شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
به نام خدا
mehrdad.iv
سلام اینو دقیقا نمیدونم شاید تو یه سایت خوندم . که ترکهای ایغور مسلمان به فارسی نماز میخونن. خودمم باور نکردم .
شما جواباتون قانع کننده نبود بیشتر راجب خاور میانه تحقیق کنید.
mrfrzadj
شما که تا حداقل 30 نسل پیش پدرانتون خط و نوشتن بلد بودن نمیدونی اسم پدربزرگ جدت چی بوده حالا میخوای بدونی همسایه 7نسل پیشتون شیعه بوده یا سنی ؟
عزیزم 20هزار سال پیش خط نبوده و شاید کسی هم مایل به حفظ کردن نامها نبوده اسرار شما بی دلیل .
پس چرا اسم ده نسل فامیل اون ور تر فلان پادشاه در پیت توی تاریخ اومده ؟ پس چرا زندگی نامه یه شاعر درجه 5 امروز داره در کتابی به نام تاریخ ادبیات در رشته ی علوم انسانی تدریس میشه ؟ این همه اطلاعات از سال ها پیش مونده اون وقت شما انتظار داری بنده نخوام تحقیق درباره ی پیامبران دنیا منهای خاورمیانه کنم که در قرآن گفته شده که خدا در تمام دنیا پیامبرانی قرار داده ؟
خب با طرز تفکر شما کلا تحقیق و .... زیر سوال میره دیگه !

درضمن با عرض معذرت ، پیرو حرف های این چند روز تالار ، باید بگم " اصرار " درسته نه اسرار . ناراحت هم نشو . اگه اشتباهی چیزی توی نوشته های من هم دیدی حتما بگو . به هر حال نقد سازندست !
من کی گفتم تحقیق نکن
اسم ده نسل اونورتر فامیل فلان پادشاه در پیت یا زندگی نامه یه شاعر درجه 5 و اینهمه اطلاعات از سالهای گزشته مربوط به زمانیه که خط بوده
و پیامبرانی که در زمانه وجود خط میزیستن مورد بی لطفی شاهان بودن. کتب بر جای مونده از گزشته معمولا [i]از 2500 تا 3000 سال پیش بوده که حداقل اکسرا . اگر پیامبری بوده نام اون پیامبر هم بوده.
مونتها همون تور که از حرفهای گزشتم فقط توهم توهم بودنشونو متوجه شدی اینبار هم نه تنها از اسرار . عدم تحقیق کردن رو[/b] گرفتی 
.
یک کار مثبت هم کردی که ازت ممنونم غلط املامو گرفتی چشم اصرار. دیگه عرضی در این صفحه ندارم.
از منهم ناراحت نشو فکر کن چشمانمو رو حقایق بستم.
یا دارم دونبال قاتل بوروسلی میگردم
آن هنگام(روز قیامت) زمین مردم را به حوادث خیش آگاه میسازد. سوره الزلزال آیه 4
مرگ به سرعت در پی ما میتازد و قیامت سریعتر از آن به زودی همه چیز مشخص خواهد شد
[font=B Mitra][/font]
کلا متوجه منظورتون نمیشم
نمیدونم داری شوخی می کنی یا جدی هستی اما مونتها نه منتها . تور نه طور ! گزشته نه گذشته ! خیش نه خویش !
منم انتظار ندارم نام پیامبران قبل از اختراع خط رو کسی بگه !!!
ببخشید دیر کردم:
ما سیصدهزار و خورده ای شهید داریم چرا بعضی گمنام اند با اینکه میشناسیمشان ولی چون پلاک ندارند نمیدانیم کدام شهید است تازه دویست هزار و خورده ای از ورزشگاه آزادی بیشترند پس شهدا حقیقت ندارند؟؟،دروغ بافی شده؟؟
چرا این عدد برای شما گنگ است؟؟؟؟ 124000 نفر قابل باور نیست؟؟؟!!!! گاهی گمنام اند مانند شهدا و ثبت نشده اند زیرا مردم آن زمان با آنان مخالف بودند گاهی هم چیزهایی که ازشان ثبت شده ازبین رفته پس دروغی در این رابطه وجود ندارد شما میگویید چون هزار نفر از آنان ثبت شده اند پیامبران 1000 نفرند؟؟!!
