۱۴/مهر/۹۴, ۱۷:۴۱
۱۴/مهر/۹۴, ۱۷:۴۹
(۱۴/مهر/۹۴ ۱۶:۳۷)ahmader400 نوشته است: [ -> ]سلام دوست گرامی ... سرزمین ناشناخته ها و یا سرزمین عرفان انقدر وسیع و غریب است که بعید است انسانی بتواند مثلا ماهیت واقعی ابلیس را بطور کامل از چند روایت بیرون بکشد ... موضوعاتی که درباره ابلیس در قرآن گفته شده درست است ولی منافاتی با این جمله ندارد : جسم ابلیس سالها پیش ( حدودا 20 تا 26 سال پیش ) بدنیا آمده و لوسیفر روح این جسم است و این جسم روح الهی ندارد ... شما دوست گرامی بنظر میرسد تمام تحقیقات خود را متمرکز بر متون اسلامی کرده اید ، ولی این را نیز بدانید که منابع دیگری هم برای تحقیق وجود دارند که نتنها منافاتی با اسلام ندارند بلکه مکمل یکدیگرند و اگر با این روش تحقیقات خود را ادامه بدهید ، خیلی مسائل رو اونطور که باید درک نخواهید کرد1) حتما شما معترف به این هستید که آنچه در روایات محکم و صریح آمده از هر تحقیق و پژوهشی جلوتر و دقیقتر است . پس آنچه در روایات آمده کاملترین است .
2)چقدر گفتار شما شبیه فیلمهای هالیوودی است . در فیلم "طالع نحس" دقیقا شبیه گفتار شما به نمایش در می آید .جسمی متولد میشود و روح ابلیس یا همان لوسیفر شما در آن رسوخ میکند . دقیقا همان که صهیون در نظر دارد و دنبال میکند . روحانیون و سخنرانان مذهبی یهود و مسیحی هم بعضا همین گونه ادراکات و تراوشات صهیون را دنبال میکنند .
3)عقل آدمی اینگونه میگوید که برای تحقیق درباره یک موضوع از کامترین منابع و اطلاعات استفاده کنید و متون اسلامی کاملترین منبع و ماخذ در این باب می باشند . آنچه واضح است اینست که علوم تجربی و غربی حال پس از سالها به گفتار روایی اسلام رسیده اند . چه مطالبی که در قرآن آمده و چه روایاتی که تفسیر آیات قرآنی از سوی معصومین (صلوات الله علیهم اجمعین) است .
۱۴/مهر/۹۴, ۱۷:۵۲
حیف یه همچین اطلاعات سکرتی که به دست کسانی رسید که یا باورش نمیکنند و یا قدرش را نمیدانند .. دوستان گرامی ظهور او خیلی نزدیک است و از ایران هم ظهور میکند ، در کنار کارهای عجیبش ، او یک خواننده و یک رقصنده جادویی است که کوچه به کوچه و خیابان به خیابان وقتی که راه میرود بخاطر آهنگهای سحر آمیزش مردم دنبال او راه میافتند ... دوستان دوباره میگ-م او بزودی از ایران ظهور میکند و آنوقت یاد نوشته های اینجانب بیفتید که بنده دروغ نگفتم و این نوشته ها چکیده سالها تحقیقات ماست !
۱۴/مهر/۹۴, ۲۰:۳۶
سلام
حالا اینکه چطور به این قدرت رسیده زیاد مهم نیست مسئله اصلی همین آماده بودن است و اینکه ایمانت و سفت بچسبی تا نبره
در جادوگری چیزهای عجیب و غریبی وجود داره
ولی یقیناً از ابلیس انرژی می گیره
در تحقیقاتی که درباره علوم غریبه داشتم به مطالب عجیبی برخوردم که درکش آسون نیست
تازه بعد از دجال و برپایی حکومت حضرت نوبت به ابليس و لشگرش میرسد که مثل زمان حضرت سلیمان ع مادي ميشن و به جنگ حضرت میان که اون آخرین جنگ نهایی خواهد بود
حالا اینکه چطور به این قدرت رسیده زیاد مهم نیست مسئله اصلی همین آماده بودن است و اینکه ایمانت و سفت بچسبی تا نبره
در جادوگری چیزهای عجیب و غریبی وجود داره
ولی یقیناً از ابلیس انرژی می گیره
در تحقیقاتی که درباره علوم غریبه داشتم به مطالب عجیبی برخوردم که درکش آسون نیست
تازه بعد از دجال و برپایی حکومت حضرت نوبت به ابليس و لشگرش میرسد که مثل زمان حضرت سلیمان ع مادي ميشن و به جنگ حضرت میان که اون آخرین جنگ نهایی خواهد بود
۱۴/مهر/۹۴, ۲۲:۳۰
وقتی راه برای گیر کردن تو نشانه های ظهور هموار باشه، یکی میاد میگه یه انسانی خلق شده که به جای روح خدا روح ابلیس تو وجودشه.
من یه سوال دارم.
عین اون فیلم آمریکاییه پدرش آرنولد نیست که شیطان درش حلول میکنه و به یه زنی در ابتدای سال 2000 تو محراب کلیسا تجاوز میخواد بکنه که بچه اش رو اون دختره به دنیا بیاره؟
نتیجه تحقیقات دینی من یا هر کسی اگر مطابق با آیات و روایات معتبر شیعی نباشه المفت گران است.
یک حدیث معتبر میشه بیارین مبنی بر این که دجال ایرانیه و قراره بزنه و برقصه؟؟؟؟
چون من معتبر شنیدم که آقای بهجت گفتن شماها آدم باشین امام زمان همین دوشنبه میاد.
مسخره که چه عرض کنم.
خنده داره...
مدیریت سایت میشه تو اشاعه این خرافات همکاری نکنه؟؟؟
من یه سوال دارم.
عین اون فیلم آمریکاییه پدرش آرنولد نیست که شیطان درش حلول میکنه و به یه زنی در ابتدای سال 2000 تو محراب کلیسا تجاوز میخواد بکنه که بچه اش رو اون دختره به دنیا بیاره؟
نتیجه تحقیقات دینی من یا هر کسی اگر مطابق با آیات و روایات معتبر شیعی نباشه المفت گران است.
یک حدیث معتبر میشه بیارین مبنی بر این که دجال ایرانیه و قراره بزنه و برقصه؟؟؟؟
چون من معتبر شنیدم که آقای بهجت گفتن شماها آدم باشین امام زمان همین دوشنبه میاد.
مسخره که چه عرض کنم.
خنده داره...
مدیریت سایت میشه تو اشاعه این خرافات همکاری نکنه؟؟؟