(۲۲/بهمن/۹۰ ۱۸:۴۰)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
این که ایشون فرمودند "از درون" منظورشون چیه؟خیلی مرموز هست این قضیه.کسی اطلاع موثقی داره؟
عبارت از درون رو 2 بار استفاده کردند.
یه بار اینکه "از درون کرم خورده اند"
و یه بار "از درون متلاشی خواهد کرد"
به احتمال زیاد منظور خاصی از بیان و تکرار این کلمات دارن.
چون میدونید که دشمنان روی تک تک این کلمات بررسی میکنن و اونها هم مثل ما میدونن که حتی یه کلمه ی رهبری هم بی دلیل نیست.
سوال خوبی پرسیدید.
منظور از درون چی میتونه باشه؟
به نظر من شاید منظور ترس دشمنان حق باشه.
چون همیشه دشمنان خدا در جنگ با سپاه حق خیلی ترس دارن. حتی اگه به پیشرفته ترین سلاح ها هم مجهز باشن.
سلام
ممنون
برداشت های شخصی من این ها بودند:
- این که اون ها هم مثل دیکتاتورهای دیگه خود به خود و بدون نیاز به نیروی خارجی منهدم میشن.
مثلا اگر جنگی صورت بگیره ، این قدر دولت و سنای آمریکا اعتبارشون رو از دست می دند که ملت آمریکا (که در حال حاضر هم با سیاست های آمریکا شدیدا مخالف اند) خودشون دولت رو منحل می کنند و قضیه فیصله پیدا می کنه
- این که ما اون قدر دست های نفوذی داریم در اون کشورها که می تونیم از داخل متلاشیشون کنیم ، یعنی در صورت اتفاق جنگ می تونیم با یک سری اقدامات سری مثل از بین بردن نیروگاه ها ، قطع برق و .... آمریکا رو فلج کنیم ، همینطور با قطع نفت و .....
- این که در صورت جنگ با ایران ، این امر منجر به ظهور بشه و قدرت سحر آمیز کلام امام زمان روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء روح های مردم آمریکا رو تسخیر کنه.و آمریکا عملاً فلج بشه.
(۲۲/بهمن/۹۰ ۹:۳۰)soshiant نوشته است: [ -> ] (۲۲/بهمن/۹۰ ۳:۰۲)آرین (الهه.ع) نوشته است: [ -> ]صدو بیست هزار نشانه؟؟؟؟؟؟؟
میشه بگی اون صد و بیست هزار تا که تحقق پیدا کردن چی هستن؟؟؟ 
بسم الله الرحمن الرحیم
دوست من 1200 نشانه نه 120000 نشانه .....!!!
چجوری 2 تا صفر اضافه کردی ؟!!!
اول 5 نشانه ای که مونده :
وای! بی نهایت معذرت میخوام!!!!!!

شرمنده ساعت سه نصفه شب بود چشمام درست کار نمیکرد...
واقعا معذرت میخوام...
(۱۱/بهمن/۹۰ ۱۶:۴۶)sarallahe73 نوشته است: [ -> ]اين محقق در زمينه مهدويت خاطرنشان ساخت: ما بايد براي رهايي از فتنهها معرفت خود را افزايش داده و هوشيار باشيم تا امام زمان حكومت خود در زمين برپا دارد و در آن زمان امام حسين (علیه السلام)، اصحاب كهف، سلمان فارسي به اين امام خواهند پيوست و فقط امام حسين (علیه السلام) 300 سال بر روي زمين خلافت خواهد كرد.
ببخشید یک سوال
این مطالب صحت داره؟؟؟
من در زمینه آخرالزمان یکم ضعیفم
مگه کسی که از این دنیا رفته هم باز برمیگرده ؟؟؟

(۹/فروردین/۹۱ ۹:۴۲)Patriot نوشته است: [ -> ] (۱۱/بهمن/۹۰ ۱۶:۴۶)sarallahe73 نوشته است: [ -> ]اين محقق در زمينه مهدويت خاطرنشان ساخت: ما بايد براي رهايي از فتنهها معرفت خود را افزايش داده و هوشيار باشيم تا امام زمان حكومت خود در زمين برپا دارد و در آن زمان امام حسين (علیه السلام)، اصحاب كهف، سلمان فارسي به اين امام خواهند پيوست و فقط امام حسين (علیه السلام) 300 سال بر روي زمين خلافت خواهد كرد.
ببخشید یک سوال
این مطالب صحت داره؟؟؟
سلام
من شنیدم این قدر زمان خلافت ایشون طولانی میشه که ابروهاشون روی چشم هاشون رو می گیره ، اون قدر که برای نگاه کردن مجبور می شن ابروهاشون رو بالا بزنند.
ما یک قضیه ای رو در اعتقادات شیعه داریم ، به نام رجعت ، یعنی این که افراد بزرگ (چه از انسان های خوب و چه بد) دوباره رجعت داده می شن ، تا عاقبت زمین رو ببینند ، انسان های درستکار خوشحال می شن ، و امثال ابوسفیان و یزید و .... می بینند که عاقبت از آن نیکوکارانه و به سزای اعمالشون می رسند.
در دعای عهد دقت کنید ، این موضوع درون دعای عهد هم به خوبی مشهوده.