باورش برای شما سخت است خداوند شاید برای اروپاییان فرستاده و ما نمیدانیم چون ادیان بزرگ در خاورمیانه بوده به همین دلیل بقیه پیامبران به چشم نمی آیند.
بسم الله الرحمن الرحیم
این بحث بدون نتیجه دارد به درازا کشیده میشود
در ابتدا باید خدمت شما عرض کنم بحث شما پیرامون یک حدیث است .
وقتی میخواهیم یک حدیث و یک آیه قرآنی را بررسی کنیم باید احادیث و آیات مرتبط و مشابه رو کنار هم بگذاریم تا بتوان تفسیر و بلکه نتیجه گیری کرد.
در حدیثی گفته شده که از این 124 هزار پیغمبر فقط 313 تای آنها مرسل هستند .ما در فارسی یک کلمه به نام پیامبر داریم . حال اینکه در عربی رسول - انبیا و اولیا و حکیم - مبشر و انذار دهنده و.... داریم
و معنی آنها ،هم در دنیای کلمات و هم در دنیای واقعی بسیار با هم متفاوتند .
و از این 313 رسول ما فقط 5 پیامبر اولوالعزم داریم .و این به این معناست که بر آنها فرشته ی وحی نازل میشده .اما سایر پیامبران اتصالشان با عالم ملکوت متفاوت بوده .گرچه بسیاری از آنها معجزه هم داشتند .
پیامبران اولوالعزم شریعت و دین آنها جهانی است . بنابراین اگر همه انها در ناحیه خاورمیانه بوده اند اصلا عجیب نیست بلکه حکمت الهی است . چون این خطه روی نقشه هم که نگاه کنید در مرکز زمین قرار دارد .از شمال و شمال غرب به روسیه - اروپا متصل میشود .از شرق به چین و هند -از غرب به آفریقا
گواه این مطلب هم این است که بعد از حضرت عیسی (علیه السلام) و محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)دین این دو پیامبر به سرعت در اروپا و شرق و غرب گسترش پیدا کرد.
از طرفی
پیامبران درجاتی دارند و مرتبه همه آنها با هم یکسان نیست .
بعضی از پیامبران اتصالشان به عالم ملکوت از طریق هدایت باطنی و قلبی و در عالم رویا بوده.
در حدیثی داریم که معلمین هم جز انبیا حساب میشوند .
حالا از خود قرآن یک مثال برای شما میزنم تا به سرنخ بهتری برسیم .لقمان شخص حکیمی که نامش در قرآن آمده و حتی خداوند نام سوره ای را به این شخص اختصاص داده . آیا پیغمبر بوده ؟یا رسول- انبیا - حکیم - هشدار دهنده - مبشر و...؟
چیزی که مشخصه این هست که لقمان شخص صالحی بوده که مردم به ویژه فرزندش را هدایت میکرده. اما ما در تاریخ دینی به نام لقمانی داریم؟. دینی به نام سلیمانی - داوودی - یونسی - و..... نداریم. در حالیکه همه این اشخاص وجود داشته اند.
شما در تمامی فرهنگ ها که نگاه کنید همیشه اشخاص صالحی بودند که مردم رو هدایت به اعمال نیک میکردند واز اعمال زشت باز میداشتند .آیا این افراد خلیفه خداوند روی زمین نبودند ؟حتما لازم نبوده که کتاب داشته باشند یا دارای حکم و شریعت خاصی .
