کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مستند معجولات مجلل یا دروغی بنام پاسارگاد
۱:۲۰, ۵/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۰ ۱:۲۶ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #1
آواتار

[b]بنام خدا
مستند معجولات مجلل ،مباحثی رو درباره چگونگی ساخته شدن پاسارگاد، مطرح مینماید و میگوید قبر کوروش توسط یهودیان و عوامل آنها در ایران ساخته شده است
پیشنهاد میکنم حتما حتما ببینید .
لازم به ذکر است که این مستند جای نقد بسیاری برای دوستان تالار ایجاد می نماید که امیدوارم مورد استفاده تمامی اعضا قرار گیرد.

[/b]
mall">(این مستند 12 قسمت دارد که تا به حال این قسمتها به دست من رسیده است
[b]
mall">[تصویر: Presentation1.gif]
mall">قسمت 1
قسمت 2
قسمت 3
قسمت 4
قسمت 5
قسمت 6

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، gabriel40 ، أین المنتظر ، محـب ، حسن.س. ، Islam ، freewish ، sogiii

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۵۰, ۵/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۰ ۲۲:۵۸ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #11
آواتار
خدمت عزیزان سلام علیکم

چون می دانم عاشقان کوروش هر لحظه امکان ورود دارند و مطالبی را بر ضد ناصر پورپیرار که مسئول این مستند است می فرمایند بنده دست پیش می گیرم که اتهامات همین اول مطرح و بهانه ای به دست آن ها داده نشود.

پورپیرار یکی از اعضای اصلی مهمترین حزب کمونیست ایران(حزب توده) بوده است و از این منظر اصلا عملکردش قابل دفاع نیست و کمونیست ها خیلی به اسلام و مملکت ضرر زده اند.خدا جزایشان را بدهد.اما از آن جا که این فرد مخالفت های جدی با دروغ پراکنی های مورخان و محققان غربی درباره ی قبل از اسلام داشته مورد تاخت و تاز فراوان کوروش دوستان و البته یهودیان است.

به هر حال منظور سخن اینکه تهمت ها و سخن های نادرست و بدون مدرک درباره ی او هم است و البته حرف هایی از این فرد که واقعا نادرست و بی اساس نیز همین طور.برخی مخالفت های و حرف های این فرد راجع به تاریخ پس از اسلام یا از او نیست یا حرف های مفت پورپیرار است که اصلا قابل دفاع نیست.

از این رو هر چه که در این مستند است را با دقت دیده و منابع گفته شده را بررسی کنید و با تفکر مستقل تصمیم بگیرید.

حضرت علی(علیه السلام) می فرمایند که به آنچه می گوید توجه کن و نه گوینده.ان شاء الله رهنمون شوید که یهودیان چه بر سر تاریخ قبا از اسلام این مملکت آورده اند و عده ای وطن پرست چگونه نوکر بی مواجب آن ها شده اند.

یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، محـب ، vahrakan ، تازه مسلمان ، sogiii ، Alberto
۱۱:۳۴, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #12

یه مطلبی بود من پارسال تو اینترنت دیده بودم و جستجو کردم و لینکش پایینه.

http://www.mashreghnews.ir/NSite/FullSto...s/?Id=6685

تو این مطلب نوشته که چون کتیبه کورش شرک آلود هست یا کورش ذوالقرنین نیست
یا اینکه روی این کتبه این چیزها نوشته نشده.

و اما در مورد ناصر پور پیرار، من که لیسانس ام تو تبریز بودم، خیلی مورد توجه پان ترک ها بود.

من این مستند رو اولین بار دیروز دیده بودم. ولی وقتی تبریز بودم یه چیزهایی شنیده بودم که این جور مستندی هست.
به همین دلیل همین که لینک مستند رو اینجا دیدم دانلودش کردم.

یه مطلبی هم هست که باید در نظر بگیریم و حواسمون باشه
اونم اینه که ممکنه این کار بازهم کار یهودیا باشه، در راستای تجزیه کردن کشور. یا اجرای طرح خاورمیانه جدید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
۱۱:۵۳, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
نقل قول:این مستند 12 قسمت دارد که تا به حال این قسمتها به دست من رسیده است
بدستت نرسیده دوست من!!!!! بنده بقیش آپلود نکردم. چون تو سایتanti666 قرار شد دیگه بحث نکنیمHuh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
۱۶:۳۴, ۷/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۰ ۱۶:۳۵ توسط محـب.)
شماره ارسال: #14

سلام عزیز.
میشه بگین چرا قرار گذاشتین دیگه بحث نکنین؟
لینک اون صفحه که توش در این مورد بحث کردید رو اگه ممکنه بزارید تا روند بحث های اون جا رو هم داشته باشیم.