یک آیه هم داریم :"و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمة و نجعلهم الوارثین"
گفته می شه این آیه قید زمان نداره ، و انگار همیشه جاری هست،پس زمانی می رسه که انسان های مستضعف به حکومت می رسند.حتی یک سری هم باز می گردند و به حق خودشون می رسند.
(۹/فروردین/۹۱ ۹:۴۲)Patriot نوشته است: [ -> ] (۱۱/بهمن/۹۰ ۱۶:۴۶)sarallahe73 نوشته است: [ -> ]اين محقق در زمينه مهدويت خاطرنشان ساخت: ما بايد براي رهايي از فتنهها معرفت خود را افزايش داده و هوشيار باشيم تا امام زمان حكومت خود در زمين برپا دارد و در آن زمان امام حسين (علیه السلام)، اصحاب كهف، سلمان فارسي به اين امام خواهند پيوست و فقط امام حسين (علیه السلام) 300 سال بر روي زمين خلافت خواهد كرد.
ببخشید یک سوال
این مطالب صحت داره؟؟؟
بله حرفی که زده شد کاملا درسته
یکی از اصول شیعه که باید قبول کرد بحث رجعت است
یعنی بعد از ظهور اشخاصی که مرده اند زنده می شوند
این اشخاص دو دسته اند
1.اشخاصی که در زمین ظلم زیادی کرده اند و باید تاوان برخی کارهایشان را در زمین داد
2.اشخاصی که در به حق خود نرسیده اند نمونه ی بارز آن امامان بزرگوار ما
البته دعا های زیادی هم وجود دارد که گفته می شود برای این که من جز یاران امام باشم حتی بعد از مرگم
رجعت رو من تا این جا فهمیدم بحث بسیار پیچیده ای دارد به همین دلیل بهتر است دیگر به آن پرداخته نشود
(۲۸/بهمن/۹۰ ۱۷:۰۹)hoorie نوشته است: [ -> ]*طبق تحقيقات موساد و سيا آيتالله خامنهاي سيد خراساني است
منظورتون چيه؟؟؟
فكر نكنم حرف درستي باشه...
دوست عزیز طبق گفته ی موساد
یعنی همه ی حرف هاشون درسته این فقط یک نظر است
تازه ما نباید مصداق سازی کنیم که بشویم همان مستند ظهور بسیار نزدیک است
(۲۱/بهمن/۹۰ ۲۳:۵۲)محـب نوشته است: [ -> ]آقا من موندم چرا هیچ کسی به جناب شفیعی سروستانی هیچ اعتراضی نکرد که منبع این حرف ها چیه؟
با چه استنادی گفته که فقط 5 نشانه مونده؟
کجا همه نشانه ها اتفاق افتاده و فقط 5 تاش مونده.
عزیزانی که این حرفهای جناب سروستانی رو قبول دارن لطفا جواب بدن.
با سلام
ابتدا به این فرموده حضرت آیت الله بهجت (رحمة الله علیه) توجه کنید :
«علایمی حتمیّه و غیرحتمیّه برای ظهور آن حضرت ذکر کردهاند. ولی اگر خبر دهند فردا ظهور میکند، هیچ استبعاد ندارد! لازمه این مطلب آن است که در بعضی علایم، بَداء صورت میگیرد و بعضی دیگر از علایم حتمی هم، مقارن با ظهور آن حضرت اتفاق میافتد.»
پس دوستان به جناب استاد شفیعی خرده نگیرید که این حرف ها رو از کجا می زنه و یا راه ظهور بسیار نزدیک است رو داره میره.
همون ظوری که دوستان عرض کردند وقوع 5 نشانه حتمی ، قطعی است و حتما اتفاق می افتند ؛ همین طور این پنج نشانه لازم است تا جهان آماده جامعه پس از ظهور شود و این وقایع بر اساس حکمت الهی است . اما نشانه های غیر حتمی الزامی برای وقوع ندارند و در آنها بداء صورت می گیرد یعنی خداوند متعال بر اساس شرایط جامعه و احوال و اعمال مردمان ممکن است این نشانه ها را به تاخیر بیندازد و یا با قدرتی که بر همه چیز و همه کار دارد از وقوع این نشانه ها جلوگیری کند . البته برخی از نشانه های غیر حتمی مثل سیل های ویرانگر و زلزله ها و ماه گرفتگی و ... اتفاق افتاده اند . برای دیدن سیر زمانی و تقویم این حوادث به مبحث
تقویم حوادث منتهی به ظهور(نشانه های ظهور)
مراجعه کنید . در مورد بداء هم بخشی از کتاب رو که به این موضوع پرداخته در آینده نزدیک ترجمه و قرار خواهم داد .
با سلام به همه ي دوستان
به نظر شما آيا حادثه سقوط جرثقيل در مكه و كشته شدن زائران را مي توان به " كشته شدن نفس زكيه " كه از علائم ظهور است ربط داد؟
(۲۴/شهریور/۹۴ ۱۲:۱۴)رضا1357 نوشته است: [ -> ]با سلام به همه ي دوستان
به نظر شما آيا حادثه سقوط جرثقيل در مكه و كشته شدن زائران را مي توان به " كشته شدن نفس زكيه " كه از علائم ظهور است ربط داد؟
از هیچ نظری این مطلب نمیتونه درست باشه
نفس زکیه توسط امام زمان مامور انجام کاری هست
نفس زکیه به شهادت میرسه
نفس زکیه 15 روز قبل از ظور به شهادت میرسه
و ...