از نظر من این بحث اصلا پیچیده نیست .اما برداشتی که شما از کلمه پیامبر دارین اشتباه است .و قرار نبوده که همه پیامبران مانند پیامبران اولوالعزم دارای دین - شریعت و کتاب باشند.چون این پیامبران دعوتشان جهانی بود.و دعوت پیامبر اسلام حضرت محمد مصطفی (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دعوتشان در کل عالم است.کل عالم یعنی شامل جن و انس و..میشود. لذا پیامبران اولوالعزم در خاورمیانه سرزمینی که مرکز اتصال به اروپا - آفریقا و آسیاست ظهور کردند. وگرنه ما این همه پیامبر در خاورمیانه داشتیم آیا دعوت همه آنها هم جهانی بوده ؟ خیر. بلکه فقط برای مردم ناحیه و اطراف خودشان ارشاد و روشنگری میکردند.
ان شاالله که منظور بنده رو متوجه شده باشید.
سلام
ریشه ی این سوالات جهل در پاسخ سوال نیست
مبانی توحیدی اشکال دارد که این استبعاد برای عدد 124000 پیامبر حاصل میشود
اگه ما معتقد باشیم
که خداوندی داریم حکیم که جهان را عبث خلق نکرده و برای راهنمایی این بشر چون هادی هست و از هدایت دریغ ندارد راهنمایانی خواهد فرستاد که حجت را تمام کند بر این موجود مختار
و این خداوند بشر خود را هم رها نکرده که با عقل ناقص خودش برود به دنبال یافتن چگونگی زندگی و برایش هدایتگر (انبیا و رسولان الهی) را فرستاده دیگر استبعادی بر عدد 124000 پیامبر نخواهد بود
چرا که در غیر این صورت ما با خدایی مواجهیم که بشر را رها کرده و از هدایت دریغ ورزیده و این خدا لایق پرستش نیست! بدون شک!
البته دوستان دیگر هم پاسخهای ارزشمند زیادی دادند
اما پاسخ بنده کاشف ریشه ی اینگونه سوالات و رابطه ی آن با مبانی اعتقادی و توحیدی ما است!
تا حالا در زمین 217 ملیارد آدم زندگی کردن حالا 124000 نفر خیلی زیاده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
اسم یک سریشون در روایات اومده ، مثل شیث پسر آدم ، ادریس ، الیاس ، یسع ، عزیر ، شموعیل اگر اشتباه نکنم ، خیلی ها اومده، اما خوب ببین ، یک سری از این پیغمبر ها ، در حد یک روحانی زمان ما گستره فعالیتشون بوده ،در ضمن ، بعد از اختراع خط نیاز به پیامبر کمتر می شده ، چون کتاب می تونسته وظیفه چندین پیامبر رو انجام بده ، مثل الآن که قرآن می تونه بدون نیاز به هیچ پیامبری مبین همه چیز باشه ، پس من به شخصه فکر می کنم درصد بسیار زیادی از پیامبران مربوط می شند به قبل از اختراع خط و نوشتار ، چون بعد از اون نیاز کمتر می شده.
در ضمن ، خیلی از این پیامبر ها ممکن بوده در جاهای دور افتاده ، مثل اقوام مایا و امثالهم ظهور پیدا کرده باشند ، یک سریشون هم نام تکراری داشتند (مثل ائمه علیهم السلام).
در ضمن ، یک نکته دیگه در مورد تاری بگم ، بسیاری از تاریخ رو حکم فرمایان نوشتند ، و حکم فرمایان هم مخالف پیامبران بودند در بیشتر مواقع ، پس اسم پیامبران رو نمی آوردند و سانسور می کردند ، الا پیامبرانی که شریعت داشتند و نمی شده اسمشون رو سانسور کرد.
سلام
من به شخصه خیلی خوشحالم
خوشحالم از اینکه، ما تمام مباحث اعتقادی رو یاد گرفتیم
فقط مونده این موضوع
پروردگارا شکرت