البته من ادامه این مستند رو تو یه سایت دیگه پیدا کردم. کافیه اسم فایل رو سرچ کنید: LF_MQ_7.wmv
۱۷:۴۰, ۷/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۰ ۵:۱۹ توسط Mehrdad.IV.)
شماره ارسال: #15

یا الله

دانلود کامل مستند Luxury Forgeds یا معجولات مجلل + انونس در پنج قسمت با حجم 1.7 گیگابایت ( برای کسایی که اینترنت یک مگابایت یا 2 مگابایت یا 512 دارن)

قسمت اول

قسمت دوم

قسمت سوم

قسمت چهارم

قسمت پنجم

----------------------------

دانلود مستند معجولات مجلل با کیفیت پایین در 12 قسمت. (برای کسایی که اینترنت 128 یا 256 دارن)

قسمت اول

قسمت دوم

قسمت سوم

قسمت چهارم

قسمت پنجم

قسمت ششم

قسمت هفتم

قسمت هشتم

قسمت نهم

قسمت دهم

قسمت یازدهم

قسمت دوازدهم

----------------------------

دانلود مستند فوق العاده طوفان نوح ، مستندی بسیار جالب از ناصر پور پیریار در مورد کشتی نوح و اثرات به جا مانده از ان که پیشنهاد میشه ببینین حتما :

(مختص کاربرانی که اینترنت بالای 512 دارن. البته پشنهاد میشه کسایی که اینترنت 128 یا 256 دارن یه یا الله بگن و دانلود کنن)

دانلود مستند کشتی نوح با حجم 432 مگابایت

------------------------------------------

دانلود مستند زخم نشر کاری دیگر از ناصر پور پیریار

قسمت اول

قسمت دوم

قسمت سوم

قسمت چهارم

قسمت پنجم

--------------------------------

و در اخر مستند بی نظیر تخت گاه هیچ کس ، اثری فوق العاده و بسیار جنجالی از ناصر پور پیریار که درش ثابت کرد که ، تخت جمشید هیچ وقت کامل نبوده و نشده.

پیشگفتار - ما چه میخواهیم؟

قسمت اول - مدخل و مقدمه

قسمت دوم - دیوار غربی

قسمت سوم - پله ها

قسمت چهارم - دروازه ملل

قسمت پنجم - کاخ نیمه تمام

قسمت ششم - صد ستون

قسمت هفتم - اپادانا

قسمت هشتم - تچر

قسمت نهم - هدیش

قسمت دهم - خزانه تخت جمشید

قسمت یازدهم + مصاحبه با اقای ناصر پور پیریار

پیشنهاد میشه حتما همه رو دانلود کنین و با دقت بار ها و بار ها تماشا کنین!

حق و صبر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، محـب
۰:۰۷, ۱۰/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۰ ۰:۰۹ توسط محـب.)
شماره ارسال: #16

سلام.

مستند تخت گاه هیچ کس رو نگاه کردم:
با ارائه دلایلی اول ثابت می کنه که تخت جمشید هیچگاه تکمیل نشده.
بعد آخر مستند، تو مصاحبه، ازش سوال میشه که چرا تخت جمشید کامل نشده و نیمه کاره رها شده.
و پورپیرار تو جواب، اون رو به مسئله استر و همون نسل کشی ایرانیانی که تو تورات اومده و در تمام تاریخ سانسور شده ربط میده. و میگه که یهودیان ایرانیان رو کشتند (جالبه که نسل کشی ایرانی ها تو زمان خشایار شاه بوده و ساخت تخت جمشید هم تو زمان خشایار شاه)

خیلی عجیب هست.

در مورد شخصیت پورپیرار هم باید بررسی بشه.
بعضی جاها نوشتن که تاریخ شناس نبوده و یک شبه تاریخ شناس شده. (البته اگه یک شبه هم تاریخ شناس شده باشه، ایرادهای خوبی گرفته و باید جواب داده بشه)
چون با یهود مشکل داره ممکنه که تبلیغات بر ضدش از طرف یهود باشه.
تو ویکی پدیا نوشته که با امیر المومنین حضرت علی ع هم مشکل داره، (اگه این جوری باشه، فراموش نکنیم که هیچ خیری تو دشمنان اهل بیت نیست.) البته مرجع این حرفش فی*ل*تر بود و نمی دونم چقدر راسته.

من نه میتونم تاییدش کنم و نه ردش. چون تخصصی تو این ضمینه ها ندارم.
ولی بجای تخریب چهره ی این شخص باید به سوالهایی که مطرح کرده جواب داده بشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، sogiii
۰:۳۴, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
(۱۰/بهمن/۹۰ ۰:۰۷)محـب نوشته است:  سلام.

مستند تخت گاه هیچ کس رو نگاه کردم:
با ارائه دلایلی اول ثابت می کنه که تخت جمشید هیچگاه تکمیل نشده.
بعد آخر مستند، تو مصاحبه، ازش سوال میشه که چرا تخت جمشید کامل نشده و نیمه کاره رها شده.
و پورپیرار تو جواب، اون رو به مسئله استر و همون نسل کشی ایرانیانی که تو تورات اومده و در تمام تاریخ سانسور شده ربط میده. و میگه که یهودیان ایرانیان رو کشتند (جالبه که نسل کشی ایرانی ها تو زمان خشایار شاه بوده و ساخت تخت جمشید هم تو زمان خشایار شاه)

خیلی عجیب هست.

