۲۶/اردیبهشت/۹۲, ۸:۴۱
سلام
البته این تاپیک مربوط به خیلی وقت قبل هست، و دوستانی هم که از ایجادکننده تاپیک میخوان مدرک نشون بده متوجه باشن که آخرین بازدید ایشون 3 بهمن 89 بوده!
حرفهای شما خودش سندی بر نتیجه گیری آنهاست!
اونها میگن یهودیها رسانهها رو میچرخونن و هیتلر رو ضدیهود جلوه میدن.
شما هم نمونههایی آوردین که صد در صد مورد تأیید رسانهها هست و در اونها هیتلر ضدیهود نشون داده شده.
خود من یک مورد از ایشون دیدم که میگفتن نظریه بیگ بنگ برای توجیه پیدایش تصادفی درست شده، اما همانطور که من اینجا گفتم نظریهی محکمی هست، و حتی آیهی قرآن داریم که به آن اشاره میکند!
حتی بعضی دانشمندان از بیگبنگ استفاده میکنن تا پیدایش تصادفی رو رد کنند!(تحت عنوان The Kalam Argument که سه تا گزاره داره: 1.جهان یک آغاز داشته. 2.هرچیزی که آغاز داره، علت داره. 3.پس جهان علت داشته)
اما این نتیجه گیری شما که بدون دلیل تعمیم دادید به تمام حرفهای ایشون مسلماً استدلال غلطی هست.
البته این تاپیک مربوط به خیلی وقت قبل هست، و دوستانی هم که از ایجادکننده تاپیک میخوان مدرک نشون بده متوجه باشن که آخرین بازدید ایشون 3 بهمن 89 بوده!

(۲۳/اسفند/۹۱ ۲۳:۱۰)یه بنده ی خدا نوشته است: [ -> ]دوستانی که کتاب نبرد من را که آدولف هیتلر نوشته و پس از انجیل در اروپا پرفروش ترین کتاب هست, مطالعه نکردند مطلقا نمی توانند در این تاپیک شرکت کنند. هیتلر صراحتا در این کتاب عنوان کرده " من از نفوذ و گسترش تسلط یهودیان در جهان نگرانم و نبرد من و هدف من کنترل قوم یهود است"خب همین دیگه،
...
اما دلایل من به جز کتاب نبرد من که ترجمه های مختلف آن هم در ایران موجوده متن سخنرانی آدولف هیتلر است و البته وصیت نامه ی ایشون هست.
حرفهای شما خودش سندی بر نتیجه گیری آنهاست!اونها میگن یهودیها رسانهها رو میچرخونن و هیتلر رو ضدیهود جلوه میدن.
شما هم نمونههایی آوردین که صد در صد مورد تأیید رسانهها هست و در اونها هیتلر ضدیهود نشون داده شده.

(۲۳/اسفند/۹۱ ۲۳:۱۰)یه بنده ی خدا نوشته است: [ -> ][/b] برادر محترم من کمتر سخنرانی های رائفی پور را نگاه کن ایشون فقط یک محقق هستند و نظریه میدهند دلیل نمیشه هرچی ایشون بگه درست باشه فقط در حد یک نظریه هست حرفهای ایشون نمونه ی بارزش این آقا قبل از المپیک لندن مدام میگفتند که المپیک 2012 با یک فاجعه ی عظیم همراه است قراره به چین یا سوریه یا حتی ایران حمله ی بزرگی بشه که نظریه ی ایشون به شدت شکست خورد پس نتیجه بگیرید بسیاری از نظریه های دیگر ایشون هم تکلیفشون چی هست.درسته که اشتباه داشته اند.
خود من یک مورد از ایشون دیدم که میگفتن نظریه بیگ بنگ برای توجیه پیدایش تصادفی درست شده، اما همانطور که من اینجا گفتم نظریهی محکمی هست، و حتی آیهی قرآن داریم که به آن اشاره میکند!
حتی بعضی دانشمندان از بیگبنگ استفاده میکنن تا پیدایش تصادفی رو رد کنند!(تحت عنوان The Kalam Argument که سه تا گزاره داره: 1.جهان یک آغاز داشته. 2.هرچیزی که آغاز داره، علت داره. 3.پس جهان علت داشته)
اما این نتیجه گیری شما که بدون دلیل تعمیم دادید به تمام حرفهای ایشون مسلماً استدلال غلطی هست.