروز وزيدست به كوه و صحرا
جامه عيد بپوشيد چه شاه و چه گدا
بلبل باغ جنان را نَبُود راه به دوست
نازم آن مطربِ مجلس كه بُوَد قبله نما
ادامه شعر را در اینجا بخوانید
مسئولین فرهنگی ان زمان هیچ انگیزه برای دفاع از ایران باستان نداشتند که این انگیزه رو اصلا تو مسئولین تالار هم دیده نمیشه
2_حدود ده سال قبل همان متفکران فهمیدند که اشتباه کرده اند و باید از هویت ملی و تاریخی ملت دفاع کنند که البته بنده دعا میکنم مدیران تالار هم با تاخیری 10ساله به این نتیجه برسند
3_دشمن با هدف از پیش تایین شده به ایران باستان حمله میکند و قصد تخریب تاریخ ما را دارد که متاسفانه در تالار بیداری اندیشه نیز خیلی ها همین اقدام را تکرار میکنند
برای مثال در فیلم اسکندر هالیوود او را انسانی خوب نشان میداده که ایران رو تسخیر میکنه و مردم زیر پاش فرش قرمز میندازن... و در تالار دوست ما اسکندر رو ذوالقرنین معرفی میکنه و کلی ازش دفاع میکنه و در اخر میگه تخت جمشیدو اسکندر نسوزوند بلکه خودش به مرور زمان خراب شد...
یا در فیلم 300 خشایار فردی منحرف جنسی و فاسد و خونخوار معرفی میشه که دوست ما همین عملیات روانی رو روی کوروش پیاده میکنه
و...