کجاش عجیب است.کار ساخت تخت جمشید از زمان داریوش اغاز شده است و با نسل کشی خشایارشاه نیمه تمام مانده است.حتی اقوالی می گوید بعد از آن هم قصد ادامه داشتند که موفق نشدند.

(۱۰/بهمن/۹۰ ۰:۰۷)محـب نوشته است:  در مورد شخصیت پورپیرار هم باید بررسی بشه.
بعضی جاها نوشتن که تاریخ شناس نبوده و یک شبه تاریخ شناس شده. (البته اگه یک شبه هم تاریخ شناس شده باشه، ایرادهای خوبی گرفته و باید جواب داده بشه)
چون با یهود مشکل داره ممکنه که تبلیغات بر ضدش از طرف یهود باشه.
تو ویکی پدیا نوشته که با امیر المومنین حضرت علی ع هم مشکل داره، (اگه این جوری باشه، فراموش نکنیم که هیچ خیری تو دشمنان اهل بیت نیست.) البته مرجع این حرفش فی*ل*تر بود و نمی دونم چقدر راسته.

من نه میتونم تاییدش کنم و نه ردش. چون تخصصی تو این ضمینه ها ندارم.
ولی بجای تخریب چهره ی این شخص باید به سوالهایی که مطرح کرده جواب داده بشه.

گفتم پوپیرار مشکلات زیاد دارد.حرفهایش را دقت کن و با عقلت و تصاویر نیمه کاره تخت جمشید مقایسه کن.قضیه پوریم هم که اثبات شده است.به نظر مشکلی نباشد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محـب ، vahrakan
۰:۵۴, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
من نه مستند رو نگاه کردم نه خیلی از تاریخ سر در میارم ولی چرا کسی فکر نمی کنه که شاید الان می خوان تاریخ مارو خراب کنند؟ اول میگن کوروش آدم بدی بوده بعد تخت جمشید ساخته نشده بعد پاسارگاد جعلیه و همه ی اینارو یهودی ها درست کردند! حرکت بعدی چیه؟
۲۰:۴۰, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #19

پس اگه اون جوریه این قضیه (یعنی تاریخ سازی یهود برای ایرانیان برای ماس مالی پوریم) یه قضیه جدی هست.
در حد سایر خیانت های یهودی ها.
و باید تو این سایت در موردش زیاد صحبت بشه.
مستند ها ساخته بشه.
و باید افشا سازی بشه.

و به نظر من این فروم باید نقطه شروعی باشه.
باید مثل مستند ظهور مستند های 10 دقیقه ای به زبان های فارسی و انگلیسی ساخته بشه و در یوتیوب و فیس بوک و سایر جاهایی که ایرانی ها و خارجی ها هستند پخش بشه.
خلاصه باید گوش عالم رو کر کنیم.

خیلی ها یکی خود من تا بحال این قضیه رو اینقدر جدی نمیدونستم.
و خیلی ایرانی ها هستند که به تاریخ خیالی خودشون افتخار میکنند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س.
۱۷:۰۰, ۱۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
چقدر جالب! یعنی کوروشی که همه ی دنیا ازش حرف میزننو تحسینش میکنن وجود نداشته! اونوقت امام زمانی که هیچس ندیده و همه چیز بر اساس حدس و گمانه حتمن وجود داره!!!
من مخالف دین نیستم. اینو بگم که شورش نشه بر علیه من.
اما من نمی فهمم چرا تا پای یهود میاد وسط یهو همه چیز برعکس میشه.
اصلن یهود چه نفعی میبره؟
همه ی دنیا دنبال اینن که برای خودشون تاریخ و پیشینه بسازن... حتا بخرن!! اونوقت ما کوروش داشتیم.. داریوش داشتیم.. یه زمانی واسه خودمون جبروتی داشتیم! حالا الان که به لطف آقایون شدیم تروریست و همردیف عربای عقب مونده ی سوسمارخور
داریم تاریخ رو از کتابامون حذف میکنیم و واسه خودمون میتینگ میذاریم که کوروش ساخته ی دست یهودیاس؟؟؟
میریم دنبال نمادای فراماسونری لابلای میله های ایستگاه اتوبوس میگردیم... جایزه فرهادی اخ و پیفه...
چرا هیچ تاپیکی باز نمیکنین که چرا وقتی عربا به اسم گسترش اسلام به ایران حمله کردن چطور دینشون رو به ما تحمیل کردن و چقدر به اسم اسلام به زنامون هتک حرمت شد و فرهنگ و پیشینمونو ازمون گرفتن
الانم دارن هرهر به ریشمون میخندن....
متاسفم که دارین پیشینه ی کشورتون... خاکتون... آبا و اجدادتونو زیر سوال میبرین.....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Yaser_h2011
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]